University of Leeds

University of Leeds. Study di UK.

University of Leeds Details

  • nagara : karajaan Inggris
  • kota : Leeds
  • akronim : UoL
  • ngadeg : 1831
  • murid (approx.) : 32000
  • Ulah poho pikeun discuss University of Leeds
Enroll at University of Leeds

gambaran


Universitas, ngadeg di 1904, mangrupa salah sahiji lembaga pendidikan luhur panggedéna di Inggris. Urang nu luhur dunya 100 universitas sarta dipelak sacara global pikeun kualitas pangajaran jeung panalungtikan urang.

Kakuatan kaahlian akademis urang digabungkeun jeung breadth tina disiplin we nutupan, nyadiakeun kabeungharan hiji tina kasempetan sarta ngabogaan dampak nyata dina dunya dina budaya, cara ékonomi jeung societal.

Universitas Leeds strives pikeun ngahontal kaunggulan akademik dina hiji kerangka etika informed ku nilai urang integritas, sarua jeung citakan, masarakat jeung profesionalisme.

nilai urang profesionalisme, inclusiveness, integritas jeung masarakat aya di jantung sagalana we ngalakukeun. Urang ngarti naon we ngalakukeun bisa boga dampak dina masarakat lega, naha nu mangrupa we nyokot sosial urang, tanggung jawab ékonomi jeung lingkungan serius.

Urang narékahan pikeun mastikeun yén everyone dina University téh diolah cukup, jeung martabat jeung hormat; yén kasempetan we nyadiakeun anu terbuka ka sadaya; jeung nu Universitas nyadiakeun aman, lingkungan supportive jeung welcoming.

Salaku University panalungtikan-dipingpin internasional, Leeds strives ka balik leuwih tugas hukum urang nyieun lingkungan positif pikeun masarakat urang rupa-rupa staf jeung siswa.

Universitas karya teuas pikeun ngamajukeun sarua gender jeung ngarojong tumuwuhna karir awéwé Sarbini gawe dina widang tradisional didominasi jalu-élmu, rékayasa jeung téknologi. Universitas renewed anak pangajén pundah Swan Perunggu dina bulan Nopémber 2012, opat departemén bobot tahan panghargaan Swan pundah jeung sagala fakultas sasuai jeung sakola nu dipake arah departmental perunggu atawa pérak panghargaan.

Leeds ieu komitmen ka recruiting siswa brightest jeung pangalusna mandang kasang tukang jeung ngahontal urang keur kaunggulan jeung Access ka Leeds (A2L) program nu bagian konci pasatujuan Access urang jeung Stratégi Akad Nikah Atikan. Urang oge geus dimekarkeun hiji strategi aksés pikeun mikawanoh kaperluan poténsi siswa asak.

Urang geus ngembangkeun hiji strategi kelestarian fokus kana opat téma inti:

  • ngamekarkeun pangaweruh jeung kapasitas
  • being a positive partner in society
  • enhancing manajemén sumberdaya urang
  • ngamekarkeun hiji organisasi kolaborasi

Prosés aya di tempat pikeun mastikeun kelestarian anu study dina nyieun kaputusan urang jeung sosial, impacts lingkungan jeung ékonomi dianggap dina prosés ngayakeun urang jeung sakabéh kamajuan utama urang jeung Investasi.

