Universitas Aberdeen

Universitas Aberdeen. Study di Skotlandia. Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Britania Ageung.

Universitas Rincian Aberdeen

Enroll di universitas Aberdeen

gambaran


Wilujeng sumping di salah sahiji wewengkon paling makmur jeung geulis Inggris.

Aberdeen nyaeta vibrant, kota kreatif jeung ambisius, dipikanyaho keur pesona bersejarah sarta masarakat kosmopolitan. Kota Aberdeen ngabogaan hal for everyone, ti puseur dayeuh bustling Éropa sacara Capital énergi, ka padesaan geulis sarta coastlines, aya nyatu nempo jeung ulah.

Dumasar Propinsi Sulawesi Tenggara Basisir of Skotlandia, Aberdeen manggih sorangan dina lokasi sampurna pikeun Pergaulan hirup kota warni jeung Ngalanglang mil ti padesaan surrunding. Kota sorangan ngabogaan masarakat dinamis jeung friendly, dipikawanoh henteu ngan pikeun keur Centre Budaya Timur Kalér of Skotlandia, tapi ogé Skotlandia sacara safest University City, Kota Happiest mun Hirup di Inggris sarta malah salah sahiji Lokasi Sunniest Skotlandia urang. Ka luhur dipareuman, Tumbu perjalanan urang alus teuing, nu hartina lalaki kira-kira sesa Skotlandia jeung Inggris gampang.

cukup pikeun Big “kota gedé” pangalaman, murid ramah Aberdeen cukup ci sangkan eta gampang pikeun néang jalan sabudeureun tur nyieun babaturan. Bustling ku beurang meriah ku wengi, Aberdeen mangrupa puseur pikeun industri, panalungtikan, learning jeung kahirupan.

Aberdeen téh ilahar pikeun universitas badag-kota di gaduh pisan akomodasi murid dina jarak leumpang loka pangajaran utamina. Aya pilihan gedung University-junun jeung pribadi-milik jeung junun gedung, sadaya situated dina jarak leumpang gampang tina kampus.

Informasi ngeunaan ngalamar akomodasi bakal dikirim ka sadaya siswa anu pageuh narima hiji tawaran hiji tempat. Nu akomodasi imah University-junun kurang 3,000 siswa. Mun anjeun murid anyar, urang ngajamin pikeun manggihan anjeun hiji tempat di portopolio urang akomodasi, boh University milik atawa jeung salah sahiji mitra urang pikaresep, disadiakeun aplikasi Anjeun ngahontal kami ku deadline di. Universitas henteu boga akomodasi kulawarga, tapi urang bisa nyadiakeun daptar Solicitors lokal & Ajen estate anu meureun bisa mantuan anjeun acquiring akomodasi cocog.

Urang investasi beurat di fasilitas urang jeung sumber learning, mastikeun yén staf jeung siswa urang miboga aksés ka sadayana maranehna kudu Sangkan maranéhna gampang dina sukses dina karya jeung pangajaran maranéhanana. Tumuwuhna daya urang learning geus disimpen Aberdeen dina peta minangka salah sahiji universitas anjog Inggris pikeun ulikan jeung panalungtikan.

Sumberdaya pikeun Learning Basa

Basa Centre urang nawarkeun rupa lega audio, video, komputer jeung satelit fasilitas televisi, babarengan jeung hiji range éksténsif bahan nu nutupan nepi ka 50 basa beda. Nu Centre oge nawiskeun rupa kursus-kursus pikeun siswa nu basa asli teu Inggris, jeung sagala nasehat learning basa jeung pangrojong nu siswa bisa jadi kudu salila waktu maranéhanana di Aberdeen. Naha anjeun nalungtik pikeun gelar dina basa, Nyiapkeun pikeun nganjang ukar, hoping pikeun ngaronjatkeun CV Anjeun atawa nu ngan saukur fascinated ku budaya jeung basa sejen, nu Centre Basa sadia sapanjang taun.

