National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina

National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina

National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina Rincian

Dilarapkeun ka National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina
Ukrania Grendeng Center

gambaran


Nu misi National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina pikeun:

nyiptakeun, systematize, nyimpen jeung sumebar pangaweruh ilmiah kiwari dina raraga ngaronjatkeun kualitas kahirupan masarakat; spesialis kareta alatan Éropa jeung dunya intelektual jeung tumuwuhna pribadi.

Nurutkeun status lembaga atikan luhur, Nasional University of Life jeung Lingkungan Élmu tina Ukrainehas tingkat akreditasi IV, andis lembaga panalungtikan, nu konduktor atikan; ilmiah jeung panalungtikan; ilmiah jeung inovatif; atikan jeung industri; jeung informasi jeung konsultan kagiatan aimed di nalungtik isu élmu kontemporer ngeunaan kahirupan jeung lingkungan; di pamakéan, baranahan jeung tumuwuhna saimbang tina terestrial jeung akuatik ékosistem bio-sumber, bubuka agro lingkungan anyar- jeung biotechnologies, téknologi of revival kaamanan jeung kasuburan taneuh, téknologi tatanén nyimpen-énergi, manajemén lingkungan jeung hukum di padesaan, monitoring jeung kontrol minuhan standar, kualitas jeung kaamanan produk tatanén, produk olahan jeung lingkungan.

Nasional University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina mangrupa salah sahiji lembaga ngarah atikan, élmu jeung budaya di Wikivoyage. Langkung ti 26 rebu siswa jeung leuwih ti 600 lulusan, PhD siswa jeung seekers studyat 3 atikan jeung panalungtikan institutes jeung 13departemén ti lembaga universitas dasar (di Kyiv) jeung 10 unit misah tina NULES Ukraina - paguron luhur regional tina tingkat akreditasi І-ІІІ.

prosés atikan jeung panalungtikan ilmiah di Universitas nu disadiakeun ku leuwih ti 2,600pagawe ilmiah jeung atikan jeung pedagogical, kaasup ngeunaan 300 profesor jeung dokter tina élmu, langkung ti 1,000 asisten profesor jeung PhDs.

National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina ngawengku babagian struktural di handap ieu:

  • lembaga latihan jeung panalungtikan;
  • departemén;
  • samet;
  • institutes ilmiah jeung panalungtikan, kaasup:

• Ukrania Institute of Radiology Pertanian;
• Laboratory Ukrania tina Quality jeung Kasalametan ti Produk Pertanian;
• ilmiah-Research jeung Desain Institute of Standards jeung lingkungan-Aman jeung Produk organik Technology (di Odessa);

  • palatihan, atikan jeung ilmiah, ilmiah jeung panalungtikan, masalah ilmiah jeung panalungtikan, masalah ilmiah, atikan, laboratorium ilmiah jeung industri;
  • lembaga atikan leuwih luhur tingkat akreditasi I-III:

 

• BerezhanyAgrotechnical Institute (wewengkon Ternopil)
• NizhynAgrotechnical Institute (wewengkon Chernihiv)
• Irpin Ékonomi College (wewengkon Kyiv)
• Nemishaevo Pertanian College (wewengkon Kyiv)
• Boyarka College of Ékologi jeung Alam Sumberdaya (wewengkon Kyiv)
• E. KhraplyvyiZalishchyky Pertanian College » (wewengkon Ternopil)
• Nu. MaynovaBobrovytsya College of Economics jeung Management(wewengkon Chernihiv)
• Mukachevo Pertanian College (wewengkon Trans-Carpathian)
• BerezhanyAgrotechnical College (wewengkon Ternopil)
• Nizhyn Pertanian College (wewengkon Chernihiv) latihan, puseur informasi jeung konsultasi:
• ticc Lubensky (wewengkon Poltava)
• Malynskyi TICC (wewengkon Zhytomyr)
• Tarashchanskyi TICC (wewengkon Kyiv)
• Mukachivskyi TICC (wewengkon Zakarpatska)

