Pennsylvania State University

Pennsylvania State University. Ulikan na AS. Atikan mancanagara. EducationBro.com

Pennsylvania Propinsi Rincian Universitas

Enroll di Pennsylvania State University

gambaran


Pennsylvania State University nyaéta lembaga public nu diadegkeun dina 1855.

waragad SPP di Penn State University anu $32,000 (Aprox.).

Aya jarang a moment kusam di kampus Pennsylvania State University, ogé katelah Bingah Valley. jeung kira-kira 950 klub jeung organisasi, aya kasempetan lega pikeun meunangkeun aub dina kahirupan kampus. Nu maskot sakola téh Nittany Singa, jeung tim bersaing di Divisi I Big 10 konperensi. Tim maén bal muterkeun di Stadion Beaver, nu mangrupa salah sahiji Arenas panggedéna di Amérika Kalér jeung kamar salila leuwih ti 107,000 nu mikaresep. Penn Propinsi nyaéta imah sistem Yunani thriving jeung ampir 90 sororities jeung fraternities. kira-kira 15,000 siswa sukwan di THON, nu philanthropy murid-ngajalankeun panggedena di dunya. Murid ngangkat duit pikeun panalungtikan kanker murangkalih jeung kasadaran sapanjang taun jeung ilubiung dina hiji Marathon tari 46 jam – no diuk atawa saré diidinan. Freshmen kudu hirup di salah sahiji lima wewengkon perumahan dina kampus. Peuntas jalan ti kampus téh State College, hiji kota leutik bustling kalawan Asép Sunandar Sunarya tina toko kopi, restoran, toko jeung bar Asezare populata lolobana ku siswa. Dikurilingan ku gunung, sakola ogé deukeut ka ski, snowboarding jeung hiking kasempetan.

Nu lembaga tanah-hibah, nu tadina ieu ditawarkeun tanah nagara di tukeran keur kursus-kursus tatanén jeung panalungtikan, nawarkeun kacida rengking program sarjana ngaliwatan College of Education jeung College of Engineering. Undergraduates ngahasilkeun koran Daily Collegian, jeung siswa meunang salinan poean bébas The New York Times, AS Dinten na Center Daily Times – kertas lokal – ngaliwatan Program Pikiran Rakyat Readership sakola urang, kahiji nanaon anak. alumni kasohor di antarana John Cappelletti, a meunangna Heisman Trophy jeung urut pamaén NFL; jeung Valerie Plame Wilson, urut agén CIA jeung panulis.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


Élmu tatanén

Langkung jobs anu sadia dina sistim tatanén sarta kadaharan, énergi renewable, jeung lingkungan ti lulusan mumpuni ngeusian aranjeunna, US. Dept. Tatanén nyebutkeun.

Seni jeung Arsitéktur

Neuleumkeun diri dina seni vibrant jeung masarakat design mana kreativitas, innovativeness, sarta kolaborasi kakuasaan pang luhur.

Smeal College of Usaha

Meunang ka handap pikeun bisnis. Dina masing-masing tina tilu taun geus kaliwat, Smeal geus rengking No. 1 atawa 2 diantara recruiters perusahaan surveyed ku Bloomberg Businessweek.

Communications

Gabung dunya warta, perkara reklameu, atanapi humas. College of Communications–dimana program gaul pangalaman praktis tur rigor akademik.

Bumi sarta Élmu Pengetahuan Mineral

Dampak hareup planét urang ngaliwatan program dina élmu alam, élmu sosial, jeung rékayasa ditawarkeun ku College of Bumi sarta Mineral Élmu.

pendidikan

Diajar ngajar ti leuwih ti 20 program préparasi guruna, kaasup hiji Development Sakola Profesional nu geus meunang opat panghargaan nasional utama.

rékayasa

Jadi insinyur-kelas dunya nu learns ngagunakeun Chairil Anwar jeung pamikiran broadbased pikeun manggihan solusi inovatif pikeun isu dunya.

Kaséhatan jeung Pembangunan Manusia

kuliah ieu dedicated ka ngaronjatkeun kualitas hirup, keur hadir jeung mangsa nu bakal datang, kalawan program panalungtikan dipuseurkeun kana nulungan jalma.

Élmu informasi jeung Téhnologi

Museurkeun aspék manusa tina manajemen informasi? program IST integrates solusi téhnologi jeung jalma anu ngagunakeun éta.

Hukum Dickinson

Ukuran kelas ngahaja leutik kami, kurikulum reimagined, tur jarak ka pasar légal utama bakal ngidinan Anjeun pikeun latihan hukum ti dinten salah jeung profesi-siap lulus.

Hukum Nagara Penn

Penn State Law nawarkeun kelas nangtang tur inovatif tur learning experiential kalawan kasempetan ulikan interdisciplinary sakuliah Universitas Park.

