University College London

University College London UCL. Study di Inggris. Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Britania Ageung, Britania Raya

Universitas College Rincian London

Enroll di Universitas College London

gambaran


UCL diadegkeun dina 1826 pikeun muka nepi atikan luhur di Inggris ka jalma anu geus kaasup ti dinya - jadi universitas munggaran di Inggris ngaku mahasiswa awéwé dina watesan sarua jeung lalaki dina 1878.

kaunggulan akademik jeung panalungtikan nu alamat masalah real-dunya nginpokeun etos urang nepi ka poé ieu sarta puseur ka strategi 20 taun urang, UCL 2034.

  • UCL boga akademik pangalusna pikeun babandingan mahasiswa di Inggris (1:10), sangkan ukuran kelas leutik jeung ngarojong individu beredar (Times 2013).

  • UCL mangrupa salah sahiji luhur dua paguron luhur di Inggris pikeun jumlah profesor, nu hartina siswa urang anu diajarkeun ku para ahli paling kacida mumpuni dina widang maranéhna (Luhur Atikan Statistik Agénsi 2011).

  • UCL nyadiakeun hiji lingkungan nu nyorong siswa jadi ambisius can idealis. Di 2013 sorangan, siswa UCL milu dina 41,500 jam gawé sukarela jeung nyetel 80 usaha sosial jeung 25 usaha siswa.

UCL diwangun ku jalma luar biasa: profesor eminent sarta siswa luar biasa; professional papacangan umum jeung technicians lab, jeung sakabeh buah séjén teka nu nyieun nepi universitas ngarah.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Faculty of Arts & Kamanusaan

The UCL Fakultas Sastra & Kamanusaan mangrupakeun puseur renowned sahiji kaunggulan, dimana ieu panalungtikan ngeunaan kualitas ngarah dunya-eupan langsung kana sagala program ulikan.

Murid kauntungan tina breadth multi disiplin pangajaran di wewengkon kayaning Inggris, pilsapat, Yunani & Latin, Ibrani & Studi Yahudi babarengan leuwih ti 20 basa Éropa modern. Program nu aya ti sagala rupa puseur kami pikeun panalungtikan, jeung dosen nu oge sarwa nu Mssetiadi Sakola Fine Art, nu konsistén nyumbang ka discourses meriah seni kontemporer, boh nasional jeung internasional.

Urang Tujuan ngaktipkeun mahasiswa nuturkeun kapentingan akademik sorangan jeung ngamekarkeun duanana kamampuan intelek jeung pribadi.

departemén

  • Seni UCL & Élmu (Basco)
  • UCL Inggris Basa & Sastra
  • UCL Éropa Sosial & Studi Étnik
  • UCL Yunani & Latin
  • UCL Ibrani & Studi Yahudi
  • Studi Émbaran UCL
  • UCL Filsafat
  • UCL Sakola Éropa Basa, Budaya jeung Society
  • UCL Mssetiadi Sakola Fine Art

The Bartlett, Fakultas UCL urang tina Lingkungan Panyungsi

Urang nu Bartlett: fakultas global UCL urang lingkungan diwangun. bagian urang bentang sakabéh wewengkon ulikan jeung panalungtikan. individual, aranjeunna nuju huma maranéhna. dina partnership, aranjeunna ngamekarkeun réspon anyar pikeun mencét isu dunya. Sakabéhna, aranjeunna ngagambarkeun dunya-anjog, fakultas multidisciplinary, ngahiji ku sumanget radikal UCL.

sakola jeung bagian kami nutupan disiplin ti arsitéktur jeung tata, mun énergi jeung kidul global, sarta babarengan maranéhna ngabentuk dosen panghadena jeung inovatif Inggris ngeunaan lingkungan diwangun.