• Bobrovytskyi TICC (wewengkon Chernihiv)

  • atikan jeung panalungtikan kebon jeung stasion panalungtikan:

• Station Research Agronomic (wewengkon Kyiv)
• Station Research Boyarka Kehutanan (wewengkon Kyiv)
• Nu. Atikan MuzychenkoVelykosnytinske jeung Research Ladang (wewengkon Kyiv)
• Atikan jeung Panalungtikan Ladang "Vorzel" (wewengkon Kyiv)

  • babagian struktural séjén, kaasup:

• Ukrania atikan ilmiah jeung inovasi puseur fasilitas tatanén newest jeung téknologi;
• Botanical Garden;
• atikan jeung produksi ilmiah tegalan moro;
• Olahraga sarta Kaséhatan Camp “Akademichnyi” (wewengkon Odessa)

Struktur Universitas ogé ngawengku babagian aya dina Crimea:

  • cabang kiduleun NULES Ukraina «Crimean Agrotechnological University»;
  • Prybrezhnenskyi Pertanian College;
  • Crimean Agro-Industrial College;
  • Bakhchysarai Konstruksi Téknis College;
  • Crimean Téknis Sakola hidro-melioration jeung Mechanization Pertanian;
  • Atikan jeung Research Station tina ngebon gunung, viticulture, taman jeung kehutanan ngebon.

Tugas utama ku Piagam Universitas nu:

 

1) kagiatan atikan jeung budaya:

  • latihan tanaga jeung atikan lengkep luhur, atikan luhur dasar, atikan luhur lengkep, ogé tina profesi gawe sector tatanén jeung lingkungan;
  • penyediaan pamutahiran sistim salajengna tina atikan tatanén jeung lingkungan luhur di Ukraina nurutkeun sarat tina prosés Bologna jeung standar internasional tumuwuhna sustainable of agro-lapisan, bio-daya jeung padesaan;
  • perkembangan professional jeung palatihan balik ti spesialis pikeun tatanén, elmu ngeunaan leuweung, pertanian perikanan, ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan sarta sektor lingkungan;
  • palatihan, palatihan balik jeung sertifikasi tina atikan, latihan jeung sertifikasi staf ilmiah jeung pedagogical tina kualifikasi luhur keur University jeung lembaga atikan jeung panalungtikan séjén;
  • formasi siswa budaya luhur jeung eling civic nasional;
  • nyiptakeun kaayaan hade keur nalungtik, gawe, palayanan Kaséhatan, rekreasi jeung kaséhatan pamutahiran siswa, postgraduates, PhDs jeung staf Universitas;
  • siap-siapna, hal kaluaran, produksi jeung dijual ti atikan, ilmiah, bahan atikan jeung methodical jeung produk penerbitan séjén;
  • latihan SMK, kaasup latihan, palatihan balik jeung tumuwuhna panarjamah tutumpakan, traktor, ngagabungkeun drivers, pengrajin prosés produksi keur sektor tatanén jeung lingkungan;

2) ilmiah, kagiatan panalungtikan jeung penerbitan:

  • organisasi jeung realisasi proyék ilmiah-panalungtikan dumasar kana pangalaman universitas panalungtikan asing ngarah;
  • organisasi jeung nahan tina konferensi, symposia, congresses, kaasup leuwih internasional;
  • publikasi karya ilmiah ti pedagogical, ilmiah jeung pangajaran staf Universitas, bahan tina konferensi, symposia, rapat, karya tematik, laporan panalungtikan jeung publikasi sejenna dina perkembangan sector tatanén, ekonomi, lingkungan, pangwangunan sosial padesaan;

3) aktivitas inovatif:

