KROK University

KROK University. Study di Wikivoyage

KROK University Details

  • nagara : Wikivoyage
  • kota : Kyiv
  • akronim : KROK
  • ngadeg : 1992
  • murid (approx.) : 8000
  • Ulah poho pikeun discuss KROK University
Apply to KROK University
Ukrania Grendeng Center

gambaran


KROK University mangrupa salah sahiji lembaga atikan swasta munggaran Ukraina, IV (pangluhurna) tingkat akreditasi. Eta diadegkeun dina 1992, sarta di 2015 dumasar kana ranking «TOP-200 Ukraina», ieu diakuan salaku pangalusna lembaga atikan swasta di Ukraina. Di 2015 KROK University sohor anak 23 ulang aktivitas suksés. Universitas téh mangrupa bagian tina korporasi atikan nu leuwih gede, nu nyadiakeun karya kualitatif pikeun ngamajukeun ladenan atikan jeung perkembangan siswa salaku professional dina widang dipilih, ogé personalities metot.

Nu misi KROK University perenahna di nyiptakeun hiji sistem pendidikan innovational keur latihan professional, tumuwuhna pribadi, panalungtikan ilmiah jeung konsultan nu luyu jeung sarat masarakat informational jeung pakait jeung kabutuhan pasar tanaga gawé internasional jeung nasional. sistim latihan saperti kudu terpadu kana lapisan atikan dunya jeung diarahkeun ka arah nilai demokratis.

Admission process in KROK University


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukrania Grendeng Center.
For apply to KROK University foreign students have to panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / Departments / kursus / fakultas


COLLEGE OF ECONOMICS, LAW AND INFORMATION TECHNOLOGIES

College of Economics, Law and Information Technologies was founded in March, 2003. It is an associated institution of international UNESCO project. It trains Junior Specialist in:

  • Enterprise Economics
  • Commercial Activity
  • Marketing Activity
  • Kauanganan jeung Kredit
  • Law
  • Software Development
  • Software Systems Maintenance
  • Hotel Services

FACULTY OF ECONOMICS AND ENTREPRENEURSHIP

Faculty of Economics and Entrepreneurship was founded in July, 1999. At the Faculty the training of Bachelors and Masters is conducted on the following majors:

  • Enterprise Economics
  • Accounting and Audit
  • Marketing
  • Finance and CreditBanking
  • piknik

FACULTY OF INTERNATIONAL RELATIONS

Faculty of International Relations was founded in July, 1999. At the Faculty the training of Bachelors and Masters is conducted on the following majors:

  • International Economics
  • International Information
  • International Business
  • Foreign Economic Activity Management
  • logistik
  • Ukrainian-Austrian Program in Export Oriented Management

Fakultas Hukum

Faculty of Law was founded in September, 1994. Faculty offers the training of Bachelors, Specialists and Masters on the following majors:

  • Law
  • Psikologi

the training of Masters on the following major:

  • Intellectual Property

retraining (Second Higher Education) on the following major:

  • Law

EDUCATIONAL AND SCIENTIFIC INSTITUTE FOR INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES

Educational and Scientific Institute for Information and Communication Technologies was founded in March, 2010. Institute conducts the training of Bachelors on the following major:

  • Élmu komputer

the training of Masters on the following major:

  • Computer Ecological and Economic Monitoring

EDUCATIONAL AND SCIENTIFIC INSTITUTE FOR MASTER AND POST DIPLOMA STUDIES

Educational and Scientific Institute for Master and Post Diploma Studies offers the programs of Second Higher Education (Retraining), as well as Interdisciplinary Master Degree Programs.

Second Higher Education Majors:

  • Kauanganan jeung Kredit
  • Accounting and Audit
  • International Economics
  • Foreign Economic Activity Management
  • Enterprise Economics
  • Marketing

Interdisciplinary Master Degree Majors:

  • Administrasi Bisnis
  • Manajemén proyék
  • Administrative Management
  • Innovational Activity Management
  • Quality, Standardization and Certification
  • Higher Education Pedagogy
  • Educational Institution Management

BUSINESS SCHOOL «KROK»


Anjeun hoyong discuss KROK University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


KROK University on Map


Photo


Photos: KROK University Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

KROK University reviews

Join to discuss of KROK University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.