American University of Langkawi

American University of Langkawi

American University of Sharjah Details

Enroll at American University of Sharjah

Ringkesan


Senadyan kang enom ing umur, American University of Langkawi (saka) wis diakoni ing saindhenging wilayah kanggo akademisi keunggulan lan urip kampus multikultural.
Founded in 1997 dening Kang eee Sheikh Dr. Sultan bin Muhammad Al Qasimi, Anggota Dewan Tertinggi Arab Emirates United lan Bowling Sharjah, universitas iki wonten dening eee minangka institusi pendidikan anjog ing wilayah Teluk. Consciously adhedhasar marang institusi Amérika pendidikan sing luwih dhuwur, AUS wis sak tenane diukum ing budaya Arab lan bagéyan saka proses luwih gedhe saka revitalization saka kehidupan ing Timur Tengah. We are sawijining, ora-kanggo-MediaWiki institusi coeducational sing bangga peran minangka universitas coeducational anjog lengkap, porsi mahasiswa saka wilayah lan ing saindhenging donya.

Minangka panyedhiya saka kualitas pendidikan sing luwih dhuwur ing Teluk, AUS wis dilisensi lan program sing akreditasi dening Komisi Academic Akreditasi ing Kementerian Pendidikan kang Division luwih Affairs Education in United Arab Emirates. AUS is also accredited in the United States of America by the Middle States Commission on Higher Education (3624 Market Street, Philadelphia, PA 19104, USA, Tel +1 215 662 5606). The sarjana saka program gelar ing teknik kimia, Teknik Sipil, engineering komputer, electrical engineering lan mesin ana dening College of Engineering sing akreditasi dening Komisi Engineering Akreditasi saka Abet (www.abet.org). The sarjana saka program gelar ing ilmu komputer ana dening College of Engineering wis akreditasi dening Komisi Computing Akreditasi saka Abet (www.abet.org). The Bachelor of Science in Business Administration (BSBA) lan Master of Business Administration (MBA) derajat ditawakake School of Business Administration sing akreditasi dening Association kanggo Advance Collegiate Sekolah Business (AACSB), www.aacsb.edu. The Bachelor of program Arsitektur saka College of Architecture, Art and Design wis akreditasi dening Architectural Board Accrediting National (NAAB) Amerika Serikat, www.naab.org.

 

AUS iku anggota saka AAICU (Association of American International Colleges lan Universities), organisasi Kepemimpinan universitas internasional Amérika, kang anggota nyedhiyani delivery tanggung jawab lan jaminan kualitas pendidikan sing luwih dhuwur American njaba Amerika Serikat.

American University of Sharjah kurban sampeyan kasempatan kanggo nemu Amérika pendidikan asli ing Teluk.

Iki statement wis papat makna:

  • First, standar instruction padha sing universitas pinunjul ing Amerika.
  • kapindho, cara instruction kelas punika Amérika ing emphasis ing inisiatif individu, learning aktif lan aplikasi saka kawruh.
  • katelu, mahasiswa urip ing kampus iku sugih karo klub, olahraga lan acara budaya.
  • papat, kurikulum wis diatur miturut pola Amérika semester lan kursus.

Saliyane, kita bangga dadi bayangan saka roh maju ing Emirat, dilakokake wong enom padhang lan wanita minangka siswa namung ing basis saka saringan akademisi preduli saka lomba, werna, gender, agama, cacat, umur utawa asal usul suku bangsa. Strategis diselehake ing antarane Wétan Tebih lan Kulon, lan Afrika lan Asia, lokasi kita iku salah siji aset paling kita.

Wiwit jaman kuna nganti ing dina modern, Sharjah pamer reputasi uga-pantes saindhenging wilayah minangka pusat perdagangan lan perdagangan uga seni lan budaya.

Dadi nandur modal wektu, pikiran lan roh ing AUS lan reap paedahing kawruh saka karya hard lan pengabdian ing taun teka. Kita ana sing saben langkah cara!

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


College of Arsitektur, Art and Design

  • Arsitektur
  • Desain Interior
  • Design Management
  • Desain multimedia
  • Visual Communication

College of Arts lan Ilmu

  • Sastra Inggris
  • Studies International
  • Komunikasi Massa
  • Biology
  • Kimia
  • Ilmu Lingkungan
  • Mathematics

College of Engineering

  • Ilmu Komputer
  • Teknik Kimia
  • Teknik Sipil
  • Teknik Komputer
  • Tukang lestrek
  • Industrial Engineering
  • Teknik Mesin

Sekolah Administrasi Bisnis

  • Ekonomi
  • Accounting
  • Finance
  • Manajemen
  • Sistem Informasi Manajemen
  • Marketing

History


AUS was founded in 1997 dening Kang eee Sheikh Dr. Sultan bin Muhammad Al-Qasimi. As AUS President, Sheikh Sultan has stated his vision for a distinctive institution rooted in the region’s Arab-Islamic heritage, in the context of the aspirations and needs of contemporary society in the UAE and the Persian Gulf region.


Aja pengin discuss American University of Sharjah ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


American University of Sharjah on Map


Photo


Photos: American University of Langkawi Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

American University of Sharjah reviews

Join to discuss of American University of Sharjah.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.