Universitas Tasmania

Universitas Tasmania Australia

Universitas Details Tasmania

Ndhaftar ing Universitas Tasmania

Ringkesan


ing Universitas Tasmania (cara) punika universitas risèt umum utamané dumunung ing Tasmania, Australia. Resmi didegaké ing 1890, iki universitas kapapat kang diadegaké ing Australia, sanajan Kristus College, kang dadi afiliasi karo Universitas 1929, iki diadegaké ing 1846 lan tetep wangun paling tuwa saka pendidikan sing luwih dhuwur ing negara. Universitas Tasmania iku universitas sandstone lan anggota saka Association internasional Commonwealth Universities lan theAssociation institusi Asia Kidul saka Learning luwih.

Universitas nawakake macem-macem program seng durung lulus lan lulusan ing sawetara disiplin, lan wis pranala karo 20 Gambling spesialis, pusat riset pengusaha lan pusat riset adhedhasar fakultas; akeh kang dianggep minangka karya lan pemimpin internasional competitive. Universitas Institute for Marine lan Antartika Studies wis banget nyumbang kanggo macem-macem universitas 5 nilai HFS (uga ndhuwur standar donya) kanggo keunggulan ing riset dianugerahi dening Dewan Riset Australia. Universitas uga ngirim pendidikan tersier ing Australia Maritime College, tengah nasional kanggo pendidikan maritim, latihan lan riset.

Universitas iki kaliber kanggo sawijining prasetya kaunggulan ing learning lan memulang. Sampeyan iki ditingkat ing ndhuwur 10 universities riset ing Australia lan ing ndhuwur loro saben sen saka universities donya ing peringkat Academic saka Universities World. Universitas uga ditampa Anugrah wulangan luwih saka sembarang universitas Australia liyane dening Kantor Pemerintah Australia Learning lan Pengajaran ing 2012.

Sinau ing Universitas Tasmania bisa njupuk sampeyan luwih saka sampeyan tau samesthine. sawetara kita warna derajat, ijol-ijolan mahasiswa lan pengalaman learning dirancang kanggo wangun pemimpin global mangsa.

Universitas pengalaman Tasmania dibukak potensial saka individu. kita lulusan sing dilengkapi lan inspirasi kanggo wangun lan nanggapi kanggo kesempatan lan tantangan saka mangsa tuntas komunikator, Highly dianggep profesional lan warga wewenang budoyo ing lokal, nasional, lan masyarakat global.

universitas taun Panjenengan ora mung babagan sinau, ayo kang jujur. Sampeyan kudu imbangan antarane karya hard lan kathah play. Lan Tasmania iku dolanan sampurna. Kang pulo, kita diubengi dening saluran air. mikir yacht, kayaking, nglangi lan surfing.

We kudu ara-ara samun luwih undhang saka sembarang panggonan liyane ing planet - lan iku tengen ing doorstep ing kutha. Hiking, gunung sepedaan, climbing lan camping iku kegiatan afternoon utawa akhir minggu gampang. Lan kita kudu kéwan kene sing mung ora ana ngendi wae liya ing donya. Panggonan iki murni lan cukup mung, ayu.

Nanging yen kutha iku luwih Panjenengan gaya, Tasmania wis dijamin. pangan kita, seni lan pemandangan budaya topik panas ing mags tourism tengen globe. Menawi apik. Kita menehi fèstival babak taun, streetscapes nggumunke, lan budaya café sing tau mandheg.

Wangsulan: Bab ingkang paling apik, ing jarak cedhak saka Inggris kanggo akeh drawcards Tasmania ngidini wektu kanggo sampeyan njaluk diantara iku. Oh - lan kita wis tak online cleanest ing donya ... sampurna kanggo ndamu adoh cobwebs saka amba wengi (ing buku teks).

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Agriculture & Ilmu Lingkungan
  • Arsitektur & desain
  • Arts, Kamanungsan & Ilmu sosial
  • Business
  • Computing & IT
  • Education & Pengajaran
  • Engineering
  • Ilmu Kesehatan & Care Community
  • Jurnalisme, Media & Komunikasi
  • Hukum
  • Marine & Antartika
  • Pasinaon Maritime
  • Kedokteran
  • music, Creative & Pentas
  • Nursing
  • Pharmacy
  • Psychology
  • Ilmu

History


Universitas Tasmania iki diadegaké ing 1 Januari 1890, sasampunipun penghancuran Beasiswa jaban rangkah dibebaske munggah dana. Iku langsung njupuk liwat peran Dewan Tasmanian kanggo Education. Richard Harris Deodatus Poulett, sing wis dawa nganjurake pembentukan universitas, dadi sipir kapisan Senat. Derajat pisanan lulusan ngakoni kanggo jurusan padha lan Jl padha dianugerahi ing Juni 1890. universitas iki ana bangunan sandstone hiasan ing Queens Domain ing Hobart, sadurunge ing Sekolah Tinggi saka Hobart, sanadyan iku kang diséwa déning wong nganti agêng-1892. Iki bakal dadi dikenal minangka Universitas House. Telung dosen wiwit memulang siswa sewelas saka 22 Maret 1893, sapisan University House wis direnovasi. Prastawa Belfast iku rasah kemewahan digawe awal anane universitas precarious. dukungan institusi kang wadon siswa bek kritik. James Backhouse Walker, pengacara lokal lan sedhela Wakil Kanselir, dipasang nimbali wani. Miturut Perang Donya ana liwat satus siswa lan saperangan lulusan Tasmanian padha pengaruh ing hukum lan politik.

