Universitas Sussex

Universitas Sussex. Atikan di Inggris. Ulikan na Britania Ageung.

Universitas Rincian Sussex

  • nagara : karajaan Inggris
  • kota : Falmer
  • akronim : UofS
  • ngadeg : 1961
  • murid (approx.) : 14000
  • Ulah poho pikeun ngabahas universitas Sussex
Enroll di universitas Sussex

gambaran


Universitas Sussex nyaeta ngarah luhur atikan jeung panalungtikan lembaga deukeut Brighton, di kidul Inggris. Sussex ieu munggaran gelombang anyar universitas UK diadegkeun dina 1960-an, narima Royal Piagam taun 1961.

panalungtikan inovatif jeung beasiswa

Sussex mangrupa universitas panalungtikan ngarah, salaku reflected dina 2014 Panalungtikan kaunggulan kerangka (ref). di luhur 75 per cent aktivitas panalungtikan di Sussex ieu categorized salaku dunya ngarah (4*) atawa internasional alus teuing (3*) dina watesan originalitas, significance sarta rigor.

highlights individu tina ref nu 2014 hasil antarana:

  • Sussex Sajarah ieu kaluman Sajarah dipeunteun pangluhurna di Inggris pikeun kualitas outputs panalungtikan anak
  • Nu kaluman Sussex Inggris rose ti 31st ka 9 di sakuliah Inggris saprak latihan assessment panalungtikan pamungkas dina 2008
  • 84 per cent of dampak panalungtikan Universitas di Psikologi dipeunteun minangka kelas luhur mungkin, 4*
  • Sussex Géografi geus paling 4* dipeunteun panalungtikan dampak nu mana wae kaluman Géografi sakuliah Inggris.

Gemblengna, Universitas ieu disimpen 36th (lembaga multi-disiplin) ku IPK.

Teaching and learning

Universitas Sussex geus leuwih 14,000 siswa, nu leuwih katilu a nu postgraduates. pamikiran kreatif, diversity pedagogic, tangtangan intelektual jeung interdisciplinarity sok geus fundamental ka atikan Sussex.

tujuan urang pikeun nganteurkeun program pangajaran jeung learning nu informed ku panalungtikan kiwari, nu menarik ka siswa ti backgrounds sosial ékonomi jeung budaya, jeung nu nganteurkeun kaahlian pikeun hirup.

staf urang

Sussex geus ngembangkeun hiji reputasi for inovasi jeung inspirasi, jeung metot pamikir anjog jeung panalungtik. Urang kudu leuwih 2,100 pagawe, kaasup kira-kira 1,000 staf pangajaran jeung panalungtikan, nu, di luhur 300 aya panalungtikan-ngan. Urang geus diitung tilu winners Hadiah Nobel, 14 Fellows tina Royal Society, 12 Fellows tina British Akademi jeung Tien Crafoord Hadiah bergengsi di fakultas urang.

International Sussex

Ti yayasan anak, Sussex geus miboga hiji sudut pandang internasional kagiatan akademik sarta outlook anak. Universitas metot staf jeung siswa kampus anak ti leuwih 120 nagara beda di sakuliah dunya. Ampir sapertilu staf datang ti luar UK.

panalungtikan urang tackle isu utama dunya, jeung wewengkon ngarah kaahlian saperti parobahan iklim jeung studi pangwangunan. Universitas boga tumbu éksténsif loba lembaga di sakuliah dunya, saperti Peking University, Universitas Taiwan National jeung program Harvard-Sussex.

kahirupan kampus

Sussex ngabogaan salah sahiji lokasi kampus nu paling geulis di Britania. Situated di parkland rolling di tepi Brighton, kampus ngagabungkeun arsitéktur-unggul pangajén jeung rohangan kabuka héjo. kampus ieu dikurilingan ku Kidul Downs National Park, tapi ngan sababaraha menit jauh ti kota lincah of Brighton & Hove.

Dirancang ku Sir Basil Spence, wangunan nu make up jantung kampus anu dibikeun status wangunan didaptarkeun di 1993. Falmer House mangrupa salah sahiji ngan dua wangunan atikan di Inggris jadi Kelas I didaptarkeun di pangakuan dipikaresep luar biasa anak.

