Universitas Cileungsi

Universitas Cileungsi

Universitas Rincian Cileungsi

Enroll di Universitas Cileungsi

gambaran


Universitas Bristol Tujuan ka digitus siswa urang jeung pangaweruh jeung kaahlian sukses dina karir maranéhanana dipilih di pasar global kalapa.

Universitas Cileungsi mikat siswa ti sakumna dunya, nyieun komunitas internasional beunghar jeung seru. Urang ogé boga untung bisa aya dina vibrant, kota dinamis jeung reputasi pikeun kreativitas jeung kelestarian.

Sareng hiji pilihan leuwih 200 kursus gelar ngawengku rupa lega subjék, siswa urang kalibet jeung kursus-kursus kamampuan intelek nangtang nu ajak kamerdikaan pikiran.

A gelar Cileungsi nyaéta kacida menarik ka pangusaha: urang nawarkeun siswa urang hiji-kualitasna alus, atikan panalungtikan-dipingpin, tur ningkatkeun reputasi global urang ku recruiting kaum akademisi pangalusna. Cileungsi aya dina lima paguron luhur sasaran ku pangusaha sarjana ngarah (sumber: Nu Pascasarjana Market di 2014, panalungtikan High Fliers) sarta ngabogaan leuwih 500 kunjungan dunungan ka kampus unggal taun.

kursus urang nu ngawangun ku pamikiran pisan panganyarna, jeung siswa urang berpungsi dina proyék real-hirup jeung akademisi anu ahli dina widang maranéhanana. Ogé ngajarkeun fakta, panalungtik urang lulus dina pangaweruh maranéhanana, minat jeung pangalaman.

Cileungsi cukup leutik ngarasa haneut jeung friendly, jeung tutors pribadi, ladenan kaséhatan sarta karaharjaan mahasiswa, jeung wardens akomodasi ngarojong siswa, tapi cukup gedé pikeun nyadiakeun kasempetan ekstrakurikuler beredar.

Urang terus investasi di fasilitas anyar jeung aya, latihan jeung téknologi.

perpustakaan urang, fasilitas IT jeung rohangan ulikan informal tetep siswa hubungkeun jeung ngarojong learning independent. Urang geus jaringan komprehensif jasa pangrojong pikeun mastikeun siswa urang bisa meunangkeun bantuan sarta nasihat dina sagala aspek kahirupan universitas - akademik, pribadi, finansial jeung praktis - lamun jeung lamun maranehna kudu eta.

Sedengkeun kuliah di Cileungsi, siswa urang mangtaun rupa-rupa pangaweruh jeung kaahlian anu teu ngan vital pikeun meunang nu leuwih seueur tina waktu maranéhanana di universitas, tapi ogé di Nyiapkeun eta keur naon asalna saterusna.

What is Cileungsi Futures?

Cileungsi Futures keur dirarancang kalayan input ti sakola akademik, calon pelamar, siswa kiwari, jeung dunungan ka jelas ngartikeun naon ngajadikeun 'Cileungsi Pascasarjana' unik.

Kamajuan ieu kaahlian transferable jeung atribut bakal diwangun kira-kira tilu jalur:

  1. nepungan & Pausahaan
  2. Kewarganegaraan global
  3. Futures sustainable

Tilu kursus non-kiridit-bearing pilihan Blok jeung jalur ieu bakal diwanohkeun dina 2017.

Mangpaat Cileungsi Futures

Cileungsi Futures bakal ngawangun kana nilai inti urang akademik jeung mangpaat tina kurikulum panalungtikan-dipingpin jeung ajak siswa urang jadi kreatif, pikiran kabuka, pamikir bébas yakin, anu nyieun judgments jeung kaputusan dumasar kana bukti, nyokot akun tina konteks lega.

Ogé bakal nyadiakeun siswa urang jeung hiji kasempetan pikeun ngamekarkeun kaahlian akademis inti maranéhanana salajengna ngaliwatan aplikasi luar disiplin sorangan.

Kumaha urang bakal nerapkeun Cileungsi Futures

Aya sababaraha aspék ka Cileungsi Futures jeung palaksanaan bakal phased.

