Ural State Law Academy

Ural State Law Academy

Ural Hukum Negara Details Academy

Ndhaftar ing Ural Hukum Negara Academy

Ringkesan


Sajarah USLA awale 30s awal abad XXth. Miturut résolusi Komite Eksekutif Central tanggal 20.04.1931 ing Siberian Institute of Law Soviet iki diadegaké ing Irkutsk. Institut wis telung kursi: Ketua Pasinaon Socio-ekonomi lan politik, Ketua Hukum Ekonomi Soviet lan Ketua Hukum Pidana lan Procedure. Sajrone taun akademik pisanan mung 56 mahasiswa padha dipuntampi lan Staff memulang klebu mung 15 profesor.

ing 1934 dening resolusi Dewan Rakyat Commissars tanggal 01.08.1934 ing Siberian Institute of Soviet dipindhah saka Irkutsk Sverdlovsk. Sing mesthi wae saka pasinaon tambah saka taun kanggo telu papat. Akhire ing 1937, ing Siberian Institute of Law Soviet nampa jeneng anyar – Law Institute Sverdlovsk (Sui) lan iku jeneng iki kang Institut inggih minangka salah siji pusat utama pendidikan legal lan ilmu ing USSR. Wis sing kaping kathah ilmuwan misuwur ing bal yurisprudensi makarya ing Institut, Tuladhane, profesor Durdenevski V.N., Kechekyan S.F., Landau B.A., Cherepakhin B.B., Yudelson K.S., Yushkov S.V. lan liya-liyane.

Ing basis saka sekolah ngelmu Ural saka hukum iki kawangun sak wektu prewar. Kanthi perkembangan Sui kursi anyar padha mantep lan sing wis ana padha nggedhekake. Ing Kawa perang kamar sinau khusus lan Laboratorium padha dibangun. Miturut 1941 Staff memulang klebu 29 wong, karo 3 profesor lan 15 profesor digandhengake antarane wong-wong mau, lan nomer mahasiswa ngrambah 325. Senajan wektu perang angel kacandhet pembangunan iku ora mungkasi. Jumlah profesor tambah meh kaping pindho, nomer kursi tambah kanggo 8. pokrol Eminent saka Moscow, Leningrad, Kharkov, Minsk makarya ing Institut, e.g. profesor A.P.Gagarin, S.M.Gofman, G.A.Kursanov, E.S.Lola, R.P.Orlov, digandhengake profesor A.V.Grigoriev, F.M.Levitan, S.A.Rosmarin, M.L.Shifferman. ing 1943 Dewan Rakyat Commissars diwenehake Institut hak olahraga lan ngandharaken Calon lan Doktor Hukum.

1960-1970s padha taun pembangunan maju ing lingkup training Staff ngelmu lan pendidikan, ing taun owahan dhasar ing karya riset, dandan saka proses pendidikan, Tambah basa sumber. Tradhisi saka sekolah hukum Ural padha digawa metu lan nguwatké dening sarjana bakat, kayata S.S.Alekseev, O.A.Krasavchikov, M.I.Kovalev, V.E.Chirkin, G.V.Ignatenko, V.F.Yakovlev, V.S.Yakushev, A.F.Cherdantsev, V.M.Korelskiy, L.Y.Drapkin, Y.K.Osipov, V.P.Volozhanin. Amerga efforts lan akeh profesor saka Institut karya gedhe wis rampung ing latihan lan riset, buku-buku Publishing lan kirim-lulusan lan pendidikan.

on sawijining 50 ulang taun Hukum Institute Sverdlovsk dadi pusat ilmiah lan pendidikan paling gedhe ing specialists latihan Rusia ing hukum. on June 11, 1981 dening kaputusan saka Presidium saka Supreme Soviet ing USSR Institut dianugerahi Order of Red Banner kanggo prestasi ing latihan lan riset.

Sak tahun saka Law Institute Sverdlovsk - Law Academy Ural State luwih saka 60 ewu specialists Highly qualified padha dilatih ana. Lulusan saka SLI-USLA nyumbang nemen kanggo pangembangan construction negara lan legal, karya saka pengadilan lan pengadilan sistem, Bar lan notaris ing, banking, insurance, aktivitas investasi, science lan pendhidhikan legal. Akeh lulusan makarya ing struktur pemerintah:

  • S.S.Alekseev, Presiden Komite Supervision ukum USSR (1991-1992), Honoured Scientist Federasi Rusia, Cocog anggota Academy Russian of Science, Doctor of Law, profesor;

  • E.A. Smolentsev, Presiden Supreme Court USSR (1989-1991);

  • V.F.Yakovlev, Mentri Kehakiman saka USSR (1989-1990), Presiden Pengadilan Arbitrage Supreme saka USSR (1991-1992), Presiden Pengadilan Arbitrage Supreme saka Federasi Rusia (1992-2005), Penasehat kanggo Presiden Rusia, Honoured Scientist Federasi Rusia, Cocog anggota Academy Russian of Science, Doctor of Law, profesor;