  • tumuwuhna jeung palaksanaan di patuh kana prinsip panyalindungan intelektual téknologi modern jeung biotechnologies, sistem kualitas sarta standar kaamanan lingkungan, pelestarian tina biodiversiti, tanaga, énergi alternatif dina tatanén, elmu ngeunaan leuweung, taman ngebon jeung perikanan tani jeung dina widang gudang, transportasi jeung daur ulang tina tatanén, produk kadaharan sarta biotechnological;
  • pangwangunan, waktu pacobaan, standarisasi jeung palaksanaan alat maju, fasilitas jeung téknologi tatanén, meunangkeun produk biologis berharga jeung ramah lingkungan, bahan baku jeung kadaharan ti séktor industri tina agro-, forest-, manajemén cai jeung kompléx alami;
  • palaksanaan standar internasional jeung adherence ka bioethics di diagnostics, pacegahan, perlakuan jeung rezeki sato jeung tutuwuhan kaséhatan;
  • tekad kualitas, kaamanan jeung patuh jeung sarat internasional dina standardisasi, sertifikasi jeung lisénsi ti agro-industri, dahareun jeung bio-daya jeung lingkungan kompléx;
  • monitoring, prediksi jeung modeling tumuwuhna sustainable ngeunaan ékosistem terestrial jeung akuatik ngagunakeun téknologi modern ngokolakeun lingkungan efisien jeung restorasi tina padesaan;
  • pasamoan informasi jeung konsultasi tungtutan produser tatanén jeung umum salila palaksanaan mekanisme modern, sistem manajemén dina widang sosio-ékonomi, tanah, Hubungan hukum jeung formasi kawijakan nagara di séktor agrikultur jeung lingkungan;

4) aktivitas Universitas salaku lembaga panalungtikan:

  • penyediaan atikan, ilmiah jeung panalungtikan, jeung integrasi ilmiah jeung inovatif minangka cara pikeun ngaronjatkeun tingkat latihan staf jeung ngagancangkeun palaksanaan kamajuan ilmiah jeung téhnologis di séktor pertanian jeung lingkungan ngaliwatan partisipasi dina perkembangan dasar jeung program dilarapkeun sarta kolaborasi jeung badan;
  • formasi panalungtikan jeung inovasi puseur universitas (institutes ilmiah jeung panalungtikan, atikan jeung ilmiah, atikan, ilmiah panalungtikan jeung inovasi puseur industri jeung, jsb), nu aimed di ngarengsekeun masalah dasar operasional jeung diterapkeun masalah ilmiah jeung industri. Perluasan gawé babarengan jeung National Akademi Élmu, National Akademi Élmu Pertanian jeung academies sectoral séjén élmu Ukraina oge jeung lembaga panalungtikan asing;
  • perkembangan proyék pilot jeung formasi usaha ékspérimén dina produksi produk kalapa, perkembangan téknologi anyar, bahan jeung kandaraan, palaksanaan maranéhanana dina widang tatanén, kehutanan jeung cai pertanian jeung industri processing luyu jeung standar nasional jeung internasional;
  • integrasi kagiatan ilmiah jeung panalungtikan Universitas jeung universitas dunya ngarah (palaksanaan proyék panalungtikan joint, ngayakeun tina konferensi, symposia, exhibitions, kompetisi mahasiswa ilmiah, meunangkeun hibah, publikasi karya ilmiah jeung atikan joint (buku, monographs, manual, garis padoman, jsb), kreasi atikan, ilmiah jeung methodical database éléktronik, pamakéan informasi jeung komunikasi sistem modern di industri pertanian jeung lingkungan);
  • tumuwuhna jeung palaksanaan di sektor industri maju téknologi pikeun kualitas luhur, aman jeung kalapa tatanén, elmu ngeunaan leuweung, produk fishery jeung dahareun. Provision tina ujian nagara sarta Arbitrage independent kualitas jeung kaamanan produk tatanén jeung dahareun jeung lingkungan luyu jeung standar internasional jeung nasional;
  • program latihan Masters nu nyadiakeun Spésialisasi maranéhanana dumasar kana industri paling relevan, panalungtikan, pangajaran, tren ilmiah jeung inovatif dumasar kana prestasi panganyarna dina sains jeung teknologi jeung standar internasional pikeun manajemén lingkungan, kitu ogé dina kualitas produk jeung inohong kaamanan jeung lingkungan nu bakal nyadiakeun workplaces jeung pamutahiran aktivitas dina hubungan pangwangunan panarjamah;