Business jeung masarakat

Sussex ngabogaan tradisi panjang ngalakonan jeung bisnis jeung masarakat, nu terus ayeuna ngaliwatan kagiatan saperti Sussex Juara Centre, ceramah umum jeung layanan ka masarakat. tujuan urang pikeun mantuan usaha jeung organisasi di wewengkon ngamekarkeun tingkat skill staf luhur ngaliwatan latihan, jeung merangsang inovasi ngaliwatan partnership jeung lembaga séjén di luar Sussex kauntungan masarakat lega.

Nu Sussex Juara Centre nyadiakeun pangrojong pikeun nyiptakeun jeung tumuwuhna téknologi- jeung basis pangaweruh pausahaan di Sussex. Nu Centre ayeuna lingkungan bisnis thriving pikeun ampir 80 pausahaan-tumuwuh luhur. Saprak nyiptakeun anak leuwih 160 pausahaan geus dumasar di Centre; sharing kumulatif maranéhanana ayeuna leuwih £ 250 juta sarta pausahaan ayeuna employ loba ratusan jalma di wewengkon lokal.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Sakola Bisnis, Manajemén jeung Ékonomi

Sakola Pendidikan dan Karya Sosial

Sakola kalautan sarta Informatika

Sakola Inggris

Sakola Studi Global

Sakola Sajarah, Sajarah seni tur Filsafat

  • Studi Amérika
  • Sajarah Art
  • Sajarah
  • pilsapat

Sakola Hukum, Pulitik jeung Sosiologi

Sakola Kahirupan Élmu

Sakola Mathematical sarta fisik Élmu

Sakola Media, Studi Film sarta Musik

School of Psychology

Brighton na Sussex Médis Sakola

Sajarah


Dina salah sahiji usaha pikeun ngadegkeun hiji universitas ngawula Brighton, pasamoan umum dilaksanakeun dina bulan Désémber 1911 di Royal mastaka dina urutan pikeun manggihan cara pikeun dana pangwangunan universitas; proyék ieu halted ku Perang Dunya I, jeung duit diangkat ieu dipaké gantina pikeun buku pikeun theMunicipal Téknis College.

Ide ieu revived dina 1950-an tur, Juni 1958, pamaréntah disatujuan skéma nu Corporation urang pikeun universitas di Brighton, janten nu mimiti generasi anyar naon sumping ka jadi katelah universitas plat kaca. Universitas didirikan salaku parusahaan di 1959, ku Piagam Royal keur dibales on 16 Agustus 1961. organisasi Universitas urang peupeus taneuh anyar dina ningali kampus dibagi Sakola tina Study, kalayan siswa bisa kauntungan ti lingkungan pangajaran multidisciplinary. Sussex bakal ngantebkeun aktivitas cross-disiplin, ku kituna siswa bakal muncul ti universitas kalayan sauntuyan tukang atawa 'kontékstual’ pangaweruh pikeun ngalengkepan spesialis maranéhna 'inti’ kaahlian di wewengkon matuh tinangtu.

Sussex sumping ka jadi dicirikeun ku robah sosial perang, tur ngembangkeun hiji reputasi kanggo radicalism. Di 1973, 500 siswa sacara fisik dicegah Amerika panasehat pamaréntah Samuel P. Huntington ti méré biantara di kampus, alatan involvement di Perang Vietnam.

Dina usaha daya tarik pikeun panongton modern, universitas milih dina 2004 mun simplify logo na ti jaket aslina tina leungeun ka ayeuna “urang” logo. Wakil-rektor ti Universitas digambarkeun identitas visual anyar salaku “titik awal pikeun naon bakal katingal seger jeung ngarasa keur Sussex. Hal ieu dumasar kana visi jeung nilai universitas urang, diri hiji pernyataan ngeunaan naon éta aspires janten: pioneering, kereatip, internasional, alus teuing, ngalakonan jeung nangtang.”


Anjeun hoyong ngabahas universitas Sussex ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Sussex on Peta


poto


Photos: Universitas Sussex Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas ulasan Sussex

Gabung ngabahas ngeunaan universitas Sussex.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.