  • Y.Y.Chaika, Mentri Kehakiman saka Federasi Rusia (1999-2006), Jaksa Umum Federasi Rusia;

  • N.S.Trubin, Jaksa Jendral USSR;

  • P.V. Krasheninnikov, Mentri Kehakiman saka RF (1998-1999), Ketua Panitia Duma Negara sipil, pidana, aturan Arbitration lan prosedural;

  • Hakim saka Mahkamah Konstitusi saka RF: L.O.Krasavchikova, G.A.Zhilin, O.S.Khokhryakova;

  • Hakim ing Pengadilan Supreme saka RF: V.Y.Zaitsev, G.N.Popov, S.A.Razumov, V.N.Podminogin, L.A.Korolyov, V.P.Stepanov;

  • Ketua saka Courts Arbitrage Federal saka RF: A.V.Absalyamov, A.A.Evstifeev, I.V.Reshetnikova, I.S.Faizutdinov;

  • Ketua saka Courts District saka RF: V.N.Belyaev, L.I.Branovitskiy, F.M.Vyatkin, V.M.Dolmatov, I.K.Ovcharuk, A.M.Sushynckih, etc.

Ing pungkasan taun 1980-an-awal taun 1990-an ing SLI kaya akeh wong ing negara ngalami owah-owahan serem. on Desember 24, 1992 Sverdlovsk Hukum Institut iki jeneng Ural State Law Academy.

The USLA ngatur kanggo nyimpen lan Multiply prestasi wektu Soviet lan tekan anyar gedhe-gedhe. Sakniki USLA terus dadi salah siji pusat ilmiah lan pendidikan paling gedhe legal ing Rusia, nyatukno tradhisi paling pendidikan legal klasik karo teknologi pendidikan modern. Miturut ranking National sekolah pendidikan sing luwih dhuwur paling saka Rusia conducted dening Mentri Pendidikan lan Ilmu ing USLA ajeg njupuk hadiah. Miturut peringkat National "Education saka negara elit 2006" lan ranking liyane, conducted dening peringkat Agensi Independent Pendidikan "ReitOR", ing USLA uga ajeg diselehake ing posisi dhuwur.

ing 2004 ing USLA dadi hadiah-juara ing nominasi “Top 100 institusi Russian pendidikan sing luwih dhuwur” lan menang hadiah “medali emas. kualitas Eropah”. ing 2005 Rektor Academy, profesor V.D.Perevalov, dadi hadiah-pemenang program International “Pemimpin abad XXI” lan dianugerahi karo “Inggris Eropa” medali kanggo kontribusi pribadi kanggo integrasi Eropah. ing 2006 ing USLA dianugerahi karo medali emas asosiasi French kanggo industri pitulungan pembangunan. The kantin saka USLA dadi hadiah juara saka penghargaan nasional “Golden crane”, kang menehi publik paling kanggo kontribusi ingkang pangembangan industri pangan.

Ilmuwan, dosen lan postgraduates saka USLA njupuk bagéyan ing internasional, Konferensi lan seminar nasional lan regional. The USLA punika minangka organizer konferensi ngelmu lan Konferensi ing metodhe pasinaon. Wakil saka pawiyatan luhur anjog Russian lan manca njupuk bagéyan ing Konferensi. tahunan, ing April, ing “Dina Science” sing dianakaké. Wakil badan pemerintah Federal lan regional, wakil negara manca lan universities Russian njupuk bagéyan konferensi. “Dina siswa’ ilmu” lan Evolusi Hukum Konferensi Russian wis dadi tradisi apik. Kanggo sawetara taun USLA wis institusi utama pendidikan sing luwih dhuwur kanggo terus Kabeh-Russian Contest Mahasiswa’ Works scientific, sing diatur dening Mentri Pendidikan lan Ilmu Federasi Rusia. Ana panampa saka Beasiswa saka Presiden RF, saka Pemerintah RF, saka Gubernur wilayah Sverdlovsk, Dewan Academic saka USLA lan macem-macem dana, pemenang saka Olympiads lan Sayemboro antarane siswa lan postgraduates saka USLA.

wiwit 1993 ing USLA lan Mentri Kehakiman RF wis melu nerbitaken Russian Law Journal, sing iki klebu ing dhaftar anjog jurnal ilmiah lan publikasi ngendi asil ilmiah utama iki: kanggo gelar Doctor in Law diwenehi. Kejabi, ing USLA, Pengadilan Arbitrage High lan St. Petersburg State University melu nerbitaké Yearbook sipil lan arbitrage pengadilan lan jurnal ngisor – “Business, Manajemen lan Hukum”, “Hukum Russian: Education, laku, Ilmu” lan liya-liyane.

