Sturt University Charles

Charles Sturt University CSU Australia

Charles Sturt Details University

Ndhaftar ing Charles Sturt University

Ringkesan


Sturt University Charles (CSU) iku sawijining multi-kampus universitas umum Australia dumunung ing New South Wales, Victoria, lan Territory theAustralian Capital. Madeg ing 1989, iki dijenengi ing pakurmatan saka Kapten Charles Sturt, ahli Inggris sing digawe ekspedisi menyang daerah New South Wales lan Australia Kidul.

Universitas kaping kampus ing Albury-Wodonga, Bathurst, Dubbo, Goulburn, Orange, Port Macquarie, Wagga Wagga andCanberra. Universitas uga gampang spesialis pusat ing North Parramatta, Manly (Sydney), Broken Hill, Wangaratta ugaPusat Study University Regional ing Griffith lan Parkes. Lapangan sing uga dikirim magepokan karo Study Group Australia inSydney, Melbourne lan Brisbane (dikenal minangka Pusat Study CSU).

Charles Sturt University nawakake macem-macem program Education Distance ing sarjana lan tingkat Post-Graduate sarta Single Subject program Study. Charles Sturt University uga wis macem-macem kekancan mesthi layang karo saperangan institusi TAFE antarane negara.

Charles Sturt University wis darmabakti kanggo keunggulan ing layang saka pendidikan sing luwih dhuwur lan nduweni reputasi uga-entuk kanggo nyediakake pendidikan ngédap dikirim dening profesional darmabakti karo pengalaman industri praktis lan cocog. akademik kita sing didhukung dening kurikulum lan memulang cara uga-riset sing njaga tingkat dhuwur saka kepuasan antarane lulusan, juragan lan partners Universitas.

CSU terusan rangking Highly kanggo Employment lulusan. A survey anyar nuduhake yen 81% lulusan domestik saka CSU ketemu Employment ing patang sasi saka ngrampungke gelar sarjana sing (2015 Survey Graduate Australia). Charles Sturt University damel paling bisa, rating bintang lima kanggo lulus penylametan mahasiswa lan sukses ing njupuk proyek (2016 Good Universities Guide). 84.2% kabeh lulusan layak kanggo karya full-time padha sukses ing njupuk proyek (Destinations lulusan Survey 2012-2014). Akeh Kursus CSU kurban akses kanggo kesempatan praktikum saka taun pisanan sinau, njupuk siswa sing dilengkapi kanggo nyegat kahanan urip nyata lan bangunan sesambetan karo calon juragan tengen saka wiwitan.

Kursus Charles Sturt University sing dikembangaké ing collaboration karo wakil industri kanggo njamin skills kita lulusan ndarbeni kabutuhan industri ketemu. Ora mung sing CSU derajat akreditasi karo badan pamaréntah lan industri Australia sing cocog, organisasi iki digunakake rapet karo Universitas kanggo njamin sing lulusan CSU industri-siap ngendi padha uga bisa.

Kabeh siswa disaranaké kanggo katon ing pasinaon saka perspektif global, considering sopan, faktor sosial lan ekologis, kang siji bakal ngandhani pancasan digawe saindhenging gesang. Nalika sinau ing CSU sampeyan bakal sinau skills sing bakal njupuk sing adoh ngluwihi panggonan Karir, kayata memulang sampeyan carane dadi murit kekal, ing Nilai saka kamardikan lan collaboration, carane mikir kritis lan komunikasi ing sawetara tingkat, lan carane njupuk pendekatan fleksibel kanggo learning lan kemampuan ngatasi masalah.

 

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Seni lan Education

Fakultas Seni lan Education isine Kursus sawetara sing godhongé amba antarane Arts lan Disiplin Education.

ing Arts tutup Disiplin perangan topik seni visual, Performing seni, komunikasi, Sajarah, layanan manungsa, sastra, filsafat, sosiologi, lan teologi. Sekolah & Pusat kalebu:

  • Sekolah Komunikasi Creative Industries
  • Sekolah Kamanungsan lan Social Sciences
  • Sekolah Teologi
  • Australian Centre for Kristen lan Budaya
  • Pusat Ilmu Islam lan Civilisation

ing Education sisih Fakultas nawakake macem kursus ing pendidikan guru, lan pasinaon informasi lan perpustakaan. Sekolah kalebu:

  • School of Education
  • Sekolah Pasinaon Australia Indigenous
  • Sekolah Pasinaon Informasi
  • Sekolah Education Guru

Fakultas Bisnis, Kaadilan lan Behavioural Ilmu

Fakultas Bisnis, Kaadilan lan Ilmu Behavioural ndadekke siji sawetara kursus, ngarahke ing tantangan nyata-donya ing wilayah Business, Justice lan Ilmu Behavioural disiplin.

