Universitas Exeter

Universitas Exeter. Study di Inggris, Inggris

Universitas Rincian Wanci

  • nagara : karajaan Inggris
  • kota : Wanci
  • akronim : U tina E
  • ngadeg : 1922
  • murid (approx.) : 21000
  • Ulah poho pikeun ngabahas universitas Wanci
Enroll di universitas Wanci

gambaran


Universitas Exeter diulas di luhur UK sacara 10 di tempo anu kalangkung 4 taun (Nu Times jeung The Guide Minggu Times Good University) jeung urutan di luhur 100 paguron luhur di dunya dumasar kana Times Atikan luhurrankings internasional. Nu CWTS Leiden rank 2015 tempat urang 34th di dunya pikeun involvement di kolaborasi ilmiah jeung dampak. Urang anggota Russell Group bergengsi paguron luhur intensif panalungtikan.

Kualitas atikan jeung pangalaman narima di Universitas Exeter hartina urang pangkat 8 di Inggris dina panganyarnaTimes Atikan luhur Survey Pangalaman Student.

Nurutkeun Data Atikan luhur Statistik Agénsi panganyarna, urang ditempatkeun 9 kaluar ti sadaya universitas UK keur prestasi: 84 per cent murid urang lulusan jeung boh hiji Kahiji atawa 2:1.

siswa urang pamenta loba urang jeung urang di antarana - urang Tujuan nyieun pangajaran urang inspirational jeung anjeun diajar luar biasa.

pangajaran Research-diideuan

staf akademik urang leuwih ti dosen ngajarkeun ti buku. Maranéhanana migawe panalungtikan ngarah di wewengkon subjek anjeun. Salapan puluh dalapan per cent panalungtikan urang dipeunteun minangka dunya-anjog atawa diakuan sacara internasional (Panalungtikan kaunggulan kerangka 2014). Anjeun bakal diajarkeun ku para ahli jeung jadi bagian tina budaya anu diideuan ku panalungtikan - anjeun bakal ngabahas ide pisan panganyarna dina seminar jeung tutorials jeung bisa jadi hiji anggota aktip ti tim panalungtikan.

Dina siswa Wanci nu nunda di jantung sistem jeung disadiakeun sareng kaahlian jeung struktur sora pamanggih sorangan jeung hayang. tingkat luhur kapercayaan anu invested di siswa bentukna pangalaman universitas sorangan jeung konsékuansi anu kacida rewarding.

Kanu Murid 'aya pikeun mempermudah jeung pituduh ieu, jeung hubungan positif urang boga jeung Universitas ngamungkinkeun gagasan pikeun ngarobah datang ka fruition.

budaya unik ieu utamana kahontal ngaliwatan karya dipigawé ku reps Subject dedicated urang jeung skéma Robah Ajen, tapi unggal mahasiswa anu wanti ka maneh balikan jeung kalibet jeung masarakat nu lingku eta. Ieuh, everybody anu diondang jadi bagian masarakat ieu, jeung cara siswa jeung staf datang babarengan di kajadian kawas panghargaan pangajaran, salaku conto, sums ieu nepi. Sanggeus milih dina rébuan maranéhanana pikeun staf maranéhanana hayang ngagungkeun, siswa anu saterusna dipenta pikeun ngiluan staf di upacara panghargaan fabulous, manéh jelema ti sakumna kampus komo salajengna datang babarengan pikeun ngakuan gawé teuas.

Urang oge boga imah hiji skéma shadowing, jeung siswa di handap anggota senior staf for beurang jeung staf echoing ku shadowing eta di mulang. Kuring nyokot bagian dina taun ka tukang ieu, attending rapat jeung Wakil Wawakil-rektor for Atikan, Janice Kay, anu terus datang ka ceramah jeung seminar mah saterusna minggu nu. Aya no bagean dieu, urang sadaya gawe bareng jeung dulur karasaeun dideukeutan.

Imogen Sanders

Siswa kanu Wakil Présidén Urusan Akademis

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


The Usaha Sakola

  • Akunting
  • Ékonomi
  • ngabiayaan
  • Studi organisasi
  • Studi manajemén

College of Kahirupan sarta Lingkungan Élmu

  • Biosciences
  • Lingkungan jeung Institute kelestarian
  • elmu bumi
  • Systems Institute hirup
  • Psikologi
  • Olahraga sarta Élmu Pengetahuan Kaséhatan

College of Engineering, Matematika sarta Élmu Pengetahuan fisik

  • Ilmu komputer
  • rékayasa
  • Lingkungan jeung Institute kelestarian
  • geologi
  • Systems Institute hirup
  • matematika
  • Téknik Pertambangan sarta Mineral Téknik
  • Élmu Pengetahuan alam
  • Fisika sarta Astronomi
  • énergi Renewable

