Universitas Mechnickov Nasional Odessa

Odessa Mechnikov University Nasional

Odessa National Mechnickov University Details

Apply to Odessa National Mechnickov University
Ukrania Grendeng Center

gambaran


Kami bagja ngabagéakeun anjeun ka web-loka Odessa University Mechnickov Nasional - salah sahiji pangkolotna di Ukraina. Di dieu anjeun bisa neangan acquainted jeung sajarah jangkauan sahiji universitas jeung arus multifaceted atikan, karya ilmiah jeung sosial tim loba anak guru, Fellows panalungtikan jeung siswa.

universitas mangrupa ngadegna klasik atikan luhur jinis Éropa. Ieu kareta spesialis di spheres utama élmu alam jeung manusa. Kiwari, dina ΧΧΙ c., Ukraine nyanghareup hiji kanyataan politik jeung ekonomis anyar. Nyandak ieu kana akun, urang netep turun ka spesialis latihan manajemén, hubungan luar nagri, élmu pulitik, élmu sosial, urusan ekonomis internasional, hal ngarang ti koran, mikrobiologi jeung profesi modern séjén.

Karya Universitas Mechnickov Nasional Odessa diakuan ku puseur atikan jeung ilmiah Éropa. Ieu téh hiji anggota Association of Paguron luhur Éropa jeung The International Association of Paguron luhur. ONU terus nyokot bagian dina karya organisasi internasional dina subyek atikan luhur. Ratusan mahasiswa asing narima pendidikan dina dinding ONU.

Kuring percaya tulus nu kolaborasi jeung universitas urang bakal mantuan Anjeun pikeun manggihan tempat worthful di masarakat nu, pikeun ngahontal hasil pangluhurna di aktivitas professional Anjeun jadi élmuwan a, guru, a sosial atawa inohong pulitik.

Miluan Odessa Nasional Mechnickov University!

Principal of Odessa National I.I. Mechnikov University
Dokter Élmu Pulitik,
Professor Igor Nikolaevich Koval

Admission process in Odessa National Mechnickov University


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukrania Grendeng Center.
For apply to Odessa National Mechnickov University foreign students have to panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Dinas Biologi
  • Dinas Kimia
  • Department of Cybernetics
  • Department of Geology and Geography
  • Department of Economics and Law
  • Jurusan Sajarah
  • Dinas Filsafat
  • Jurusan Fisika
  • Department of Philology
  • Department of Romance–Germanic Philology
  • Institute of Matematika, Economics and Mechanics
  • Institute of Social Sciences
  • Institute of innovation and postgraduate education

Sajarah


Odessa I. abdi. Mechnikov National University is one of the oldest in Ukraine. Eta diadegkeun dina 1865, when by Edict of the Russian Tsar Alexander II the Richelieu Lyceum (Рішелівський ліцей, which had existed in Odessa since 1817) was reorganized into the Imperial Novorossiya (New Russia) unipersitas. All academic and scientific life of the universityfrom the day of its foundationwas directed by the Statute of 1863 that formed the liberal-democratic tradition of the Higher Institution which has been preserved in spite of all the disturbances in the social and political life of the country. From the very first years of its existence, the Imperial Novorossiya University became an important center of science and for training the scientific and educational cadres of the northern Black Sea coastal region.

World-famous teachers and scientists have worked at Imperial Novorossiya University during different times of its existence, including the Nobel Prize winner I. abdi. Mechnikov (after whom University was later renamed), Professors I. M. Sechenov, A. A. Kovalevskiy, N. F. Gamaleya, N. Y. Zelinskiy, D. L. Mendeleyev, physicist G. A. Gamov, mathematician A. M. Lyapunov, jeung nu lianna. Through their activities, the Imperial Novorossiya University quickly became one of the centers of the culture of the Ukrainian, Rusia, and other peoples dwelling along the northern coast of the Black Sea, and the university began to play an important role in the development of science. The first Rector of the university was Professor I. Y. Sokolov. At different periods of time, the university was headed by Professors P. N. Lebedyev, A. l. Yurzhenko, A. V. Bogatskiy, V. V. Serdyuk, abdi. P. Zelinskiy—all prominent specialists in different branches of knowledge. Wanoh hadir, the Rector of Odessa I. abdi. Mechnikov National University is the Fellow of the Academy of Higher School of Ukraine V. A. Smyntyna, a specialist in surface physics.


Anjeun hoyong discuss Odessa National Mechnickov University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Odessa National Mechnickov University on Map


poto


Photos: Universitas Mechnickov Nasional Odessa Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Odessa National Mechnickov University reviews

Join to discuss of Odessa National Mechnickov University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.