Yale University

Yale University. Ulikan na AS. Educationbro.com - Study Magazine mancanagara

Yale University Details

  • nagara : Amérika Serikat
  • kota : New Haven
  • akronim : Yu
  • ngadeg : 1701
  • murid (approx.) : 13000
  • Ulah poho pikeun discuss Yale University
Enroll at Yale University

gambaran


Yale University nyaéta lembaga swasta nu diadegkeun dina 1701.

waragad SPP di Universitas Yale anu $48,000 (Aprox.).

Yale University, aya di New Haven, Connecticut, dipikanyaho pikeun program drama jeung musik anak alus teuing, nu ngahontal luar kelas jeung organisasi mahasiswa saperti Whiffenpoofs Yale, a kawentar gugus cappella, jeung Association dramatis Yale. Nu Yale Bulldogs bersaing dina Liga Ivy sarta dipikawanoh ogé keur sihungan maranéhanana jeung Harvard. Siswa ditugaskeun hirup di salah sahiji 12 akademi padumukan salila waktu maranéhanana di Yale. Unggal kuliah ngabogaan master jeung dekan anu cicing di kuliah jeung dahar jeung siswa dina gedung dining. imah Budaya nyadiakeun rohangan pikeun siswa ngawangun rasa identitas budaya dina kampus.

Yale diwangun ku College nu, nu Pascasarjana Sakola Seni sarta Élmu Pengetahuan jeung 13 sakola professional. Included in the professional schools are the top ranked Law School and highly ranked School of Management, Sakola Kedokteran , Sakola of Art jeung Sakola Kaperawatan. Nu Sakola Drama, Sakola Studi Lingkungan jeung sulpat Sakola Kehutanan sarta ogé well-dianggap program sarjana. Nu Yale Rékam nyaeta kuliah majalah humor pangkolotna di bangsa. Dwight Hall mangrupakeun organisasi payung bebas nu fosters service mahasiswa jeung activism di masarakat New Haven lokal. Yale oge dipikanyaho keur masyarakat rusiah anak, paling kawentar nu aya Tangkorak jeung tulang Society, nu boasts anggota saperti George W. Bush jeung John Kerry, jeung Gulung jeung Key Society. Dibédakeun alumni Yale antarana aktris Meryl Streep, Washington Post reporter Bob Woodward jeung aktor Edward Norton.

Saprak ngadegna dina 1701, Yale geus dedicated ka ngembangna jeung babagi pangaweruh, inovasi mereun, jeung preserving informasi budaya jeung ilmiah pikeun generasi nu bakal datang.

jangkauan Yale nyaéta boh lokal jeung internasional. Ieu mitra jeung kampung halaman miboga New Haven, Connecticut pikeun nguatkeun masarakat kota jeung ékonomi. Jeung eta engages jeung urang jeung lembaga di sakuliah dunya dina quest pikeun ngamajukeun pamahaman budaya, ngaronjatkeun kaayaan manusa, delve leuwih deeply kana Rahasia alam semesta, jeung ngalatih generasi saterusna pamingpin dunya.

sakola / akademi / departemén / kursus / fakultas


  • YALE COLLEGE
  • GRADUATE SCHOOL OF ARTS & Élmu
  • Sakola arsitektur
  • SCHOOL OF ART
  • DIVINITY SCHOOL
  • SCHOOL OF DRAMA
  • SCHOOL OF ENGINEERING & APPLIED SCIENCE
  • SCHOOL OF FORESTRY & ENVIRONMENTAL STUDIES
  • LAW SCHOOL
  • SCHOOL OF MANAGEMENT
  • Sakola kadokteran
  • SCHOOL OF MUSIC
  • Sakola asuhan
  • SCHOOL OF PUBLIC HEALTH

Sajarah


Yale has grown and evolved for 300-plus years, passing many milestones and forging traditions along the way.

The university traces its roots to the 1640s when colonial clergymen led an effort to establish a local college to preserve the tradition of European liberal education in the New World. Di 1701 the charter was granted for a school “wherein Youth may be instructed in the Arts and Sciences (jeung) through the blessing of Almighty God may be fitted for Publick employment both in Church and Civil State.”

The school officially became Yale College in 1718, when it was renamed in honor of Welsh merchant Elihu Yale, who had donated the proceeds from the sale of nine bales of goods together with 417 books and a portrait of King George I.

Take a stroll through Yale’s three centuries of history, and learn about the traditions that have become part of the fabric of our university.


Anjeun hoyong discuss Yale University ? Sakur Patarosan, koméntar atawa resensi


Yale University on Map


Photo


Photos: Yale University Facebook resmi

Video





Bagikeun info ieu dipake jeung babaturan

Yale University reviews

Join to discuss of Yale University.
PUNTEN CATET: EducationBro Magazine méré Anjeun kamampuhan pikeun maca info ngeunaan universitas di 96 basa, tapi urang nanya ka hormat anggota sejen tur ninggalkeun koméntar dina basa Inggris.