Urang nawarkeun rupa-rupa pinuh ku program dina widang lingkungan diwangun, ti sarjana pikeun postgraduate, kitu ogé dina MRes sarta tingkat doktor. Urang ogé ngajalankeun rupa-rupa sakola usum panas jeung kursus yayasan sarta ngamekarkeun hiji program pangajaran eksekutif pikeun pamingpin masa depan di profesi lingkungan diwangun.

departemén

  • The UCL Bartlett Center pikeun Analisis Ruang Advanced
  • Unit UCL Bartlett Perencanaan Pangwangunan
  • The UCL Bartlett Sakola Arsitéktur
  • The UCL Bartlett Sakola Konstruksi & Manajemén proyék
  • The UCL Bartlett Sakola Planning
  • Institute Energy UCL
  • UCL Institute pikeun Desain Lingkungan sarta Téknik
  • UCL Institute pikeun Prosperity Global
  • UCL Institute pikeun Warisan sustainable
  • UCL Institute pikeun Sumberdaya sustainable
  • Laboratorium UCL Spasi Rumpaka

Fakultas Élmu Brain

The UCL Fakultas Élmu Brain undertakes panalungtikan ngarah dunya-na ngajar di wewengkon anu dibasajankeun Jalur neural dipaké pikeun ngadalikeun pungsi awak (e.g. pamariksaan, tetempoan sarta ucapan) mun kognisi jeung psikologi, nu nangtukeun kabiasaan manusa.

Kami dipikawanoh salaku pamingpin dunya dina widang kami jeung karya urang metot staf jeung mahasiswa ti sakumna dunya. Fakultas jeung bagian komponén na nyieun hiji lingkungan beredar na vibrant pikeun ulikan jeung panalungtikan.

UCL nyaeta powerhouse panalungtikan Éropa di neurosains. Kami rengking kadua di dunya, tur munggaran di Éropah, di neurosains jeung kabiasaan ku Indikator Élmu ésénsial Thomson ISI, kalawan leuwih ti dua kali saloba publikasi sarta citations sakumaha sagala lembaga Éropa lianna. peneliti UCL neurosains ngahasilkeun leuwih 30% tina kontribusina nagara urang ka publikasi paling kacida dicutat dina neurosains, leuwih ti dua kali saloba naon universitas séjén. Dina neuroimaging na neurologi klinis, UCL ngahasilkeun 65% jeung 44% tina kontribusina Inggris pikeun tulak paling kacida dicutat di dunya, lima kali anu sahiji lembaga UK pangluhurna salajengna.

Fakultas Élmu Brain sapanjang jeung fakultas of Kahirupan Élmu, Élmu médis sarta Populasi Élmu Kaséhatan ngagabung pikeun ngabentuk Sakola Kahirupan & Élmu médis. Sakola Aliran mangrupakeun salah sahiji aggregations panggedéna jeung paling bergengsi di akademisi dina widang na sarta ngabogaan reputasi global pikeun pangajaran informed ku motong-ujung panalungtikan. The SLMS domain ngawengku nu breadth tina aktivitas panalungtikan peuntas Sakola dina salapan groupings core. Ieu panalungtikan téh dilakukeun dina kolaborasi jeung departemén UCL sejen tur dirojong ku partnerships kalawan trusts NHS kami, déwan ieu panalungtikan, amal jeung industri.

Fakultas Téknik

UCL Téknik delivers panalungtikan sarta latihan peuntas sagala aspek tina dunya modéren. studi saméméhna jeung karya dieu geus dihasilkeun Productions vaksin gancang, komunikasi optik-serat sarta infrastruktur internet, sarta kami nuluykeun pikeun nganteurkeun inovasi ngarobah dunya-.

siswa jeung staf kami nu dicokot tina sakuliah dunya, sakumaha anu mitra akademis jeung bisnis urang. program pangajaran urang difokuskeun subjék nu gaduh dampak dina dunya sabudeureun urang, bari eusi ieu dipingpin ku hasil panalungtikan internasional pangalusna. Anggota dosen nu make kaahlian maranéhna meuntas institutes sarta puseur Téknik urang, dina UCL, na di dunya lega.

