Kebijakan Privasi
Kabijakan privasi iki wis nyawiji kanggo luwih ngawula sing bab Informasi Wong dikenali carane sing’ (PII) digunakake online. PII, minangka diterangake ing hukum privasi US lan keamanan informasi, informasi sing bisa digunakake ing dhewe utawa karo informasi liyane kanggo ngenali, kontak, utawa nemokake wong siji, utawa kanggo ngenali individu ing konteks. Mangga maca kebijakan privasi kanthi teliti kanggo njaluk pangerten langit carane kita ngumpulake, nggunakake, nglindhungi utawa digunakake nangani Informasi Wong dikenali ing sesuai karo kita website.
Apa informasi pribadhi kita ngumpulake saka wong sing ngunjungi blog kita, situs web utawa app?
We do not collect information from visitors of our site or other details to help you with your experience.

Nalika kita ngumpulake informasi?

We ngumpulake informasi saka nalika sampeyan utawa ketik informasi ing situs kita.

Nyedhiyani kita karo saran ing produk utawa layanan kita

Pripun kita nggunakake informasi?

Kita bisa nggunakake informasi kita ngumpulake saka nalika sampeyan ndhaftar, gawe tuku, mlebu kanggo newsletter kita, nanggapi kanggo komunikasi survey utawa marketing, Surf website, utawa nggunakake fitur situs tartamtu ing cara ing ngisor iki:

Pripun kita nglindhungi informasi?

situs web kita wis mentas ing rutin kanggo keamanan bolongan lan vulnerabilities dikenal supaya riko kanggo kita aman minangka bisa.

Kita nggunakake Scanning Malware biasa.

Aku ora nggunakake certificate SSL
Kita mung nyedhiyani artikel lan informasi. We tau nyuwun informasi pribadhi utawa pribadi kaya jeneng, alamat email, utawa nomer kertu kredit.

 

Apa kita nggunakake 'cookies'?
Ya. Cookies file cilik sing situs utawa layanan pindhah panyedhiya kanggo hard drive komputer liwat browser Web (yen sampeyan ngijini) sing ngijini Situs utawa sistem panyedhiya layanan kanggo ngenali browser lan dijupuk lan elinga informasi tartamtu. Kayata, kita nggunakake cookie kanggo elinga lan proses item ing Kréta Blanja. Padha uga digunakake kanggo kita ngerti pilihan adhedhasar kegiatan situs sadurungé utawa saiki, kang ngijini kita kanggo nyedhiyani sampeyan karo layanan apik. Kita uga bisa nggunakake cookie kanggo kita ngumpulake data kanthi jumlah ongko babagan lalu lintas lan interaksi situs supaya kita bisa kurban pengalaman situs luwih lan pribadi ing mangsa.
Kita nggunakake cookie kanggo:
Ngerti lan nyimpen préférènsi kanggo mangsa kunjungan.
Nglacak iklan.
Ngumpulake data kanthi jumlah ongko bab lalu lintas lan situs interaksi supaya kurban pengalaman situs luwih lan pribadi ing mangsa. Kita uga bisa nggunakake layanan pihak katelu dipercaya sing nglacak informasi iki ing kita atas.
Sampeyan bisa milih kanggo duwe komputer ngelekake saben wektu cookie sing dikirim, utawa sampeyan bisa milih kanggo mateni kabeh cookie. Sampeyan iki liwat setelan browser Panjenengan. Wiwit browser punika sethitik beda, katon ing browser kang Pitulung Menu kanggo mangerteni cara sing bener kanggo ngowahi cookie.
Yen sampeyan nguripake cookie mati, sawetara fitur bakal dipatèni. Iku ora bakal mengaruhi pengalaman pangguna sing nggawe pengalaman situs luwih efisien lan uga ora bisa dienggo mlaku.
Nanging, sampeyan isih bisa mesen .
pambocoran pihak katelu

Aku ngedol, perdagangan, utawa digunakake ngirim kanggo pihak njaba Informasi Wong dingerteni manawa kita nyedhiyani kedhaftar karo kabar advance. Iki ora kalebu situs hosting partners lan katelu liyane sing nulung kita ing operasi situs web kita, nganakake bisnis kita, utawa porsi kita kedhaftar, supaya anggere sing katelu setuju kanggo nyimpen informasi iki rahasia. Kita uga bisa nerbitaké informasi nalika release iku cocok kanggo tundhuk karo hukum, dilakokaké kabijakan kita, utawa nglindhungi kito utawa liyane’ hak, property utawa safety.

