Universitas Stuttgart

Universitas Stuttgart

Universitas Details Stuttgart

Ndhaftar ing Universitas Stuttgart

Ringkesan


Universitas Stuttgart dumunung ing tengah wilayah ekonomi Highly dinamis karo reputasi donya kanggo keunggulan ing kothak teknologi mobile lan informasi, produksi, proses engineering uga ilmu urip. Universitas Stuttgart didegaké ing 1829, ing awal umur industri ing Eropah, lan wis ngrayakake ulang 175-th ing 2004. Kerjasama antarane technical, sains fisik lan manungsa wis mesthi wis kauntungan saka University of Stuttgart. Dina universitas punika modern, institusi prestasi-mengorientasikan karo sawetara komprehensif subjek lan fokus ing disiplin technical lan fisik. Maxim ora mung "proyek-kualifikasi", nanging “teknologi, kawruh lan pendidikan kanggo wong ", minangka motto Universitas Stuttgart ngandika.

The income saka dana external, kang tansah dhuwur, ana watara 193 yuta Euros ing 2013 lan nuduhake, sing Universitas iku akeh sought sawise partner dening internasional lan Jerman, organisasi negara lan pendanaan pribadi lan ekonomi. Luwih saka 5.000 karyawan bisa liwat 150 Gambling,10 fakultas lan ing institusi tengah; iki ndadekake Universitas Stuttgart siji saka juragan paling saka wilayah. Ing wayahe, 27.200 mahasiswa sing kedhaftar, 3.000 siswa lulusan saben taun lan miwiti Careers. tambahan, bab 60 trainee saka akeh cabang beda olahraga kanggo proyek sing kene. Padha dadi teknisi laboratorium biologi, cabinetmakers lan akeh dagang liyane – ing pelatihan universitas, Laboratorium lan kantor.

Minangka kampus universitas karo lokasi disambungake uga, cedhak kemungkinan rekreasi atraktif ing lingkungan lan Integrasi rapet ing urip budaya saka kutha, universitas menehi kahanan sing paling apik kanggo sinau lan apa uga bhinéka saka kemungkinan proyek kanggo lulusan. Bebarengan karo teknologi informasi modern, hostels nyaman lan omah kanggo dosen tamu, institusi tetanggan saka Max Planck-, ing Fraunhofer Institute lan Jerman Aerospace Center akehe lemah fertile kanggo inovasi lan Komunikasi ngelmu. Lan wong-wong sing pengin ketemu perusahaan karo anyar ngerti-carane sing bisa nemokake support lan ruang kantor ing tengah lokal kanggo teknologi. Lan what`s liyane, kualitas urip uga dhuwur: Nengsemake posisi Stuttgart antarane alas lan anggur, Pagunungan Swabian lan Black Forest karo aktivitas kaum atraktif lan sawetara saka sudhut acara budaya – saka ballet kanggo Variete – nggawe urip kene kesenengan sing.

Emphasis utama Universitas Stuttgart ing engineering lan èlmu alam. Nanging, nggabungke wilayah iki karo ilmu lan èlmu sosial nambah soko khusus kanggo profile.

Pratondho saka status banget sing loro proyèk sing padha sukses ing anyar "Excellence Initiative" disponsori déning Federal lan pemerintah Negara. One project punika Cluster saka Excellence "Teknologi Kerja" lan liyane, Graduate School "Advanced Manufacturing Engineering". Kita uga melu ing pirang-pirang Bina Pusat Riset lan Training Research Groups. project liyane pinunjul punika CampusARENA2036 Research, sing menehi platform kanggo peneliti saka institut lan perusahaan kanggo kerjo bareng ing sinergi ing topik Produksi lan bobot entheng Pipes.

Aktivitas riset sing sekitar wilayah wolung interdisipliner, "Modelling lan Kerja Teknologi", "Bahan New", "Sistem Complex lan Komunikasi", "Konsep Teknologi lan Teknologi Evaluation", "Energy lan Environment", "Mobilitas", "Design Integrated Product lan Organisasi Production" uga "Building lan Housing". The Universität Stuttgart arep ngiyataken riset liwat jaringan antar disiplin kerjasama supaya terus kanggo nggedhekake posisi nglereni-pinggiran ing kothak kasebut.

Universitas Stuttgart arep nambah ngarsane internasional lan musataken ing tema sing tengah wigati kanggo mangsa. Konco iki dumunung ing sesanti janji riset ing kabèh urip-siklus produk. Wiwit karo model molekul, terus liwat materi lan proses tingkat ing desain, produksi lan praktis, lan ends karo proses daur-ulang. Iki melu ora mung ing implementasine engineering technical nanging uga evaluasi sokongan saka inovasi teknologi.

Lulusan saka Universitas Stuttgart sing disiapake kanggo kompetisi internasional dening tetep ing luar negeri lan nomer nambah saka master lan sarjana kursus sinau ing basa Inggris. Nuduhake siswa internasional (20%) punika langkung. Tengen saka wiwitan ing Jerman siswa manca sing dijupuk saka bilur karo program welcome khusus. Program Lulusan dibangun kanggo Tetep ing tutul karo universitas sawise lulus.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Arsitektur lan Planning Urban
  • Civil- lan Teknik Lingkungan
  • Kimia
  • Teknologi energi, Proses Engineering lan Teknik Biologi
  • Ilmu Komputer, Tukang lestrek, lan Teknologi Informasi
  • Teknik Aerospace lan Geodesi
  • Engineering Design, ProductionEngineering lan Teknik Otomotif
  • Matematika lan Fisika
  • Kamanungsan
  • Manajemen, Ekonomi lan Ilmu Sosial

History


saka 1770 kanggo 1794, ing Karlsschule ana Universitas pisanan ing Stuttgart. Dumunung ing Stuttgart-Hohenheim, wis wiwit 1818 wis Universitas Hohenheim lan ora gegandhengan karo Universitas Stuttgart, kajaba kanggo sawetara aktivitas peserta.

Apa saiki Universitas Stuttgart didegaké ing 1829, lan ngrayakake ulang 175th ing 2004. Amarga saka nambah wigati saka èlmu technical lan instruction ing kothak kasebut, saka 1876 universitas iki dikenal minangka Technical College. ing 1900 iku dianugerahi hak ngawèhaké derajat doktoral ing disiplin technical. Pangembangan kursus sinau wonten ing Universitas Teknik Stuttgart mimpin diganti ing 1967 kanggo saiki dina “Universitas Stuttgart”. Kanthi owah-owahan iki saka jeneng teka bebarengan dibangun munggah lapangan anyar, kayata sajarah ilmu lan teknologi lan èlmu sosial, lan extension gedhe-gedhe sing wis ana, kayata Sajarah lan seni.

Wiwit pungkasan taun 1950-an, bagean saka universitas wis dumunung ing pinggiran kutha Stuttgart-Vaihingen. Paling subjek technical (ilmu komputer, engineering, etc.) dumunung ing Vaihingen, nalika ing ilmu, èlmu sosial, arsitektur, lan topik padha isih dumunung ing kampus pusat kutha.


Aja pengin ngrembug Universitas Stuttgart ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Stuttgart ing Map


Photo


Photos: Universitas Stuttgart Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Stuttgart

Join kanggo ngrembug saka Universitas Stuttgart.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.