Miturut Kanselir Sir John Morris, saka 1918 nganti 1939 institusi isih 'limped bebarengan'. Staff bentenaken wis diangkat, kayata sejarah William Jethro Brown, Fisikawan lan matématikawan Alexander McAulay lan putra Alexander Leicester McAulay, klasik RL Dunbabin, lan filsuf lan polymath Edmund Morris Miller. Manggon ing mantan High School ing Hobart, fasilitas padha babar blas outgrown, nanging pamaréntahan negara alon kanggo dana kampus anyar.

ing 1914 universitas petitioned King George V kanggo Huruf Patent, kang nyuwun kang diwenehake. The Huruf Patent, kadhangkala disebut Royal Piagam, diwenehake status derajat universitas minangka padha karo universities diadegaké saka Britania Raya, ngendi sami kuwi ana.

Sajrone Perang Donya II, nalika Optical amunisi Annexe dibantu gaweyan perang, lulusan lokal, ngganti akademik prajurit, memulang sakepel siswa. New Staff kirim-perang, akeh karo pengalaman jaban rangkah, dipencet kanggo aman kanggo fasilitas ora nyukupi ing Sandy Bay ing sawetara bedhil lawas. Kanselir Sir John Morris, uga Kepala Kehakiman, sanadyan tokoh réformis dinamis, akademik antagonized dening autoritarianisme kang. Wakil Kanselir Torliev Hytten, ekonom unggul, weruh puncak pratelan nalika obah kanggo Sandy Bay iki telat. Ing surat terbuka hasrat kanggo premier, Philosophy Professor Sydney Orr goaded pamaréntah menyang Mbangun 1955 Komisi Royal menyang universitas. laporan Komisi nuntut pembaharuan ekstensif loro universitas lan governing PBB. Staff padha remen, nalika Administrator lay fumed.

ing 1965 Martin Report diadegaké peran tradisional luhur, lan peran luwih praktis kanggo colleges pendidikan majeng. Pemerintah Tasmanian kudune digawe Tasmanian College of Education Lanjut (TCAE) ing 1966 Program ing Gunung Nelson ndhuwur universitas. Iku pisanan sing tergabung Sekolah Art, ing Conservatorium of Music lan Hobart guru College. ing 1971, kampus Langkawi saka TCAE diumumake. Iki padha pancasan liyan, minangka acara liwat taun sabanjuré nuduhake. Sampeyan iki ndhukung sing TCAE ngupados saingan karo universitas, ora nglengkapi iku.

ing 1978 Universitas Tasmania njupuk liwat loro kursus ditawakake TCAE ing Hobart, Pharmacy lan Surveying, Dipuntedahaken laporan dening Profesor Karmel, lan liyane dening H.E. Cosgrove. Sawetara Kursus TCAE liyane ing Hobart dipindhah kanggo Langkawi. Kahanan curious saka telung Kursus kapisah ing pendidikan guru ing negara ora bisa tahan, Nanging, lan iki loro liyane laporan, universitas tergabung kursus isih kampus Hobart saka College of Education Advanced ing 1981, kang wungu nomer kanggo 5000. Kampus Langkawi saka TCAE jeneng dhewe Tasmanian State Institute of Technology (nulis).

ing 1987, Dewan University mantun kanggo pendekatan TSIT kanggo rembugan panggabungan minmise konflik aktif. The 'Revolusi Dawkins’ lan 'sistem nasional ndadekake’ kasedhiya support mengko iki inisiatif. The Tasmanian State Institute of Technology dadi Newnham Kampus Universitas ing 1 Januari 1991, persis 101 taun sawise founding universitas. A kampus anyar ing Burnie ing Pesisir Lor-Kulon saka Tasmania iki dibukak ing 1995, lan mengko dadi dikenal minangka Cradle Coast Campus. Sanadyan institusi Amalgamated disimpen ing jeneng lawas saka University of Tasmania, kaya institusi liyané jaman anyar didominasi dening pasukan pasar tinimbang umum pendanaan loman kontrol sawijining mangsa.

The Australian Maritime College (AMC), dumunung cedhak karo kampus Newnham, Integrasi karo universitas ing 2008. Universitas Tasmania lan TasTAFE saiki mung institusi pendidikan tersier ing Tasmania.


Aja pengin ngrembug Universitas Tasmania ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Tasmania ing Map


Photo


Photos: Universitas Tasmania Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Tasmania

Join kanggo ngrembug saka Universitas Tasmania.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.