University Medical Bukovinian Propinsi

University Medical Bukovinian Propinsi . atikan Kedokteran di Wikivoyage. Mbbs Study di Éropa.

Bukovinian State Medical University Details

Apply to Bukovinian State Medical University
Ukrania Grendeng Center

gambaran


University Medical Bukovinian Propinsi (BSMU) mangrupa salah sahiji nu panggedéna establishments atikan luhur Chernivtsi. Ieu anyar geus sohor nu ulang 65th yayasan anak. Bukovinian State University Medical mangrupa lembaga atikan multistructural modern tina tingkat pangluhurna akreditasi jeung tradisi baheula - Eta diadegkeun dina Oktober 1944.

Bukovinian Propinsi Médis Universitry téh kaasup dina register umum tina WHO, Magna Charta Universitatum (Bologna, Itali), Association tina Carpathian Region Paguron luhur nu nyadiakeun latihan mumpuni nurutkeun sistem kelas atikan.

University Medical Bukovinian Propinsi aya di inti megah tina Chernovtsy-kota. kota ieu éndah jeung arsitéktur inimitable, museum, alleys rindang di taman sarta taman umum, kafe usum panas nu bisa kapanggih hartina buleud unggal sudut metot wisatawan jeung siswa ti sakuliah nagara jeung mancanagara. Maranéhanana datang ka admire Baheula jeung hadir nu adun jadi harmoniously babarengan di dayeuh sajarah urang ngadegkeun di 1408.City di tenang, murah sarta pohara teu nyaman keur hirup jeung unggal jalma 5 mangrupa mahasiswa ti salah sahiji lembaga atikan loba anak.

Ayeuna 78 Dokter of Science, 324 Calon of Science, 66 Profesor jeung leuwih ti 193 profesor asisten (PhD) digawé fruitfully di 47 Departemén di Universitas Médis. Di antarana aya anggota Akademi Pedagogical Élmu Ukraina, loba Honoured Science jeung Gagah Atikan, Anggota pinuh ku New York Akademi Élmu Médis. Nu researches Universitas geus attained prestasi considerable dina widang kardiologi, traumautology jeung orthopedics, gastroenterology, paediatrics, fisiologi ginjal jeung Patologi. Langkung ti 100 staf fakultas 'geus Isro ka nagara Asia, Afrika jeung Amérika Tengah di kali beda jeung digawé di sagala rupa lembaga médis luhur; maranéhanana geus paréntah hade basa asing jeung pangalaman beunghar gawé bareng siswa ti mancanagara.

Leuwih taun ayana anak(1944-2012) Universitas geus dilatih ngeunaan 25 000 spesialis kaasup specialties di handap ieu: "Umum Kedokteran" - 19141, "Pediatrics" - 469, "Psikologi Médis" - 202, "Stomatology" - 200, "Klinis Farmasi" - 392, "Farmasi" - 41

Admission process in Bukovinian State Medical University


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukrania Grendeng Center.
For apply to Bukovinian State Medical University foreign students have to panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / Departments / kursus / fakultas


  • medis
  • Stomatological (dental)
  • murangkalih
  • farmasi
  • Faculty of advanced medical studies
  • elmu ngeunaan cara ngarawat
  • Prepatory faculty

Sajarah


Di 2014 BSMU celebrated the 70th anniversary of its activities, sarta di 2011 – the 80th anniversary of its foundation as a higher school. Kyiv Productive Medical Institute (1931-1936) – 2nd Kyiv State Medical Institute (1936 -1944) – Chernivtsi Medical Institute (1944-1997) – Bukovinian State Medical Academy (1997-2005) – since 2005 – Bukovinian State Medical University – such is a brief history of the foundation and development of a newly formed higher school in 1931 and its transformation into the present BSMU. Under the influence of circumstances since the time of its foundation till nowadays the educational institution has changed both its name and location. But it has never changed the status of a higher school or interrupted its activities in training highly qualified specialists.


Anjeun hoyong discuss Bukovinian State Medical University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Bukovinian State Medical University on Map


Photo


Photos: University Medical Bukovinian Propinsi Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Bukovinian State Medical University reviews

Join to discuss of Bukovinian State Medical University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.