Dnipropetrovsk University National

Dnipropetrovsk University National

Dnipropetrovsk Details Universitas Nasional

Aplikasi kanggo Dnipropetrovsk National University

Ringkesan


Oles Honchar Dnipropetrovsk Universitas Nasional iku sawijining perusahaan saka pendidikan sing luwih dhuwur ing Ukraina. Diadegaké ing 1918. Papat fakultas pisanan padha Sajarah lan linguistik, Hukum, medicine lan fisika lan matématika.

Saiki universitas wis akreditasi tingkat IV, karo 20 fakultas lan 1,300 profesor, 850 wong PhDs. Universitas iki nduwé 22,000 siswa Ukrainia lan nawakake 87 jurusan. Wis bab 3,000 siswa internasional 20 negara.

Wis hubungan sing cukup kuwat karo salah satunggaling pusat papan roket paling gedhé ing donya kang, Biro Design Yuzhnoye, lan organisasi industri lan èlmiah liyané ing wilayah Donetsk-Pridneprovsk karo populasi luwih saka 15 yuta wong.

Kang tengah pendidikan lan riset amba, DNU menehi training ing kabeh tingkat saringan: gelar Master kang, degree Specialist kang, Lowongan Kerja kang. Prepares peneliti lan guru universitas ing post-lulusan lan dhokter kursus ilmu. pendidikan sing luwih dhuwur liyane bisa dijupuk.

Miturut kaputusan saka Intersectorial Akreditasi Collegiums lan urutan ing Kementerian Ilmu lan Education saka Ukraina Dnipropetrovsk National University wis akreditasi minangka institusi luwih saka akreditasi tingkat 4-th. Miturut jajak pendapat UNESCO DNU njupuk Panggonan 6th kabeh pendidikan sing luwih Ukrainian amarga indeks akademisi lan sawijining riset.

ngisor wis 63 perjanjian karo pendidikan sing luwih dhuwur lan pusat riset saka akèh negara ing Eropah, Asia, Amerika Serikat, Canada. DNU wis gabungan karya saka Program wektu ing Ukraina. Proyèk pisanan ing reformasi ekonomi iki menang ing 1993. Wiwit DNU wis menang 14 proyèk (kalebu telu liyane proyèk Wektu ing 2009) kanggo syarat-syarat 1 kanggo 3 taun ing sektor science lan pendhidhikan kayata ekonomi, Manajemen, managements universitas, informatika sosial lan ekonomi internasional.

perpustakaan wis 2,600,000 volume lan kamar perpustakaan komputer.

wiwit 2007 DNU wis njupuk bagéyan ing Project "Cooperation Window njaba" Erasmus World. Ing rencana ana paragraf babagan pangembangan hubungan sing cedhak karo universities EU, lan damel kiat saka program exchange. Partisipasi kudu mundhakaken skills guru DNU lan Ngapikake gaya memulang. Proyèk bisa menehi kamungkinan saka proses implementasine saka standar Bologna, kalebu ECTS lan jaminan kualitas.

proses diakoni ing Dnipropetrovsk National University


Mung ana sawetara langkah kanggo mlebu ing Ukraina:

  • Pilih kursus kanggo sinau
  • Pilih universitas kanggo sinau
  • Ndhaptar ing universitas ukrainian
  • Entuk surat undhangan saka universitas
  • Entuk visa ing kedutaan besar Ukraina
  • Ayo lan sinau ing Ukraina

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Fakultas Ukrainia lan Foreign filologi lan Study of Arts
  • Fakultas ilmu sosial hubungan International
  • Fakultas sejarah
  • Fakultas Psycological
  • Geologic-Geographic Fakultas
  • Fakultas Matematika Terapan
  • Departemen Hukum
  • Departemen Fisika, Electronis lan Sistem Komputer
  • Fakultas Ekonomi
  • Fakultas ekonomi International
  • Fakultas sistem lan liya saka komunikasi massa
  • Fakultas fisik lan Technical
  • Fakultas mekanika lan matématika
  • Facilty Chemistry
  • Fakultas Biologi, ékologi lan medicine

