University Medical Nasional Lviv

University Medical Nasional Lviv. Diajar Kedokteran di Wikivoyage

Lviv National Medical University Details

Apply to Lviv National Medical University
Ukrania Grendeng Center

gambaran


Danylo Halytsky University Medical Nasional Lviv (LNMU) mangrupa salah sahiji lembaga atikan pangkolotna jeung pangbadagna médis di Wikivoyage. Ieu téh salah sahiji paguron luhur médis ngarah tina tingkat IV of akreditasi. LNMU dimimitian ti Fakultas Médis tina Lviv University, nu dibuka dina November 16, 1784, dumasar kana hak husus ti kaisar Austria Josef II. Di 2009 Universitas sohor anak 225 pangeling-eling.

22 sakola ilmiah aktip fungsi sarta ngamekarkeun dina Lviv University Medical Nasional: tina obstetrics jeung gynecology, biokimia, hygienic, kasakit tepa, sajarah kadokteran jeung apoték, microbiological, morfologis, neurologi jeung neurosurgery, tina Onkologi, tina otorhynolaryngology, ophthalmological, anatomi patologis jeung fisiologi patologis, murangkalih, jiwa, tina kedokteran gigi, kasakit internal, pharmacological, fisiologis, tina phtisiatry, kimia jeung apoték, ti bedah.

LNMU nyadiakeun pangakuan pikeun warga asing ka pendidikan sarjana di Fakultas Umum Kedokteran, Fakultas Kedokteran Gigi jeung Fakultas Farmasi, ogé nyadiakeun pangakuan pikeun Preparatory Kursus sarta Diklat Postgraduate. Nurutkeun Lisensi of Kamentrian Atikan, elmu pangaweruh, Nonoman sarta Olahraga Ukraina АГ №582786 ti 07.02.2012 jumlah warga asing pikeun Atikan Rusman - 250 jalma, keur Kursus Preparatory - 100 jalma, keur latihan Postgraduate - 150 jalma.

di 78 Departemén Lviv University Medical Nasional, di Institute of Patologi klinis, di Laboratorium Panalungtikan Tengah (CRL) jeung Laboratory of Waos industri nu dipake 1211 élmuwan: 134 Dokter Élmu sarta leuwih ti 620 Panyekel gelar PhD, kaasup 113 profesor full, 369 profesor gaul, 50 tutors senior, 662 asisten profesor, 17 panalungtik. Di antarana aya 23 anggota, 7 Pakait Anggota Akademi Élmu, 12 Gagah ngahormatan Sains jeung Téhnologi,
7 Gagah ngahormatan Atikan, 19 Dokter ngahormatan, 1 Ngahormatan Gelut Kebudayaan Fisika sarta Sport,
8 Laureates Nagara Hadiah Ukraina di Sains jeung Téhnologi.

Latihan spesialis di Lviv University Medical National anu disadiakeun di 6 fakultas: Fakultas médis #1 jeung #2, Fakultas Kedokteran Gigi, Fakultas Farmasi (atikan teratur jeung susuratan), Fakultas latihan Postgraduate, Fakultas Murid luar nagri - nurutkeun tingkat atikan-qualificational: ahli di sahiji elmu, ngawasaan, sarta ogé dina University Medical College nurutkeun tingkat atikan-qualificational - spesialis SMP.

Jumlah universitas taunan siswa leuwih ti 19100 jalma, nu ngawengku 5426 siswa sarjana (kaasup leuwih ti 1000 mahasiswa asing), 62 siswa Preparatory Kursus, langkung ti 1500 dokter magang, 50 siswa program Master sacara, 70 siswa program PhD, 70 dokter Postgraduate (Clinichna tina Kepala), kira-kira 11000 siswa Fakultas latihan Postgraduate, 312 siswa Médis College. Murid sakabeh ulikan fakultas nurutkeun sistem kiridit-modul.
Di 2011 nu kalulusan munggaran siswa, anu ditalungtik dumasar kana tungtutan “Bologna” proses, lumangsung.

dimimitian ti 1961 Universitas nyadiakeun atikan keur warga asing. salila 50 taun leuwih 2,5 rebu dokter jeung pharmacists – asing geus meunang atikan di dieu jeung geus gawe suksés minangka dokter jeung pharmacists di loba nagara dunya. Atikan anu disadiakeun dina Ukrania, Basa Rusia, sarta saprak 1997 ngajar murid asing dina basa Inggris geus dibuka jeung gancang ngembang. ayeuna 70% Universitas mahasiswa asing diajar di Program Medium basa Inggris.

perpustakaan Universitas ngandung leuwih ti 530000 jilid buku teks, manual jeung literatur médis séjén nu sasuai. Perpustakaan ngabogaan parabot komputer modern. Manéhna ngabogaan koneksi Internet sarta disambungkeun jeung perpustakaan kota ilmiah séjén.

University dina anggota International jeung Éropa asosiasi ti Paguron luhur, sarta ogé mangrupa anggota ampir 70 organisasi internasional sejen, academies, federations. Universitas téh kaasup kana Diréktori Organisasi Kaséhatan Dunya (WHO) jeung kana Diréktori Paguron luhur nagara Éropa Tengah. Dina watesan kagiatan Universitas LNMU boga posisi ngarah dina ratings lembaga atikan luhur jeung lembaga atikan médis luhur Ukraina (Scopus 2010 - Nu 2nd tempat antara paguron médis jeung academies Ukraina).

Departemén klinis Universitas boga dana leuwih ti 10000 ranjang (41 rumah sakit filial), 9 Departemén polyclinic jeung 3510 attendances salila shift, Universitas puseur médis dental leuwih ti 2000 attendances salila shift.

Admission process in Lviv National Medical University


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukrania Grendeng Center.
For apply to Lviv National Medical University foreign students have to panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Faculty of General Medicine
  • Fakultas Kedokteran Gigi
  • Fakultas Farmasi
  • Preparatory Course
  • Postgraduate training

Sajarah


The history of Lviv Medical University goes back to 1661, when on 20 January the JesuitCollegium in Lviv by the privilege of Polish King John II Casimir acquired the status of academy. It consisted of four departments and was awarded the title of the university. Tapi, until the break-up of the university in 1773, the full-blown medical department was not established.

on 16 Nopember 1784, according to the privilege of the Austrian emperor Joseph II, signed on 21 Oktober 1784, Lviv University was revived with four faculties: teologi, pilsapat, hukum jeung ubar. Since then Danylo Halytsky Lviv National Medical University started counting its age.

dimimitian ti 1961 Universitas nyadiakeun atikan keur warga asing. salila 50 taun leuwih 2,5 rebu dokter jeung pharmacists – asing geus meunang atikan di dieu jeung geus gawe suksés minangka dokter jeung pharmacists di loba nagara dunya. Atikan anu disadiakeun dina Ukrania, Basa Rusia, sarta saprak 1997 ngajar murid asing dina basa Inggris geus dibuka jeung gancang ngembang. ayeuna 70% Universitas mahasiswa asing diajar di Program Medium basa Inggris.


Anjeun hoyong discuss Lviv National Medical University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Lviv National Medical University on Map


poto


Photos: University Medical Nasional Lviv Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Lviv National Medical University reviews

Join to discuss of Lviv National Medical University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.