Universitas Aerospace Nasional “Kharkov Aviation Institute”

Universitas Aerospace Nasional

Universitas Aerospace Nasional “Kharkov Aviation Institute” rincian

Apply to National Aerospace University “Kharkov Aviation Institute”
Ukrania Grendeng Center

gambaran


Nu KhAI diadegkeun dina 1930. jujutanana ieu raket disambungkeun jeung perkembangan rékayasa pesawat jeung élmu. Universitas anu kasohor nyiptakeun anak kahiji di Éropa-laju luhur kapal terbang jeung gear badarat retractable jeung kreasi desain mesin turbojet dimekarkeun ku guru tina KhAI A. M. Liulka anu afterwards jadi akademisi jeung desainer loba struktur mesin pesawat kaasup engine tina pesawat Su-27.
Nu KhAI mangrupa lembaga atikan luhur unik mana airplanes dimekarkeun ku Institute Desain Burean dina pengawasan profesor I. G. Neman anu dihasilkeun serially di tutuwuhan pesawat jeung ngajalankeun dina Airlines panumpang.
ti 1977 ka 1984 nu desainer Umum O.K. Antonov ngajalankeun departemen struktur kapal terbang di KhAI.
Di 1978 nu KhAI ieu dibéré ngaran N. ye. Zhukovskiy. Di 1980 Institute dileler jeung runtuyan Lenin. Di 1998 saterusna. ye. Zhukovskiy Propinsi Aerospace University "Kharkov Aviation Institute" diadegkeun dina dasar tina KhAI jeung 2000 Universitas meunang status Nasional lembaga atikan luhur jeung meunang ngaran Aerospace Uuniversity Kharkiv Aviation Institute Nasional.
Salila periode ayana anak Universitas geus dilatih ngeunaan 60 insinyur ths. Langkung ti 80% tina spesialis jeung atikan luhur anu digawé di wewengkon aerospace Ukrania nyaéta lulusan ti KhAI.
Dina ngeunaan hadir 9.5 siswa ths jeung 160 siswa post-sarjana dilatih di Universitas; 650 guru jeung 2.5 dunungan ths digawé di dieu. Di antara téma aya 120 Profesor jeung Calon of Science. Di antara guru Universitas aya ogé: 1 Tien USSR Propinsi Lenin Hadiah, 7 winners USSR Propinsi Hadiah, 28 winners Ukraina Propinsi Hadiah, 11 USSR Déwan winners Mentri Hadiah.
Nu KhAI mangrupa anggota Association International of Universitys; Association global, Organisasi Industri jeung Airport Technology; éta ogé dina Catalogue International jeung milik ka Association of lembaga atikan luhur kota Kharkiv INTERVUZ, ogé ka Aerospace Agénsi Ukraina.
Nu KhAI nyaeta ko-pelaksana sababaraha program nu dilumangsungkeun jeung paguron luhur jeung pausahaan tina USA, Jepang, Jérman, Perancis, Méksiko jeung Chine. Universitas nyokot bagian dina program kreasi "Alfa" Stasion rohangan internasional.
Di 1992 nu KhAI dihanca latihan murid asing leuwih 500 warga asing ti 40 nagara Asia, Afrika jeung Amérika dilatih taunan di Universitas.
Nu KhAI nyertakeun wewengkon misah kota dina zona leuweung-bagian, wewengkon anak jumlah ka ngeunaan 25 hektar. Universitas boga 8 wangunan akademik, institut panalungtikan sarta laboratorium, perpustakaan bakal 1 volume ml di stock, kampus, kompléks eces, kolam renang, klinik preventurium bantuan médis kahiji, gedung dining, bank, taman barudak, jsb.

Admission process in National Aerospace University “Kharkov Aviation Institute”


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukrania Grendeng Center.
For apply to National Aerospace University “Kharkov Aviation Institute” foreign students have to panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Automobile transport
  • Airlines maintenance
  • Accounting and audit
  • International economics
  • Applied linguistics
  • Aircraft and rocket building
  • Engines and power plants of aircraft
  • Avionics
  • System analysis
  • Information science
  • Applied mathematics
  • Power machine building
  • Heat power engineering
  • Machine building
  • Engineering mechanics
  • Applied mechanics
  • System engineering
  • Automation and computer-integrated technologies
  • Aero navigation
  • Geodesy, cartography, organization of the use of land
  • Metrology, standardization and certification
  • Metrology and informational and measuring technologies
  • ekologi, environment and balanced nature management
  • Radio techniques
  • Radio-electronic devices
  • telekomunikasi
  • Computer’s sciences
  • Computer’s engineering
  • Program engineering
  • Commodity research and commercial enterprise
  • Finances and credit
  • Marketing
  • Economics of enterprise
  • manajemén
  • Psikologi
  • filologi

Sajarah


Nu KhAI diadegkeun dina 1930. jujutanana ieu raket disambungkeun jeung perkembangan rékayasa pesawat jeung élmu. The university is famous for its creation of the first in Europehigh-speed airplane with a retractable landing gear and the creation of the design of the turbojet engine developed by teacher of the KhAI A. M. Liulka anu afterwards jadi akademisi jeung desainer loba struktur mesin pesawat kaasup engine tina pesawat Su-27.

The KhAI is a unique higher educational institution where the airplanes developed by the Institute Design Bureau under the supervision of professor I. G. Neman anu dihasilkeun serially di tutuwuhan pesawat jeung ngajalankeun dina Airlines panumpang.

ti 1977 ka 1984 nu desainer Umum O.K. Antonov ran the department of airplane structure at the KhAI.

Di 1978 nu KhAI ieu dibéré ngaran N. ye. Zhukovskiy. Di 1980 the institute was awarded with the order of Lenin. Di 1998 saterusna. ye. Zhukovskiy State Aerospace University “Kharkiv Aviation Institute” was founded on the basis of the KhAI and in 2000 the University got a status of the National higher education institution and was renamed the National Aerospace University AKA Kharkiv Aviation Institute.


Anjeun hoyong discuss National Aerospace University “Kharkov Aviation Institute” ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Aerospace Nasional “Kharkov Aviation Institute” dina Map


poto


Photos: Universitas Aerospace Nasional “Kharkov Aviation Institute” Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas Aerospace Nasional “Kharkov Aviation Institute” resensi

Join to discuss of National Aerospace University “Kharkov Aviation Institute”.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.