College of Social Sciences sarta Studi Internasional

  • Studi Arab jeung Islam
  • pendidikan
  • Lingkungan jeung Institute kelestarian
  • hukum
  • pulitik
  • sosiologi, Filsafat jeung Antropologi
  • Strategi jeung Kaamanan Institute

College of Kamanusaan

  • Arkeologi
  • Sajarah seni tur Visual Budaya
  • Klasik jeung Sajarah Purba
  • Drama
  • Inggris
  • Studi film
  • Basa Center asing
  • Sajarah
  • Seni liberal
  • modern Basa
  • Teologi Jeung Agama

Sakola médis

  • Institute of Kalautan & Élmu klinis
  • Institute of Panalungtikan Kaséhatan
  • Systems Institute hirup
  • ubar
  • Imaging médis
  • Élmu médis

Sajarah


Ngagungkeun karya atikan tur ilmiah Pangeran Albert, sarta diideuan ku Great Pameran tina 1851, Wanci Sakola of Art di 1855 jeung Wanci Sakola Élmu di 1863 anu diadegkeun. Di 1868, nu Sakola of Art sarta Élmu direlokasi ka Royal Albert Peringatan Museum di Ratu Jalan, Wanci jeung, kalayan rojongan ti Universitas Cambridge, jadi Wanci Téknis jeung Universitas penyuluh College di 1893.

Di 1900 judulna resmi na ieu robah jadi Royal Albert Peringatan College tur kuliah teh dipindahkeun ka Bradninch Tempat di Gandy Street. kuliah ieu deui diganti ka Universitas College di South West Inggris di 1922 sanggeus kuliah teh ieu dihijikeun dina Act theCompanies sarta kaasup dina daptar lembaga ngabogaan hak pikeun nampi dana ti lajeng Universitas hibah Komite. Salaku éta adat pikeun lembaga universitas anyar di Inggris dina ke jeung abad ka mimiti, nu kuliah disiapkeun murid keur derajat éksternal Universitas London.

Alderman W H Reed, urut walikota Wanci, disumbangkeun Streatham Aula dina Streatham estate jeung anyar Universitas College di 1922. Streatham Aula ieu diganti jadi Reed Aula sanggeus berehan na. Dina waktos anu sasarengan, nu poko mimiti universitas College, engké Sir Hector Hetherington, persuaded Déwan tina College mésér nyangkokkeun utama tina Streatham estate. A move slow ka Streatham estate ti puseur kota lumangsung ngaliwatan waktu. Wangunan anyar kahiji erected dina Streatham estate éta wangunan Washington Singer; batu pondasi ieu diteundeun ku Prince of Wales (engké Raja Edward VIII), lajeng Présidén Universitas College di South West Inggris. wangunan ieu dibuka taun 1931. Kahiji tina gedung Tujuan-diwangun tina tempatna, Mardon Aula, dibuka dina 1933. Wangunan akademik kadua dina estate nu ieu Perpustakaan Roborough ngaranna dina pangakuan kapentingan dicokot dina ngembangkeun kuliah teh ku PANGERAN Roborough munggaran, salah sahiji benefactors mimiti na. Roborough Perpustakaan ieu réngsé sabudeureun 1939.

nu Universitas College di South West Inggris janten Universitas Wanci jeung narima Royal Charter taun 1955, persis saratus taun sanggeus pembentukan tina Wanci Sakola aslina of Art. Ratu Elizabeth II dibere Piagam ka universitas di nganjang ka Streatham taun di handap.

universitas underwent a periode ékspansi considerable dina 1960-an. Antawis 1963 jeung 1968, periode lamun jumlah siswa dina Wanci ampir dua kali, henteu kurang ti sapuluh wangunan utama anu réngsé dina Streatham estate ogé gedung sahiji tinggal pikeun sabudeureun 1,000 siswa. Ieu imah kaasup pikeun departemén Kimia sarta Fisika, nu Newman, Laver sarta Téknik Wangunan jeung Streatham Pangadilan. Ratu urang Gedong geus dibuka keur Fakultas Seni di 1959 jeung Gedong Amory, Hukum perumahan sarta Élmu Sosial, dituturkeun dina 1974. Dina dua puluh handap, investasi considerable dijieun dina ngamekarkeun akomodasi timer catering anyar pikeun siswa.

