University Medical Zaporozhye Propinsi

University Medical Zaporozhye Propinsi

Zaporozhye Propinsi Rincian Universitas Médis

Larapkeun kana Zaporozhye Universitas Médis Propinsi
Ukraina Grendeng Center

gambaran


Tujuan utama Universitas Médis Zaporozhye State pikeun nyadiakeun atikan médis luhur pikeun Spesialis sacara, tingkat sarjana muda sarta Master sacara, ogé latihan postgraduate di magang, mastership, ulikan postgraduate, karésidénan jeung refresher kursus-kursus pikeun ahli médis jeung pharmacists.

Nyaéta 7 Fakultas di Universitas Médis Zaporozhye Propinsi (Fakultas Médis No. 1, Fakultas Médis No. 2, dua fakultas Pharmaceutical (intramural jeung extramural), Fakultas International No.1, Fakultas International No.2, Fakultas Atikan Postgraduate), College Médis jeung University klinik pikeun 160 penderita jeung 250 consultations di polyclinic.

Latihan di Universitas ngawengku pre-universitas, perioda sarjana jeung postgraduate ulikan. siswa luar nagri nu dilatih di International Fakultas No.1 pikeun studi salajengna di lembaga atikan luhur Ukraina.

Salila latihan maranéhanana di Universitas boh siswa Ukrania jeung asing meunang atikan luhur pikeun tingkat nu Spesialis jeung Master sacara ("Umum Kedokteran", "Pediatrics", "Kedokteran Gigi", "Farmasi", "Technology tina olahan parfum-kosmetik").

atikan Postgraduate ngawengku latihan di magang, mastership jeung pangajaran postgraduate di 29 specialties, di candidacy doktor - di 12 specialties, ogé kursus refresher keur médis jeung pharmacists.

10200 siswa, postgraduates, interns, siswa kursus refresher, guru-probationers, Masters jeung warga klinis diajar di Universitas. Aya leuwih ti 1800 mahasiswa asing ti 42 nagara di Universitas. 1024 siswa diajar basa Inggris. Universitas geus miboga otoritas jeung pangakuan ku latihan warga asing ti Asia, Aprika, Latin Americaand Éropa salila leuwih ti 40 taun. kira-kira 10500 spesialis geus meunang atikan médis jeung farmasi sarta digawé ayeuna di leuwih ti 100 nagara di dunya, nyokot nepi posisi luhur di sistem kaséhatan masarakat nagara maranéhanana.

Dina University Medical Zaporozhye Propinsi siswa acquire subjék pangaweruh ka sarat sistim Éropa atikan. Nu kurikulum akademik nu dumasar kana model best of prakték asli jeung asing latihan spesialis '.

murid, bachelors, interns, Masters, postgraduates, guru gawe gelar Doctor urang ogé siswa ulikan kursus refresher di 59 departemén. 56 Departemén anu dipingpin ku profesor / Dokter élmu, 3 Departemén anu dipingpin ku Mitra profesor / PhDs. latihan ieu dilumangsungkeun jeung pamakéan téknologi ilmiah jeung pedagogical paling modern.

Aya 676lecturers di Universitas di 2014: 120 Profesor jeung Dokter Élmu, 444 Profesor Mitra jeung PhDs keur aya di karya ilmiah-pedagogic. Aya hiji pakait anggota Nasional Akademi Élmu Ukraina, 46 anggota International Academies Élmu jeung masyarakat ilmiah International, 8 Élmu husus sarta Téknik Gagah Ukraina, 1 worker husus tina luhur Sakola Ukraina, 4 Propinsi Hadiah Winners, 5 Hadiah Winners of Akademi Ukrania Élmu Médis, 1 Hadiah Winner of National Akademi Élmu jeung Médis Akademi Élmu dingaranan V.P. Komisarenko, 1 Hadiah Winner tina Présidén Ukraina, 2 Hadiah Winner tina Kabinet of Kamentrian Ukraina, 3 Médis husus Ukraina di antarana.

Sakola ilmiah Universitas nu oge dipikawanoh di luar Ukraina. Cardiological, surgery, sakola farmasi nu di antarana. Pikeun kahiji kalina dina Ukraina spesialis tina Zaporozhye University Medical State geus suksés ngalaksanakeun transplantations jantung. Langkung ti 500 transplantations ati, ginjal jeung pankréas geus dipigawé. Langkung ti 20 olahan geus digawé kaluar ku élmuwan ti sakola farmasi, dihasilkeun sarta dibawa kana prakték médis di loba nagara mancanagara. Hasil karya ilmiah kabéjakeun di panglawungan internasional di Swédia, Républik Czech, Spanyol, Holland, Brazil jeung Austria. Universitas ngabogaan édisi ilmiah sorangan: “Zaporozhye Médis Journal”, “isu Wayah di apoték jeung ubar:élmu jeung prakték”, “Patologi”.