Seni Liberal

slogan anu kuliah urang, "Hirup pikeun neuleuman, diajar hirup,"Nyebutkeun eta sadayana. undergraduates has nyandak ampir hiji-katilu tina kursus maranéhanana dina seni liberal.

Kuliah Kedokteran

Ti jasa Podomoro sabar panalungtikan, anjeun bisa neuleuman seni jeung ilmu kadokteran jeung dosen-kelas dunya urang jeung program.

College of Kaperawatan

Langkung ti 2,500 asuhan siswa salila ulikan has sataun di gaul, baccalaureate, master, jeung program doktor di sababaraha kampus Penn Propinsi.

Eberly College of Élmu

Ti ngarengsekeun mysteries handapeun mikroskop pikeun ngitung umur béntang a, urang neuleuman alam semesta jeung ngukur eta, oge.

Schreyer Honors College

Urang narékahan pikeun ngahontal kaunggulan akademik kalayan integritas, ngawangun hiji sudut pandang global, sarta nyieun kasempetan keur kapamimpinan jeung Dursasana civic.

The Pascasarjana Sakola

Simkuring gaduh salah sahiji sakola sarjana pangbadagna di nagara, jeung 10,000+ siswa lulusan ti loba nagara enrolled di sababaraha sahiji kampus urang.

Pennsylvania College of Technology

affiliate Penn Propinsi ieu reputasi nasional pikeun ngembangkeun workforce, salaku institut teknis na salaku kuliah komunitas.

Divisi of Studi Rusman

Divisi Penn Propinsi ngeunaan Studi Rusman enrolls siswa anu Ngalanglang jurusan saméméh maranéhna asupkeun salah sahiji akademi kami.

Sajarah


sakola diadegkeun salaku lembaga gelar-granting on Pébruari 22, 1855, ku polah P.L. 46, teu. 50 tina Majelis Umum ngeunaan Pasamakmuran of Pennsylvania salaku patani’ Sakola tinggi of Pennsylvania. puseur County, Pennsylvania, janten imah tina sakola anyar nalika James Irvin of Bellefonte, Pennsylvania, disumbangkeun 200 acres (0.8 km2) taneuh - kahiji tina 10,101 acres (41 km2) sakola ahirna acquire. Di 1862, nami sakola urang dirobah kana Pertanian College of Pennsylvania, tur kalawan petikan tina Morrill Land-Grant Rasul, Pennsylvania dipilih sakola dina 1863 janten nagara urang budi tanah-hibah kuliah. Ngaranna sakola urang dirobah kana Pennsylvania State College in 1874; enrollment murag kana 64 undergraduates taun handap sakumaha sakola diusahakeun saimbang studi purelyagricultural ku pangajaran beuki Palasik.

George W. Atherton janten Presiden of sakola dina 1882, sarta broadened kurikulum. Teu lila sanggeus anjeunna ngawanohkeun studi rékayasa, Penn Propinsi janten salah sahiji sapuluh sakola rékayasa panggedéna di bangsa. Atherton ogé dimekarkeun kasenian liberal jeung program tatanén, keur nu sakola mimitian narima appropriations biasa tina kaayaan di 1887. Hiji jalan utama di Propinsi College geus ngaran keur ngahargaan Atherton urang. Sajaba ti, Penn Propinsi urang Atherton Aula, a aula tinggal well-kdu na centrally lokasina, ieu ngaranna teu sanggeus George Atherton dirina, Tapi sanggeus pamajikanana, Frances Washburn Atherton. alam kubur nya di hareup Schwab bolay deukeut Old Utama, ditandaan ku hiji blok marmer engraved di hareup patung na.

Dina taun éta dituturkeun, Penn Propinsi tumuwuh nyata, jadi grantor panggedéna nagara urang tina derajat baccalaureate sarta ngahontal hiji enrollment tina 5,000 in 1936. Sabudeureun waktu eta, sistem kampus Pasamakmuran ieu dimimitian ku Présidén Ralph Dorn Hetzel nyadiakeun alternatif pikeun siswa depresi-era anu éta ékonomis bisa ninggalkeun imah hadir kuliah.

Di 1953, Presiden Milton S. Eisenhower, adi of lajeng-US. Presiden Dwight D. Eisenhower, ditéang sarta meunang idin pikeun Nyiar sakola keur status universitas salaku The Pennsylvania State University. Dina panerusna Eric A. Walker (1956-1970), universitas kaala ratusan acres tanah sakurilingna, sarta enrollment ampir tripled. Salaku tambahan, in 1967, nu Penn Propinsi Milton S. Hershey Médis Center, a kuliah kadokteran jeung rumah sakit, didirikan dina Hershey ku $50 juta kado ti Hershey Amanah Company.