5) kagiatan internasional:

  • rezeki kagiatan internasional di élmu jeung atikan luyu jeung hukum Ukraina, enhancement of integrasi University kana atikan dunya jeung wewengkon panalungtikan;
  • partisipasi dina proyék jeung program internasional, konferensi ilmiah tur praktis, seminar jeung pameran;
  • ngadegna joint jeung mitra asing atikan jeung ilmiah, institutes ilmiah jeung panalungtikan, puseur jeung asosiasi séjén sangkan ngaéksekusi program atikan jeung panalungtikan jeung presenting nu sertipikat sasuai atikan.

National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina nyaéta nasional, timer ngamaréntahkeun (otonomi) state lembaga atikan luhur. Timer pamaréntah (otonomi) Universitas (dina Piagam nu) nyadiakeun:

1) hak Universitas pikeun nyokot kaputusan independent jeung nyokot tindakan hade dina kompetensi taun akademik, atikan, ilmiah, panalungtikan, produksi jeung kagiatan ékonomi;

2) standar keuangan pribadi jeung mayar pikeun tanaga gawé teu ngalegaan pikeun misahkeun babagian, atikan jeung panalungtikan kebon, stasion panalungtikan, ogé lembaga tina tingkat akreditasi I-III (kuliah téhnis, akademi, institutes);

3) timer tekad bentuk organisasi jeung karyawan pamayaran, prosedur pikeun ngagunakeun dana ti sumber anggaran, kaasup babagi disadiakeun pikeun gaji jeung santunan incentive;

4) palaksanaan kagiatan séjén dina dasar hubungan contractual langsung, pasatujuan jeung kontrak;

5) katuhu pikeun ngabentuk jeung ngaeureunkeun kagiatan babagian struktural anu bagian eta, kaasup leuwih dipisahkeun, jeung ragam prescribed pikeun nyokot hak milik badan hukum séjén;

6) ngalakonan aktivitas joint jeung cooperate dina pasatujuan jeung universitas séjén, usaha, lembaga jeung organisasi luyu jeung panerapan.

prosés pangakuan di National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukrania Grendeng Center.
Pikeun nerapkeun ka National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina mahasiswa asing kudu panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Atikan jeung Institutes Panalungtikan

  • Atikan jeung Panalungtikan Institute of Kahutanan jeung Park ngebon
  • Atikan jeung Panalungtikan Institute of nuluykeun atikan
  • Atikan jeung Panalungtikan Institute of Energetics, Automation jeung énergi Kekecapan

 

pakultas

  • Fakultas Pangajaran sarta Palatihan Atikan Kedokteran
  • Fakultas Kamanusaan sarta Pedagog
  • Fakultas Reban raising jeung Cai Bioresources
  • Fakultas Protection Plant, Biotéhnologi jeung Ékologi
  • Fakultas Management Land
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Ékonomi
  • Fakultas Téknologi Pangan sarta Quality Control of Produk Pertanian
  • Fakultas Sejenna Panyiaran
  • Fakultas Management Pertanian
  • Agrobiological Fakultas
  • Mékanis jeung Technological Fakultas
  • Fakultas Desain sarta Téknik

Sajarah


Universitas Pertanian Nasional ngarupakeun lembaga anjog atikan luhur di Ukraina. Sajarah eta dimimitian ku tanggal pondasi Departemen Pertanian dina Kyiv Polytechnic Institute (KPI) struktur, nu disulap jadi Fakultas dosen Pertanian di 1918. Kyiv Institute Pertanian dijieun di KPI dina dasar dosen ieu, sarta di 1923 Institute ieu jadi lembaga atikan independent. ti 1930 ka 1934, Kyiv Institute of Agronomi, Kyiv Institute of Mechanization jeung Electrification Pertanian, Kyiv Ag Téknik Institute of Gula Industri jeung Ag Ékonomi Institute geus dibentuk jeung dimimitian kagiatan maranéhanana aya. institutes kasebut saterusna dirombak jadi institutes panalungtikan mandiri jeung fakultas.