Aya infrastruktur dimekarkeun unit ilmiah di Universitas kaasup Sri (Ilmiah Institute Panalungtikan ) masalah médis jeung ékologis, Institute of Patologi klinis manusa a, SMA "Pharmatron", puseur laboratorium panalungtikan ilmiah, sertifikasi-tés laboratorium tina parfum jeung kosmetik olahan jeung produk rumah tangga, jurusan candidacy doktor jeung pangajaran postgraduate, departemen penerbitan redaksi, Center of informatika jeung ngarojong analitik jeung tés, departemen patén, division panalungtikan ilmiah, service metrology. Ilmiah Research Institute jeung laboratorium anu dilengkepan fasilitas unik pikeun ngalakonan fundamental jeung diterapkeun researches ilmiah.

Aya husus déwan ti luhur Attestation Komisi pikeun mertahankeun Calon jeung Dokter Derajat di specialties beda. 30 theses keur gelar Doctor di 23 specialties jeung 143 theses keur gelar Calon di 35 specialties anu salamet di Universitas salila lima taun ka tukang. 35 theses gelar Doctor jeung 137 theses keur gelar Calon panarima keur kaeusi ate Universitas nurutkeun rencana persiapan spesialis ilmiah jeung pedagogical. Universitas publishes jurnal ilmiah tur praktis periodik:"Jurnal médis Zaporizhzhia", "Patologi", "Isu Wayah di apoték jeung ubar:élmu jeung prakték ", 10-15 Sadaya-Ukrania ilmiah-panalungtikan jeung praktis konferensi jeung partisipasi internasional anu diayakeun taunan.

Bubuka téknologi komputer kana prosés pangajaran-nalungtik, panalungtikan ilmiah jeung manajemén mangrupa salah sahiji kagiatan Universitas prioritas-disetir sacara. 42 ruang kelas komputer jeung 1300 PC nyadiakeun siswa jeung kurikulum akademik dumasar kana téknologi multimedia jeung kontrol test dina disiplin utama. ZSMU ngabogaan informasi sorangan server Internet anak. Aya puseur telemedicine jeung jarak learning di Universitas nu nyadiakeun partisipasi dina konferensi ilmiah internasional dilaksanakeun dina dasar téknologi videoconference, organisasi jeung ngayakeun ilmiah-métode videoconferences, organisasi jarak kursus refresher pikeun staf pangajaran University, ngagunakeun téknologi jarak di tangerang murid ku susuratan.

Zaporozhye State University Medical nyaéta pamilon nu program International Tempus. Nurutkeun dibere TEMPUS IV University fulfills nu internasional program «Ngadegna tina Network supra-Regional tina puseur Nasional Atikan Médis, fokus kana PBL jeung Virtual Pasén », collaborates jeung puseur basa diakuan Kanada College of basa Inggris (Vancouver, Kanada) pikeun ngaronjatkeun basa Inggris di online mode.ZSMU ditandatanganan pasatujuan dina kolaborasi jeung Kirov Propinsi Médis Academy, University Medical West Kazakhstan Marat Ospanov Propinsi, Andijan Institute Médis Propinsi (Uzbékistan), University Medical Astana (Kazakhstan), University Medical Karaganda (Kazakhstan), Aristoteles University di Thessaloniki (Yunani), st. George University of London (Britania Raya), Akaki Tsereteli State University (Géorgia), David University Medical Tvildiany (Géorgia), University Medical Wroclaw (Polandia), Palacky University di Olomouc (Républik Czech), Universitas Nicosia (Siprus), ABDI. University Medical Sechenov Kahiji Moscow Propinsi (Rusia), University Medical Grodno Propinsi (Bélarus), RīgaStradiņš University (Latvia),Pyatigorsk Pharmaceutical Institute (Rusia), University Medical Plovdiv (Bulgaria), Lituania University of Élmu Kaséhatan (Lituania).

Zaporozhye State University Medical nyokot salah sahiji tempat kahiji di Wikivoyage di asupan téhnis-material. Nu gengsi Universitas kabentuk ku kasadiaan sarana latihan sorangan. Zaporozhye State University Medical mangrupa salah sahiji ti saeutik lembaga atikan luhur médis di Wikivoyage nu boga puseur latihan-ilmiah sorangan "University klinik" nu kelas praktis anu dipigawé jeung bantuan médis anu dikirimkeun. Universitas boga alat unik: tomographs komputer, alat keur diagnosis ultrasonic, pamariksaan angiographic jeung endoscopic, diagnosis radioisotop sarta loba batur pikeun ngalaksanakeun fundamental jeung diterapkeun investigations ilmiah.