Hadiah ti Amérika Teluk hasil nu mungkin ngawangun perpustakaan universitas anyar dina 1983 sarta leuwih anyar geus diwenangkeun pikeun kreasi a Institute anyar Arab jeung Islam Studi. A tutulung utama salajengna sangkan parantosan tina Xfi Center pikeun Keuangan sarta Investment. ti mimiti 2009, investasi salajengna signifikan geus dilakukeun kana akomodasi murid anyar, wangunan anyar dina The Usaha Sakola, jeung Forum: a ngembangkeun anyar pikeun puseur Streatham Kampus.

Di 1838, nu Wanci Diocesan Déwan Atikan ngumbar mun kapanggih hiji lembaga kanggo pendidikan jeung pelatihan di schoolmasters, alpukah sapertos mimiti di Inggris. Salaku hasilna, sataun saterusna, nu Wanci Diocesan Pelatihan College dijieun di katedral Tutup, Wanci di urut imah tina Archdeacon of Totnes, meungkeut katedral Wanci. The Principal mimiti diangkat jeung kuliah teh dibuka dina 1840.

ékspansi dituturkeun, sarta di 1853, John Hayward (anu éta engké jawab desain Peringatan Museum Royal Albert) ieu commissioned mendesain Tujuan a diwangun enggon keur kuliah dina Heavitree Jalan. wangunan, sakitu legana diwangun dina batu abu ti dressings Torbaywith mandi Batu, rengse ku gugur taun di handap. on 18 Oktober 1854, sanggeus layanan dina katedral Wanci, hiji upacara bubuka keur wangunan anyar dilaksanakeun. Ti tanggal ieu 1854 (Poé St Lukas urang), kuliah ieu unofficially katelah St Lukas urang. asupan kuliah di 1854 ieu 40 siswa.

dina paralel, di Royal Albert Peringatan College, hiji prakarsa dina Seni sarta Élmu Pengetahuan departemén di 1912 ahirna ngarah ka formasi mangrupa Institute of Education (tina nu St Lukas urang College jadi anggota konstituén) sarta departemén misah tina Studi Mural tambahan pikeun tujuan latihan guruna. Wanci Diocesan Pelatihan College ieu resmi diganti jadi St Lukas urang College Wanci di 1930 sarta jadi ko-atikan di 1966.

Di 1978, St Lukas urang College Wanci ieu dilebetkeun kana Universitas Exeter. Hiji dosen dijieun incorporating universitas urang Institute of Education jeung St Lukas urang College Wanci kana Sakola anyar Atikan.

Semenanjung Médis Sakola didirikan dina 2000 ditéang jeung Universitas Pabedilan jeung Service Kaséhatan Nasional, dumasar dina St Lukas urang jeung Royal Devon sarta Rumah Sakit Wanci. Sakola tina Kedokteran Gigi dibuka dina 2007 jeung, bareng jeung Semenanjung Médis Sakola, dijieun jazirah College of Medicine sarta Kedokteran Gigi. kampus St Lukas urang nyaeta situs utama pikeun Universitas Exeter Médis Sakola, nu katampa santri kahiji taun 2013.

Salila abad ka na ke, Cornwall éta diantara wewengkon pertambangan metalliferous paling signifikan di dunya. Camborne Sakola Pertambangan diadegkeun dina 1888 pikeun minuhan kabutuhan industri lokal ieu.

Camborne Sakola Pertambangan ieu lokasina di puseur Camborne for nyak abad tapi, handap investasi utama ku industri pertambangan internasional jeung nu lianna, direlokasi di 1975 mun fasilitas Tujuan-diwangun pertengahan jalan antara Camborne na Redruth. ékspansi signifikan jeung Tumuwuhna pangajaran jeung panalungtikan rezeki lumangsung salila taun 1980 jeung awal 1990, kaasup ngembangkeun sarjana sarta diajarkeun program gelar postgraduate dina géologi, elmu lingkungan sarta surveying. Di 1993, Camborne Sakola Pertambangan ieu dilebetkeun kana Universitas Exeter.

Inisiatif ku universitas Wanci jeung nu lianna rék dilegakeun penyediaan atikan luhur di Cornwall nyababkeun di Paguron luhur Gabungan di Cornwall (CUC) inisiatif di 1999. Salaku bagian tina prakarsa ieu, Penryn, ngan di luar Falmouth, janten situs anu Penryn Kampus, fasilitas dibagikeun kalawan Falmouth Universitas. Camborne Sakola Pertambangan direlokasi ka Penryn mangsa 2004 lamun universitas urang anyar Cornwall Kampus dibuka.


Anjeun hoyong ngabahas universitas Wanci ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Wanci on Peta


poto


Photos: Universitas Exeter Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas ulasan Wanci

Gabung ngabahas ngeunaan universitas Wanci.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.