Universitas Strathclyde

Universitas Strathclyde. Study di Skotlandia. Jurusan Pendidikan Bahasa Daerah Britania Ageung. Atikan Bro - Study Magazine mancanagara

University of Strathclyde Details

Enroll at University of Strathclyde

gambaran


Strathclyde nyaéta tempat gede pikeun diajar jeung ngarasakeun hirup dina waktu nu sarua. Sareng ieu anu mana Anjeun bisa manggihan sagalana ngeunaan urang – ti kumaha urang ngajarkeun, ka naon dina di Glasgow jeung kumaha pikeun meunangkeun kira-kira.

Universitas diadegkeun di 1796 salaku 'tempat learning dipake’ ieu tetep misi urang ayeuna: ngagabungkeun kaunggulan akademik jeung relevansina sosial jeung ékonomi.

Salaku 'tempat learning dipake’ Universitas ieu komitmen ka kamajuan masarakat ngaliwatan ngungudag tina kaunggulan dina panalungtikan, atikan jeung pangaweruh ukar, jeung ngaliwatan papacangan kreatif jeung organisasi pasangan di lokal, tingkat nasional jeung internasional.

Jadi lembaga has, dicirikeun ku panalungtikan jeung téknologi ngadeg internasional ngarah jeung jeung reputasi keur kaunggulan sakuliah panalungtikan, atikan jeung pangaweruh ukar.

Pikeun nyadiakeun-kualitasna alus, pangalaman pendidikan inspirational ka sadaya siswa urang jeung ngahasilkeun lulusan professional jeung enterprising beredar pikeun industri, bisnis jeung profesi.

Jadi modern di outlook urang, generating ideu anyar, nyiptakeun kasempetan seger jeung ngalakonan kagiatan kolaborasi jeung partnerships strategis anu kauntungan masarakat lega.

Pikeun ngaktifkeun jeung ajak sadaya staf ngamekarkeun poténsi full maranéhanana jeung nyumbang kana pencapaian misi Universitas sacara.

Pikeun nyumbang kana perkembangan jeung kualitas kahirupan City urang, bangsa jeung masarakat internasional.

Urang komitmen ka nyadiakeun atikan kualitas luhur jeung pangalaman ka sadaya siswa, mandang tukang maranéhanana. Mereun eta ngamekarkeun ka poténsial full maranéhanana, ngahasilkeun jalma professional jeung enterprising beredar pikeun industri, bisnis jeung profesi.

pangalaman siswa urang di jantung sagalana we ngalakukeun. Universitas ieu nyieun investasi strategis anu boga tujuan pikeun underpin tujuan urang nyadiakeun-kualitasna alus, atikan panalungtikan-dipingpin jeung murid alus teuing experience.The University boga tujuan pikeun nyadiakeun siswa anak jeung pangajaran alus teuing jeung inovatif, téknologi sarta fasilitas diajar. Urang oge Tujuan rék dilegakeun kasempetan pikeun dialog, sarta méré siswa jeung kasempetan pikeun pangaruh 'arah urang travel’ sakumaha nu ayeuna urang gawé bareng arah achieving visi urang keur hiji universitas téhnologis internasional.

We are investing in academic programmes that reflect a positive, pendekatan kreatif jeung inovatif jeung posisi urang di forefront pangajaran jeung diajar dina jeung di sakuliah disiplin. Universitas ogé encouraging siswa -na pikeun muter peran aktip dina dialog ngeunaan strategi urang jeung visi pikeun mangsa nu bakal datang.

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Akunting & ngabiayaan
  • gawena undagi
  • Biomedical engineering
  • bisnis
  • kimia & process engineering
  • elmu kimia
  • sipil & environmental engineering
  • komputer & information sciences
  • rarancang, manufacture & engineering management
  • Ékonomi
  • pendidikan
  • Éléktronik & téknik listrik
  • Inggris
  • kewirausahaan
  • Forensic science
  • Sajarah
  • kasomeahan & piknik
  • Human resource management
  • hal ngarang ti koran
  • hukum
  • manajemén
  • Management science
  • Marketing
  • matematika & statistik
  • mesin & aerospace engineering
  • Modern languages
  • Naval architecture, ocean & marine engineering
  • apotik & élmu Kalautan
  • Physical activity for health
  • Fisika
  • pulitik
  • Psikologi
  • Social work & Social policy
  • Speech & language therapy
  • Strategy & organisation

Sajarah


universitas diadegkeun dina 1796 through the will of John Anderson, professor of Natural Philosophy at the University of Glasgowwho left instructions and the majority of his estate to create a second university in Glasgow which would focus onUseful Learning– specialising in practical subjects –for the good of mankind and the improvement of science, a place of useful learning”. The University later named its city centre campus after him.

In 1828, the institution was renamed Anderson’s University, partially fulfilling Anderson’s vision of two universities in the city of Glasgow. The name was changed in 1887, to reflect the fact that there was no legal authority for the use of the title of ‘university’. Salaku hasilna, the Glasgow and West of Scotland Technical College was formed, becoming the Royal Technical College in 1912, and the Royal College of Science and Technology in 1956 concentrating on science and engineering teaching and research. Undergraduate students could qualify for degrees of the University of Glasgow or the equivalent Associate of the Royal College of Science and Technology (ARCST).

Under Principal Samuel Curran, internationally respected nuclear physicist (and inventor of the scintillation counter), the Royal College gained University Status, receiving its Royal Charter to become The University of Strathclyde in 1964, merging with the Scottish College of Commerce at the same time. Contrary to popular belief, The University of Strathclyde was not created as a result of the Robbins Report – the decision to grant the Royal College university status had been made earlier in the 1960s but delayed as a result of Robbins Report. The University of Strathclyde was the UK’s first technological university reflecting its history, teaching and research excellence in technological education. In 1993, the University incorporated Jordanhill College of Education.

The university has developed its reputation and grown from approximately 4,000 full-time students in 1964 mun leuwih 20,000 siswa dina 2003, when it celebrated the 100th anniversary of the laying of the foundation stone of the original Royal College building.

dina Juli 2015, Her Majesty The Queen has opened the Technology and Innovation Centre (TIC), at the University of Strathclyde.


Anjeun hoyong discuss University of Strathclyde ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Strathclyde on Map


poto


Photos: Universitas Strathclyde Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Strathclyde reviews

Join to discuss of University of Strathclyde.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.