Universitas Kansas

Universitas Kansas di AS. Atikan Bro - Study Magazine mancanagara

University of Kansas Details

  • nagara : United States Of America
  • kota : Lawrence
  • akronim : KU
  • ngadeg : 1865
  • murid (approx.) : 28100
  • Ulah poho pikeun discuss University of Kansas
Enroll at University of Kansas

gambaran


Universitas Kansas nyaéta lembaga public nu diadegkeun dina 1865.

perkiraan Fee SPP di University of Kansas nyaeta $26,000.

Dinten ieu, KU geus jadi panalungtikan jeung pangajaran umum lembaga utama of 28,000 siswa jeung 2,600 fakultas dina lima kampus (Lawrence, Kansas City, Overland Park, Wichita, jeung Salina). unsur anak rupa-rupa nu ngahiji ku misi maranéhna pikeun ngadidik pamingpin, ngawangun masarakat cageur, jeung nyieun pamanggihan nu ngarobah dunya.

KU ngabogaan 13 sakola, kaasup ngan sakola ti apotik jeung ubar dina kaayaan, jeung nawarkeun leuwih ti 370 program sarjana. Utamana kuat nu atikan husus, manajemén kota, Patologi ucapan-basa, ubar désa, psikologi anak klinis, elmu ngeunaan cara ngarawat, terapi Mikrobiologi, sarta karaharjaan sosial. murid, dibeulah ampir sarua antara awewe jeung lalaki, asalna ti sadaya 50 nagara jeung 105 nagara sarta ngeunaan 15 persen multikultural. Program University Honors diakuan nasional, jeung KU geus dihasilkeun 26 Rhodes Ulama, leuwih ti sadaya sakola séjén Kansas digabungkeun.

Universitas Kansas Kangker Center ngan ditunjuk Nasional Kangker Institute kaayaan sacara. Sabelas puseur utama lianna ngawasan panalungtikan di isu bentang hirup, humaniora, kandaraan, lingkungan, biosciences, biodiversiti, jeung cadar és polar, antara séjén.

 

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


gawena undagi, rarancang & rarancang

  • gawena undagi
  • rarancang
  • Planning urban
  • Architectural Engineering

Seni (a unit of CLAS)

  • tari
  • pilem & Studi Media
  • bioskop
  • visual Art

bisnis

  • Akunting & Systems Sejenna
  • ngabiayaan, Ékonomi & Decision Sciences Management
  • Management
  • Marketing, kewirausahaan & hukum

pendidikan

  • kurikulum & ngajar
  • Educational Leadership & Policy Studies
  • Psikologi atikan
  • kasehatan, olahraga, & Exercise Sciences
  • Special Education

rékayasa

  • Téknik Aerospace
  • Arsitektur Kapal
  • kimia & Téknik Perminyakan
  • sipil, Lingkungan & Architectural Engineering
  • Téknik Eléktro & Ilmu komputer
  • Engineering Management & Manajemén proyék
  • rékayasa Fisika
  • Rékayasa mékanis

hal ngarang ti koran & massa Communications

  • wartos & inpormasi
  • Strategic Communication

Kaséhatan profesi

  • Audiology
  • Clinical Laboratory Science
  • Diagnostic Cardiac Sonography
  • Diagnostic Ultrasound & Vascular Technology
  • Dietetics & jat nu mawa gisi
  • Health Information Management
  • Molecular Biotechnology
  • Nuclear Medicine Technology
  • Nurse Anesthesia
  • Mikrobiologi Terapi
  • Terapi fisik
  • Rehabilitation Science
  • Respiratory Care
  • Speech-Language Pathology
  • Therapeutic Science

hukum

Seni liberal & Élmu

  • African & African-American Studies
  • Studi Amérika
  • Antropologi
  • Applied Behavioral Science
  • Bioinformatics
  • biologi, sarjana
  • Biologi manusa
  • elmu kimia
  • Child Language
  • klasik
  • Clinical Child Psychology
  • Communication Studies
  • East Asian Language & budaya
  • ekologi & Evolutionary Biology
  • Ékonomi
  • Inggris
  • Studi lingkungan
  • European Studies Program
  • Perancis & Italia
  • genetika
  • elmu bumi
  • geologi
  • Germanic Languages & Literatures
  • Gerontology
  • Global and International Studies, Center for
  • Indigenous Studies
  • Sajarah
  • Sajarah of Art
  • Honors
  • Kamanusaan & Western Civilizations
  • Studi Yahudi
  • Latin American Studies
  • elmu basa
  • matematika
  • Molecular Biosciences
  • Museum Studies
  • pilsapat
  • Fisika & elmu ngeunaan palintangan
  • Kamanusaan sarta Studi Kamanusaan
  • Psikologi
  • Studi kaagamaan
  • Rusia, East European & Eurasian Studies
  • Slavic Languages & Literatures
  • sosiologi
  • urang Spanyol & Portuguese
  • Speech-Language-Hearing: Élmu & Disorders
  • Women, génder & Sexuality Studies Program

ubar

musik

  • Band
  • Brass & Percussion
  • Choral
  • Jazz
  • Music Education & Music Therapy
  • Music Theory & Komposisi musik
  • Musicology
  • Orchestra
  • Organ & Church Music
  • Piano
  • Strings
  • sora & Opera
  • Woodwinds

elmu ngeunaan cara ngarawat

apotik

  • Kimia ubar
  • Pharmaceutical Chemistry
  • Farmakologi & Waos
  • Pharmacy Practice

Public Affairs and Administration (a unit of CLAS)

Social Welfare

Sajarah


on Pébruari 20, 1863, Kansas Governor Thomas Carney signed into law a bill creating the state university in Lawrence. The law was conditioned upon a gift from Lawrence of a $15,000 endowment fund and a site for the university, in or near the town, of not less than forty acres (16 manéhna geus) taneuh. If Lawrence failed to meet these conditions, Emporia instead of Lawrence would get the university.

The site selected for the university was a hill known as Mount Oread, which was owned by former Kansas Governor Charles L. Robinson. Robinson and his wife Sara bestowed the 40-acre (16 manéhna geus) site to the State of Kansas in exchange for land elsewhere. The philanthropist Amos Adams Lawrence donated $10,000 of the necessary endowment fund, and the citizens of Lawrence raised the remaining cash by issuing notes backed by Governor Carney. on November 2, 1863, Governor Carney announced that Lawrence had met the conditions to get the state university, and the following year the university was officially organized. The school’s Board of Regents held its first meeting in March 1865, which is the event that KU dates its founding from. Work on the first college building began later that year. The university opened for classes on September 12, 1866, and the first class graduated in 1873.

Salila Perang Dunya II, Kansas was one of 131 akademi jeung universitas nasional nu ngawasa bagéan di Angkatan Laut Program Diklat College V-12 nu ditawarkeun mahasiswa jalur pikeun hiji komisi Angkatan Laut.


Anjeun hoyong discuss University of Kansas ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


University of Kansas on Map


poto


Photos: Universitas Kansas Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

University of Kansas reviews

Join to discuss of University of Kansas.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.