Khalifa University

Khalifa University

Khalifa Details University

  • Negara : Uni Emirat Arab
  • City : Abu Dhabi
  • acronym : KU
  • Founded : 2007
  • siswa (kira-kira.) : 2000
  • Aja lali kanggo ngrembug Khalifa University
Ndhaftar ing Khalifa University

Ringkesan


Khalifa University iku sawijining, non-profit, institusi coeducational diselenggarakaké 2007 minangka bagéan saka inisiatif Pemerintah Abu Dhabi. Khalifa University wis didhukung déning pamaréntah UAE lan diduweni kabèh déning Emirate saka Abu Dhabi.

Kanthi kampus in Abu Dhabi lan Sharjah, Khalifa University wis darmabakti kanggo kamajuan learning liwat pengajaran lan panalitèn lan kanggo panemuan lan aplikasi saka kawruh. Iku upoyo dadi universitas riset diakoni sacara internasional, karo reputasi donya kelas kanggo memulang interdisipliner lan riset lan tradisi partnering karo institut pendidikan anjog saka sak donya.

Universitas wis maringi tulodho sak sistem Amérika pendidikan tinggi lan aktif ngembangaken jaringan internasional partners, anggota fakultas, lan program riset kanggo advance riset regional cocog lan inovasi ing UAE lan wilayah ing gedhe.

Emirate saka Abu Dhabi wis miwiti program studi ing sesanti kandel kanggo berkembang ekonomi kawruh sregep lan regional sing cocog. Kanthi panekanan kang kuat ing ilmu, teknologi lan inovasi, Khalifa University bakal kempal kurban akademisi sawijining, program lan misi banget rapet karo bilih transformasi ekonomi riset. sektor strategis tartamtu saka ekonomi UAE sing universitas ngarahke upaya watara ana lan Teknologi Komunikasi (ICT), Aerospace, Transport & Logistics, Energy & Lingkungan, Healthcare lan Keamanan.

saiki, Khalifa University enrolls liwat 1300 siswa sinau ing sawetara program engineering specialized, kabeh kang wis akreditasi dening Mentri Pendidikan Tinggi, UAE.

Khalifa University wis darmabakti kanggo nyediakake Emirate saka Abu Dhabi, UAE, wilayah lan donya karo engineers Highly qualified, technologists lan ilmuwan, saged panganggo utama kanggo UAE minangka pemimpin lan inovasi saka industri lan masyarakat.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


nawakake Khalifa University 8 derajat seng durung liwat College sawijining Engineering:

  • Teknik Aerospace
  • Teknik Biomedis
  • Teknik Sipil
  • Teknik Komunikasi
  • Teknik Komputer (karo konsentrasi pilihan ing Software Systems)
  • Teknik Listrik lan Electronic (karo konsentrasi pilihan ing Power Systems)
  • Engineering Industrial lan Sistem
  • Teknik Mesin

ana 7 program pascasarjana saka sinau wonten ing College of Engineering lan Institut International & Keamanan Civil:

  • International lan Keamanan Civil
  • Keamanan informasi
  • Listrik lan Teknik Komputer
  • Teknik Mesin
  • Teknik nuklir
  • Research in Engineering (Listrik lan Komputer)
  • Engineering (karo pilihan kanggo spesialis ing Electrical lan Komputer, Teknik, Aerospace, Biomedis, Nuclear, utawa Engineering Robotics)

History


Originally ditetepake ing 1989 minangka Etisalat College of Engineering (ECE), kampus utama sekolah kang dibangun ing Sharjah, lan ngarahke kanggo sumber Emirat Telekomunikasi Corporation (Etisalat) karo buruh pehak dilatih.

Presidhèn wektu Khalifa Universitas, Tod A. Laursen, dipunpatah Agustus 2010. ing 2013, fakultas KU lan Staff teka saka liwat 40 negara, lan awak mahasiswa punika internasional warna lan co-pendidikan.


Aja pengin ngrembug Khalifa University ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Khalifa University ing Map


Photo


Photos: Khalifa University Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Khalifa University

Join kanggo ngrembug saka Khalifa University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.