Aya hiji perpustakaan éléktronik jeung katalog éléktronik dina perpustakaan ilmiah Universitas. Nu pamaké miboga aksés ka database éléktronik perpustakaan sarta bisa ngalakonan teangan ti mana wae komputer disambungkeun jeung Internet tur meunangkeun full téks-buku.

Zaporozhye State University Medical kasampak kawas kampus mahasiswa dina bank picturesque nu Dnieper walungan, walungan pangbadagna di Éropa. Ieu téh hiji wewengkon detached dina nu aya 5 wangunan akademik, 5 hostels, perpustakaan pustaka ilmiah jeung belletristic jeung gedung maca jeung kamar komputer, puseur médis, siswa sanatorium-dispensary, sababaraha canteens jeung kafe, puseur olahraga, pangadilan jeung stadion. Aya hiji klub seni amatir pikeun siswa anu getol dina nyanyi, tari jeung diputer instrumen musik. pihak sajarah jeung budaya Ukrania, festival tina silaturahim internasional, pihak kompetisi anu dilaksanakeun di ZSMU.

Sadaya wangunan akademik, hostels, perpustakaan ilmiah miboga aksés ka Internét. Aya titik aksés Wi-Fi di wewengkon Universitas. Kampus mahasiswa sahandapeun tina kaamanan University buleud-nu-jam. Kampus jeung hostels anu dilengkepan sarana panjagaan video jeung kontrol.

prosés pangakuan di Zaporozhye Universitas Médis Propinsi


ti mimiti 2016 prosés pangakuan di paguron luhur Ukrania pikeun siswa asing aviable via Ukraina Grendeng Center.
Pikeun dilarapkeun ka Universitas Médis Zaporozhye Propinsi mahasiswa asing kudu panawaran online via Grendeng Center Ukrania.
Sanggeus mariksa sadaya wincikan dina Grendeng Center, maranéhanana baris ngirim surat ondangan ka siswa.
Jeung surat ondangan siswa bisa indit ka Kadutaan pangdeukeutna Ukraina tur meunangkeun visa mahasiswa.
no ujian, TOEFL, IELTS diperlukeun lamun nyieun aplikasi via Grendeng Center Ukrania.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • umum Kedokteran. hal nu ngabateskeun: MD DOKTER. istilah latihan – 6 taun.
  • Pediatrics. hal nu ngabateskeun: dokter. istilah latihan – 6 taun.
  • diagnostics laboratorium. hal nu ngabateskeun: Laboratorium asisten jajaka. istilah latihan 4 taun.
  • elmu ngeunaan cara ngarawat. hal nu ngabateskeun: Mantri médis jajaka. istilah latihan 4 taun. Di Pharmaceutical siswa dosen dilatih pikeun specialties:
  • apotik. hal nu ngabateskeun: tukang ubar. istilah latihan 5 taun.
  • Téhnologi tina preparations.Qualification parfum-kosmetik: cosmetologist tukang ubar. istilah latihan 5 taun.

Sajarah


Sajarah Zaporozhye Universitas Médis Propinsi asalna deui ka Kursus-kursus Awewe Pedagogic dikelompokeun dina Odessa di 1903.

Di 1921 nu Kursus-kursus anu dirombak kana kimia-Pharmaceutical Institute.

Di 1935 eta ieu dirombak dina Pharmaceutical Institute Propinsi. Di 1941 kahirupan Institute ieu interrupted ku perang patriotik Great saacan 1944.

Di 1959 Institut Pharmaceutical kasebut dibikeun ti Odessa mun Zaporozhye na diganti dina Zaporozhye Pharmaceutical Institute.

Di 1964 Fakultas Médis dibuka tur di 1968 Zaporozhye Pharmaceutical Institute ieu diganti kana Zaporozhye Médis Institute.

Di 1975 Zaporozhye Médis Institute meunang status tina Institute of kategori munggaran.

Di 1994 Institut dirombak kana Médis Universitas Zaporozhye Nagara IV (luhur) tingkat akreditasi.

Kiwari éta tina salah sahiji Paguron luhur Médis ngarah dina sistem atikan médis Ukraina. Eta geus jadi puseur pelatihan keur spesialis médis sarta farmasi pikeun Ukraina jeung nagara deungeun.


Anjeun hoyong ngabahas Zaporozhye State University Medical ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Zaporozhye Propinsi Médis on Peta


Photo


Photos: University Medical Zaporozhye Propinsi Facebook resmi

Video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Universitas Médis Zaporozhye Propinsi

Gabung ngabahas ngeunaan Zaporozhye Universitas Médis Propinsi.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 languages, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.