Torrens University Australia

Torrens University Australia

Torrens University Details Australia

Ndhaftar ing Torrens Universitas Australia

Ringkesan


Torrens University Australia inggih punika sawijining universitas swasta karo lokasi ing Adelaide, Sydney, Melbourne lan Brisbane. Tlatah iki minangka bagéan saka jaringan Nobel Universities International lan universitas pribadi katelu Australia kang.

universitas iki resmi dibukak dening mantan U.S. presiden Bill Clinton ing Adelaide Festival Centre ing 24 Juli 2014.

Welcome to universitas global Australia kang. Torrens University Australia ndadekke seger, modern, careers-fokus lan perspektif global kanggo pendidikan sing luwih dhuwur. Punika apa sing tegese kanggo sampeyan.

Torrens University Australia iku sawijining universitas game-ganti, ngarahke ing nyediakake lulusan karo pesawat skill tujuan global sing bakal nggawe wong dadi komoditas terkenal kanggo juragan sembarang.

Torrens nawakake kejuruan, Kursus lulus lan Program Pascasarjana tengen desain, business, Manajemen Proyek, manajemen olahraga, pendidikan lan kesehatan. Kursus iki sing dikirim liwat kulawarga luar biasa Torrens 'saka sekolah lan Uploaded adiluhung kekancan; institusi anjog sing kabeh gumunggung pranala kuwat kanggo industri lan duwe puluh saka pengalaman ingkang ing Australia lan jaban rangkah.

The Torrens pengalaman rumiyin fokus ing nyediakake avenue menyang Employment maringi hadiah sing pas karo lifestyle kita pelajar.

Torrens nawakake sistem trimester efisien sing ngidini kursus kanggo bakal rampung akeh luwih cepet saka kurban universitas umum. full-time mahasiswa biasane nggarap 3 suwé sinau karo dadi saka 12 minggu saben, kang mbisakake completion saka gelar sarjana muda 3 taun ing 2 taun.

Torrens wis kampus in Sydney, Adelaide, Melbourne lan Brisbane, aturan penak kanggo online lan ing siswa kampus nggunakake fasilitas kampus nalika cocog wong, karo Sydney lan Brisbane lengkap karo sawise zona sinau jam. ngendi wae bisa, Torrens nawakake kursus sawijining online kanggo nyedhiyani akses trep kanggo murid sing ora manggon ing kutha-kutha ibukutha Australia kang.

Iku uga nawakake avenue nyata kanggo profesional diadegaké sing asring juggle a trifecta karya, kulawarga lan kesepakatan pribadi saben minggu. Torrens 'Tutul-titik' mau akhir minggu intensif nyedhiyani kesempatan biasa kanggo mahasiswa online kanggo ketemu karo dosen lan kanca ing kampus lan delve tuwa menyang topik sinau ing ngarep. Murid-murid sing uga didhukung dening platform learning online negara-saka-saka-gambar.

maju rikat teknologi lan akeh kumpulan global wis mimpin menyang donya ngendi lulusan kabeh disiplin mbutuhake skills lan saringan kanggo saingan ing pasar proyek global. Collaboration liwat teknologi lan liwat pikiran global bagéan saka angka inti Torrens '. Panggonan Torrens 'ing Nobel Universities International uga agawé siswa lulusan karo luwih saka jurusan, lulusan saka jaringan pendidikan paling gedhé ing donya, siap kanggo tantangan apa donya mbalang cara.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • BUSINESS
  • DESIGN
  • pendidikan
  • ENGLISH
  • HEALTH
  • Luwih gelar RISET
  • MANAJEMEN PROYEK
  • MANAGEMENT SPORTS

History


Aplikasi saka Nobel Education Asia mbangun universitas pribadi iki disetujoni dening Pemerintah Australia Kidul ing Oktober 2011.

Go-ahead kanggo UII kaparingaken déning Kabinet Australia Kidul ing ngisor iki rembugan Premier Mike Rann ing Australia lan ing Cancun, Mexico, karo Nobel Ketua Douglas Becker lan Kanselir Dr Michael Mann. Kehormatan Nobel Kanselir lan mantan Presiden Bill Clinton publik wiyar ing project Australia.

“Kesempatan kanggo sinau ing universitas kang padha tengen negara punika saya penting ing donya tau luwih disambungake kita. Aku katon nerusake kanggo ngunjungi kampus Nobel anyar ing Adelaide,” mantan Presiden Clinton ngandika.

Torrens Universitas Australia iki akreditasi dening Quality lan Standards Agency Tersier Education in 2012. Punika aslinipun dipunbikak 2013 nanging miwiti memulang ing 2014.

Presiden founding lan Wakil Kanselir dados profesor Fred McDougall, mantan Wakil kosok-Kanselir lan wakil presidhèn saka Universitas Adelaide.


Aja pengin ngrembug Torrens Universitas Australia ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Torrens Universitas Australia ing Map


Photo


Photos: Torrens University Australia Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Torrens Universitas Australia

Join kanggo ngrembug saka Torrens Universitas Australia.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.