Technical University Nasional Ivano-Frankivsk tina Minyak sarta Gas

Technical University Nasional Ivano-Frankivsk tina Minyak sarta Gas

Téknis Universitas Nasional Ivano-Frankivsk tina Minyak sarta Gas Rincian

Larapkeun kana Ivano-Frankivsk Nasional Téknis universitas Minyak sarta Gas
Ukraina Grendeng Center

gambaran


Nu Ivano-Frankivsk Téknis University Nasional Minyak sarta Gas (IFNTUOG), ngadeg di 1967, teh pamimpin pasar dina méré jasa teknis jeung latihan nontechnical-tingkat tinggi ka sektor energi Ukraina urang - supir utama ékonomi Ukraina . Recognizing kawajiban husus -na pikeun industri minyak jeung gas, IFNTUOG nawarkeun adun unik pangajaran, latihan jeung kaahlian industri difokuskeun. Sadaya indikator sadia kualitas panalungtikan jeung akademik ngadeg tempat Ivano-Frankivsk Nasional Téknis University of Minyak sarta Gas dina pajabat eselon pangluhurna universitas téhnis Ukrania.

 

Ivano-Frankivsk National University Téknis tina Minyak sarta Gas 's pangalaman akademik anu pageuh rooted di 15 sakola ngawengku 54 departemén nu nyadiakeun pamilih-rupa program komprehensif di baccalaureate nu (28), ahli di sahiji elmu (30), ngawasaan (23) jeung tingkat doktor (22). 11, 000 murid ti Ukraina jeung 37 nagara bisa ngajajah disiplin akademik ti pangeboran jeung rékayasa embung ka manajemén jeung panarjamahan.

IFNUOG urang Dina-Service Institute nawarkeun ngembangkeun sarta sertifikasi program profésional lifelong minuhan tungtutan staf managerial na spesialis di cabang béda.

Universitas geus lila-ngadegkeun hubungan jeung pamaréntah, executives industri senior, jeung pamaén dina minyak nasional ngarah, gas, jeung séktor daya.

obyektif primér IFNTUOG urang téh pikeun jadi sustainable, sakola efektif jeung efisien nu bakal ngamajukeun learning lifelong jeung Lebetkeun internationalism kana kagiatan anak.

kontak internasional ti Universitas nu éksténsif. géografi maranéhanana ngawengku USA, Kanada, Hungaria, Rusia, Polandia, Romania, Bulgaria, Jérman, Austria, Finlandia, Norwégia, Yunani, Jordan, India, Pakistan, Vietnam, kalkun.

Universitas Ivano-Frankivsk Nasional Téknis universitas Minyak sarta Gas ngiring dina rupa-rupa program internasional. Di antara proyék panganyarna nu:

  1. E-Internationalization keur learning kolaborasi (TIME; Januari 2010 - Januari 2013)
  2. Juara jaringan cross-universitas pikeun perkembangan partnership jeung usaha (Ukraine-Swédia (Royal Institute of Technology); Pebruari 2010 – Januari 2013);
  3. Manajemén ti loka kacemar ku produk minyak (Hungaria-Slowakia-Romania-Ukraine; 2007-2013);
  4. Quality jaminan pikeun Atikan Society-berorientasi, Panalungtikan jeung Pengembangan (Ukraine-Slowakia; Pebruari 2011 - Januari 2013);
  5. Strengthening tina pamaréntah lokal di Region Transcarpathian (Wikivoyage) dina kaitannana jasa manajemén kota modern jeung efisiensi énergi ngaliwatan utilization komprehensif énergi geothermal (Polandia-Ukraine);
  6. Development Atikan PPKN (Peace Corps, AS; Juni 2012 - Oktober 2012);
  7. gas Unconventional - symposium dibiayaan ku USA (Nopember 2012).

prosés pangakuan di Ivano-Frankivsk Nasional Téknis universitas Minyak sarta Gas


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukraina Grendeng Center.
Pikeun dilarapkeun ka Ivano-Frankivsk Nasional Téknis universitas Minyak sarta Gas mahasiswa asing kudu panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • College of automatics jeung elmu komputer
  • College of electrification sarta informasi-pangukuran téknologi
  • Kuliah ékonomi sarta kewirausahaan
  • College of logistik minyak-gas
  • Kuliah kagiatan manajemén jeung informational
  • College of manajemen ngembangkeun ekonomis industri jeung régional
  • Kuliah arsitektur tina kompléx wisata
  • Gas-minyak College industri
  • Géologi College investigatory
  • College insinyur-ékologis
  • mékanis College


Anjeun hoyong ngabahas Ivano-Frankivsk Nasional Téknis universitas Minyak sarta Gas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Téknis Universitas Nasional Ivano-Frankivsk tina Minyak sarta Gas on Peta


poto


Photos: Technical University Nasional Ivano-Frankivsk tina Minyak sarta Gas Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Téknis Universitas Nasional Ivano-Frankivsk tina Minyak sarta ulasan Gas

Gabung ngabahas ngeunaan Ivano-Frankivsk Nasional Téknis universitas Minyak sarta Gas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.