Universitas Texas di Austin

Universitas Texas di Austin, AS. Atikan peuntas laut jeung EducationBro.COM Magazine

Universitas Texas di Rincian Austin

Enroll di University of Texas di Austin

gambaran


Universitas Texas di Austin nyaéta lembaga public nu diadegkeun dina 1883.

waragad SPP di University of Texas di Austin nyaéta $35,000 (Aprox.).

Sagalana leuwih badag di Texas, salaku nyebutkeun mana, jeung nahan bener di Universitas Texas di Austin, salah sahiji sakola panggedéna di bangsa. sakola ngabogaan salah sahiji sistem Yunani pangbadagna di nagara, dua publikasi mahasiswa panggedena jeung leuwih ti 900 klub jeung organisasi pikeun siswa. Nu UT di Austin tim olahraga anu pesaing notorious di Divisi I Big 12 konperensi, dirojong ku maskot Bevo nu Longhorn. Nu UT Tower, struktur kampus lofty, ieu cahayana dina warna oranyeu kurban sakola urang sanggeus prestasi olahraga kasohor jeung glows a '# 1' lamun tim ngéléhkeun hiji jawara nasional. Freshmen teu kudu hirup dina kampus, sarta bisa milih cicing di kota Austin, situated ngeunaan saparapat mil jauh. Kota vibrant dipikanyaho pikeun musik anak, kadaharan, kagiatan outdoor jeung nightlife, jeung siswa bisa ngarambat haratis dina beus Capitol Metro jeung bukti ID.

UT dibagi kana 18 sakola jeung akademi, panggedena nu mangrupa College of Arts Liberal. program sarjana UT sacara di antarana McCombs Sakola nu kacida rengking of Business, College of Education, Cockrell Sakola Téknik, College of Arts Rupa, Sakola Kaperawatan, College of Farmasi jeung Sakola Gawé Sosial, sajaba well-dianggap Sakola Arsitéktur. UT nawarkeun ratusan ulikan mancanagara program, jeung maksud nu pang populerna keur Spanyol, Itali, Britania Raya, Perancis jeung Cina. alumni kasohor di antarana urut kendi Roger Clemens, aktor Mateus McConaughey film “Nu Kawinan Nu Ngarencana” jeung “Kumaha leungit hiji Guy di 10 days” jeung urut nona kahiji Laura Bush.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • Cockrell Sakola Téknik
  • Dell Médis Sakola
  • College of Education
  • College of Arts Rupa
  • College of Arts Liberal
  • College of Élmu Pengetahuan Alam
  • College of Farmasi
  • nuluykeun Atikan
  • Studi Pascasarjana
  • Jackson Sakola geosciences
  • LBJ Sakola Luar Public
  • McCombs Sakola Bisnis
  • Moody College of Komunikasi
  • Sakola Arsitéktur
  • Sakola Sejenna
  • Sakola Hukum
  • Sakola Kaperawatan
  • Sakola Gawé Sosial
  • Sakola Studi Rusman

Sajarah


Nu nyebut munggaran hiji universitas publik di Texas bisa disusud ka 1827 konstitusi pikeun nagara Mexican of Coahuila y Tejas. sanajan Judul 6, Pasal 217 tina Konstitusi nu jangji pikeun ngadegkeun atikan umum dina seni élmu, no action dicandak ku pamaréntah Mexican. Sanggeus Texas dicandak kamerdikaan anak ti Méksiko di 1836, Kongres Texas diadopsi Konstitusi Républik, nu mana, dina Bagéan 5 ti dibekelan Umum anak, nyatakeun “Eta bakal jadi kawajiban Kongrés, pas kaayaan bakal diturutan, pikeun nyadiakeun, ku hukum, sistem umum atikan.” on April 18, 1838, “Hiji Act ka Ngadegkeun Universitas Texas” ieu disebut ka panitia husus Kongres Texas, tapi teu dilaporkeun deui for action salajengna. on Januari 26, 1839, Kongres Texas sapuk ka sisihkan lima puluh leagues taneuh (approx. 288,000 acres) arah ngadegna hiji universitas dibiayaan masarakat awam. Salaku tambahan, 40 acres (160,000 m2) di ibukota anyar Austin anu ditangtayungan jeung ditunjuk “College Hill.” (Syaratna “opat puluh acres” ieu colloquially dipaké pikeun nujul ka Universitas salaku sakabeh. Asli opat puluh acres nyaéta wewengkon ti Guadalupe ka Speedway jeung 21 Street ka 24th Street )