Urang ajak siswa urang kalibet jeung kelestarian ngaliwatan kagiatan tambahan-kurikuler, jeung dina kampus urang geus dimekarkeun urang unggul taman sustainable basis partnership pangajén, linking penanaman plant, wewengkon wildflower jeung peuteuy panalungtikan pikeun nyieun hiji rohangan nu kabuka ka staf, siswa jeung masarakat lokal.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Seni (Inggris; Sajarah; Kamanusaan; Institute for Colonial and Postcolonial Studies; Leeds Humanities Research Institute; Institute for Medieval Studies; School of Languages, Cultures and Societies;)
  • Élmu biologis (Institute of Membrane and Systems Biology; Institute of Molecular and Cellular Biology; Institute of Integrative and Comparative Biology; Undergraduate School of Biological Sciences; Graduate School of Biological Sciences)
  • bisnis (Akunting jeung Kauanganan; Ékonomi; International Business; manajemén; Marketing; Work and Employment Relations)
  • pendidikan, Élmu Sosial sarta Undang (pendidikan; hukum; Pulitik jeung Studi Internasional; Sosiologi jeung Sarat jeung Kaayaan Sosial; Paska sarjana)
  • rékayasa (Chemical and Process Engineering; Téhnik sipil; komputasi; Rékayasa éléktronik jeung listrik; Rékayasa mékanis)
  • lingkungan (School of Earth and Environment; School of Geography; Institute for Transport Studies)
  • Matematika sarta Élmu Pengetahuan fisik (elmu kimia; School of Food Science and Nutrition; matematika; Fisika sarta Astronomi)
  • Medicine and Health (Leeds Dental Institute; School of Healthcare; Sakola Kedokteran; Leeds Institute of Genetics, Health and Therapeutics; Leeds Institute of Health Sciences; Leeds Institute of Medical Education; Leeds Institute of Molecular Medicine; Institute of Psychological Sciences)
  • Performance, Visual Arts and Communications (Institute of Communications Studies; rarancang; School of Fine Art, Sajarah of Art & Studi budaya; musik; Performance and Cultural Industries; Paska sarjana)

Sajarah


The University of Leeds was founded in 1904, but its origins go back to the nineteenth century with the founding of the Leeds School of Medicine in 1831 and then the Yorkshire College of Science in 1874.

Di 1831 a group of young men established the Leeds School of Medicine which meant that medical students no longer had to go to Scotland, London or overseas to study.

The Yorkshire College of Science was founded around 40 years later largely as a result of concerns by the wool and textile industries that the rapid development of new technologies in Europe posed a threat to the local cloth trade.

For the sons of local families, it was one of the first colleges for students of all faiths and backgrounds. The College supported the values of the recently established University College, London and Owens College in Manchester. These had been set up to challenge the exclusivity of Oxford and Cambridge universities, which were predominantly for the Anglican aristocracy and gentry.

By contrast, this new generation of learning institutions welcomed all religions, including Dissenters, Catholics, Jews and agnostics. Salaku tambahan, they placed particular emphasis on meeting the technological demands of the fast-changing Victorian era. Ti outset nu, the College, particularly, put its full weight behind scientific studies.

After a few years, classics, modern literature and history were added to the science subjects being offered and the Yorkshire College of Science became simply the Yorkshire College.

Di 1884, the College combined with the School of Medicine and three years later the two Leeds-based institutions joined forces with Owens College Manchester, and University College Liverpool, to become the federal Victoria University.

It wasn’t long, kumaha, before each of the cities started to consider the benefits of forming their own universities. After Manchester and Liverpool had taken the decision to establish universities, Leeds also took the leap and in 1904, King Edward VII granted the University its own Charter as an independent institution.

Within three or four years the number of students began to increase rapidly and changes to state education meant that students were arriving with a better educational foundation. The ten years to the outbreak of war in 1914 were ones of growth and consolidation. Most importantly, the new University started to develop a strong tradition of research.

Unlike Owens College Manchester, the Yorkshire College had always permitted women as students. Tapi, they did not enrol in significant numbers until special facilities were provided at the Day Training College in 1896. The first women graduated from the University of Leeds in 1905.

At the time that the Yorkshire College received its Royal Charter, seven out of eight students came from Yorkshire. ayeuna, the University of Leeds not only welcomes students from all over the United Kingdom, its reputation worldwide makes it a truly multi-cultural and international institution with students and staff from over 100 countries studying and working on campus.


Anjeun hoyong discuss University of Leeds ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Leeds on Map


poto


Photos: University of Leeds Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Leeds reviews

Join to discuss of University of Leeds.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.