University Medical Nasional Odessa

University Medical Nasional Odessa

Odessa National Medical University Details

Apply to Odessa National Medical University
Ukrania Grendeng Center

gambaran


dina taun 2000 Odessa State Medical University has completed its 100 taun ayana. Ieu téh hiji universitas pamaréntah jeung hak ngamaréntahkeun diri. Nu katelah dunya élmuwan jeung pendiri loba sakola médis ilmiah nu dibawa kamulyaan ka élmu dunya digawé di OSMU. Sababaraha di antarana aya Prof. Pidvysotsky V.V. , Prof. Lisionkov M.K., Prof. Voronin V.V. , Prof. Batuev M.O., Prof. Chain B.F., Prof. Boggomolets O.O., Prof. Zabolotny D.K., Prof. Strajesko M.D., Reznik B.Y. jeung nu lianna.

Nu Noble meunangna hadiah, Diréktur Institute of Immunology Experimental (Swiss) Prof. Rolth Zinker Nagel, Diréktur meunangna Hadiah Nobel tina Rusia Cardiological ilmiah – Complex produksi (Rusia). Prof. Evgene Ivanovich Chazov, Diréktur American International Union of panyalindungan kaséhatan (AS.)

James Smith, Présidén Washington University George (AS.) Prof. Goal Stephen Trachtenberg, Présidén Akademi médis Polandia (Polandia) Prof. Kasimir Imielinsky, Présidén International Hippocrates Fund (Yunani) Dr.Spiros Marketos & Prof. Julian Di Bernardo (Itali) aya di antara Ngawulang & Ngadatangan profesor tina university.Recognized / Didaptarkeun ku Organisasi Kaséhatan Dunya, Association International of Paguron luhur, Association University Éropa, Médis déwan ampir sadaya nagara utama, kaasup USA, Inggris, Eropa, India & batur. OSMU mangrupa anggota Prosés Bologne (wewengkon Éropa Single atikan luhur).

OSMU mangrupa hiji-hijina universitas Ukraina, nu mangrupakeun anggota MEDINE (Atikan Médis IN Éropa). Nu tematik Network dina MEDINE alamat atikan, isu institusional jeung kualitas dina atikan médis Éropa dina kerangka inisiatif Éropa. proyék ieu keur dilumangsungkeun jeung pangrojong ti Komunitas Éropa.

Odessa State University Medical nyaéta universitas munggaran Ukraina nu dimimitian atikan médis dina medium basa Inggris di 1996. Di 2005, OSMU was awarded with a medal for the development of modern model for teaching the English speaking students by the Ministry of Education and Science of Ukraine and National Academy of Sciences of Ukraine.

Ngan universitas Ukraina nu nyadiakeun kursus post-kalulusan di sedeng Inggris.

Odessa State University Medical nyaéta salah sahiji paguron luhur médis panggedena luhur, anggota Éropa jeung International Association of Paguron luhur, pamingpin Reformasi atikan médis di nagara. Odessa State University Medical mangrupakeun lembaga pendidikan luhur tina IV (tingkat luhur) tingkat akreditasi conferred ku Komite Akréditasi Propinsi Ukraina (catetan No. 12 Juni 30, 1994). Universitas kareta spesialis tina tingkat kualifikasi handap: Spesialis Junior, ahli di sahiji elmu, ngawasaan (siswa luar nagri kaasup) pikeun specialties di handap ieu:

* medis

* Stomatological (dental)

* murangkalih

* farmasi

* lulusan Post

Universitas ngandung 56 departemén, a kuliah médis, dosen preparatory jeung post-kalulusan faculty.The University enrolls kira-kira 4000 siswa, kaasup 1200 mahasiswa asing ti 52 nagara di dunya. Latihan murid dirumuskeun dina Rusia, Inggris & Perancis. OSMU mangrupa hiji-hijina universitas Ukraina & nagara CIS séjén nu nyadiakeun atikan lengkep dina medium basa Inggris jeung geus dihasilkeun 7 bets sedeng Inggris lengkep.

Murid luar nagri : siswa luar nagri geus nalungtik saprak 1946. di luhur 6000 siswa ti Éropa, Asia, Aprika, Amérika geus meunang atikan ti universitas ieu sarta digawé suksés minangka dokter di 87 nagara di dunya. 240 geus dipigawé Spésialisasi jeung 109 super Spésialisasi ti OSMU.

Nu studi anu dilumangsungkeun ku 800 guru, 18 academicians, 105 profesor jeung dokter of Science Médis, 407 docents jeung calon élmu médis. Salila siswa tangtu ngawasaan sadaya téknologi médis modern nu sadia ayeuna di dunya.

universitas ngabogaan 18 blok jeung wewengkon umum 20,000 sq.m., 6 hostels (Pinuh kdu sareng sadaya fasilitas penting), a library jeung total stock tina 1 juta buku, penerbitan-percetakan kompléks, ilmiah puseur komputer médis, Murid Polyclinic nyadiakeun bantuan médis ka siswa bébas biaya, 3 museum (Museum sajarah, anatomik Museum & The Museum of Pathological Anatomy), olahraga kompléks nu mibanda indoor & fasilitas olahraga outdoor, murid’ Club / Budaya jeung masyarakat ilmiah, puseur rekreasi modern dina basisir Laut Hideung mana nepi ka 500 siswa bisa beristirahat dina hiji waktu.

Establishments Panalungtikan ilmiah Universitas : Central ilmiah – Laboratorium panalungtikan, Institute of Biophysics klinis, Kulawarga Center Kaséhatan, Vivarium, ilmiah – Panalungtikan Institute of Panon Kasakit jeung Terapi jaringan, Institute of Kaséhatan Resortology jeung Rehabilitation Médis, Stomatology, Virusology aya sababaraha basa klinis husus sejen tur basa latihan praktis.

Admission process in Odessa National Medical University


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukrania Grendeng Center.
For apply to Odessa National Medical University foreign students have to panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Faculty of Medicine № 1 (ubar)
  • Faculty of Medicine number 2 (ubar)
  • Faculty of Medicine № 3 (pediatrics)
  • Fakultas Kedokteran Gigi
  • Pharmaceutical Faculty
  • Fakultas Atikan Postgraduate

Sajarah


The institution started in 1900 as the Medical Faculty of the Novorossiyskiy State University in Odessa. The medical faculty soon became one of the most prestigious medical faculties in the Russian Empire. Many famous medical scientists, including Nobel laureate and professor abdi. abdi. Mechnikov, worked here.

Foreign students contact University directly or the Official Admission partner Study Nation 360 to take admission here.

The Medical Faculty managed to survive the difficult and turbulent period of the early years of the Russian revolution and in 1922 it was transformed into the independent and autonomous Odessa State Medical Institute. After the collapse of the Soviet Union, it became Odessa State Medical University in an independent Ukrainian Republic.

Dinten ieu, the Odessa National Medical University remains one of the leading medical universities in Ukraine. It is a member of the International Association of Medical Universities and the high standards of training at the institution are well recognized throughout Europe and America. The University consists of 58 faculties and has a student population of over six thousands, including foreign students from very diverse countries. Tuition is given in the Russian, Ukrania, and English languages.


Anjeun hoyong discuss Odessa National Medical University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Odessa National Medical University on Map





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Odessa National Medical University reviews

Join to discuss of Odessa National Medical University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.