Nanging, informasi Pengunjung non-wong dikenali uga kasedhiya kanggo katelu liyane kanggo marketing, iklan, utawa sanès.

pranala pihak katelu
sok-sok, ing discretion kita, kita bisa kalebu utawa kurban produk utawa layanan pihak katelu ing situs kita. Camping pihak katelu duwe kabijakan privasi kapisah lan sawijining. Mulane kita ora tanggung jawab utawa hukuman kanggo isi lan aktivitas iki disambung Camping. pancet, kita ngupaya kanggo nglindhungi integritas kita lan welcome saran bab iki.
Google

syarat iklan Google saged nyimpulaken dening Principles Advertising Google. Padha sing sijine ing Panggonan kanggo nyedhiyani pengalaman positif kanggo kedhaftar. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?Samsung Samsung = en

Kita nggunakake Advertising Google AdSense ing situs web kita.
Google, minangka vendor pihak katelu, migunakake cookie kanggo ngawula iklan ing kita. nggunakake Google cookie Dart mbisakake iku kanggo ngawula iklan kanggo kita kedhaftar adhedhasar kunjungan sakdurunge kita lan ing Internet ing. Pangguna bisa milih-metu saka nggunakake cookie Dart kanthi ngunjungi Ad Google lan Content Network privasi privasi.
Kita dipun ginakaken ing ngisor iki:
Demografi lan Interests Reporting

 