  • UCL Australia
  • UCL Biokimia Téknik
  • UCL Téknik Kimia
  • UCL Sipil, Lingkungan & Téknik Geomatic
  • UCL Élmu Komputer
  • UCL Electronic & Téknik Eléktro
  • UCL Sakola Manajemén
  • UCL Panangtayungan Seuneu
  • UCL Médis Fisika & Arsitektur Kapal
  • Élmu UCL, teknologi, Rékayasa na Sarat jeung Kaayaan umum
  • UCL Kaamanan & Élmu kajahatan

UCL Institute of Education

The UCL Institute of Education mangrupakeun sakola ngarah dunya-pikeun atikan tur elmu sosial. diadegkeun dina 1902, ayeuna urang kudu leuwih ti 7,000 siswa jeung 1,000 pagawe. Kami aktif di unggal buana.

dina 2016 rankings QS, kami disimpen heula di dunya pikeun pangajaran keur jalan sataun katilu, dihareupeun Harvard, Stanford jeung Melbourne. Kami dileler Ratu urang ulang Hadiah pikeun Tinggi na Salajengna Atikan 2014-16 pikeun "kontribusina keur kawijakan jeung praktek pendidikan jeung jangkauan internasional sabudeureun panalungtikan sosial inovatif" kami.

Simkuring geus dilatih leuwih ti 10,000 guru leuwih dékade kaliwat sarta dina Januari 2014, kami dipikawanoh ku Ofsted keur urang 'beredar’ Latihan Guru awal dina unggal kriteria sakuliah primér, atikan sékundér jeung satuluyna.

Dina panganyarna Latihan Penilaian Panalungtikan, dua per tilu publikasi kami anu judged janten sacara internasional signifikan sarta leuwih sapertilu anu judged janten 'ngarah dunya'. Papanggihan panalungtikan kualitas luhur urang geus dipangaruhan aktivitas pamaréntah jeung kawijakan di wewengkon ti taun mimiti pikeun pendidikan tinggi na learning gaw. Urang disimpen heula for geus putus panalungtikan di Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Inggris.

Urang ogé ngahususkeun dina ulikan jeung panalungtikan di kaséhatan, psikologi jeung studi longitudinal, diantara wewengkon séjén ngeunaan elmu sosial. studi cohort tilu kalahiran urang geus miboga dampak utama leuwih loba taun dina kawijakan pikeun kaséhatan, sarua génder sarta muda.

  • kurikulum, Pedagogy na Penilaian
  • Learning jeung Kapamingpinan
  • kabudayaan, Komunikasi jeung Media
  • Psikologi jeung Pembangunan Manusia
  • pendidikan, Prakték sarta Masarakat
  • Élmu Sosial

Fakultas Hukum

UCL Laws mangrupakeun salah sahiji sakola hukum ngarah di dunya. Hal ieu komitmen kana rigorous, multi disiplin jeung pangajaran inovatif ngeunaan hukum di sakabéh dimensi na, kalayan perhatian husus ka konteks global nu hukum ngoperasikeun.

panalungtikan luhur-dipeunteun fakultas urang ngajadikeun kontribusi pentingna pikeun kualitas pangajaran urang jeung pengawasan murid kami. Ogé nyumbang ka ngembangkeun hukum, whilst shaping prakték légal jeung kawijakan publik.

base London kami nyadiakeun kasempetan positif ngagambar dina sumber daya hiji kota nu aya pusat Inggris ngeunaan hukum, padagangan, keuangan budaya.

Fakultas Kahirupan Élmu

The UCL Fakultas Kahirupan Élmu undertakes panalungtikan sarta pangajaran ngarah dunya-, nu ngagabungkeun kaunggulan dasar élmu biologis na preclinical UCL urang. Karya urang metot staf jeung mahasiswa ti sakuliah dunya, sarta babarengan maranéhna nyieun hiji lingkungan beredar na vibrant boh siswa jeung peneliti. fakultas nu ngandung nu Divisi of Biosciences, nu UCL Sakola Farmasi, nu UCL MRC Laboratorium pikeun molekular Cell Biologi sarta neurosains Unit komputasional Gatsby.

Fakultas Kahirupan Élmu sapanjang jeung fakultas Élmu Brain, Élmu médis sarta Populasi Élmu Kaséhatan ngagabung pikeun ngabentuk Sakola Kahirupan & Élmu médis. Sakola Aliran mangrupakeun salah sahiji aggregations panggedéna jeung paling bergengsi di akademisi dina widang na sarta ngabogaan reputasi global pikeun pangajaran informed ku motong-ujung panalungtikan. The SLMS domain ngawengku nu breadth tina aktivitas panalungtikan peuntas Sakola dina salapan groupings core. Ieu panalungtikan téh dilakukeun dina kolaborasi jeung departemén UCL sejen tur dirojong ku partnerships kalawan trusts NHS kami, déwan ieu panalungtikan, amal jeung industri.