Perpustakaan ngelmu saka USLA punika coeval karo akademi. Suwene 75 taun iku wis nguripake menyang salah siji saka depositories buku paling gedhé sastra legal. Ana bab siji yuta salinan kene. Dana perpustakaan kalebu sastra in Russian (buku wiwitan tanggal bali menyang abad kaping 18); sastra manca sing kasusun saka karya akeh wakil wujud ilmu legal saka Eropah Kulon; fiction lan jurnal. Ing bangga perpustakaan punika kempalan buku langka priceless lan manuskrip sing tanggal bali menyang awal abad kaping-17. Iku kalebu karya legal lan politik ing Latin kaiket ing kulit lan parchment.

Kombinasi karya Extracurricular lan proses pendidikan, pendekatan individu kanggo saben mahasiswa, bab lan promosi saka gagasan lan usulan-usulan sing prinsip utama organisasi saka karya Extracurricular ing Law Academy Ural State. Siswa duwe kesempatan kanggo rawuh singing, choreography, rakyat, puisi, piwulang musik lan piwulang saka drama. ing 2005 siswa’ koor akademisi iki recreated. Mahasiswa nekani kelas kuwi peserta permanen, pamenang, pemenang saka siri lan pameran antarane sekolah luwih.

wiwit 2000 mahasiswa Academy wis Publishing koran “Lawyer”, ngendi padha bisa nuduhake kabisan Creative lan talents. koran “Lawyer” njupuk Panggonan II ing kontes sekolah luwih’ koran, kang dianakaké sak XX Festival UPI Spring (May 4-9, 2005).

manungsa waé khusus wis mbayar kanggo pendidikan fisik saka siswa. Ana akèh acara olahraga massa, kayata Festival Olahraga, Volleyball, Bal-balan lan bola basket Cups institusi saka Academy. Siswa bisa nindakake sambo, judo, lengen Gulat, Greco-Romawi Gulat, volleyball, basket, bal-balan, daya ngangkat, aerobics, pingpong, ski, badminton, renang, lan. Akademi bangga pelatih sawijining, sing ora mung duwe 50-taun pengalaman sport lan akèh kamenangan ing kompetisi ing donya nanging uga sikap saestu Kemanusiaan menyang saben mahasiswa.

hubungan internasional saka USLA ningkataké mobilitas saka Academy lan pangembangan proyek riset. Ural State Law Academy njogo lan develops hubungan karo sawetara sekolah anjog luwih saka Eropah, Amerika Serikat, lan CIS. seminar; French, sekolah panas hukum Jerman lan Eropa; nimbali saka iki: loro ing basa Rusia lan manca dadi panggonan umum. dosen’ lan siswa’ language luar negeri; ceramah dikirim dening profesor saka Academy ing sekolah sing luwih luar negeri lan kunjungan saka profesor manca menyang Academy sing dianakaké ing rutin.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Justice Institute
  • Institut bisnis lan hukum
  • Institut layanan tuntutan ukum
  • Institut hukum negara lan internasional
  • training kualifikasi lan retraining Institute Staff
  • fakultas sarjana
  • fakultas pendidikan profesional Umum
  • fakultas training magisterial
  • fakultas Petang
  • fakultas program Short
  • fakultas Region-sore
  • fakultas lulus
  • Fakultas pendidikan tambahan
  • Doktor lan latihan Aspirant fakultas

History


The Siberian Institut Hukum Soviet iki diadegaké ing April 20, 1931 ing Irkutsk dening kaputusan saka pamaréntah Uni Soviet. ing Agustus 1, 1934 resolusi saka Pemerintah Uni Soviet ditransfer The Siberian Institut Hukum Soviet saka Irkutsk Sverdlovsk. ing 1935, The Siberian Institut Hukum Soviet iki ganti jeneng Sverdlovsk Hukum Institute. Akhire ing 1937, Siberian Institut Hukum Soviet nampani jeneng anyar – Sverdlovsk Hukum Institute (Sui). Sak iki wektu, Institut wis sama kaliyan ilmuwan lan profesor ing ngisor iki: Professor V. Durdenevsky, S.F. Kechekyan, B.A. landau, B.B. Cherepakhin, K.S. Judelson, S. Yushkovs lan liyane. ing Desember 24, 1992 Sverdlovsk Hukum Institute iki ganti jeneng Ing Urals Hukum Negara Academy. akademi iki ganti jeneng Universitas Hukum Ural State dekrit pelayanan Russian pendidikan lan ilmu ing April 22, 2014.


Aja pengin ngrembug Ural Hukum Negara Academy ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Ural Hukum Negara Academy ing Map





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Hukum Ural State Academy

Join kanggo ngrembug saka Ural Hukum Negara Academy.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.