Di 1845, Texas ieu dianéksasi kana Amérika Sarikat. Lucuna, Konstitusi kaayaan ngeunaan 1845 gagal nyebut subjek atikan luhur. on Pébruari 11, 1858, nu Texas legislatif Katujuh disatujuan O.B. 102, an polah pikeun ngadegkeun Universitas Texas, nu sisihkan $100,000 di beungkeut Amérika Sarikat arah pangwangunan kahiji universitas dibiayaan masarakat awam kaayaan sacara(éta $100,000 ieu hiji alokasi ti $10 juta nagara ditarima nurutkeun ka kompromi tina 1850 jeung Texas’ relinquishing klaim ka lemahna luar wates hadir anak). Salaku tambahan, legislatif ditunjuk taneuh ditangtayungan pikeun dorongan konstruksi kareta arah endowment universitas sacara. on Januari 31, 1860, legislatif state, wanting pikeun nyegah pajeg raising, diliwatan hiji kalakuan authorizing duit sisihkan pikeun Universitas Texas jadi dipaké pikeun pertahanan demarkasi di Texas kulon pikeun nangtayungan padumuk ti serangan India. Texas’ secession ti Uni jeung Perang Sipil Amérika nyangsang repayment tina monies injeuman. Dina ahir Perang Sipil di 1865, Universitas Texas’ endowment diwangun ti saeutik leuwih $16,000 di warrants jeung sia substantive geus dipigawé pikeun ngatur operasi universitas sacara. usaha ieu pikeun nyieun University ieu deui mandated ku Pasal 7, Bagian 10 tina Texas Constitution of 1876 nu diarahkeun legislatif ka “ngadegkeun, ngatur sarta méré pikeun pangropéa nu, pangrojong jeung arah hiji universitas tina kelas kahiji, jadi aya ku sora rahayat Nagara ieu, jeung styled “Universitas Texas.” Sajaba ti, Pasal 7, Bagian 11 tina 1876 Konstitusi ngadegkeun permanén University Fund, dana kabeungharan daulat dikelola ku Déwan Bupati Universitas Texas jeung dedicated pikeun pangropéa tina universitas. Sabab sababaraha anggota DPRD state katarima an extravagance dina konstruksi wangunan akademik paguron luhur séjén, Pasal 7, Bagian 14 tina Konstitusi dinyatakeun dilarang legislatif ti ngagunakeun sharing umum kaayaan pikeun dana pangwangunan wangunan universitas. Dana keur diwangun wangunan universitas kungsi datang ti endowment universitas atawa ti hadiah swasta ka universitas, tapi expenses operasional pikeun universitas bisa asalna ti revenues umum kaayaan sacara.

nu 1876 Konstitusi oge dicabut nu endowment tina lemahna kareta tina Act of 1858 tapi dedicated 1,000,000 acres (4,000 km2) taneuh, babarengan jeung sipat séjénna appropriated pikeun universitas, ka permanén University Fund. Ieu greatly ka detriment tina universitas salaku lemahna dibales universitas ku Constitution of 1876 digambarkeun kurang ti 5% tina nilai lemahna dibérékeun ka universitas dina Act of 1858 (lemahna deukeut ka rél karéta éta cukup berharga bari lemahna dibales universitas éta di jauh kulon Texas, jauh ti sumber transportasi jeung cai). lemahna leuwih berharga Malikkeun ka dana ka ngarojong atikan umum dina kaayaan (Dana Sakola Special). on April 10, 1883, legislatif supplemented Permanén University Fund jeung lian 1,000,000 acres taneuh di Texas kulon saméméhna dibales ka Texas jeung Pasifik Railroad tapi balik ka nagara minangka sahingga bisa hirup kalawan teuing hargana ka survey komo. legislatif Sajaba ti appropriated $256,272.57 ka repay dana dicokot ti universitas di 1860 pikeun mayar pertahanan demarkasi jeung mindahkeun ka Fund Umum kaayaan di 1861 jeung 1862. nu 1883 hibah taneuh ngaronjat lahan di permanén University Fund ka ampir 2.2 juta acres. Dina Act of 1858, universitas ieu dijudulan ngan leuwih 1,000 acres taneuh keur unggal mil tina kareta diwangun dina kaayaan. Kungsi asli 1858 hibah taneuh teu acan dicabut ku 1876 undang-undang, ku 1883 lemahna universitas bakal totaled 3.2 juta acres, jadi 1883 hibah ieu mulangkeun lemahna dicokot ti universitas ku 1876 undang-undang, teu polah of munificence.