Fakultas Mathematical & Élmu fisik

Fakultas Mathematical & Élmu fisik ngawengku nu logis, Ulikan eksperimen na matematik alam semesta kami. Hareup-garis panalungtikan eupan langsung kana program pangajaran urang, sarta siswa kami kauntungan tina aksés ka fasilitas laboratorium-kelas munggaran. fakultas nu nawarkeun hiji Asép Sunandar Sunarya ti tilu taun BSc na opat taun Master's-tingkat derajat MSci dina munculna ogé wewengkon akademik beuki tradisional.

fakultas nyadiakeun dasar pikeun sababaraha puseur panalungtikan. Ieu mempermudah dina-jero, panalungtikan interdisciplinary ngaliwatan kolaborasi antara ahli dina dosen nu, sarta di wewengkon nu patali dina Téknik sarta Kahirupan Élmu. fakultas nu ogé boga program gelar interdepartmental sorangan: Élmu Pengetahuan alam.

  • Téknik UCL
  • UCL Ilmu Bumi
  • UCL Matematika
  • UCL Élmu Pengetahuan Alam
  • UCL Fisika & elmu ngeunaan palintangan
  • Élmu UCL & Studi téhnologi
  • UCL Spasi & Fisika iklim (Laboratorium Mullard Spasi Élmu)
  • UCL Élmu Statistical

Fakultas Élmu Médis

The UCL Fakultas Élmu Médis ngahimpun UCL Médis Sakola jeung tujuh di bagean jeung institutes UCL urang, nyieun hiji powerhouse panalungtikan elmu médis sarta pangajaran.

Staf di fakultas anu migawe panalungtikan sarta pangajaran ngarah dunya-di wewengkon anu dibasajankeun Onkologi viral panyakit jaringan konéktif jeung kaséhatan lisan. Fakultas jeung bagian komponén na nyieun hiji lingkungan beredar na vibrant pikeun ulikan jeung panalungtikan.

Fakultas Élmu Médis sapanjang jeung fakultas Élmu Brain, Élmu kahirupan, sarta Élmu Pengetahuan Kaséhatan Populasi ngagabung pikeun ngabentuk Sakola Kahirupan & Élmu médis. Sakola Aliran mangrupakeun salah sahiji aggregations panggedéna jeung paling bergengsi di akademisi dina widang na sarta ngabogaan reputasi global pikeun pangajaran informed ku motong-ujung panalungtikan. The SLMS domain ngawengku nu breadth tina aktivitas panalungtikan peuntas Sakola dina salapan groupings core. Ieu panalungtikan téh dilakukeun dina kolaborasi jeung departemén UCL sejen tur dirojong ku partnerships kalawan trusts NHS kami, déwan ieu panalungtikan, amal jeung industri.

Fakultas Élmu Kaséhatan Populasi

The UCL Fakultas Élmu Kaséhatan Populasi ngahimpun kaahlian dina Kaséhatan Child, Awéwé sarta Kaséhatan réproduktif, Kaséhatan populasi, Kaséhatan global, Percobaan klinis, Informatika Kaséhatan sarta Élmu Cardiovascular. Tujuan na nyaéta pikeun nganteurkeun panalungtikan sarta pangajaran beredar pikeun kaséhatan manusa ningkat, jeung konsép nyampur nu informs beasiswa sarta aktivitas atikan teh tangtu hirup.

panalungtikan dosen urang elucidates nu biologis, Prosés behavioral na psychosocial nu beroperasi sakuliah hirup hiji individu urang, sarta sakuliah generasi, anu mangaruhan ngembangkeun panyakit dina populasi. ieu panalungtikan nya informs sarjana, postgraduate sarta pangajaran SMK.

