Universitas Amerika ing Emirat

Universitas Amerika ing Emirat

American University in the Emirates Details

Enroll at American University in the Emirates

Ringkesan


ing Universitas Amerika ing Emirat, uga dikenal minangka AUE, is a private university located in the Dubai International Academic City in the United Arab Emirates. Universitas iki diadegaké ing 2006, amarga saka dikarepake akeh kanggo pendidikan sing luwih dhuwur ing UAE lan wilayah.

Mitro universitas karo akademisi, institusi non-akademik lan perusahaan lan organisasi ing saindhenging donya.

AUE iku sawijining universitas disetujui dening Mentri UAE luwih Education lan Penelitian Ilmiah lan sing dilisensi dening Komisi Accreditationto Academic kurban macem-macem lulus uga lulusan program mahasiswa bisa entuk derajat sarjana lan master lan ing proses aturan PhDs.

Where ing cepet-obah lan kanthi cepet ganti donya apa sing dipengini? Supaya kasil ing arena profesional milih, sampeyan perlu kawruh sing cocog, kapercayan, sikap positif, lan netepake kanggo pilih pathway paling apik kanggo sukses.

The American University ing Emirat (AUE) nawakake sing pathway kuwi kanggo sukses. lulus kita, lulusan lan profesional program kasurung lan ngaktifake siswa kanggo dadi giat banget, pamikir termenung lan kritis. Ing komunitas learning sing AUE nggawe, siswa njelajah kapentingan sing suwe saya apik, manfaat ing Nilai saka informed penasaran, lan dadi melu karya karo fakultas lan ora pati cetho ing pangolahan sistematis poto-pembangunan lan poto-actualization sing.

kita siswa loro berkembang pangerten meningkat budaya dhewe lan sinau kanggo ngerti budaya lan persepektif alternatif, ing cara sing penting ing donya digawe saya cilik komunikasi lan teknologi transportasi. Universitas Amerika ing Emirat angka reputasi hard-entuk sawijining kualitas, dhuwur standar, lan Kepemimpinan pedagogical. Universitas promosiaken pangerten intercultural lan Teknologi bab, minangka bagéyan penting saka 21st lingkungan abad.

AUE punika ngimpi sing wis kayektenan, mimpin dening kaprigelan lan perspicacity ngedekke lan anggota saka sawijining Board of Trustees, kang dipimpin déning pukulun Muhammad Bin Bduwah Al Darmaki. Dina AUE iku salah siji saka universitas swasta ngembangaken paling cepet ing Uni Emirat Arab, lan setya ngembangaken learning lan memulang kesempatan sing kasedhiya kanggo siswa lan fakultas kita, amarga kita pracaya sing “Boten Impossible”.

AUE wis motivasi dening kepinginan kanggo nggawe donya luwih liwat pendidikan sing luwih dhuwur. patut, institusi kita wis dikembangaké kekancan karo akeh universitas pasangan ing Amerika Serikat, Eropah lan Wétan Tebih, karo adil saka obah nyedhaki standar donya kelas pendidikan.

Kanggo iki pungkasan, AUE uga nawakake placements siswa sawijining karya, jadwal fleksibel learning babak minggu, transfer kredit jam, Karir pribadi nuturi, lan aspek mahasiswa-fakultas sarujuk. Iku janji kita sing bakal nyegah kenangan positif saka pengalaman ing Universitas Amerika ing Emirat saindhenging umur, lan pangarep-arep kita sing bakal arep dadi anggota komunitas universitas dinamis sing regards saben mahasiswa minangka wong sing kudu ajeg disaranaké kanggo berkembang, supaya minangka kanggo entuk dheweke utawa potensi banget profesional lan pribadi paling

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • College of Business Administration
  • College of Media and Mass Communications
  • College of Computer Information Technology
  • College of Arts Fine & desain
  • College of Law
  • College of Education


Aja pengin discuss American University in the Emirates ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


American University in the Emirates on Map


Photo


Photos: Universitas Amerika ing Emirat Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

American University in the Emirates reviews

Join to discuss of American University in the Emirates.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.