Goethe University Frankfurt

Goethe University Frankfurt

Goethe University Details Frankfurt

Ndhaftar ing Goethe University Frankfurt

Ringkesan


Goethe University Frankfurt, dipanggonke antarane universities riset internasional ndhuwur, nawakake macem-macem saka sudhut program akademik, klompok warna Gambling, lan fokus ing cedhak interdisipliner kanggo mecahaké masalah Komplek. Universitas iki jenenge sawise Johann Wolfgang von Goethe, ing polymath Frankfurt-lair kesuwur kontribusi luar biasa marang sastra, ilmu, lan filsafat.

Founded in 1914 karo pendanaan pribadi lan inspirasi dening Warisan saka gamblang Eropah, Goethe University stands metu minangka perintis "universitas warga '" -Lan sajarah saka Universitas iku salah siji saka openness lan partisipasi masyarakat.

dina iki, Goethe University iku salah siji saka mung universities ing Jerman sing seneng umum pendanaan wujud kajawi otonomi administratif lan kemampuan kanggo nggawe sumbangan pribadi.

Minangka universitas karo dhana, model pendanaan langka ing sistem Jerman pendidikan sing luwih dhuwur, GU seneng kebebasan owahan saka kontrol negara nalika nerangake rincian carane universitas modern kudu mbukak, kalebu Pengangkatan saka profesor. The sumbangan sing lagi dibangun bakal nandur modhal khusus ing mromosiaken atmosfer banget kang kanggo riset, sinau, mikir, lan nggawe.

Dumunung ing kutha paling kosmopolitan lan internasional Jerman, universitas nengsemake awak warna mahasiswa lan peneliti saka sak donya. Siswa ing entuk manfaat Goethe saka sinau lan urip ing Frankfurt, tengah financial lan dagang paling gedhé ing Eropah-karo kathah kesempatan kanggo sinau lan laku ngandika Jerman. dina iki, Frankfurt wis ratedamong ndhuwur 10 kota-kota Liveable ing donya (miturut Consulting toMercer Human Resource).

Tokoh Key ing Goethe University Frankfurt

  • A total 46,547 siswa padha dipuntampi ing Goethe University ing wiwitan semester mangsa 2014/2015. saka cacah iki mau, 9,453 padha siswa pisanan-semester lan 7,302 padha siswa internasionalsaka kira-kira 125 negara.
  • universitas iki dianugerahi kira-kira 182 yuta Euros pendanaan eksternal, kalebu pendanaan wonten ing negara Kampanye Hesse Pembangunan Excellence Scientific lan Economic (Loewe).
  • kanthi 511 Beasiswa Jerman lan total 919,800 Euros ing sumbangan ndhukung, universitas sapisan liyane ditingkat ndhuwur antarane universities Jerman ing kategori punika.
  • in total, Goethe University remen nampa rekaman 71 yuta Euros ing sumbangan ing taun centenary sawijining.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Hukum
  • Ekonomi lan Manajemen
  • Ilmu sosial
  • Ilmu pendidikan
  • Psikologi lan Ilmu Olahraga
  • Teologi Protestan
  • Gréja Katulik Roma Teologi
  • Philosophy lan Sejarah
  • Fakultas Linguistics, budaya, lan Seni
  • modern Languages
  • Geosciences lan Geografi
  • Ilmu Komputer lan Mathematics
  • Fisika
  • Biokimia, Chemistry lan Farmasi
  • Ilmu biologi
  • Ilmu Kesehatan

History


Goethe University iki diadegaké ing 1914 minangka universitas unik "warga 'a,"Dibiayai warga sugih ing Frankfurt, Jerman. jenenge ing 1932 sawise siji saka pribumi paling misuwur ing kutha kang, Johann Wolfgang von Goethe, dina iki universitas wis liwat 38,000 siswa. Looking ing timeline sajarah Goethe Universitas, iku cetha sing dasawarsa pungkasan wis diprodhuksi owah-owahan wujud kanggo universitas-lan sing ana semangat maju cetha.

Sawisé dianggep lembaga liberal utawa ngiwa-condong, Goethe Universitas mbok menawa paling dikenal minangka panggonan kelairan saka Frankfurt School pengaruh, bagéan saka Lembaga Penelitian-kang Social nduweni sawetara saka pamikir anjog Eropah kang 20thcentury ing (kalebu, Tuladhane, Theodor Adorno, Max Horkheimer, Jürgen Habermas, Herbert Marcuse, Hans-Georg Gadamer, Martin Buber, lan Paul Tillich).