Fakultas Élmu Kaséhatan Populasi, sapanjang jeung fakultas Élmu Brain, Kahirupan Élmu sarta Élmu Pengetahuan Médis ngagabung pikeun ngabentuk Sakola Kahirupan & Élmu médis. Sakola Aliran mangrupakeun salah sahiji aggregations panggedéna jeung paling bergengsi di akademisi dina widang na sarta ngabogaan reputasi global pikeun pangajaran informed ku motong-ujung panalungtikan. The SLMS domain ngawengku nu breadth tina aktivitas panalungtikan peuntas Sakola dina salapan groupings core. Ieu panalungtikan téh dilakukeun dina kolaborasi jeung departemén UCL sejen tur dirojong ku partnerships kalawan trusts NHS kami, déwan ieu panalungtikan, amal jeung industri.

UCL Sosial & fakultas Élmu sajarah

The UCL Fakultas Sosial & Sajarah Élmu ngagambarkeun hiji aréa pangaweruh mana humaniora jeung elmu papanggih. Kapentingan jeung métode nu salapan departemén komponén nawiskeun kasempetan alus teuing pikeun panalungtikan inovatif sarta kolaborasi.

Unggal departemén boga kaunggulan panalungtikan utama dina disiplin sorangan. sababaraha 200 staf akademik nyumbang kana kagiatan pangajaran di sakuliah dosen jeung kagiatan panalungtikan maranéhanana anu complemented ku pamadegan ampir 100 staf panalungtikan. Departemén ogé maénkeun peran utama dina jaringan UCL urang tumuwuh tina puseur panalungtikan interdisciplinary.

  • UCL Institute of Amérika
  • Élmu UCL
  • UCL Institute of Arkeologi
  • UCL Ékonomi
  • UCL Géografi
  • UCL Sajarah
  • UCL Sajarah of Art
  • UCL Élmu Pulitik
  • UCL Sakola Slavonic & Studi Éropa wétan

Sajarah


UCL diadegkeun dina 11 Pebruari 1826 handapeun nami London Universitas salaku alternatif sekuler ka universitas agama Oxford sarta Cambridge. Pipir munggaran London Universitas urang éta Leonard Horner, anu éta élmuwan mimitina ka kantor hiji universitas Britania.

Najan umumna diayakeun kapercayaan yén filsuf Jeremy Bentham éta pangadeg UCL, involvement langsung nya éta dugi ka nu meuli No.633 dibagikeun, dina hiji biaya £ 100 dibayar di salapan installments antara Désémber 1826 sarta January 1830. Di 1828 manéhna nyalonkeun jadi sobat diuk dina majelis, sarta di 1827 nyoba gaduh murid na John Bowring dilantik jadi profésor mimiti Inggris atanapi Sajarah, tapi dina duanana kali caleg na éta gagal. Ieu nunjukkeun yen bari pamanggih na mungkin geus boga pangaruh, manéhna sorangan éta kirang kitu. Sanajan Bentham ieu dinten ilaharna dianggap salaku “bapana spiritual” tina UCL, sakumaha gagasan radikal na on atikan jeung masarakat éta inspirasi pikeun pendiri lembaga urang, utamana nu Scotsmen James Mill (1773-1836) jeung Henry Brougham (1778-1868).

Di 1827, nu Kursi of Ekonomi Pulitik di London Universitas dijieun, kalawan John Ramsay McCulloch salaku incumbent munggaran, ngadegkeun salah sahiji departemén mimiti ékonomi di Inggris. Di 1828 universitas janten kahiji di Inggris nawarkeun Inggris salaku subyek jeung pangajaran tina klasik sarta ubar mimiti. Di 1830, London Universitas ngadegkeun Universitas Sakola London, nu engké bakal jadi Universitas College Sakola. Di 1833, universitas diangkat Alexander Maconochie, Sekretaris ka Society Kecap Royal, salaku dosen mimiti géografi di Inggris. Di 1834, Rumah Sakit Universitas College (mimitina Rumah Sakit North London) dibuka salaku rumah sakit pangajaran keur sakola médis universitas.

Di 1836, London Universitas ieu dihijikeun ku Royal Charter handapeun nami University College, London. Dina dinten anu sami, Universitas London dijieun ku piagam karajaan salaku gelar-awarding examining dewan pikeun siswa ti sakola filial jeung akademi, kalawan Universitas College tur Raja sacara College, London keur ngaranna dina piagam sakumaha dua affiliates munggaran.