History


Nyoba dhisik kanggo netepake univèrsitas Katerynoslav (mantan jeneng Dnipropetrovsk) iki digawe ing pungkasan abad XIX, nalika dhawuh sing tsar iki ditanggepi. Nanging prakteke idea iki kawujud mung ing Agustus 1918 Amerga efforts persevering saka cendekiawan domestik lan dhukungan saka ilmuwan Ukrainia misuwur V. Vernads'kyi, D. Bgli, M. Vasylenko, L. Pysarzhevs'kyi, miturut aplikasi kang kaputusan bab bukaan saka universitas iki diadopsi ing pigura saka papat fakultas: sajarah philological, legal, medical lan fisik-matematika.

Mulane, ing Autumn saka 2008 universitas punika sampun Atas ngrayakake ulang ninetieth saka wektu madegé. Status resmi ing panyiapan pendidikan nasional diwenehi kanggo universitas dening Keputusan presiden saka Ukraina ing 2000, lan ing 25 Juni, 2008 miturut Keputusan kabinèt mentri saka Ukraina N 884-p, universitas iki dijenengaké Ukrainia writer misuwur, ilmuwan, tokoh umum - Oles Terentiovych Honchar.

Universitas bangga saka pleiad saka penting ilmuwan-academicians lan anggota cocog academies nasional ilmu saka Ukraina, Rusia lan negara liyane, profesor sing wis kandungan potensial ilmu native, angsal pangenalan nasional lan internasional karo bantuan saka gagasan asli dhewe lan riset. Padha ilmuwan kayata G.V. Kurdyumov, V.I. Danylov, I.Ye. Ogievets'kyi, S.M. Nikol'skyi, D.O. Svirenko, O.M. Dynnyk, L.V. Pysarzhevs'kyi, D.I. Yavornyts'kyi, V.S. Budnyk, T.F. Herasyuta, V.I. Mossakovs'kyi, O.L. Bel'gard, A.P. Travleyev, I.F. Koval'ova, V.P. Motornyi lan akeh liyane.

Amerga ing efforts ilmuwan anjog lan kabeh personel saka profesor lan ahli, kondhang sekolah ilmiah ing bal matématika, mekanika, fisika radio lan elektronik radio, engineering roket-papan, neurocybernetics, Biotechnologies, kimia anorganik, historiography lan sumber sinau, Sajarah saka Ukraina, Arkeologi, pasinaon Jerman, sinau sastra lan linguistik etc. padha mantep lan kasil ngembangaken. Prestasi saka ilmuwan Universitas ditandhani karo numerous Anugrah nasional lan cabang, hadiah, ngawèhaké saka perusahaan ngelmu-pendidikan manca.

kabeh, liwat 120000 Komunitas panjarwa lan lulus saka universitas sak wektu saka sawijining orane, tanpa kang sembarang bal gesang sosial kita bakal meh imaginable.

Ing lulusan Dnipropetrovsk karya universitas nasional ing lingkungan beda saka ekonomi Ukrainian, negara CIS. Padha kepala Gambling negara, struktur pendidikan lan ngelmu, hubungan produksi, pusat budaya, lan media massa. Ingkang paling misuwur ing antarane wong-wong mau sing L.D. Kuchma (Presiden Ukraina ing 1994 - 2004), Perdhana Mentri Ukraina Yu.V. Tymoshenko, Pahlawan Ukraina O.T. Honchar lan P.A. Zahrebel'nyi, direktur umum spasi agensi National Ukraina, Pahlawan Ukraina Yu.S. Alikseyev, pangareping Desainer SCB "Pivdenne", Pahlawan Ukraina, akademisi saka Ukrainia NAS S.M. Koniukhov, perancang saka sistem roket-papan Yu.P. Semenov, A.K. karo meh, Heroes saka Ukraina V.A. Sichovyi lan V.G. Komanov, akademisi saka Ukrainia NAS, a rektor saka Donets'k universitas nasional, Pahlawan saka Ukraina V.P. Shevchenko, academicians V.P. Gorbulin, P.P. Shyrshov (ing Pahlawan Uni Soviet), G.M. Savin, I.M. Khalatnykov, O.M. Trubachov, V.V. Pylypenko lan akeh liyane.