Services komputasi

Urang ngarojong rupa-rupa web jeung sumber dumasar komputer, complementing studi jeung ngamungkinkeun Anjeun pikeun ngatur jeung review coursework di Pace jeung dina jangka waktu nu Anjeun sorangan. siswa urang ngarasakeun bébas, gancang, aksés internet nirkabel dina sagala gedung of tinggal jeung paling wangunan administrasi jeung akademik di sakuliah kampus.

Anjeun tiasa kontak meja Service pikeun nasihat dina sadaya urusan komputasi, kaasup sumber éléktronik. Aya Service meja drop-di di komputasi Centre jeung di Perpustakaan Sakola Médis.

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


bisnis Sakola

Universitas Aberdeen Usaha Sakola mangrupakeun panyadia internasional anjog sahiji kaunggulan dina pangajaran sarjana sarta postgraduate, di haté ti Universitas. Ieu boasts hiji fakultas internasional ngeunaan leuwih 40 anggota panalungtikan-aktip kalawan dunya ngarah Kapercayaan akademik sarta Tumbu profésional kuat jeung komunitas bisnis.

College of Arts jeung Élmu Sosial

The MA sarjana fleksibel dina Seni jeung Élmu Sosial nawarkeun hiji pilihan lega subjék sarta deal gede kabebasan pikeun ngabaru program individu ulikan. Sajaba MA, College di delivers derajat sarjana di sulpat, pendidikan, Hukum sarta Undang Musik.

The College ogé nawarkeun rupa-rupa program postgraduate multidisciplinary, kacida relevan pikeun kaperluan industri. Ieu boga tujuan pikeun ngahontal pangakuan internasional salaku puseur panalungtikan-dipingpin pangajaran kaunggulan keur Seni jeung Élmu Sosial.

The College of Arts jeung Élmu Sosial ngandung lima sakola:

  • sulpat, Sajarah sarta Filsafat
  • pendidikan
  • basa, Sastra, Musik tur Visual Budaya
  • hukum
  • Élmu Sosial

College of Kahirupan Élmu sarta Kedokteran

The College of Kahirupan Élmu sarta Kedokteran mangrupakeun puseur panalungtikan-dipingpin dinamis jeung pangajaran kelas munggaran tur imah leuwih ti 3,000 siswa sarjana sarta postgraduate ti sakuliah dunya.

BSc, MSc na PhD program attracting mahasiswa kualitas luhur nutupan lingkup hirup subjék elmu kaasup populér, kursus lila-ngadeg di Pétrokimia sarta Kalautan Élmu sarta leuwih anyar kayaning Development Narkoba.

sasak wangunan antara sains jeung kahirupan sapopoe: karya College urang mana ti laboratorium keur bedside dina nerapkeun elmu pikeun ngaronjatkeun Podomoro, sarta di merealisasikan potensi komérsial gagasan elmu.

College di ieu dikelompokeun kana tilu sakola:

  • Élmu biologis
  • ubar, Élmu médis sarta Gizi
  • Psikologi

Kuliah Élmu fisik

The College nawarkeun program gelar sakuliah ambahan nu lega na jejer sasambungan na relevan – ti élmu inti mun program téhnologis jeung industri-fokus, saha jalma ku fokus sosial jeung lingkungan.

Pangajaran sarta panalungtikan dicirikeun ku pendekatan interdisciplinary kuat, nerapkeun pamahaman teoritis kana isu dunya nyata.

Lokasina di jantung minyak bumi jeung gas Inggris sacara, IKIP nawarkeun hiji portopolio éksténsif kalautan sarta program gelar nu patali énergi, nu niatna dirojong ku industri sarta ngagambarkeun kabutuhan sektor urang ayeuna jeung engke.