The Mssetiadi Sakola Fine Art diadegkeun dina 1871 handap mangrupa bequest ti Felix Mssetiadi.

Di 1878 Universitas London massana hiji piagam supplemental sahingga universitas Britania pangheulana diidinan derajat pangajén pikeun awéwé. Taun anu sarua, UCL ngaku awéwé ka fakultas of Arts jeung Hukum sarta Undang of Élmu, najan awéwé tetep dihalang ti fakultas kalautan sarta Kedokteran (iwal kursus on kaséhatan umum jeung kasehatan). Bari UCL ngaklaim geus universitas munggaran di Inggris ngaku awéwé dina istilah sarua jeung lalaki, ti 1878, universitas Cileungsi ogé ngajadikeun ngaku ieu, ngabogaan awéwé ngaku ti yayasan na (sakumaha kuliah a) di 1876. Armstrong College, lembaga miheulaan of Newcastle Universitas, awéwé ogé diidinan asupkeun ti yayasan taun 1871, najan taya sabenerna enrolled dugi 1881. Awéwé anu tungtungna ngaku mun studi médis nalika Perang Mimiti Dunya di 1917, najan sanggeus réngsé perang watesan anu disimpen dina nomerna.

Di 1898, Sir William Ramsay manggihan elemen kripton, neon jeung xenon whilst profesor kimia di UCL.

Di 1900 Universitas London ieu reconstituted salaku universitas féderal jeung katetepan anyar digambar up dina Universitas London Act 1898. UCL, babarengan jeung sababaraha akademi lianna di London, jadi sakola Universitas London. Bari lolobana lembaga konstituén dipikagaduh otonom maranéhna, UCL ieu dihijikeun kana Universitas di 1907 di handapeun Universitas College London (Mindahkeun) kalakuan 1905 na leungit kamerdekaan légal na.

1900 ogé nempo putusan pikeun nunjuk hiji sirah salaried tina kuliah teh. The incumbent kahiji éta Carey Foster, anu ngajabat salaku Principal (sakumaha pos nu asalna judulna) ti 1900 ka 1904. Anjeunna hasil ku Gregory Foster (euweuh hubunganna), sarta di 1906 judulna ieu robah jadi Provost pikeun nyingkahan kekeliruan jeung Principal Universitas London. Gregory Foster tetep di pos dugi 1929.

Di 1906 Gedong Cruciform dibuka sakumaha imah anyar pikeun Universitas College Rumah Sakit.

UCL sustained ruksakna bom considerable nalika Perang Dunya Kadua, kaasup kana Great Aula sarta Laboratorium Carey Foster Fisika. Kahiji Majalah murid UCL, Magazine pi, ieu diterbitkeun pikeun kahiji kalina dina 21 Pebruari 1946. The Institute of Studi Yahudi direlokasi ka UCL di 1959. The Mullard Spasi Laboratorium Élmu didirikan dina 1967. Di 1973, UCL janten link internasional kahiji ka prékursor internet, ARPANET.

Sanajan UCL éta diantara paguron kahiji ngaku awéwé dina istilah anu sarua sakumaha lalaki, di 1878, kamar umum senior nu kuliah urang, nu Room Housman, tetep lalaki wungkul dugi 1969. Saatos dua usaha gagal gerak a ieu diliwatan nu réngsé segregation ku sex di UCL. Ieu dihontal ku Brian Woledge (Fielden Professor of French di UCL tina 1939 ka 1971) jeung David Colquhoun, dina waktos nu jadi dosén ngora di Farmakologi.

Di 1976, a piagam anyar disimpen kamerdikaan légal UCL urang, najan masih tanpa kakuatan pikeun pangajén derajat sorangan. Dina piagam kieu kuliah teh jadi resmi dipikawanoh salaku University College London, sanggeus saméméhna resmi geus “University of London, University College” saprak incorporation na kana Universitas. Ngaran ieu ditinggalkeun nu koma dipaké di ngaranna saméméhna tina “University College, London”.

Di 1986, UCL dihijikeun sareng Institute of Arkeologi. Di 1988 UCL dihijikeun sareng Institute of Laryngology & Otology, Institute of Orthopedics, Institute of Urology & Nephrology na Middlesex Rumah Sakit Médis Sakola.

