National University of Education Fisika sarta Olahraga Ukraina

National University of Education Fisika sarta Olahraga Ukraina

National University of Physical Education and Sports of Ukraine Details

Apply to National University of Physical Education and Sports of Ukraine
Ukrania Grendeng Center

gambaran


National University of Education Fisika sarta Olahraga Ukraina (metik) – well dipikawanoh henteu ngan di nagara urang tapi di sakuliah dunya téh badag sarta dipikawanoh panalungtikan jeung olahraga atikan puseur. Dina karyana harmoniously digabungkeun latihan jeung latihan professional gawe dina widang ieu, panalungtikan fundamental jeung diterapkeun, gawé babarengan internasional multifaceted jeung puseur propil sarua jeung padeukeut sakuliah dunya. Hiji tempat husus dina NUPESU, dibikeun spésifisitas of universitas, olahraga rengking, dilaksanakeun teu ngan dina arah ningkatkeun olahraga siswa, tapi di luhur sagala, cara th latihan di Universitas atlit-kelas luhur, kaasup di taun beda geus loba juara jeung winners tina Olimpiade winners tina championships dunya jeung kompetisi internasional bergengsi Éropa jeung nu séjénna. Dina SMA urang, nu diadegkeun dina 1930, salila 80 taun nu geus tos dilakonan saprak mecenghul sarta masih dipake productively dipikawanoh jauh leuwih Ukraina peringkat pelatih latihan sakola di sagala rupa olahraga, akademisi, panitia atikan fisik, olahraga massa jeung olahraga nu prestasi pangluhurna. kareta Ieu tanaga teu ngan pikeun struktur domestic industri, tapi ogé pikeun puluhan nagara deungeun ti buana nu beda-beda planet urang. sajarah glorious Nya kuliah dimimitian – salaku Nagara Institute of Budaya fisik di Wikivoyage – Kharkiv, nu ieu mangka dina awal 30 urang, ieu ibukota RSS Ukraina. sarta dina 1944 manéhna dibikeun ka Kyiv, jeung SMA ieu ngaranna – Kyiv Propinsi Institute of Budaya fisik. Ngembang nepi teu ngan kuantitas tapi ogé di kualitas, institut saterusna, dina awal 90-ies abad XX – komo di Wikivoyage independent – jadi universitas jeung lembaga utama sector atikan luhur di nagara urang, sarta di 1998 status nasional narima, kontribusi signifikan deservedly nyatet ka sumebarna gerakan olahraga universitas di nagara urang, pangwangunan atikan luhur jeung panalungtikan ilmiah, latihan tanaga kacida mumpuni jeung atlit-kelas luhur. Dinten ieu National University of Education Fisika sarta Olahraga Ukraina dididik ngeunaan tilu rebu siswa, Nyiapkeun eta salila kira 300 guru, saha ngeunaan 40 – dokter jeung profesor, more than 100 – PhD jeung asisten profesor.

Admission process in National University of Physical Education and Sports of Ukraine


Since 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukrania Grendeng Center.
For apply to National University of Physical Education and Sports of Ukraine foreign students have to panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Faculty of Olympic and Professional sports;
  • Faculty of health and physical education;
  • Joint Faculty in preparation of physicians for the physical culture and sports (along with the Bogomolets National Medical University);
  • Faculty of extramural (distance learning) and postgraduate education.
  • Ivano-Frankivsk College of Physical Education

Sajarah


The university opened in 1930 as the National Institute of Physical Education of Ukraine in Kharkiv. In 1944 the institute was transferred to Kiev and changed its name to Kyiv State Institute of Physical Education. After the independence of Ukraine, di 1995 the university was reorganized in Kyiv National University of Physical Education, nu di 1998 acquired the status of national and adopted the name of the National University of Physical Education and Sport of Ukraine.


Anjeun hoyong discuss National University of Physical Education and Sports of Ukraine ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


National University of Physical Education and Sports of Ukraine on Map


poto


Photos: National University of Education Fisika sarta Olahraga Ukraina Facebook resmi




Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

National University of Physical Education and Sports of Ukraine reviews

Join to discuss of National University of Physical Education and Sports of Ukraine.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.