Dina taun éta dituturkeun, Penn Propinsi tumuwuh nyata, jadi grantor panggedéna nagara urang tina derajat baccalaureate sarta ngahontal hiji enrollment tina 5,000 in 1936 Sabudeureun waktu eta, sistem kampus Pasamakmuran ieu dimimitian ku Présidén Ralph Dorn Hetzel nyadiakeun alternatif pikeun siswa depresi-era anu éta ékonomis bisa ninggalkeun imah hadir kuliah.

Di 1953, Presiden Milton S. Eisenhower, adi of lajeng-US. Presiden Dwight D. Eisenhower, ditéang sarta meunang idin pikeun Nyiar sakola keur status universitas salaku The Pennsylvania State University. Dina panerusna Eric A. Walker (1956-1970), universitas kaala ratusan acres tanah sakurilingna, sarta enrollment ampir tripled. Salaku tambahan, in 1967, nu Penn Propinsi Milton S. Hershey Médis Center, a kuliah kadokteran jeung rumah sakit, didirikan dina Hershey ku $50 juta kado ti Hershey Amanah Company.

Di 2011, universitas sarta tim maén bal na garnered perhatian média internasional utama sarta kritik alatan hiji skandal nyiksa kelamin nu pajabat universitas anu disangka geus katutup up insiden of nyiksa seksual anak ku urut tim football pertahanan koordinator Jerry Sandusky. Athletic diréktur Timoteus Curley na Gary Schultz, Wakil Présidén senior pikeun Keuangan sarta Usaha, anu indicted keur sumpah palsu. Di hudang skandal anu, palatih Joe Paterno dipecat jeung Presiden sakola Graham B. Spanier kapaksa mundur ku theBoard Pembina. Sandusky, anu ngurusan Innocence na, ieu indicted sarta salajengna disabit dina Juni 2012 dina 45 diitung keur nyiksa ka.

A subcommittee Dewan Pembina dina aktipitas urut direktur FBI Louis Freeh ka kantor hiji panalungtikan bebas dina penanganan universitas urang teh insiden. Sanajan pernah wawancara loba jalma anjeunna engké dituduh jeung admitting sababaraha conclusions na anu dumasar kana bukti henteu langsung, Freeh dileupaskeun papanggihan na dina bulan Juli 2012, announcing Paterno yén, sapanjang kalawan Spanier, Curley na Schultz “nyumputkeun[ed] kagiatan Sandusky urang ti Déwan Pembina, masarakat tur otoritas Universitas” jeung “gagal ngajaga ngalawan hiji predator seksual anak ngaruksakkeun barudak keur leuwih dékade.” dina tanggal 23, 2012, Association athletic Nasional Collegiate ngumumkeun runtuyan sangsi ngalawan Penn State jeung tim football Nittany Singa keur peran kapamingpinan maranéhanana dina skandal Penn Propinsi nyiksa kelamin. The NCAA penalized bal Penn Propinsi ku $60 juta rupa, a larangan ti kaulinan mangkuk na pos-musim muter pikeun 4 taun, a ngurangan di beasiswa ti 25 ka 15 per taun pikeun opat taun, nu vacating sadaya ngéléhkeun tina 1998 ka 2011 sarta jaman probationary 5 taun.

Validitas tina sangsi engké sumping kana sual, na surelek surfaced nu dituduhkeun pajabat kacida rengking dina NCAA teu percanten organisasi miboga yurisdiksi maot handap surelek sanctions.Subsequent aslina, dibawa ka hareup dina tepina, dicutat Tandaan Emmert, Présidén NCAA, sakumaha agreeing sangsi aslina éta mungkin alatan hiji Bluff ku NCAA. on September 8, 2014, sangsi, handap laporan ku urut US. Sénator na athletics monitor integritas George J. Mitchell citing kamajuan ku Penn Propinsi di ngalaksanakeun reformasi, anu sacara resmi repealed ku NCAA tur sagala rékaman saméméhna anu disimpen.

Dina taun sanggeus skandal anu, laporan Freeh na conclusions na geus datang kaayaan ragu signifikan. Hiji panalungtikan anu dipingpin ku urut US. Jaksa Agung Richard Thornburgh menyimpulkan yén laporan Freeh anu ditempatkeun jadi loba ngalepatkeun on Penn Propinsi na Paterno éta hiji “rurusuhan ka ketidakadilan” yen teu bisa relied kana. langkung niatna, anjeunna kapanggih nu teu ukur tuh bukti “digolongkeun tebih pondok” tina némbongkeun Paterno nyoba nyumputkeun nu skandal Sandusky, tapi rada yén “sabalikna anu bener.”. dina November 2014, kaayaan Sen. Jake Corman dileupaskeun surelek némbongkeun “biasa na substantive” kontak antara pajabat NCAA na penyidik ​​Freeh urang, suggesting yén conclusions Freeh anu orchestrated.

 


Anjeun hoyong ngabahas Pennsylvania State University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Pennsylvania State University on Peta


poto


Photos: Pennsylvania State University Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

ulasan Pennsylvania State University

Gabung ngabahas of Pennsylvania State University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.