The College ngandung 3 sakola, ngawengku wewengkon pangajaran jeung panalungtikan di sakuliah sajumlah wewengkon matuh:

  • rékayasa
  • geosciences
  • Pengetahuan Alam jeung komputasi Élmu

Sajarah


diadegkeun dina 1495 ku William Elphinstone, Bishop of Aberdeen na rektor ti Skotlandia, Universitas Aberdeen nyaeta pangkolotna katilu jeung universitas kalima pangkolotna Inggris urang Skotlandia urang.

William Elphinstone ngadegkeun Raja sacara College mun ngalatih dokter, guru jeung pendeta keur komunitas di Skotlandia kalér, jeung ahli hukum jeung pangurus pikeun ngalayanan Skotlandia Putra. Jauh tina Raja sacara College masih tetep kiwari, salaku ngalakukeun tradisi nu Bishop mimiti.

Raja sacara College dibuka kalawan 36 staf jeung siswa, jeung dirangkul kabeh cabang nu dipikawanoh pembelajaran: seni, teologi, kanon jeung hukum sipil. Di 1497 ieu mimitina dina dunya Inggris-diomongkeun ka nyieun korsi kadokteran. kuliah Elphinstone urang nyawang ka luar ka Éropa sarta saluareun, nyokot universitas Éropa agung Paris tur Bologna salaku model na.

Uniting nu saingan

Di 1593, kadua, Pos-Reformasi Universitas, diadegkeun di haté tina Town Anyar ti Aberdeen ku George Keith, kaopat Earl Marischal. Raja sacara College tur Marischal College anu ngahiji pikeun ngabentuk Universitas modérn Aberdeen di 1860. Mimitina, seni sulpat anu ngajar di Raja sacara jeung hukum na ubar di Marischal. Hiji dosen elmu misah – ogé di Marischal – diadegkeun di 1892. Kabéh fakultas anu dibuka pikeun awéwé di 1892, sarta di 1894 kahiji 20 siswa awéwé matriculated mimiti studi maranéhanana. Opat awéwé lulus dina seni di 1898, sarta ku sataun di handap, awéwé diwangun saparapat hiji tina dosen nu.

Kana Kagenep Abad kami

Sapanjang abad ka-20 Aberdeen geus konsistén ngaronjat rekrutmen murid, nu kiwari nangtung di 14,000. Dina taun picturesque panganyarna na bersejarah Old Aberdeen, ngarep yayasan aslina Bishop Elphinstone urang, geus deui jadi situs kampus utama.

Universitas oge geus invested beurat dina panalungtikan médis, dimana waktu jeung staf Universitas deui geus nunjukkeun kaahlian maranéhna salaku pamingpin dunya dina widang maranéhna. The Institute of Sciences Médis, réngsé dina 2002, GSM dirancang pikeun nyadiakeun kaayaan-of-nu-seni fasilitas pikeun peneliti médis sarta siswa maranéhanana. Ieu dituturkeun dina 2007 ku Élmu Kaséhatan Gedong. Kampus Foresterhill kiwari salah sahiji puseur panalungtikan Kalautan utama Éropa urang. The Suttie Center pikeun Teaching and Learning di Podomoro, fasilitas latihan Podomoro £ 20m, dibuka dina 2009.

Investasi dina Future kami

2012 nempo lawang tina £ 57 juta Sir Duncan Rice Perpustakaan di Old Aberdeen, wangunan modern hébat kana cocog splendor sahiji Universitas urang 500 kampus heubeul taun.

Kanyataan yén universitas geus jadi naon nya owes teuing kana tekad jeung visi sakeupeul visionaries jeung panaratas, kaasup daptar dibédakeun ulama anu di cara unik sorangan, mantuan ka bentukna universitas kana lembaga-kelas dunya urang kudu kiwari.


Anjeun hoyong ngabahas universitas Aberdeen ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Aberdeen on Peta


poto


Photos: Universitas Aberdeen Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas ulasan Aberdeen

Gabung ngabahas ngeunaan universitas Aberdeen.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.