Amarga saka ketegangan rasis lan politik nalika jaman Nazi, cedhak siji-pihak Staff akademisi universitas kang padha mecat sak iki wektu-luwih saka ing sembarang universitas German liyane. Goethe University uga diputer peran utama ing mbantah mahasiswa saka 1968 sing mimpin kanggo politik ngenggalaken pendidikan nyebar ing Jerman lan ing Eropah.

Goethe University nganut reputasi ing èlmu sosial

Ing taun anyar, Goethe University nganut reputasi ing èlmu sosial, nanging ditambahaké fasilitas penting anyar lan Gambling ing èlmu alam uga hukum, Sajarah, basa, humaniora, seni, lan ekonomi. Sawijining "kelompok-kelompok saka kaunggulan", pusat riset interdisipliner, wis mbantu kanggo ngasah profil akademisi universitas, nampa asil pinunjul ing wilayah warna kiro-kiro saka èlmu alam ("Kompleks makromolekuler") kanggo medicine ("Cardio-Pulmonray System", klaster keunggulan ing collaboration karo Universitas Giessen lan Max-Planck-Institut kanggo Heart lan Research Lung in Bad Nauheim, kang ngayahi nglereni riset pinggiran kanggo therapy novel saka penyakit jantung lan paru-paru) lan humaniora lan ilmu sosial ("Ing tatanan saka normative Pesenan").

Srongly setya ndhukung peneliti enom

Goethe University banget setya ndhukung peneliti enom dening aturan kesempatan pinunjul kanggo entuk gelar doktor. Ing akeh universitas, peneliti kudu milih antarane entuk PhD ing "tradisional" cara ing Jerman, utawa minangka bagéan saka "kabentuk" program PhD. Ing Goethe University, kabeh calon doktor layak kanggo aplikasi kanggo dadi anggota ing Goethe Graduate Academy (GRADE) lan akses unik kesempatan latihan lan jaringan sing ciri khas saka program liyane kabentuk.

Akhire, siji ngirim sebutno ambisi "nawakke mikir" universitas: Frankfurt Institut Kompeni Studi Lanjut (FIAS) lan Institut Studi Advanced ing Kamanungsan, kang sumerep dhewe minangka laboratorium kanggo kawruh inovatif ing masyarakat.

Universitas iki uga cikal ing "Proses Bologna" sing mbantu kanggo ease mobilitas mahasiswa lan metu liwat 40 negara Eropa, standardizing struktur jurusan. wiwit taun 2005, Goethe University wiwit aturan program master pisanan lan ngalih saka Jerman tradisionaldiploma utawa Magister menyang sarjana lan sistem master bakal lengkap ing semester mangsa 2011/12. dina iki, Goethe University nawakake akeh Kursus individu lan program gelar Inggris, shift utama liyane. Four program master ing Ilmu Ekonomi diajari tanggung in English, siji liyane iku bilingual (German lan Inggris) program. program akeh master ing èlmu alam uga bisa sinau tanpa kawruh lengkap ing basa Jerman, lan pasinaon doktoral ing variétas lapangan bisa uga asring di tangani ing Inggris.

First universitas utama ing Jerman kanggo dadi universitas dhasar

ing 2001, universitas ana universitas pisanan utama ing Jerman kanggo dadi universitas dhasar, tegesé negara Hessen isih bakal nyedhiyani pendanaan kanggo nutupi paling saka budget taunan nanging universitas bakal bisa netepake sumbangan pribadi lan seneng otonomi administratif lengkap ing prakara kayata janjian fakultas. Goethe University saiki wis asosiasi Lulusan API lan wis wungu € 145,5 yuta (kesepakatan tenan klebu ing pitungan) lan digawe luwih saka 50 anyar endowed ngunjungi profesor-an re-affirmation penting identitas universitas minangka "universitas warga '".

Ing negara Hessen wis nandur modal total € 1.2 yuta kanggo bantuan nggawe lingkungan kampus bener ing Frankfurt karo telung lokasi béda: Kampus Westend kanggo ilmu lan èlmu sosial, Kampus Riedberg kanggo èlmu alam, lan Campus Niederrad kanggo obat. Tilas Bockenheim kampus utama, kang madeg wiwit dina pendiri universitas, ora bakal bisa dienggo yen bangunan anyar lengkap.


Aja pengin ngrembug Goethe University Frankfurt ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Goethe University Frankfurt ing Map


Photo


Photos: Goethe University Frankfurt Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Goethe University Frankfurt

Join kanggo ngrembug Goethe University Frankfurt.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.