Gawe sareng mitra di kota jeung wewengkon anu leuwih lega, urang bakal koordinat leuwih kasempetan pikeun professional jeung masarakat papacangan. Ieu kasempetan ditingkatkeun bakal méré siswa urang an wawasan awal kana careers jeung Sangkan maranéhna gampang dina ngamekarkeun jeung nerapkeun kaahlian maranéhanana dina konteks non-akademik.

ku 2019, sadaya program bakal kaasup unsur jalur Cileungsi Futures salaku bagian tina kurikulum kiridit-bearing maranéhanana – cara nu ieu study bakal rupa-rupa antara disiplin.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Seni

    • Sakola Seni
      • Arkeologi jeung Antropologi
      • Studi Film sarta Télévisi
      • musik
      • pilsapat
      • bioskop
    • Sakola Kamanusaan
      • Klasik jeung Sajarah Purba
      • Inggris
      • Sajarah (Studi sajarah)
      • Sajarah of Art (Studi sajarah)
      • Ageman sarta Teologi
    • Sakola modérn Basa
      • Perancis
      • Jerman
      • Hispanik, Studi Portugis sarta Amérika Latin
      • Italia
      • Rusia
    • Cileungsi Institute pikeun Panalungtikan dina Kamanusaan sarta Seni
    • Puseur keur Basa Inggris sarta Yayasan Studi
  • Élmu Kalautan

    • Sakola Biokimia
    • Sakola sélular jeung molekular Kedokteran
    • Sakola Fisiologi, Farmakologi na neurosains
  • rékayasa

    • Venturers sudagar’ Sakola Téknik
      • Ilmu komputer
      • Téknik Eléktro jeung Electronic
      • rékayasa Matematika
    • Sakola Ratu urang Téknik
      • Téknik Aerospace
      • Téhnik sipil
      • Rékayasa mékanis
  • Élmu Kaséhatan

    • Sakola Élmu klinis
    • Sakola Lisan jeung dental Élmu
    • Sakola Sosial sarta Komunitas Kedokteran
    • Sakola Élmu Pangajaran sarta Palatihan Atikan
    • Puseur pikeun Élmu Kaséhatan Atikan
      • Puseur pikeun anatomi komparatif jeung klinis
      • Teaching and Learning pikeun Profesional Kaséhatan
  • elmu pangaweruh

    • Sakola Élmu biologis
    • Sakola Kimia
    • Sakola Ilmu Bumi
    • Sakola Psikologi Experimental
    • Sakola Élmu Kecap
    • Sakola Matematika
    • Sakola Fisika
      • Panganteur Analisis Center
    • Cileungsi Center pikeun Nanoscience na Émbaran Quantum
  • Élmu Sosial sarta Undang

    • Pascasarjana Sakola Atikan
    • Sakola pikeun Studi Sarat jeung Kaayaan
    • Sakola Ékonomi, Keuangan sarta Manajemén
      • Akunting jeung Kauanganan
      • Puseur pikeun Pasar jeung Organisasi Public
      • Ékonomi
      • manajemén
    • Sakola Sosiologi, Pulitik jeung Studi Internasional
    • Universitas Cileungsi Hukum Sakola

Sajarah


Sateuacan universitas Cileungsi, aya Universitas College, Cileungsi

University College, Cileungsi eksis ti 1876 ka 1909 sarta ieu prékursor jeung Universitas Cileungsi.

sajarah na bisa disusud deui usaha ti John Percival, kepala sekolah of Clifton College, mun mencet pikeun ngadegna hiji lembaga sapertos. Di 1872, Percival wrote ka akademi Oxford observasi yén propinsi lacked hiji budaya universitas. Taun handap anjeunna ngahasilkeun pamplet disebut 'The Connection sahiji Paguron luhur jeung Great Kacamatan', nu ieu ogé narima ku Benjamin Jowett, Master of Balliol College, Oxford. Jowett éta pikeun jadi inohong signifikan, duanana filosofi sarta finansial, dina ngadegna Universitas College, Cileungsi.

dina Juni 1874, rapat lumangsung di Cileungsi urang Victoria Kamar 'pikeun ngamajukeun hiji Sakola Élmu sarta Litératur Musik keur West of England'. Percival na Jowett spoke dina rapat, tur meunangkeun dukungan Albert Fry na Lewis Fry, anggota tina hiji kulawarga lokal boga pangaruh sarta makmur.

