Universitas Jazeera

Universitas Jazeera

University of Jazeera Details

Enroll at University of Jazeera

gambaran


Universitas Jazeera universitas paling prefered di Émirat of Dubai, sakumaha nu ayeuna urang nempatkeun tekenan dina atikan, tumuwuhna professional jeung pribadi unggal mahasiswa. Urang devoted ka kaunggulan dina pangajaran, learning, jeung panalungtikan, jeung ngamekarkeun pamingpin dina loba disiplin anu nyieun béda hiji global.

Saprak lahirna, UoJ geus komitmen sorangan ka nyadiakeun atikan-kelas dunya nu prepares siswa academically, pribadi jeung professionally pikeun careers suksés dina widang maranéhanana dipilih. dosen UoJ keur jeung pangajaran jeung panalungtikan nyorong wates pangaweruh manusa. Pikeun siswa anu bungah pikeun nalungtik isu pangbadagna tina 21stabad, UoJ nawarkeun hiji pangalaman siswa unparalleled jeung program bantuan finansial berehan.

pendekatan atikan urang prosés-berorientasi; tekenan urang dina bridging tiori sarta praktek, salaku kurikulum urang karir-disetir jeung skill basis. fokus urang dina mahasiswa, jeung sukses nu alumni urang geus kahontal aya bukti perhatian nu

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • hukum & Economics Faculty
  • komunikasi & Media Faculty
  • Téknologi informasi & Design Faculty
  • General Education Faculty
  • Marketing & PR Department
  • College Hukum & Ékonomi
  • College of Administrasi Bisnis
  • College of Media Sciences and Communication
  • College of Information Technology and Design
  • Kuliah Pendidikan Umum

Sajarah


University of Jazeera was established in 2008 as a university duly licensed by Commission for Academic Accreditation. The university has been offering bachelor and master degree programs in the area of management, media and communication and law and economics.

 

The university has been strategically located in Dubai near to the airport. The university has been successfully offering various bachelors and masters programs with a focus to deliver excellence in the areas of academics, research and community engagement.

 

The university has been successfully offering Bachelor in Law and Economics, Bachelor of Administrasi Usaha, Bachelor of Media and Communication Sciences, Bachelor of Science in Information Systems and Technology, Master of Business Administration, Master of Private Law, Master of Public Law, Postgraduate Diploma in Private Law, and Postgraduate Diploma in Public Law.


Anjeun hoyong discuss University of Jazeera ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Jazeera on Map





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Jazeera reviews

Join to discuss of University of Jazeera.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.