Universitas dina iki panyiapan pendidikan sing luwih dhuwur saka tingkat VI saka Komplek akreditasi multibranch pendidikan-ngelmu ngendi 20 fakultas, mesthi kirim-lulusan lan institusi kang pencalonané doktoral, 3 penelitian ilmiah kalebu 150 Doctors ilmu, profesor lan meh 700 calon saka èlmu, memulang. Ing struktur universitas uga luwih pendidikan pedagogical College, sekolah technical saka roket-papan mesin-bangunan, Zhovti Vody sekolah technical industri), departemen nyamektakaken (kalebu departemen kanggo manca), pusat Daerah sinau dadi "Prydniprovia" (ing struktur Center sing colleges lan sekolah technical, lyceums, gymnasiums, sekolah, hubungan produksi), Pusat masalah kamanungsan pendidikan, tengah Daerah monitoring pendidikan lan liyane.

Swara 15000 siswa sinau ing Universitas ing 87 Keahlian karo jumlah dilisensi saka pamukiman liwat 3000 wong, lan uga mahasiswa manca lan siswa kirim-lulusan luwih saka saka 20 negara ing donya. Pendidikan-pedagogical lan sains ing universitas sing diwenehake ing tingkat paling native lan donya standar.

A spektrum riset ilmiah Dnipropetrovs'k universitas nasional (ngisor) minangka universitas klasik isine kabeh pitu directions prioritas ilmu lan engineering pembangunan saka Ukraina. sekolah Scientific kawangun, kang misuwur ing Ukraina lan liwat sawijining watesan, kang duwe peopleware perlu lan kesempatan potensial pengaruh kanggo pangembangan.

Ilmuwan saka universitas nerbitaké liwat 20 monographs saben taun, meh 2000 buku ilmiah. dana Patent penemu counts meh 1600 paten lan sertifikat saka authorship lan tansaya tambah pepanggihan anyar saben taun.

meh 5000 siswa tumut macem-macem formulir saka gaweyan ngelmu. Padha nerbitaké luwih saka 600 artikel saben taun; padha uga njaluk akeh penghargaan ing lomba beda, Sayemboro.

Dnipropetrovs'k universitas nasional develops kerjasama internasional ing babak saka meh 50 perjanjian loro-sisi karo universitas leading manca lan pusat ngélmu. Iku pimpinan bab partisipasi regional ing program "Wektu / TACIS" wonten ing aegis Uni Eropa. Total Grant bantuan kanggo DNU saka awal partisipasi ing program iki (1994) wis rampung 2 dolar mln USA. Mangkono, ing 2004 ing DNU kasil rampung proyèk "sesambetan International lan studio Eropah: program pendidikan anyar lan Keahlian ", asil kang bukaan saka beluk anyar "sesambetan International". ing 2005 project wektu anyar diwiwiti "modernisasi lan rapi saka Manajemen Universitas" lan "Departemen kasungsun saka sesambetan internasional". Anggota saka konsorsium (Kejabi DNU) sing universitas Cordoba (bongso Spanyol), universitas ilmu Applied (Jerman), Universitas internasional Kyiv, Zaporizhzhia bangsa al engineering akademi, Odessa Universitas ekonomi nasional, pelayanan pendidikan lan ilmu saka Ukraina.

