Nu Perminyakan Institute

Nu Perminyakan Institute

The Petroleum Institute Details

Enroll at The Petroleum Institute

gambaran


nu Perminyakan Institute (pi) ieu hiji universitas rékayasa aya di Sas Al Nakhl, Abu Dhabi, Uni Émirat Arab, nawarkeun rupa-rupa tingkat rékayasa sarta dibiayaan ku konsorsium pausahaan minyak nasional jeung internasional. Tujuan lembaga nyaéta pikeun nyadiakeun minyak lokal jeung industri gas jeung insinyur.

Pi diadegkeun di 2000 ku SK Emiri dina arah Highness Na Sheikh Khalifa bin Zayed Al Nahyan, pangawasa Abu Dhabi jeung presiden Uni Émirat Arab. Hal ieu financed jeung diatur ku konsorsium lima pausahaan minyak utama: ADNOC, Royal Walanda Shell, BP, Total S.A., jeung Jepang Minyak Development Company, cabangna kaluar liwat milik of INPEX. universitas ieu partnered jeung universitas di handap ieu: Colorado School of Pertambangan (CSM), Johannes Kepler Universitat Linz, University of Maryland, Universitas Minnesota, nu Universitas Texas di Austin, Universitas Rice jeung Cina University of Perminyakan.

Pi Nu ngaku mahasiswa kahijina di tumiba 2001. Ayeuna, di luhur 800 siswa lalaki sarjana jeung 100 siswa bikang nu nalungtik di salah sahiji lima disiplin rékayasa di handap ieu: Rékayasa mékanis, Téknik Perminyakan, Téknik Eléktro, Téknik kimia, Perminyakan geosciences,élmu polimér jeung élmu bahan.

Nu Perminyakan Institute oge nawiskeun program tingkat sarjana.

Universitas Institute Perminyakan jeung Center Panalungtikan (pi) diadegkeun di Abu Dhabi, ibukota Uni Émirat Arab di 2001 jeung tujuan jadi hiji lembaga-kelas dunya boh atikan rékayasa jeung panalungtikan industri énergi. Pi ayeuna geus leuwih ti 2000 sarjana jeung lulusan siswa, di luhur 200 pakultas, sarta ngabogaan gancang jadi pangajaran ngarah jeung lembaga panalungtikan di wewengkon Wétan Tengah. sponsor The pi jeung affiliates antarana Abu Dhabi National Company Minyak (ADNOC) jeung opat pausahaan minyak internasional utama nu di antarana BP, Jepang Minyak Development Company, Cangkang jeung Total. kampus ngabogaan laboratorium instruksional modern sarta fasilitas kelas, jeung bakal geura-giru boga imah puseur panalungtikan utama, nu Center Research pi (PIRC) dijadwalkeun pikeun muka di 2016.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Academic Bridge Program
  • College of Arts and Sciences
  • Téknik kimia
  • Téknik Eléktro
  • Rékayasa mékanis
  • Téknik Perminyakan
  • Perminyakan geosciences

Sajarah


  • 2000, PI founded by Emiri decree under the direction of H.H. Sheikh Khalifa bin Zayed Al-Nahyan
  • 2001, admitted first class of 139 male undergraduate students
  • 2005, first cohort of male students graduated
  • 2006, admitted first class of 104 female undergraduate students
  • 2007, master’s degree programs started with 46 male and female students
  • 2009, full accreditation for undergraduate programs by the Commission for Academic Accreditation (CAA)
  • 2010, Gas Processing and Materials Science Research Center (GRC) launched
  • 2012, first cohort of female students graduated
  • 2012, USA based Accreditation Board for Engineering and Technology (ABET) granted accreditation to five engineering and applied sciences programs
  • 2014, Re-Licensure of the Institute by the CAA


Anjeun hoyong discuss The Petroleum Institute ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


The Petroleum Institute on Map


poto


Photos: Nu Perminyakan Institute Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

The Petroleum Institute reviews

Join to discuss of The Petroleum Institute.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.