Universitas Ilmu Modern

Universitas Ilmu Modern, UAE

University of Modern Sciences Details

Enroll at University of Modern Sciences

Ringkesan


Wiwit diadegaké ing 2011, UMS wis sekseni sing wutah apik banget menyang kang satunggal anjog ing Uni Emirat Arab. Akeh cara, universitas punika sampun envisioned kanggo nggedhekake orane katrangan saka pendidikan sing luwih dhuwur ing UAE

dening ngenalke program anyar tujuan karir menyang catering panjaluk pasar pegawe mawarni-warni lan populasi mahasiswa. Mangkono ngarahake kanggo terus usaha kanggo nambah, lan fokus ing mangsa karo wirausaha roh.

Ing kurun wektu, UMS wis ngrambah pangenalan sustainable ing program lan kirim-lulusan sawijining akademisi ing lapangan Bio- teknologi lan Forensic, Komunikasi Massa, Public Relations, ,Ilmu Pariwisata ,Administrasi bisnis, Manajemen Petroleum Operation, Manajemen Health Care, chain sumber lan Management Logistic, Hukum lan Industrial kurban engineering informasi lan program sistem keamanan. Minangka marches maju, universitas tetep fokus ing akademisi keunggulan lan riset ngembangaken kurban akademisi sawijining saiki kalebu doktor bareng Administrasi Bisnis (DBA) Program karo ora mantep institusi Eropah lan nambah keterlibatan mahasiswa ing universitas lan masyarakat urip. Sing katon watara UMS, sampeyan bakal nemokake Miscellany kacathet saka academicians lan penasehat fakultas nggawe gagasan anyar, Njelajah kawruh anyar, lan enriching kelas kita karo vibrancy sing Asal-Usul saka kang institusi pendidikan sing setya standar sing paling saka kaunggulan.

Punika ing UMS kita pitados bilih “murit Dina pemimpin sesuk kang”. Aku bangga ngomong sing saiki; luwih saka tau, UMS lawangé keprabon kanggo kesempatan karir apik. Nggawe pemimpin sesuk kang ora namung slogan kanggo UMS. Iku, uga, ilustrasi cara kang kita tumindak dhéwé, kalebu proses kang kabeh siswa kita, Fakultas, lan Staff dianggep lan melu. Nalika kuwi, kabeh sing do fokus marang piwulang, learning lan riset. Mulane, ngewangi siswa kawruh donya nyata sing juragan tanpa goal Perdana kita, lan layanan kualitas mahasiswa iku paling inggil kita.

Universitas iki uga setya akademisi keunggulan ing kelas sawijining; kita kasurung partisipasi mahasiswa aktif ing learning, lan Empu nyedhiyani sumber sing njamin pengalaman kelas sukses. Menyang adil iki, kita wis ditambahaké anyar, canggih, lan negara saka piranti kesenian ing Laboratorium, komputerisasi kelas kita, ngenalaken Boards pinter lan lengkap loro support instruksional lan non-instruksional.

Aku welcome sampeyan kanggo nggabungake universitas kita lan kanggo nemokake apa mahasiswa milih UMS kanggo kualitas, pendidikan fleksibel. Aku uga mesthi sing bakal nemokake fakultas lan jajaranipun sing antusias babagan karya, lan kebon menyang nyepakaké siswa Careers maringi hadiah.

Iku banget penggalihipun dhumateng kanggo welcome panjenengan situs web saka UMS. Mugi sampeyan nemokake informasi migunani lan motivating kanggo mangerteni sing luwih lengkap kanthi ngunjungi kita ing wong; riko kang menehi kasempatan kanggo nemokake kasenengan lan energi saka pengalaman UMS dhewe. Hubungi kita ing cara sing paling trep kanggo sampeyan karo pitakonan apa sampeyan bisa uga kudu. Mangga seneng Njelajah web iki, banjur aku kasurung kanggo nelpon Staff ngaku kita, utawa mahasiswa kang layanan priksaan kanggo njaluk crita lengkap. Matur nuwun kanggo ngelingi Universitas Ilmu Modern.

kanthi Berkah,
Prof. Mohamed Monier The Toukhy
Presiden,
Universitas Ilmu Modern

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • College of Business
  • College of Biotechnology
  • College of Law
  • College of Media &Komunikasi Massa
  • College of Tourism Sciences

History


University of Modern sciences owes its existence to the wisdom, benefaction and philanthropy of a far-sighted visionary H.E Mr. Rashid Al –Falasy. Blessed with the insight of a skilled entrepreneur, the organizational capabilities of an executive, the versatility of a venturesome industrialist and with the qualities of leadership and organization he has laid the founding stone to the development of a prodigious university to cater to the growing needs of the region and the country on the whole. At its inception in 2010, University of Modern Sciences was called the Biotechnology University College established under the patronage of Abu Dhabi Chamber of Commerce and Industry offering courses in Biotechnology. From a trivial college comprising of a single faculty BUC grew into The University of Modern Sciences by the guidance and magnanimity of its benefactor Mr. Rashid Al- Falasy. Under his management the university has broadened its faction and extended its panorama to include five colleges, offering a variety of graduate and undergraduate programs in Modern Sciences such as Biotechnology, Forensic Sciences, engineering Industrial, Pharmaceuticals and Business.

The UMS’s academic strategy is geared to ensure that the latest technological trends and knowledge are applied to all aspects of curricula design and academic services. The various departments of study conduct seminars, symposia, workshops and conferences so as to expose learners/teachers of the University to new trends in learning and research at a global level. The University have also designed research program in collaborations with Hong Kong University giving opportunity to our students for international research and training in Histology, Molecular biology and Animal Cell Culture. Our students undertake short term training programs at the Hong Kong University thus promoting a global perspective in research and training. Also an Internal Quality Assurance Cell functions to monitor the quality of academic output and programs.

University of Modern sciences believes in empowering students nurturing and developing their skills in a state-of-the-art environment. For the purpose, new laboratory facilities in terms of space and quality equipment’s have been added; smart boards, Campus wide network, high-tech class room caters to the changing needs of the learners and researchers. The University thus promotes the spirit of learning, fulfils the aspirations of enlightenment and envisages to be a genuine center of learning and culture.


Aja pengin discuss University of Modern Sciences ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


University of Modern Sciences on Map


Photo


Photos: Universitas Ilmu Modern Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

University of Modern Sciences reviews

Join to discuss of University of Modern Sciences.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.