We, bebarengan karo vendor pihak katelu kayata Google nggunakake cookie kawitan katelu (kayata cookie Google Analytics) lan pihak katelu cookie (kayata cookie DoubleClick) utawa Identifikasi pihak katelu liyane bebarengan kanggo ngumpulake data gegayutan interaksi user karo pengaruh iklan lan fungsi layanan kanggo liyane padha hubungané situs web kita.
opting metu:
Pangguna bisa ngeset preferensi carane Google advertises kanggo nggunakake kaca Setelan Ad Google. Utawa, sampeyan bisa milih metu kanthi ngunjungi kaca Network Advertising Initiative milih metu utawa kanthi nggunakake Google Analytics milih metu Browser nambah ing.
California Protection Privacy Online undhang
CalOPPA hukum negara pisanan ing bangsa mbutuhake situs komersial lan layanan online kanggo ngirim kebijakan privasi. tekan bukaan ing hukum kang uga ngluwihi California kanggo sing wong utawa perusahaan ing Amerika Serikat (lan conceivably donya) sing makaryakke situs ngempalaken Informasi Wong dingerteni saka California konsumen kanggo ngirim kebijakan privasi pinunjul ing sawijining situs nyatakake persis informasi kang diklumpukake lan sing individu utawa perusahaan karo kang lagi dienggo. – Waca liyane ing: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf
Miturut CalOPPA, kita setuju kanggo ing ngisor iki:
Pangguna bisa ngunjungi situs kita kenal.
Sawise kebijakan privasi iki digawe, kita bakal nambah link kasebut ing kaca ngarep utawa minangka minimal, ing kaca signifikan pisanan sawise ngetik web kita.
link Kebijakan Privasi kita kalebu tembung 'Privacy’ lan bisa gampang ditemokake ing kaca kasebut ndhuwur.
Sampeyan bakal dikabari saka owah-owahan Kebijakan Privasi:
On Page kita Kebijakan Privasi
Bisa ngganti informasi pribadhi:
Miturut emailing kita
Miturut ngangkut barang ing akun
Carane ora kita nangani Aja Lacak sinyal?
We ngurmati Aja Lacak sinyal lan Jangan Lacak, cookie tanduran, utawa nggunakake iklan nalika Aja Track (DNT) mekanisme browser ing panggonan.
Ora kita ngidini pihak katelu ranging tindak tanduk?
Iku uga penting kanggo Wigati sing ngidini pihak katelu ranging tindak tanduk
CUP (Anak Protection Privacy Online undhang)
Nalika nerangake koleksi informasi pribadhi saka anak ing umur 13 taun, Anak Online Protection Kebijakan undhang (CUP) nempatno tuwane ing kontrol. Federal Trade, Amerika Serikat’ agensi pangayoman konsumen, enforces Aturan COPPA, kang disebutake opo operator saka situs lan layanan online kudu nindakake kanggo nglindhungi privasi lan safety anak kang online.
Aku ora khusus pasar anak ing umur 13 taun.
Laku Informasi Fair
Informasi Fair laku Principles mbentuk penyangga hukum privasi ing Amerika Serikat lan konsep iku kalebu wis duwé peran wigati ing pangembangan pangayoman hukum data ing ndonya. Understanding Informasi Principles Fair Laku lan carane wong kudu dipun ginakaken punika kritis kanggo tundhuk karo hukum privasi warna sing nglindhungi informasi pribadhi.
Supaya ing baris karo Informasi Fair laku kita bakal njupuk tumindake responsif ngisor, kudu nerbitake data dumadi:
Kita bakal ngabari kedhaftar liwat kabar ing-situs
ing 7 bisnis dina
We uga setuju menyang redress Asas Individual kang mbutuhake sopo duwe hak sah nguber hak enforceable marang beya data lan pemroses sing gagal bakal kanggo hukum. asas iki mbutuhake ora mung sing sopo duwe hak enforceable marang pangguna data, nanging uga sing sopo duwe recourse kanggo pengadilan utawa agensi pamaréntah kanggo neliti lan / utawa nuntut non-selaras dening pemroses data.
Bisa spam undhang

The CAN-spam undhang hukum sing mranata aturan kanggo komersial email, netepake syarat kanggo pesen komersial, menehi panampa hak duwe email mandegake saka kang dikirim kanggo wong-wong mau, lan disebutake metu paukuman angel kanggo Pelanggaran.

We ngumpulake alamat email supaya:
ngirim informasi, nanggapi pitakonan, lan / utawa panjalukan utawa pitakonan
pesenan proses lan kanggo ngirim informasi lan nganyari ngenani pesenan.
Ngirim informasi tambahan sing gegandhengan produk lan / utawa layanan
Market kanggo milis kita utawa terus ngirim email kanggo kita klien sawise transaksi asli wis dumadi.
Kanggo sesuai karo CANSPAM, kita setuju kanggo ing ngisor iki:
Ora nggunakake subjek palsu utawa mblusukake utawa alamat email.
Ngenali pesen minangka iklan ing sawetara cara cukup.
Kalebu alamat fisik saka markas bisnis utawa kita.
Ngawasi Layanan marketing email pihak katelu kanggo netepi, yen siji digunakake.
Honor milih metu / panjalukan unbookmark_thread cepet.
Ngidini kedhaftar kanggo batal kanthi nggunakake link ing ngisor saben email.

Yen ing sembarang wektu sing kaya batal saka nampa email mangsa, sampeyan bisa email kita ing
Jalanake instruksi ing dhasar saben email.

lan kita sakcepete bakal mbusak saka ALL Correspondence.

kontak kita
Yen ana pitakonan babagan kabijakan privasi iki, sampeyan bisa hubungi kita nggunakake informasi ing ngisor iki.
http://educationbro.com
Khoriva werna, 50
Kyiv, 04071
Ukraina
support@educationbro.com
Edited pungkasan ing 2016-07-05