Ratu sacara University Belfast

Ratu sacara University Belfast, Inggris

Ratu sacara University Rincian Belfast

Enroll di Ratu sacara University Belfast

gambaran


Anjeun bakal bogoh kuliah di Ratu sacara. Universitas ngagabungkeun warisan bersejarah beunghar jeung fasilitas modern. ngan hiji 15 menit walk ti puseur dayeuh Belfast, Anjeun kungsi bakal jadi jauh ti jantung aksi.

Naon pakasaban ngimpi anjeun? program sarjana Universitas sacara dirancang pikeun nyiapkeun anjeun pikeun karir nu bakal datang Anjeun. Hayang jadi arsiték, an insinyur atawa dokter? Naon bae hayang jadi, aya gelar dago sampurna pikeun Anjeun pikeun nyokot lengkah kahiji Anjeun.

Teu yakin naon hayang jadi can? Ulah salempang. Anjeun bakal boga kasempetan pikeun meunangkeun pangalaman gawé dina loba tingkat. Ieu méré Anjeun hiji kaunggulan leuwih kompetisi. jeung, basa Anjeun keur siap lulus? Careers Universitas sacara Service bisa mere anjeun hidayah pribadi dina léngkah anjeun nu salajengna.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Fakultas Kedokteran, kasehatan & Élmu kahirupan

  • Bedah dental
  • Technology Pertanian jeung Studi Professional
  • Biokimia jeung Studi Professional
  • Élmu biologis
  • Élmu biologis jeung Studi Professional
  • Élmu Kalautan
  • Quality dahareun, Kasalametan jeung Gizi jeung Studi Professional
  • Biologi manusa
  • Land Pamakéan jeung Management Lingkungan jeung Studi Professional
  • Biologi Kelautan jeung Studi Professional
  • Mikrobiologi jeung Studi Professional
  • Élmu Midwifery
  • elmu ngeunaan cara ngarawat (dewasa – asupan September)
  • elmu ngeunaan cara ngarawat (anak)
  • elmu ngeunaan cara ngarawat (cacad diajar)
  • elmu ngeunaan cara ngarawat (Kaséhatan mental)
  • Élmu farmasi
  • Pétrokimia jeung Studi Professional
  • tanaga, Lingkungan jeung kelestarian
  • BAO Kedokteran
  • apotik
  • biokimia
  • Élmu Kadaharan jeung Kaamanan Pangan jeung Studi Professional

Fakultas Sastra, Kamanusaan & Élmu Sosial

  • Criminology jeung Sosiologi
  • drama
  • Inggris
  • Studi film
  • Perancis
  • Sajarah
  • Basa Irlandia
  • pilsapat
  • pulitik
  • Antropologi sosial
  • sosiologi
  • urang Spanyol
  • sulpat
  • pendidikan
  • musik
  • Akunting
  • Actuarial Science jeung Management Risk
  • Ékonomi Bisnis
  • Management Business
  • Ékonomi
  • Ngabiayaan jeung Taun di Industri
  • Business International jeung Perancis
  • Business International jeung Jerman
  • Business International jeung Mandarin Cina
  • Business International jeung Portugis
  • Business International jeung Spanyol
  • Technology musik jeung Seni sonic
  • Gawé Sosial
  • Teologi
  • hukum

Fakultas Téknik sarta fisik Élmu

  • Arkeologi
  • Téknik Aerospace
  • Téknik kimia
  • Téhnik sipil
  • Téknik Eléktro jeung Electronic
  • Rékayasa mékanis
  • Desain Téknik Produk
  • Software sarta Téknik Electronic Systems
  • Applied Matematika sarta Fisika
  • Arkeologi-Palaeoecology
  • Arkeologi-Palaeoecology jeung Géografi
  • gawena undagi
  • elmu kimia
  • elmu bumi
  • matematika
  • Kimia ubar
  • Fisika
  • rarancang, Lingkungan jeung Development
  • Psikologi
  • Fisika Téori
  • Téknologi kimia
  • Téknik Lingkungan sarta Sipil
  • Téknik struktural jeung Arsitéktur
  • Planning Éropa

Sajarah


Ratu sacara University Belfast ngabogaan akar anak dina Institusi Belfast Academical, nu diadegkeun dina 1810, salah sahiji Britania Ageung sacara 10 universitas pangkolotna, jeung tetep salaku Royal Belfast Institusi Academical. Nu universitas hadir munggaran Chartered salaku “Ratu sacara College, Belfast” di 1845, lamun ieu patali jeung sakaligus ngadegkeun Ratu sacara College, cocok, jeung Ratu sacara College, Galway, salaku bagian tina Ratu sacara University of Irlandia - diadegkeun pikeun ngarojong atikan luhur pikeun Katolik jeung Presbyterians, salaku tara ka Trinity College, Dublin, mangka hiji lembaga Anglikan. Ratu sacara College, Belfast, dibuka dina 1849. wangunan utama anak, Gedong Lanyon, dirarancang ku arsiték Inggris, Sir Charles Lanyon. Dina lawang anak, nya kungsi 23 profesor jeung 343 siswa. Sababaraha mahasiswa awal di Ratu sacara University Belfast nyandak University of pamariksaan London.

nu Irlandia Paguron luhur Act, 1908 leyur Royal University of Irlandia, nu geus diganti Ratu sacara University of Irlandia di 1879, jeung dijieun dua universitas misah: ayeuna National University of Irlandia jeung Ratu sacara University of Belfast.

on 20 Juni 2006 universitas ngumumkeun program investasi £ 259 juta fokus dina fasilitas, rekrutmen jeung panalungtikan. Salah sahiji hasil investasi ieu geus perpustakaan universitas anyar; perpustakaan McClay dirarancang ku arsiték basis Boston Sheply, Bulfinch, Richardson & Abbott, gawe dina pergaulan jeung arsiték Belfast, Robinson Patterson Partnership, jeung dibuka dina bulan Juli 2009. wangunan geus ngaran keur ngahargaan ka Sir Allen McClay, a berehan utama Universitas Ratu sarta of Library nu.

dina Juni 2010, universitas ngumumkeun yén maranéhanana bakal launching hiji £ 7.5m Ansin hub panalungtikan internasional jeung Seagate Panyiaran.

Ratu nyaéta salah sahiji pangusaha panggedéna di Irlandia Kalér, jeung workforce total 3,903, saha 2,414 éta anggota akademik, akademik-patali jeung panalungtikan staf jeung 1,489 éta pagawé administrasi.


Anjeun hoyong ngabahas Ratu sacara University Belfast ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Ratu sacara University Belfast dina Map


poto


Photos: Ratu sacara University Belfast Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

resensi Ratu sacara University Belfast

Miluan ngabahas Ratu sacara University Belfast.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.