University of Leicester

University of Leicester. Britania Ageung Study

University of Leicester Details

Enroll at University of Leicester

gambaran


University of Leicester diadegkeun ampir saratus taun ka tukang di Sanggeus Perang Great. Nu lalaki jeung awewe anu diwangun lembaga anyar ieu ngaharepkeun nu bakal teu ngan peringatan hirup ka gelap jaman baheula anyar maranéhanana, tapi lantera harepan keur mangsa nu bakal datang. Tujuan maranéhanana ieu nu kurban dilakukeun dina perang kudu commemorated ngaliwatan pendidikan jeung panalungtikan nu bakal ngarobah dunya pikeun leuwih alus.

University of Leicester nu delivering ambisi ieu.

University of Leicester geus dibuka rencana strategis anyar, nu susunan kaluar visi urang pelopor a elite anyar has paguron luhur panalungtikan-intensif. Nyokot katingal di webpages Plan Strategis pikeun manggihan kumaha urang mémang niat midamel ieu.

nilai urang ngagambarkeun motto urang. Jang ngalampahkeun kaadilan ka amoy jeung ekspektasi maranéhanana dina nu taktak we ayeuna nangtung, urang narékahan pikeun nyieun béda dina sagalana yén urang ulah.

Dinten ieu University urang nyaeta lincah, masarakat energetic jeung global, nu urang dedicated jeung Sarbini anu Antisipasi, digawé ka arah jeung nulungan ka bentukna mangsa nu bakal datang.

University of Leicester nu komitmen boh ka kalakuan panalungtikan nu ngaheéat, ngaronjatkeun jeung enriches kahirupan, jeung ngabina pangajaran sarta lingkungan nu transforms prospek murid urang diajar jeung maranéhanana bakal balik asup ka pangaruh. Panggihan ngeunaan sababaraha pamanggihan greatest urang.

Urang envision keur University nu kabuka ka bakat, teu hak husus sarta bisa diasupan ka dulur jeung pangabisa ka kauntungan ti atikan luhur.

Siswa jeung staf di jantung Universitas

Siswa jeung staf aya di jantung ambisi urang jeung eta maranehna anu bakal nulungan urang nganteurkeun eta. nilai dibagi urang boh mere ilham jeung permeate sagalana we ngalakukeun:

  • Ngabagikeun komitmen ka kaunggulan
  • Respecting jeung appreciating jalma dina budaya kapercayaan jeung integritas
  • Championing kabebasan akademik jeung pentingna debat konstruktif
  • Recognising jeung celebrating prestasi jeung kasuksésan
  • Mastikeun yén kaputusan urang nyieun ngeunaan atikan sok murid-dipuseurkeun
  • Nurturing inovasi jeung ngarengsekeun masalah kreatif
  • Keur sadar yen urang digawé leuwih alus lamun urang digawé babarengan
  • Keur Dongeng jeung acknowledging nu tanpa kasalahan, parobahan jeung inovasi nu mustahil
  • Keur akuntabel pikeun lampah jeung janji urang
  • Anjog ku conto jeung ngalakonan naon we nyebutkeun urang baris ngalakonan

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Biosciences
  • Sarta Manajemén Bisnis
  • elmu kimia
  • pendidikan
  • Ékonomi, Keuangan sarta Akunting
  • rékayasa
  • Basa Inggris jeung Sastra
  • Geography and Geosciences
  • History and Archaeology
  • History of Art and Museum Studies
  • Law and Criminology
  • Mathematics and Computing
  • media, Film and Communication
  • Medicine and Health
  • Modern Languages and Cultures
  • Politics and Social Sciences
  • Fisika

Sajarah


The University was founded as Leicestershire and Rutland University College in 1921. The site for the University was donated by a local textile manufacturer, Thomas Fielding Johnson, in order to create a living memorial for those who lost their lives in First World War. This is reflected in the University’s motto Ut Vitam Habeant – ‘so that they may have life’.

Students were first admitted to the college in 1921. Di 1927, after it became University College, Leicester, students sat the examinations for external degrees of the University of London. Di 1957 the college was granted its Royal Charter, and has since then had the status of a University with the right to award its own degrees.

The University won the first ever series of University Challenge, di 1963.


Anjeun hoyong discuss University of Leicester ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Leicester on Map


poto


Photos: University of Leicester Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Leicester reviews

Join to discuss of University of Leicester.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.