Universitas Lubeck

University of Lubeck Details

Enroll at University of Lubeck

Ringkesan


ing 1973, the University of Lubeck became an independent scientific institution in the state of Schleswig-Holstein. We offer program gelar medicine, ilmu komputer, engineering, lan èlmu alam. program Interdisipliner nyakup ilmu alam, ilmu komputer, lan medicine kurban praktis lan munggah-kanggo-tanggal pendidikan underpinned dening standar dhuwur saka kesehatan. Kondisi kene kanggo ngembangaké lan nglamar teknologi inovatif, mrekso, lan pangobatan sing becik, minangka asil saka guyub antarane fakultas, and collaboration with other institutions in Lübeck, Pusat Penelitian Borstel, ing Laser Medical Centre, lan bisnis lokal. Teaming-up karo Gambling nasional lan internasional bolsters kualitas riset ing universitas kita, saiki ditetepake dening rong kothak khusus riset.

Dibandhingake karo pawiyatan luhur liya, Universitas Lubeck cilik, karo mung 3,400 siswa - nanging pamer aspek guru-murid sing pinter. Klasemen dhuwur saka èlmu komputer lan medicine kita siswa underscores standar dhuwur saka ajaran lan pendidikan kita.

Universitas Lubeck

  • Dijamin otonomi déning negara. Iki telpon kanggo poto-governance, Performing riset pinunjul ing ukuran internasional, nyediakake pendidikan nuntut, nuwuhaké akademik enom, lan njupuk Staff qualified mlaku. We entuk gol iki liwat program interdisipliner nglibatno ing fakultas Kedokteran, èlmu alam, lan ilmu komputer / Engineering.
  • We nyedhiyani care-layanan lengkap kanggo patients ing kita Clinic.

Universitas Lubeck

lan anggota lan institusi sing kagayut sawijining:

  • Tumindak riset dhasar inovatif lan kawruh-mimpin karo sawetara saka sudhut aplikasi;
  • kurban multifaceted, majeng, pendidikan basis riset didegaké ing teori, ing proses sistematik lan didactically uga kabentuk kanggo mbangun kreteg kanggo donya nyata, lan maneh iki ajeg;
  • Usaha kanggo ngenggalaken kaku lan aktif kabeh program gelar lan semester, supaya nggawe lan majokake pendidikan inovatif;
  • Kolaborasi karo Gambling lan karo bisnis domestik lan internasional, utamané sing adhedhasar ing wilayah;
  • Sing nasional lan internasional tujuan lan competitive;
  • Rencana tanggung jawab kanggo mangsa ngembangaken universitas, fakultas lan Clinic, lan nambah pinunjul sing;
  • Njamin standar sing paling saka kualitas kanggo kabeh layanan;
  • Ngadeg kanggo toleransi lan interaksi tanggung jawab antarane kabeh kelompok ing universitas lan kanggo prinsip kesetaraan, utamané ing antarane lanang lan wadon, lan gawe gaweyan kanggo nepaki iki;
  • Nambah semangat anggota kanggo njupuk ing tanggung jawab;
  • Nggawe atmosfer pro-kulawarga lan framework luwih Atmosfer pendidikan lan Careers karo kulawarga urip;
  • Undhang ing tanggung jawab, ekonomi, lan proses wewenang kanggo nggunakake sumber daya kapasrahake marang wong-wong karo care lan ing cara-loropaken lingkungan.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Degree Programmes Taught in English

  • Teknik Biomedis
  • Infection Biology

Degree Programmes Taught in German

  • Ilmu Komputer
  • Computational Life Science
  • Entrepreneurship in Digital Technologies
  • Media Informatics
  • Kedokteran
  • Medical Informatics
  • Medical Engineering Science
  • Molecular Life Science
  • Psychology

History


1912 Strecknitz Treatment and Care Centre
sawise 1945 City Hospital East
3. November 1964 Academy of Medicine of Lübeck (2nd Faculty of Medicine of the Christian Albrechts University of Kiel), clinical semester for the medicine degree programme
7. May 1973 Medical School of Lübeck
1979 Preclinical Faculty of Natural Sciences (dina iki: Faculties of Computer Science/Engineering and Natural Sciences), for students in the pre-clinical semester of their medical degree programme
10. May 1985 Medical University of Lübeck
WS 1993/94 Computer Science degree programme
WS 2001/02 Molecular Biotechnology degree programme (saiki: Molecular Life Science)
29. Mai 2002 Universität zu Lübeck
WS 2002/03

WS 2007/08

Computational Life Science degree programme
Medical Engineering Science degree programme


Aja pengin discuss University of Lubeck ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


University of Lubeck on Map


video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

University of Lubeck reviews

Join to discuss of University of Lubeck.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.