on March 30, 1881, legislatif diatur struktur jeung organisasi universitas jeung disebut pikeun pamilihan pikeun ngadegkeun lokasina. Ku pamilihan populér dina September 6, 1881, Austin (jeung 30,913 sora) ieu dipilih salaku loka anu universitas utama. Galveston, sanggeus datang dina kadua dina pemilu (20,741 sora) diresmikeun lokasi jurusan médis (Houston ieu katilu jeung 12,586 sora). on November 17, 1882, dina aslina “College Hill,” an upacara resmi dilaksanakeun pikeun ngélingan peletakan tina cornerstone tina wangunan Old Main. Présidén University Ashbel Smith, presiding leuwih upacara prophetically memproklamirkan “Texas nahan study di batu bumi sarta mineral nu ayeuna tempatna dianggurkeun sabab dipikanyaho, sumber daya utiliti industri incalculable, kabeungharan jeung daya. Smite bumi, smite batu jeung rod pangaweruh jeung fountains kabeungharan unstinted bakal Gush saterusna.” Universitas Texas resmi dibuka panto anak dina September 15, 1883.

Perpustakaan presiden kahiji dina kampus universitas ieu dedicated dina May 22, 1971 jeung urut Présidén Johnson, Lady Bird Johnson terus-Présidén Richard Nixon dina hadir. Diwangun di sisi wétan kampus utama, nu Lyndon Baines Johnson Library jeung Museum mangrupa salah sahiji 13 perpustakaan presiden dikaluarkeun ku National Archives jeung Records Administrasi.

A patung Martin Luther King, JR. ieu diumumkeun dina kampus di 1999 jeung salajengna diruksak. ku 2004, John Butler, profesor di theMcCombs Sakola Bisnis ngusulkeun pindah ka Morehouse College, a kuliah baheula hideung, “hiji tempat di mana manéhna dipikacinta.”

Universitas Texas di Austin geus ngalaman gelombang konstruksi anyar anyar jeung sababaraha wangunan signifikan. on April 30, 2006, sakola dibuka Blanton Museum of Art. dina Agustus 2008, nu AT&T Eksekutif Atikan sarta Konférénsi Center dibuka, jeung bagian hotel jeung puseur konferensi ngabentuk hiji gateway anyar universitas. ogé dina 2008, Stadion Peringatan Darrell K Royal-Texas ieu dimekarkeun ka kapasitas seating tina 100,119, sahingga stadion panggedéna (ku kapasitas) dina kaayaan Texas dina waktu.

on Januari 19, 2011, universitas ngumumkeun kreasi jaringan televisi 24 jam dina partnership jeung ESPN, dubbed nu Network Longhorn. ESPN bakal mayar $300 juta fee hak dijamin leuwih 20 taun universitas jeung IMG College, pasangan hak multimedia UT Austin sacara. jaringan nyertakeun athletics intercollegiate universitas sacara, musik, seni budaya jeung program akademisi. Saluran kahiji ditayangkan di September 2011.

 


Anjeun hoyong ngabahas Universitas Texas di Austin ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Universitas Texas di Austin dina Map


poto


Photos: Universitas Texas di Austin Facebook resmi

video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Universitas Texas di resensi Austin

Miluan ngabahas of Universitas Texas di Austin.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.