Di 1993 a ngocok up Universitas London dimaksudkan yén UCL (jeung akademi séjén) massana wasa langsung ka waragad pamaréntah jeung katuhu maparin universitas London derajat sorangan. Ieu ngakibatkeun UCL keur dianggap salaku de facto universitas di katuhu sorangan.

Di 1994 universitas College London Hospitals NHS Amanah didirikan. UCL dihijikeun sareng College of Sciences Biantara tur theInstitute of Ophthalmology di 1995, Institute of Kaséhatan Child jeung Sakola Podiatry di 1996 jeung Institut neurologi di 1997. Di 1998 UCL dihijikeun sareng Royal Rumah Sakit Free Médis Sakola pikeun nyieun Royal Free jeung Universitas College Médis Sakola (diganti nu UCL Médis Sakola dina Oktober 2008). Di 1999 UCL dihijikeun sareng Sakola Slavonic sarta Studi Éropa Wétan[63][64] jeung Eastman dental Institute.

The UCL Jill Dando Institute of Kajahatan Élmu, jurusan universitas munggaran di dunya devoted husus pikeun ngurangan kajahatan, diadegkeun dina 2001.

Usulan pikeun ngahiji antara UCL sarta Kaisar College London anu ngumumkeun dina 2002. proposal provoked oposisi kuat ti staf pangajaran UCL jeung mahasiswa jeung rugbi AUT, nu dikritik “nu sopan rurusuhan sarta kurangna rundingan”, ngarah kana abandonment na ku UCL Provost Sir Derek Roberts. The blog anu mantuan pikeun ngeureunkeun ngahiji dina, anu dilestarikan, sanajan sababaraha tumbu ayeuna pegat: tingali blog Daud Colquhoun urang, jeung rada langkung stylish blog Simpen UCL, nu ieu dijalankeun ku Daud kosta, a murid postgraduate di jurusan Ibrani na ngulik Yahudi.

The London Center pikeun Nanotéhnologi didirikan dina 2003 salaku joint venture antara UCL sarta Kaisar College London.

ti mimiti 2003, lamun UCL Professor Daud Latchman janten Master dina Birkbeck sabudeureunana, anjeunna geus ngajalin hubungan ngadeukeutan antara dua universitas London akademi ieu, sarta pribadi mertahankeun departemén di duanana. puseur panalungtikan gabungan kaasup UCL / Birkbeck Institute pikeun Bumi jeung planet Élmu, nu UCL / Birkbeck / Sumuhun Center pikeun neurosains atikan, nu UCL / Birkbeck Institute of Biology Struktural jeung molekular, jeung Birkbeck-UCL Center pikeun Neuroimaging.

Di 2005, UCL ieu tungtungna dibales sorangan kakuatan diajarkeun jeung gelar panalungtikan awarding sarta sakabéh siswa UCL anyar didaptarkeun tina 2007/08 mumpuni kalayan derajat UCL. ogé dina 2005, UCL diadopsi a branding perusahaan anyar, ngabawah, antara hal séjén, nami Universitas College London diganti ku initialism basajan UCL di kabeh komunikasi éksternal. Dina taun anu sarua a utama anyar wangunan £ 422 juta dibuka pikeun Universitas College Rumah Sakit di Euston Jalan, Institut Ceuli UCL didirikan sarta wangunan anyar keur UCL Sakola Slavonic sarta Studi Éropa Wétan dibuka.

Di 2007, nu Kangker Institute UCL ieu dibuka taun Paul O'Gorman Gedong karek diwangun. dina Agustus 2008 UCL kabentuk UCL Mitra, an puseur élmu kaséhatan akademik, kalawan Great Rumah Sakit Ormond Street keur Barudak NHS Amanah, Rumah Sakit Moorfields Panon NHS Yayasan Amanah, Royal Free London NHS Yayasan Percaya jeung Teu Universitas College London Hospitals NHS Yayasan Amanah. Di 2008 UCL ngadegkeun UCL Sakola énergi & Sumberdaya di Adelaide, Australia, kampus mimiti hiji universitas Britania di nagara. Sakola Aliran ieu dumasar di Gedong Torrens nu bersejarah di Victoria Square tur kreasi na dituturkeun hungkul antara UCL Wawakil Provost Michael Worton sarta Australia Selatan Premier Mike Rann.