Kyiv Kehutanan Institute mimiti sajarah taun 1840 ti Fakultas Kehutanan tina Institute of Tatanén sarta Kehutanan di kota Marimont (Polandia) nu pindah ka kota Novoaleksandria (ayeuna Pulavy) di 1862. Sanggeus awal Perang Dunya nu 1st (1914) nu Novoaleksandrian Institute of Tatanén sarta Kehutanan kasebut dibikeun ka Kharkiv jeung 1921 eta jadi Kharkiv Institute of Tatanén sarta Kehutanan. Di 1930 fakultas Kehutanan of Kharkiv agraris Institute ieu ngahiji jeung dosen Téknik Leuweung tina Kyiv agraris Institute. Hasilna nu Ukrania Leuweung Téknis Institute mucunghul sarta dirombak jadi Kyiv Kehutanan Institute taun anu sarua.

Di 1954 Kyiv Institute Pertanian ieu ngahiji jeung Ukrania Kehutanan Institute kana lembaga single - Ukrania Pertanian Academy (ngaragragkeun).

Salila periode 1956-1962 UAA ieu departemen atikan ti Ukrania Akademi élmu Pertanian.

Di 1957 Kyiv hewan Institute ieu ditambahkeun ka struktur anak. Kyiv hewan Institute dimimitian jujutanana jeung dosen hewan of KPI (1920) nu robah kana lembaga nu mandiri atikan luhur - Kyiv hewan jeung Bursa-beternak Institute ti nu Kyiv hewan Institute dipisahkeun dina 1930.

ti mimiti 1962 UAA geus jadi subordinated ka Departemen Tatanén tina USSR.

Di 1982 nu cabangna Akademi di Vinnytsya diadegkeun jeung 1991 eta jadi lembaga nu mandiri (ayeuna Vinnytsya University Propinsi agraris).

Salila taun 1985-1990 UAA geus nulungan sarta koordinasi kagiatan aimed pikeun nyiptakeun hiji institut pertanian di kota Pnom-Penh (Kamboja).

Dina dasar UAA University agraris Nasional diadegkeun dina bulan Agustus 1992. Dumasar kana Kaputusan tina Verhovna Rada (DPRD) Ukraina №158 dijieun dina tanggal 29, 1994, eta narima status Nasional. Saprak waktu éta geus keur ngaranna University agraris National jeung luyu jeung putusan Kabinet Para Mentri Ukraina № 387 dijieun dina Juni 1, 1995, eta dina aturan fungsional Kabinet Para Mentri Ukraina.

Sasuai ka Kaputusan of Kabinet Para Mentri Ukraina April 23 1996 #448 jeung Méi 29 1997 #526 Nizhyn (wewengkon Chernigiv) jeung Berezhany (wewengkon Ternopil) Agrotechnical akademi, Sakola Téknis Ékonomi Irpin, Boyarka, Nemishaevo (wewengkon Kyiv) jeung Zalischyky (wewengkon Ternopil) Sakola Téknis Pertanian anu kaasup kana struktur NAUU. hak maranéhanana jalma hukum disimpen. Di 1999 alatan hasil akreditasi Sakola Irpin jeung Nemishaevo Téknis anu dibérékeun jeung status “sakola luhur” sarta di 2002 Nizhyn jeung Berezhany akademi narima status “institut” .

