Universitas Montreal

Universitas Montreal. Study in Canada.

Universitas Details Montreal

Ndhaftar ing Universitas Montreal

Ringkesan


ing Universitas Montreal inggih punika sawijining universitas risèt umum ing Montreal, Quebec, Canada. Lembaga francophone dumadi telulas fakultas, luwih saka sewidak departemen lan loro sekolah afiliasi: ing École Polytechnique (Sekolah Teknik) lan HEC Montreal (School of Business). Nawakake luwih saka 650 program lan lulusan program seng durung lulus, kalebu 71 program doktoral. The Education Times Higher World University Rankings saka 2014-2015 Universitas Montreal rangking ing titik 113th global. The Université de Montreal digawe menyang posisi 83rd donya miturut Quacquarelli Symonds (QS) ranking University World kanggo 2014-2015 (kategori lulus).

Universitas wis income riset Quebec kang paling gedhé disponsori lan paling gedhé katelu ing Kanada, allocating cedhak $524.1 yuta kanggo riset kang dianakaké ing luwih saka 150 pusat riset ing 2011. Iku uga bagéan saka universities U15. Luwih saka 55,000 mahasiswa kasebar wonten ing program seng durung lulus lan lulusan, nggawe universitas paling gedhé kaloro ing Kanada ing syarat-syarat enrollment mahasiswa.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Fakultas Seni lan Ilmu

  • Canadian Center for Jerman lan Eropa Pasinaon
  • Pusat Spanyol Resources
  • Pusat Studi Classical
  • Pusat Studi Asia (CETASE)
  • Pusat Studi Bangsa Universities Montreal
  • Pusat Studi Medieval
  • Departemen Antropologi
  • Departemen Biokimia
  • Departemen Kimia
  • Departemen Komunikasi
  • Departemen Demography
  • Departemen Pasinaon Inggris
  • Departemen Perancis-basa Literatures
  • Departemen Geografi
  • Jurusan Sejarah
  • Jurusan Sejarah Seni lan Film Pasinaon
  • Jurusan Ilmu Komputer lan Research Operational
  • Departemen Linguistics lan Translation
  • Departemen Sastra Comparative
  • Departemen Literatures lan Basa World
  • Departemen Sastra lan Modern Languages
  • Departemen Matematika lan Statistik
  • Departemen Philosophy
  • Departemen Fisika
  • Departemen Psikologi
  • Jurusan Ilmu Politik
  • Departemen Ilmu Biologi
  • Jurusan Ekonomi
  • Departemen Sosiologi
  • Education Center Teknologi Informasi (DESI)
  • Language lan Foreign Budaya Education Center
  • Language Centre
  • Montreal Pusat Studi International (cerium)
  • Sekolah Library Informasi Ilmu
  • Sekolah Kriminologi
  • Sekolah Psychoeducation
  • School hubungan Industrial
  • Sekolah Karya Sosial
  • Service Dhukungan kanggo Education Interdisipliner lan Sukses Student (Safire)

Fakultas Terus Education

Fakultas Dentistry

  • Departemen reconstructive Dentistry
  • Dentistry Departemen Health Oral
  • Departemen Stomatology

Fakultas Pendidikan

  • terus Education
  • Pusat Training Guru
  • Departemen Didactics
  • Departemen lan Administrasi Foundations Educational
  • Departemen Psychopedagogy lan Andragogy

Fakultas Desain Lingkungan

  • Institut Planning Urban
  • Sekolah Architecture
  • Sekolah Landscaping
  • School of Design Industrial
  • Program Design Interior

Fakultas Ilmu Graduate

Fakultas Hukum

Fakultas Kedokteran

  • Departemen Anesthesiology
  • Departemen Biokimia
  • Departemen Lingkungan lan Kesehatan
  • Departemen Kulawarga Kedokteran
  • Departemen Administrasi Health
  • Departemen Kedokteran
  • Departemen Mikrobiologi lan Immunology
  • Departemen Nutrition
  • Departemen Kebidanan lan Ginekologi
  • Departemen Ophtalmology
  • Departemen Patologi lan Biologi Selular
  • Departemen Pediatrics
  • Departemen Farmakologi
  • Departemen Fisiologi
  • Departemen Psikiatri
  • Departemen Radiology, Radio-Onkologi lan Kedokteran Nuclear
  • Departemen Sosial lan Kedokteran Nyegah
  • Departemen Surgery
  • School of Public Health
  • Sekolah Rehabilitation
  • Sekolah Speech therapy lan Audiology

Fakultas Music

Fakultas Nursing

Fakultas Farmasi

Fakultas Teologi lan Agama Ilmu

Fakultas Veterinary Medicine

  • Departemen Veterinary Biomedicine
  • Departemen Ilmu Clinical
  • Departemen Patologi lan Mikrobiologi

