Kherson State University

Kherson State University

Kherson Propinsi Rincian University

Apply to Kherson State University
Ukrania Grendeng Center

gambaran


Kherson State University ayeuna:

  • а serbaguna atikan, ilmiah, pedagogical, jeung puseur budaya Southern Ukraina;
  • full-poe, tambahan-mural, studi luar dihadiran ku 8000 siswa ti 23 wewengkon Ukraina jeung nagara CIS;
  • 18 academicians, anggota Ukrania jeung academies asing élmu, 68 profesor, 234 dosen senior;
  • 650 siswa post-sarjana, jalma gawe gelar dokter sacara, kira-kira 1000 dosen jeung karyawan;
  • Academical Lyceum jeung Centre of Rojongan atikan Pra-luhur
  • ilmiah-atikan karya jeung institutes atikan luhur Kiev, Odessa, jeung Crimea nu;
  • 4 wangunan atikan jeung laboratorium, kampus, stasion panalungtikan pertanian jeung biologis, taman pustaka, zona rekreasi di bank Dnipro jeung dina sumpah palapa Laut Hideung, siswa cafe, klub siswa, klub olahraga, observatorium, tilu gymnasiums jeung dua konferensi-gedung, fasilitas tina mesin pertanian.

Admission process in Kherson State University


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukrania Grendeng Center.
For apply to Kherson State University foreign students have to panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Fakultas Biologi, Géografi jeung Ékologi
  • Centre of Latihan Pra-University
  • Fakultas Pra-Sakola jeung Pendidikan Dasar
  • Fakultas Econimics jeung Management
  • Fakultas filologi luar nagri
  • Fakultas Budaya jeung Seni
  • Fakultas Tarjamahan
  • Fakultas Élmu Alam
  • Fakultas Psikologi, Sajarah jeung Sosiologi
  • Fakultas Téknik jeung Tehnologi
  • Fakultas Fisika, Matematika sarta Informational Panyiaran
  • Fakultas Atikan Fisika sarta Sport
  • Fakultas filologi jeung Jurnalisme
  • Fakultas Hukum

Sajarah


KhSU diadegkeun dina November 1917 salila Perang Dunya Kahiji dina dasar Tartu Guru Institute nu ngungsi. Di 1919 sakola dirombak dina Kherson Pedagogical Institute jeung periode 4 taun ulikan.

Dina taun 1920an awal, institut ieu diganti ngaranna kana Kherson Institute of Education (Hino), jeung dina bulan Nopémber 1924 ieu dibéré ngaran NK Krupskaya. Salila Perang Kadua Dunya ti Agustus 1941 nepi ka Maret 1944 Institute ceased operasi.

dina Maret 1944, sanggeus sékrési Kherson ti penjajah Axis, eta dihanca prosés atikan di 5 departemén: fisik, matematik, ilmiah, linguistik jeung sastra, geografis, jeung sajarah. Di 1973 eta dibuka hiji Fakultas Élmu Umum, di 1977 a Fakultas Pendidikan, sarta di 1986 a Fakultas Basa luar nagri.

Dina taun kamerdikaan Ukraina Institute terus ngamekarkeun. Di 1992, program postgraduate di Fakultas filologi dijieun kaahlian pedagogical tambahan jeung palatihan balik ti Ukrania filologi jeung luar nagri Basa.

Di 1994 universitas dibuka sakola pendidikan fisik jeung olahraga, jeung Kherson Akademis Lyceum di KSU. Di 1998, Kherson Propinsi Pedagogical Institute dirombak jadi Kherson Pedagogical University Propinsi, nu di 2002 jadi Kherson State University. Di 2004 eta ngadegkeun Research Institute of Technology Information. dina April 2005 eta dibuka Business Development Centre.


Anjeun hoyong ngabahas Kherson State University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Kherson State University dina Map





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

resensi Kherson State University

Miluan ngabahas tina Kherson State University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.