Universitas Wollongong di Dubai

Universitas Wollongong di Dubai

Universitas Wollongong di Rincian Dubai

Enroll di universitas Wollongong di Dubai

gambaran


Wilujeng sumping di Universitas Wollongong di Dubai (UOWD).

UOWD didirikan dina Uni Émirat Arab di 1993 ku salah sahiji paguron luhur luhur ranking di dunya, Universitas Wollongong di Australia. Asalna katelah Institute for Studi Australia, UOWD nyaeta vibrant, lembaga dinamis jeung rupa-rupa, panahan warisan Australia kuat. Leuwih Baheula 23 taun kami geus ngadeg hiji catetan beredar kanggo ngadidik lulusan kacida employable jeung massana hiji reputasi internasional pikeun kualitas prakték atikan urang.

With over 4,400 siswa ti leuwih 117 nagara keur diajarkeun ku akademisi ti leuwih ti 40 nagara, UOWD nawarkeun tradisi best of atikan kulon di lingkungan learning sabenerna multikultural.

Urang geus digabungkeun nu kaunggulan akademik tina ranking universitas 12 pangluhurna Australia urang jeung budaya jeung pikagumbiraeun kota kosmopolitan ti Dubai, nyadiakeun dinamis, lingkungan stimulating jeung rewarding pikeun siswa, praktisi panalungtikan jeung professional bisnis sapuk. Dina waktos anu sasarengan, urang kontributor aktif ka ékonomi pangaweruh burgeoning tina UAE.

pendekatan urang murid-dipuseurkeun ka learning ensures nu lulusan urang indit kaluar kana dunya angkatan jeung leuwih ti pangaweruh téhnis jeung pangalaman atikan beredar. Maranéhanana ogé boga kaahlian professional dina panalungtikan, analisa, kewirausahaan, masalah-ngarengsekeun jeung komunikasi. Ieu susunan eta sajaba ti peers maranéhanana sakuliah lembaga sejen tur ngécéskeun naon pangna jadi loba lulusan urang ayeuna geus senior, posisi tanggung jawab jeung seru dina range organisasi bergengsi, boh di UAE jeung di sakuliah dunya.

Saprak lahirna urang, kami geus diwangun reputasi for kualitas, credibility jeung integritas, jeung Universitas dilaksanakeun dina hal luhur ku siswa anak, alumni, bisnis, industri jeung pamarentah. Urang ngajaga tradisi lila jeung reueus tina kaunggulan dina atikan digabungkeun jeung nilai liberal tina panalungtikan, jeung terus strives pikeun nyadiakeun lingkungan subur pikeun pikiran ngora caang ka flourish, mana pamikiran kritis ieu boh wanti jeung dipupuk; qualities nu characterize institutes gede learning.

Ku milih program di UOWD Anjeun bakal nyieun hiji investasi beredar di mangsa nu bakal datang Anjeun jadi we narékahan pikeun kasempetan learning komo leuwih seru pikeun siswa urang.

Alesan milih Unitersity of Wollongong di Dubai:

1. pangakuan internasional
pendidikan basis Australia Quality diakuan sacara internasional

2. akreditasi UAE, jaminan kualitas Australia
Tingkat accredited ku Departemen UAE Atikan luhur jeung Panalungtikan ilmiah jeung kualitas assured ku UOW, nu kadaptar jeung Quality jeung Standards Badan térsiér Atikan (TEQSA)

3. tingkat transferable
Kasempetan pikeun mindahkeun ka UOW Australia atawa narima gelar UOW Australia sanggeus completing program di UOW Dubai

4. lulusan UOWD aya karyawan pilihan
Alus prospek pagawean jeung karir kana parantosan studi

5. sambungan lifelong berharga
Kahirupan panjang sambungan global ngaliwatan jaringan alumni kuat

6. Nilai duit
SPP jeung hirup expenses Affordable dina hubungan Australia, US, program atikan luhur Kanada jeung UK

7. prosés friendly-customer
admissions saderhana, prosedur pamayaran jeung visa

8. Multinasional awak mahasiswa
diversity Unparalleled dina populasi mahasiswi – lingkungan sabenerna multikultural jeung jaringan pangrojong budaya éksténsif

9. hiji kecap: Dubai!
lingkungan hirup aman jeung aman di Dubai jeung nyatu kasempetan progression professional

10. aksés Kecap ka dunya
lokasi satengahna Tengah antara Éropa jeung Asia, jeung jarak deukeut ka nagara dina sub-buana India, GCC, wewengkon Tengah-Wétan jeung Afrika Kalér

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Sajarah


Di 1993, éta Universitas Wollongong di Australia dibuka naon jadi Universitas Wollongong di Dubai di Uni Émirat Arab. Mimitina disebut Institute of Studi Australia (IAS), Puseur ieu dijieun UOW universitas asing pangheulana muka kampus di UAE, jeung lembaga tersiér Australia kahiji digambarkeun dina GCC. IAS mimitina ditawarkeun program basa Inggris, saméméh jadi hiji 'feeder kuliah’ ku 1995, mana siswa réngsé bagian tina hiji gelar di Usaha atawa IT di Dubai méméh datang ka Australia jeung ngalengkepan studi maranéhanana. Di 1999, ieu lembaga asing-milik munggaran di dunya bisa ngaluarkeun lisénsi ti Pamaréntah Féderal tina Uni Émirat Arab, sarta ieu resmi dibuka salaku universitas Wollongong, Dubai Kampus dina Oktober 2000. Ieu ieu sacara resmi dilebetkeun salaku universitas Wollongong di Dubai di 2004.


Anjeun hoyong ngabahas universitas Wollongong di Dubai ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Wollongong di Dubai on Peta


poto


Photos: Universitas Wollongong di Dubai Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas Wollongong dina ulasan Dubai

Gabung ngabahas ngeunaan universitas Wollongong di Dubai.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.