Dnipropetrovs'k universitas nasional iku anggota saka Magna peta saka universities Eropah (Magna peta Observatory) saka asosiasi Eurasia saka universitas sing nyempurnakake 69 anjog perusahaan pendidikan CIS negara lan negara-negara Baltik. Ana ijol intensif mahasiswa, ilmuwan lan ahli ing sesuai karo pituduh saka karya universitas lan manca perusahaan-partners. Swara 100 guru lan kolega saka bagéan ngelmu-yaiku ing lelungan manca bisnis saben taun. Kira-kira 30 dosen lan ilmuwan manca njupuk bagéyan ing proses pendidikan saka Universitas saben taun.

sak mung 2004-2008 liwat 60 tamu dibukak DNU, utamané, saka Institut textile Shandun (gelombang, China), universitas technical Eastern Tengah (Ankara, Turkey), Appararus USA Congress ing sirah saka Jerry Vans, klompok Konsultan saka Eurocomission ing sirah saka Loren Drotti, duta Prancis ing Ukraina Jean-Pol Vesian lan liyane.

A perpustakaan ngelmu saka universitas iku salah siji saka paling gedhe antarane perpustakaan Prydniprovia perusahaan pendidikan. Ana liwat 2 salinan mln ing dana sawijining, 1 mln 400000 kang punika terbitan ngelmu saka wilayah kasebut kawruh, 460000 salinan sing sastra metodologi pendidikan, 165000 - belles-lettres, 300000 - publikasi Lapuran, liwat 100000 - publikasi manca.

Dnipropetrovs'k universitas nasional wis Prysamars'kyi biosphere internasional panyiapan permanen, Kebon botani, Komplek fauna tawa "Akvarium", museum Zoological.

Pearl universitas punika keraton siswa, kang dados tugu sajarah architectonical makna nasional dening Keputusan pamaréntah. 24 collectives aktivitas seni amatir bisa ing Palace mahasiswa universitas, 13 wong duwe gelar kehormatan "nasional" utawa "Exemplary".

Universitas nduweni basis olahraga modern - stadion, wilayah olahraga, Kraton olahraga, ngendi 7 aula olahraga sing, a kolam-kolam 25×50 m, a kolam-kolam kanggo anak, bale kanggo anggar, ana uga bisa bagean saka 15 jinis olahraga.

Ana serikat dagang ing universitas. Iku dipun promosiaken mecahaken soal-soal liyane urip siswa, organisasi saka ngukur budaya-massa, pangayoman sosial lan paningkatan keséhatan siswa. Siswa diwenehi kesempatan kanggo nampa perawatan ing sanatorium-preventorium saka DNU, kanggo njupuk bagéyan ing karya saka universitas liwat organisasi serikat dagang.

A camp sport-kesehatan "Sosnovyi Bir", kang dumunung ing salah siji bagéan paling picturesque saka Dnipropetrovs'k, bebarengan bisa nampa 240 Campers. Kira-kira 800 wong ngaso ing kamp olahraga-kesehatan saka universitas ing saben taun.

DNU Polyakov rektor Mykola Viktorovych, dhokter saka èlmu fisik-matematika, profesor, anggota nyata saka Academy of Sciences saka Institut Ukrainia luwih saka learning, wong diajeni ilmu lan engineering saka Ukraina, lahir ing 1946, lulus saka Fakultas mechanical-matematika Dnipropetrovsk universitas negara ing 1971. Panjenenganipun makarya minangka Dean saka fakultas mechanical-matematika saka 1989, minangka pro-rektor karya pendidikan saka 1996. Panjenenganipun punika rektor saka November 1998. Panjenenganipun punika diganjar karo pesenan "Kanggo manfaat" kabeh telung derajat.


Aja pengin ngrembug Dnipropetrovsk Universitas Nasional ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Dnipropetrovsk Universitas Nasional ing Map


Photo


Photos: Dnipropetrovsk University National Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews Dnipropetrovsk National University

Join kanggo ngrembug saka Dnipropetrovsk National University.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.