Ruhr University Bochum

Ruhr University Bochum. Study ing Jerman. Education in Europe.

Ruhr University Details Bochum

Ndhaftar ing Ruhr University Bochum

Ringkesan


Ruhr University Bochum , dumunung ing bukit kidul area Ruhr tengah Bochum, didegaké ing 1962 minangka universitas umum pisanan anyar ing Jerman wiwit Perang Donya II. Instruction wiwit ing 1965.

The Ruhr-University Bochum iku salah siji saka universitas wonten ing Jerman lan bagéan saka Deutsche Forschungsgemeinschaft, organisasi pendanaan riset Jerman paling penting.

RUB banget sukses ing Excellence Initiative saka Federal Jerman lan Pemerintah Negara (2007), kompetisi antarane universities paling adiluhung Jerman. Iku salah siji saka sawetara institusi ngiwa saingan kanggo judhul sing “universitas elit”, nanging ora kasil ing puteran pungkasan kompetisi. Ana saiki sangang universities ing Jerman sing terus judhul iki.

Universitas Bochum ana satunggal pisanan ing Jerman kanggo introduce derajat sarjana lan master internasional, kang diganti ing Diplom Jerman tradisional lan Magister. Kajaba kanggo kasus-kasus khusus sawetara (contone ing Law) derajat sing ditawakake kabeh fakultas Universitas Ruhr. saiki, universitas nawakake total 184 program studi beda saka kabeh kothak akademisi dituduhake ing universitas.

Dumunung ing satengahe dinamis, area metropolitan grapyak saka Ruhr, ing jantung Eropah, ing Ruhr-Universität Bochum (RUB) karo sawijining 20 fakultas, Unit lembaga disiplin RUB kang, punika asal kanggo 5,600 karyawan lan liwat 41,000 mahasiswa saka 130 negara. Kabeh disiplin ngelmu gedhe sing tanggal siji kampus kompak.

RUB punika sawijining cara kanggo dadi salah siji saka universities Eropah anjog saka 21 abad. Meh kabeh Kursus sing ana minangka sarjana lan program gelar Master. program kaunggulan kita wis digawe piyambak jeneng internasional: RUB Research School minangka College internasional kanggo riset doktoral kabentuk ing èlmu urip, èlmu alam, engineering, humaniora lan ilmu sosial; ing Cluster saka Excellence RESOLV (Ruhr nylidiki Solvation); interfaculty lan Departemen Research interdisipliner, sing silih, nasional lan internasional jaringan, ngasah profil RUB ing. Added iki program unsurpassed kanggo promosi awal Karir Peneliti, lan infrastruktur banget.

Apa ndadekake kabeh teka urip iku wong-wong sing ketemu ing kampus karo thirst kawruh, penasaran sing, lan prasetya sing. Padha bantuan wangun RUB lan sing mbukak-mindedness ndadekake RUB ing Panggonan atraktif kanggo wong saka sak donya.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Kamanungsan

  • Fakultas Protestan Teologi
  • Fakultas Teologi Universitas Katulik
  • Fakultas Filsafat lan Research Educational
  • Fakultas History
  • Fakultas filologi
  • Fakultas Hukum
  • Fakultas Ekonomi
  • Fakultas Ilmu Sosial
  • Fakultas Ilmu Asia
  • Fakultas Ilmu Olahraga
  • Fakultas Psikologi

Teknik Ilmu

  • Fakultas Civil lan Teknik Lingkungan
  • Fakultas Teknik Teknik
  • Fakultas Teknik Listrik lan Teknologi Informasi

Ilmu Alam

  • Fakultas Matematika
  • Fakultas Fisika lan Astronomy
  • Fakultas Geosciences
  • Fakultas Kimia lan Biokimia
  • Fakultas Biologi lan Bioteknologi

Kedokteran

  • Fakultas Kedokteran
    • Clinics RUB


Aja pengin ngrembug Ruhr University Bochum ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Ruhr University Bochum ing Map


Photo


Photos: Ruhr University Bochum Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Ruhr University Bochum

Join kanggo ngrembug saka Ruhr University Bochum.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.