Departemen Kinesiology

Sekolah Campgrounds

History


Minangka lembaga, universitas iki pisanan didegaké nalika Université Laval in Quebec ngedegaké salah siji cabang anyar ing Montreal ing 1878, qui est devenu Dikenal minangka Universitas Laval ing Montreal. Iki pisanan banjur marang wishes saka nyawa Montreal kang, sing nganjurake universitas sawijining ing kutha kang. bagean tartamtu saka fasilitas pendidikan institusi kang, kayata sing saka Séminaire de Québec lan Fakultas Kedokteran, didegaké minangka Montreal Sekolah Kedokteran lan Bedah, wis ditetepake ing Montreal ing 1876 lan 1843 mungguh. Vatikan diwenehake universitas sawetara otonomi administratif ing 1889, mangkono saéngga milih profesor dhewe lan lisensi Jl dhewe. Nanging iku ora nganti 8 May 1919 sing charter papal saka Paus Benediktus XV diwenehake otonomi lengkap universitas. Iku mangkono dadi universitas Katulik lan sawijining diadopsi Université de Montreal minangka jeneng sawijining. Laval dumadi dening Wilfrid Beaudry iki darmabakti kanggo siswa ing Universitas Laval lan Université de Montreal. The music for piano iki diterbitake ing Québec dening J. Beaudry, taun 1906.

Ing wektu sawijining titah, kurang saka satus siswa padha ngakoni kanggo telung fakultas universitas, kang ing wektu iku padha dumunung ing Dataran. Iki padha Fakultas teologi (lokasi situs punika Grand Seminari Montreal), Fakultas hukum (déning Society of Saint-Sulpice) lan Fakultas medicine (ing Château Ramezay).

training lulusan adhedhasar model Amérika Jerman-inspirasi saka specialized karya mesthi lan completion saka tesis riset iki ngenalaken lan diadopsi. Akèh perusahaan pendidikan Québec'ssecondary dipunginaaken cara mesthi klasik saka werna-werna kualitas. Dipeksa universitas satunggiling sekolah nyamektakaken ing 1887 kanggo Atmosfer tingkat pendidikan siswa sawijining. dijenengi “Fakultas Seni”, sekolah iki bakal tetep dienggo nganti 1972 lan ana ing leluhur saka sistem Cégep Québec saiki.

Two sekolah béda wusanané dadi afiliasi universitas. Pisanan Ana École Polytechnique, sekolah engineering, kang didegaké ing 1873 lan dadi afiliasi ing 1887. Kapindho Ana Ecole des Hautes Etudes Commerciales, utawa HEC, kang didegaké ing 1907 lan dadi bagéan saka universitas ing 1915. Sekolah francophone pisanan arsitektur ing Kanada kabuka ing 1907 ing École Polytechnique.

antarane 1920 lan 1925, pitung fakultas anyar ditambahaké kanggo dhisikan telung: Philosophy, Sastra, Ilmu, Veterinary medicine, surgery dental, Pharmacy lan Sosial èlmu. notabene, Fakultas MIPA Social didegaké ing 1920 dening Édouard Montpetit, ing laic pisanan mimpin fakultas a. Panjenenganipun salajengipun kawujud peran sekretaris jendral nganti 1950.

ing 1965, janjian saka universitas rektor sekuler pisanan, Roger Gaudry, paving dalan kanggo modernisasi. Universitas mantep program jurusan pendidikan diwasa pisanan ana dening Universitas Canadian French in 1968. taun sing padha dipunresmikaken Lionel-Groulx lan3200 Jean Brillant bangunan, mantan mawi asmanipun Quebec nasionalis Lionel Groulx. Taun iki, Garasi parking Louis Collin -which menang medali Gubernur Jendral ing arsitektur ing 1970 – iki di bangun.

Acara penting sing ditandhani Sajarah universitas ana ontran-ontran École Polytechnique. on 6 Desember 1989, a gunman gegaman bedhil sing ngetik bangunan École Polytechnique, nyababaken 14 wong, kabeh kang padha wanita, sadurunge njupuk dhewe urip.

wiwit 2002, universitas punika sampun mangkat ing proyèk konstruksi kang paling gedhé wiwit taun 1960-an, karo limang bangunan modern anyar ngrancang kanggo riset ing pharmacology, engineering, aerospace, pasinaon kanker lan bioteknologi.


Aja pengin ngrembug Universitas Montreal ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Montreal ing Map


Photo


Photos: Universitas Montreal Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Montreal

Join kanggo ngrembug saka Universitas Montreal.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.