University College, Cileungsi tungtungna dibuka panto na di 9 am on Salasa 10 Oktober 1876 di enggon disewa dina 32 taman Baris. Mimitina aya dua profesor jeung lima dosen maturan kursus di 15 subjék. The College éta kabuka pikeun lalaki sarta awéwé on Dadasar anu Sarua (iwal dina ubar). Salila sidang munggaran, 99 dinten mahasiswa didaptarkeun (30 lalaki jeung 69 awewe) jeung 238 leuwih malem (143 lalaki jeung 95 awewe).

Alfred Marshall, a ékonom groundbreaking, dilayanan salaku Principal tina College dugi 1881. Anjeunna ngajar kelas malem bari pamajikanana, Mary Paley, éta dosén awéwé munggaran, diajarkeun beurang. fee nya ieu deducted tina gaji salakina urang. The Principal kadua éta William Ramsay, pamanggihna tina nu disebut gas mulya. Anjeunna ditinggalkeun di 1887 (jeung narima Hadiah Nobel pikeun Kimia di 1904), tapi tetep boga pangaruh dina upaya College urang pikeun jadi universitas ku Royal Charter sorangan. panerusna éta Conwy Lloyd Morgan, a géologi sarta zoologist anu ogé jadi psikolog eksperimen pioneering. manehna, oge, ieu aub raket dina kampanye pikeun status universitas pinuh, sarta ahirna bakal jadi Universitas Cileungsi urang munggaran Wawakil-rektor.

Pikeun Universitas College, Cileungsi, hirup ieu perjuangan finansial, najan dina 1890 eta narima £ 2.000 dorongan ti lokal Komite Instruksi Téknis. Aya warta leuwih lengkep alus di 1893 nalika Cileungsi Médis Sakola, nu geus dijieun dina 1833, ieu resmi dilebetkeun kana College. dorongan salajengna sumping di 1896, nalika Purwakarta ti Khazanah dilaporkeun yén 'aya evidently hirup vigorous di tempat nu, jeung hasil karya dipigawé nyaéta sahiji jenis Universitas '. Pondasi universitas College Colston Society di 1899 éta ngembangkeun kacida signifikan sejen, teken ambahan nu lega na inohong boga pangaruh kana ngarojong College.

Kampanye pikeun Piagam a massana moméntum di 1904 jeung janjian tina Morris Travers sakumaha Professor of Kimia. Travers, anu kungsi dianjurkeun pikeun pakasaban ku urut Principal, William Ramsay, éta hiji lalaki energetic na decisive anu diatur ngeunaan gaining rojongan financial pulitik pikeun rencana Cileungsi urang. Anjeunna dijieun ku sababaraha individu anu kuat, kaasup Lewis Fry, Pupuhu Déwan College, R & B (engké Gusti) Haldane sarta anggota kulawarga Wills.

ku 1906, Lewis Fry ngarasa siap pikeun nyimpen rencana pikeun ngamajukeun hiji universitas keur Cileungsi dina footing formal, sarta hiji komite eksekutif diwangun. Tapi, masalah terus – Travers ditinggalkeun langsung a institut panalungtikan di India taun éta, sarta eta dibuktikeun hésé pisan angkat endowment IKIP urang luhureun jumlahna £ 30.000 nu kungsi disumbangkeun ku anggota kulawarga Wills na Fry.

Sagalana robah on 14 Januari 1908, lamun H O Wills jangji baris nyumbang £ 100.000 – jumlah masif – disadiakeun yén Piagam a ieu dibales dina dua taun. The kado Wills diatur kaluar réaksi ranté, sarta loba duit ieu diangkat dina 24 jam ti geus katarik salila tilu dekade sateuacanna.

Ayeuna hal sih ngamimitian mindahkeun. Sanggeus taun sawala, eta ieu sapuk yén Venturers Merchant’ Kuliah na elemen ti Universitas kuliah – baheulana saingan – bakal ngagabung pikeun ngabentuk Fakultas anyar Téknik. Saterusna, Déwan Kota ditawarkeun dina proceeds tina laju Penny (sababaraha £ 7.000 taun a), matuh ka Piagam a keur diala. Pangalusna sadaya, lamun petisi pikeun Piagam a ieu dikintunkeun ka Déwan privy, eta papanggih jeung ni'mat karajaan.


Anjeun hoyong ngabahas Universitas Cileungsi ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Cileungsi on Peta


poto


Photos: Universitas Cileungsi Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas ulasan Cileungsi

Gabung ngabahas ngeunaan Universitas Cileungsi.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.