Sasuai ka Kaputusan of Kabinet Para Mentri Ukraina tina 28.07.2004 № 517-p., Order gabungan tina Departemen Kawijakan Pertanian Ukraina jeung Universitas Pertanian Nasional 18.08.2004 p. № 304/377 nu Cabang Southern “Crimean Agrotechnological University” Nasional Universit Pertanian y dijieun (kahayang. agraria, Simpferopol, AR Crimea) salaku subdivision struktural jeung hak individu jalma hukum. Ieu ngadegkeun di dasar Crimean Agrotechnological University State anu keur liquidated bareng jeung babagian struktural anak (Order of Buruh Beureum Bandéra Agroindustrial College, Bahchysaray Cabang Order of Buruh Beureum Bandéra Agroindustrial College, Prybrezhnensk Sakola Téknis, jeung Téknis Sakola Hydromelioration jeung Mechanization Pertanian).

Dumasar kana Kaputusan of Kabinet Para Mentri Ukraina tina 7.12.2005 №497 «Ngeunaan reorganisasi tina agro-ékonomi Téknis Sakola Bobrovick Nasional» Bobrovick Sakola Téknis Agro-ékonomi Nasional ditambahkeun ka Universitas agraris Nasional.

Nu Edict tina Présidén Ukraina # 1338 ditandatanganan dina Désémber 14, 2000 dina judul "The point of Universitas Pertanian Nasional" jeung resolusi Kabinet Para Mentri Ukraina # 202 dijieun dina Maret 1 "Ngeunaan University Pertanian Nasional" méré NAU status nagara timer diatur (otonomi) lembaga atikan luhur sarta sajumlah komisi séjén.
Dumasar kana Kaputusan of Kabinet Para Mentri Ukraina tina 02.10.2003, № 584 dina struktur University agraris Nasional diadegkeun laboratorium Ukrania kualitas jeung kaamanan tatanén.

Dumasar kana Kaputusan of Kabinet Para Mentri Ukraina tina 14.02.2007, № 47 “Ngeunaan reorganisasi tina Mukachevskiy Propinsi Pertanian College” Mukachevskiy Propinsi Pertanian College ieu diasupkeun ka University agraris Nasional.

Dumasar kana Kaputusan of Kabinet Para Mentri Ukraina tina 27.08.2008, № 742 diwangun Ukrania institut atikan-élmu informasi jeung telekomunikasi pangrojong cabang agro-industri jeung lingkungan ékonomi salaku unit misah ti Universitas agraris Nasional.

Pikeun pelebaran tina atikan, panalungtikan jeung inovasi kagiatan Universitas agraris Nasional pikeun minuhan kaperluan nu agro-industri, cabang lingkungan jeung nu séjénna ékonomi, ogé kudu adaptasi kagiatan ieu pikeun sarat organisasi internasional Paguron luhur panalungtikan dumasar kana Kaputusan of Kabinet Para Mentri Ukraina dina Oktober 30, 2008 № 945 Universitas agraris Nasional diganti ngaranna ka National University of Life jeung Élmu Lingkungan Ukraina (NUBiP).

Nu SK sarua disatujuan komposisi tina Badan Musyawarah Universitas jeung dijieun amendments ka Piagam anak. Universitas dumasar kana status lembaga atikan luhur ngabogaan tingkat IV of akreditasi, nyaéta lembaga tipe ieu panalungtikan, nu konduktor atikan, ilmiah-panalungtikan, ilmiah-inovasi, kagiatan atikan-industri jeung informasi-piwuruk aimed di ngembang masalah modern élmu hirup jeung lingkunganana , make, baranahan jeung tumuwuhna saimbang sumberdaya biologis di darat jeung cai ékosistem, bubuka lingkungan agro-biotéhnologi anyar, téknologi recovery of kaamanan jeung taneuh kasuburan, agro-téknologi nyimpen-énergi, manajemén lingkungan jeung hukum di padesaan, monitoring jeung kontrol pikeun observance standar, kualitas jeung kaamanan produksi tatanén, produk processing sarta lingkungan.


Anjeun hoyong ngabahas National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina dina Map


poto


Photos: National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

National University of Life jeung Lingkungan Élmu tina resensi Ukraina

Miluan ngabahas of National University of Life jeung Lingkungan Élmu Ukraina.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.