Dubai Medical College

Dubai Medical College kanggo bocah-bocah wadon

Dubai Medical College Details

Enroll at Dubai Medical College

Ringkesan


Dubai Medical College (DMC) is committed to providing students with medical education to obtain an accredited degree of Bachelor in Medicine and Surgery in the UAE. The college will achieve its mission by providing a learning environment, loro nang njaba kelas sing njaga nilai Islam lan dipun promosiaken tingkat dhuwur prestasi mahasiswa, konsisten karo standar sing paling saka excellence.To akademisi ngawula masyarakat kita by Nggawe jalur kekancan Doctors wewenang lan ahli lan terus nambah ing cara learning, nggawe DMC siji saka sekolah medical anjog ing donya.

Identity Islam

  • Eagerness kanggo nindakake tumindak ibadah ing wektu sing tepat, luwih minangka jemaah;
  • Nguber saka kawruh lan karya bebranahana, tanpa nunggu thanks saka wong, ing tenan yakin bilih Allah piyambak sakathahing utawa ganjaran minangka karsane.
  • Ketula karo kode Islam klamben.
  • Mengkono tugas siji ing bebendhu sing Allah wis overseeing kabeh tumindak kita;
  • Sadhar ajining wektu lan ngisi punctuality ing nekani kelas, etc praktis.
  • Ngramut Gur lan decorum ing gait, tetep kurang swara nalika ngomong , nganggo mesem lan gayeng apik ing pasuryan, lan Nyingkiri ngguyu banter lan postures kreta;
  • Olahraga sabar ing pasinaon uga ing karya;
  • Kang jujur ​​kanggo awake dhewe uga kanggo wong;
  • Nggawe kontribusi positif kanggo diskusi akademisi lan ndawakake koperasi kolega siji ing kabeh kahanan lan kahanan;
  • Ngramut tidiness saka panggonan lan nyemangati liyane kanggo laku iku.
  • Supaya nggawe masalah;
  • Esthi nyawa-searching ing kabeh jagat siji lan ing kabeh kaping karo tampilan (ngecek nduwé lan mbeneraké path mistaken, yen perlu) supaya jagat salah.
  • Ngisi andhap kang andhap asor lan Nyingkiri bangga palsu.

Sorority Islam

Saben wadon loro mbentuk hubungan sisterhood karo saben liyane kanggo esthi kerjasama ing pasinaon, ngatasi kangelan sing bebarengan lan Testing memori saka saben liyane, yen lan yen perlu. Kejabi, siswa ugi kapérang dados kelompok karo anggota Staff memulang minangka kepala sawijining. Tujuan konco ngleksanani iku promosi semangat kompetisi antarane siswa lan nitahaken saka atmosfer akademisi sehat kanggo siswa.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Kedokteran
  • Bedhah
  • Pediatrics
  • Kebidanan & Gynaecology
  • Anatomi
  • Biokimia
  • patologi
  • Histology
  • Mikrobiologi & Parasitology
  • Farmakologi & Toksiologi
  • Fisiologi
  • Islamic Fiqh
  • Community Medicine


Aja pengin discuss Dubai Medical College ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Dubai Medical College on Map





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Dubai Medical College reviews

Join to discuss of Dubai Medical College.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.