ing Business Disiplin wis waé Garner dening juragan kanggo prodhuksi lulusan excelling bisnis tantangan dina donya. Sing pendidikan kadohan PhD pascasarjana / DBA lan Master program sing eagerly sought sawise, loro nasional lan internasional. Sekolah Bisnis lan pusat difasilitasi kalebu:

  • Sekolah Accounting lan Finance
  • Sekolah Computing lan Mathematics
  • Sekolah Tinggi Manajemen lan Marketing
  • Engineering CSU

ing Justice sisih Fakultas isine policing, keamanan, Hukum, khusus, excise lan wewatesan Manajemen. Sekolah lan pusat kalebu:

  • Sekolah Pasinaon Policing
  • Australian Graduate School of Policing lan Keamanan
  • Pusat Customs lan Excise Pasinaon
  • Centre for Hukum lan Kaadilan

Akhire, ing Ilmu Behavioural Disiplin nawakake kursus dening School of Psychology.

Fakultas Ilmu

Fakultas CSU kang Science iku salah siji saka konsentrasi paling wiyar adhedhasar ngelmu akademisi ing Australasia. Sekolah kalebu:

  • Sekolah Agricultural lan Wine Ilmu
  • Sekolah Tinggi Ilmu Kewan lan Veterinary
  • Sekolah Tinggi Ilmu Biomedis
  • Sekolah Kesehatan Community
  • Sekolah Dentistry lan Kesehatan Ilmu
  • Sekolah Tinggi Ilmu Lingkungan
  • School of Science ngleksanani, Olahraga lan Kesehatan
  • Sekolah Nursing, Midwifery lan Kesehatan Indigenous

History


Charles Sturt University iki diadegaké ing 1 Juli 1989 gabungan saking saperangan ana dhewe-diterbitake Colleges of Education Lanjut kalebu Mitchell College of Education Advanced ing Bathurst, ing Riverina-Murray Institute of Education luwih ing Albury-Wodonga lan Riverina College of Education Advanced ing Wagga Wagga, liwat enactment of Charles Sturt University undhang, 1989 (undhang No. 76, 1989). Iki dijenengi ing pakurmatan saka panuduh Charles Sturt.

The Mitchell College of Education Advanced wis kawangun ing 1 Januari 1970, lan Riverina Murray Institute of kampus Education in Wagga Wagga lan Albury-Wodonga ngoperasikake wiwit 1984. Lembaga terakhir sadurungé wis diganti ing Riverina College of Education Lanjut, kang ana dhewe asil saka panggabungan malah sadurungé antarane Wagga College Agricultural lan Wagga Wagga guru College.

ing 1998, CSU diadegaké ing Study Centre pisanan ing Sydney lan banjur ing Melbourne ing 2007. pusat sinau sing dioperasèkaké déning klompok pendhidhikan pribadhi disebut Study Group Australia.

on 1 Januari 2005, CSU diresmikaké gerakane kanggo nganggep kontrol saka University of kampus Orange Sydney, kang teka menyang pasukan ing 1 Januari 2005. ing 2013 Universitas ginakaken tetanduran cogeneration engine gas kanggo nyilikake biaya bahan bakar lan emisi karbon.

antarane 2005 lan 2015, CSU wis nggedhekake kampus lepas ing Burlington, Ontario ing Kanada. on July 2015, CSU kanthi rumangsa gela mandhek kanggo operate kampus Ontario amarga lingkungan legislative lan peraturan ing Ontario.

on 14 Februari 2011 CSU diganti logo sawijining. The sturt ara-ara samun kacang kembang saiki kêkarêpanamu lan digawe penting, Jeneng jangkep saka universitas minangka bagéan saka logo sawijining.

on 1 May 2012, milestone iki ngrambah minangka CSU mbukak kampus anyar ing Port Macquarie, coastal pisanan CSU kang, kampus regional. Iki digawe luwih Education diakses menyang Port Macquarie lan wilayah Hastings. Menehi kesempatan kanggo siswa karo kepinginan kanggo sinau cedhak pantai, uga opsi kanggo siswa lokal kanggo ngakses sumber daya ing universitas-kelas donya cedhak ngarep.

on 18 April 2016, Staff lan siswa dipindhah menyang Stage Salah waé dibangun kampus. Kalih orane tumrap sekolah sing samesthine dadi lengkap liwat taun teka karo intake mahasiswa samesthine 5000 dening taun 2030.


Aja pengin ngrembug Charles Sturt University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Charles Sturt University ing Map


Photo


Photos: Sturt University Charles Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Charles Sturt University

Join kanggo ngrembug saka Charles Sturt University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.