Di 2009, éta Yale UCL kolaborasi didirikan antara UCL, UCL Mitra, Yale University, Yale School Kedokteran sarta Yale - Rumah Sakit New Haven. Ieu téh mangrupa kolaborasi pangbadagna dina sajarah boh universitas, jeung lingkup na geus salajengna geus ngalegaan ka humaniora jeung élmu sosial.

dina Juni 2011, perusahaan pertambangan BHP Billiton sapuk mun nyumbang A $ 10 juta nepi ka UCL pikeun dana ngadegna dua institutes énérgi - nu Sarat jeung Kaayaan Institute énergi, dumasar di Adelaide, jeung Institute pikeun Sumberdaya sustainable, dumasar di London. dina November 2011 UCL ngumumkeun rencana pikeun investasi £ 500 yuta dina kampus utamina Bloomsbury leuwih 10 taun, jeung ngadegna hiji kampus 23 acre anyar gigireun Park Olimpiade di Stratford di Wétan Ahir London. Ieu dirévisi rencana miboga ékspansi di Wetan London tur dina bulan Désémber 2014 ngumumkeun ngawangun kampus UCL East nutupan 11 acres sarta nyadiakeun nepi ka 125,000m2 ruang on Ratu Elizabeth Olimpiade Park. UCL East bakal janten bagian tina Olympicopolis rencanana eta ngarencanakeun keur transformasi ti Olimpiade Park kana hub budaya jeung inovasi mana UCL baris muka sakola kahijina desain, puseur rékayasa eksperimen sarta musium di mangsa nu bakal datang, sapanjang sareng spasi hirup pikeun siswa.

Sakola tina Farmasi, Universitas London dihijikeun sareng UCL on 1 Januari 2012, jadi di UCL Sakola Farmasi jeroeun Fakultas Kahirupan Élmu. Dina sasih Méi 2012, UCL, Kaisar College London jeung parusahaan semikonduktor Intel ngumumkeun ngadegna Intel kolaborasi Research Institute pikeun Dayeuh Nu nyambung sustainable, a institut basis London pikeun panalungtikan kana masa depan Kota.

dina Agustus 2012 UCL narima kritik keur iklan hiji posisi ieu panalungtikan unpaid; eta salajengna kaluar advert nu.

UCL jeung Institute of Education ngawangun hiji satru strategis dina Oktober 2012, kaasup ko-operasi dina pangajaran, panalungtikan sarta ngembangkeun sistem sakola London. dina Pébruari 2014 éta dua institusi ngumumkeun niat maranéhna pikeun ngagabung tur ngahiji dina ieu réngsé dina bulan Désémber 2014.

dina Oktober 2013 eta diumumkeun yén Unit Studi Tarjamahan tina Kaisar College London bakal ngalih ka UCL, jadi bagian tina UCL Sakola Éropa Basa, Budaya jeung Society. dina Désémber 2013, eta diumumkeun yen UCL jeung parusahaan penerbitan akademik Elsevier bakal kolaborasi ngadegkeun UCL Big Data Institut. dina Januari 2015 eta diumumkeun yen UCL geus dipilih ku pamaréntah Inggris janten salah sahiji tina lima anggota pangadeg nu Alan Turing Institute (bareng jeung paguron Cambridge, Edinburgh, Oxford sarta Warwick), hiji institut bisa ngadegkeun di Perpustakaan Britania ngamajukeun ngembangkeun sarta pamakéan matématika canggih, ilmu komputer, algoritma jeung Data Big.

Di 2015 UCL ngadegkeun hiji Sakola anyar Manajemén fokus kana téhnologi, inovasi sarta kewirausahaan, ngaganti na Departemen Élmu Manajemén sarta Inovasi. Eta dipindahkeun ka Hiji Kanada Square, Kanaria darmaga dina Méi 2016.


Anjeun hoyong ngabahas Universitas College London ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas College London on Peta


poto


Photos: University College London Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Universitas College London

Gabung ngabahas ngeunaan Universitas College London.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.