Cardiff University

Cardiff University. Study di Britania Raya

Cardiff University Details

  • nagara : karajaan Inggris
  • kota : Cardiff
  • akronim : cu
  • ngadeg : 1883
  • murid (approx.) : 31000
  • Ulah poho pikeun discuss Cardiff University
Enroll at Cardiff University

gambaran


We are an ambitious and innovative university with a bold and strategic vision located in a beautiful and thriving capital city. Cardiff University world-leading research was ranked 5th amongst UK universities in the 2014 Panalungtikan kaunggulan kerangka pikeun kualitas sarta 2nd keur dampak. Urang nyadiakeun pangalaman educationally beredar pikeun siswa urang.

Disetir ku kreativitas jeung ngarasa panasaran, urang narékahan pikeun minuhan sosial urang, kawajiban budaya jeung ékonomi ka Cardiff, Wales, jeung dunya.

siswa Cardiff University kauntungan ti pangajaran anu ngawangun boh kaahlian intelektual jeung kamampuh mikir bebas.

Diajar di lingkungan panalungtikan-dipingpin hartina siswa interaksi jeung panalungtik gawe di frontiers pangaweruh dina disiplin maranéhanana. panalungtikan Cardiff University nyaéta vigorous jeung pioneering – ieu nyieun lingkungan stimulating pikeun ulikan.

nu 2015 Survey Student Nasional manggihan yén 90% of Cardiff University students were satisfied with their student experience – di luhur rata-rata sector UK-rupa.

lulusan urang antara paling ditéang-sanggeus ku dunungan, 95.5% manggihan pagawean atawa ulikan salajengna dina genep bulan lulus. *

Sababaraha kursus gelar urang di antarana sataun latihan professional, whilst batur nyadiakeun akreditasi ti awak professional. Sadaya sarjana jeung postgraduates bisa diajar pilihan basa haratis.

Urang panyadia panggedena atikan sawawa dina Wales, with the Cardiff Centre for Lifelong Learning providing several hundred courses in venues across South East Wales. We also offer professional development programmes, kaasup kursus adat-dijieun.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


College of Arts, Kamanusaan sarta Élmu Pengetahuan Sosial

  • Cardiff Business School
  • Planning and Geography
  • Inggris, Communication and Philosophy
  • modern Basa
  • History Archaeology and Religion
  • hal ngarang ti koran, Media and Cultural Studies
  • Hukum sarta Undang-Pulitik
  • Lifelong Learning
  • musik
  • Élmu Sosial
  • Welsh

College of Biomedical and Life Sciences

  • Biosciences
  • kedokteran gigi
  • Élmu Podomoro
  • ubar
  • Optometry and Vision Sciences
  • Farmasi sarta Élmu Pengetahuan Pharmaceutical
  • Postgraduate Medical and Dental Education
  • Psikologi

Kuliah Élmu fisik

  • gawena undagi
  • elmu kimia
  • Ilmu komputer & Informatika
  • Bumi jeung Samudra Élmu
  • rékayasa
  • matematika
  • Fisika sarta Astronomi

Sajarah


The University opened its doors on 24 Oktober 1883 and was formally established by Royal Charter in 1884.

We were named the University College of South Wales and Monmouthshire and were tiny in comparison to our current size. There were just:

  • 13 staf akademik
  • 12 departemén
  • 102 full-time degree students
  • 49 part-time students.

Di 1893 we became one of the founding institutions of the University of Wales and began awarding their degrees. ku 1972 we had taken the name University College, Cardiff.

Mergers

We merged with the University of Wales Institute of Science and Technology (UWIST) di 1988. Di 1999 the public name of the University changed to Cardiff University.

Di 2004 we merged with the University of Wales College of Medicine. The College of Medicine was part of the original University but had split off in 1931, making this a reunification.

dina Désémber 2004 the Privy Council approved a new Supplemental Charter granting us university status. Our legal name changed to Cardiff University. We are now independent of the University of Wales.

We awarded students admitted before 2005 University of Wales degrees. Since then we award students Cardiff University degrees.

Coat of arms

The College of Arms granted our coat of arms in 1988 after the merger with the University of Wales Institute of Science and Technology.

The arms feature ‘supporters’, which in heraldry are rarely granted to universities. The angel and the dragon are derived from the crests of the merged institutions.

The mottoGwirionedd, Undod a Chytgordis the closing phrase of the prayer for the Church Militant in the 1662 Book of Common Prayer. It meansTruth, Unity and Concord”.


Anjeun hoyong discuss Cardiff University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Cardiff University on Map


poto


Photos: Cardiff University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Cardiff University reviews

Join to discuss of Cardiff University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.