Technical National University of Ukraine “Kyiv Polytechnic Institute”

Technical National University of Ukraine Kyiv Polytechnic Institute

Technical National University of Ukraine “Kyiv Polytechnic Institute” Details

Aplikasi kanggo Technical National University of Ukraine “Kyiv Polytechnic Institute”

Ringkesan


Kyiv institute polytechnic (wiwit 1998 - Universitas technical National saka Ukraina "Kyiv institute polytechnic" - NTUU "KPI") didegaké ing 1898. Swara wektu saka sawijining orane wis dilatih 370 ewu specialists, 60 ewu kang sak periode kamardikan Ukrainian.

rangking KPI 4% saka universities paling apik donya miturut QS HFS internasional lan Webometrics.

Iku tahunan ngemu posisi paling dhuwur antarane paling perusahaan pendidikan sing luwih dhuwur saka Ukraina - "Kompas" lan "TOP-200 Ukraina".

Miturut Google Corporation, iku paling populer panyiapan pendidikan sing luwih dhuwur saka Ukraina sak taun.

NTUU "KPI" iku salah siji saka perusahaan pendidikan paling gedhe ing Eropa. iku sepur-sepur 25 ewu mahasiswa, postgraduates; doktor uga mahasiswa manca saka tetanggan lan negara adoh luar negeri. Saben mahasiswa enem kutha Kyiv wis nggayuh pendidikan ing KPI lan saben profesor lan digandhengake profesor 25th Ukraina fellow buruh saka KPI, antarane kabeh technical perusahaan pendidikan sing luwih dhuwur saka negara kita, saben fakultas kalima lan kursi punika Fakultas ketua KPI.

Universitas wis 19 fakultas, 9 Gambling pendidikan lan ngelmu, sapérangan institut ngelmu lan riset lan pusat pendidikan. Iku sepur-sepur Bachelors, Specialists lan Master, PhD lan Doktor Ilmu. Universitas wis house Publishing dhewe "Polytechnika". Iku ngandhut luwih saka 500 profesor lan liwat 1300 profesor digandhengake.

Kabeh kamar lan Laboratorium sing dilengkapi karo fasilitas modern; jaringan komputer anyar teknologi pendidikan kang dipun ginakaken sing mbisakake kanggo nyedhiyani pendidikan qualified sing syarat saka universities manca paling.

bangunan Institute lan NTUU "KPI" fakultas uga hostels universitas sing kasebar liwat area 160 hectare. Iki kutha nyata nang kutha. Universitas wis Center dhewe budaya lan seni, Komplek olahraga modern, policlinics, papat olahraga lan dhasar rekreasi dening kali Dniper, ing Segara Ireng lan ing pagunungan. Sawijining perpustakaan ngelmu lan technical iku salah siji sing paling apik ing negara.

NTUU "KPI" iku organisasi principal saka jaringan informasi National panyiapan pendidikan sing luwih dhuwur lan institut National Academy of Sciences - URAN sing Integrasi karo jaringan pendidikan Eropah - GEANT. Universitas wis dadi ngripta "Center petungan Supercomputer lan data" ing Ukraina.

pembangunan anyar NTUU "KPI" dipunanugerahaken karo hadiah State of Ukraine ing lapangan ilmu lan teknologi. park ilmiah "Kyiv polytechnic" main peran pinunjul ing komersialisasi saka asil penelitian ilmiah lan pembangunan technical universitas.

NTUU "KPI" cooperates karo universities technical saka Welasan negara donya, akèh organisasi internasional (UNESСO, KINGDOM, Wipo, NATO, EDNES, ICSU, CODATA etc) lan perusahaan paling leading lan perusahaan (MOTOROLA, SIEMENS, FESTO, SAMSUNG, INTEL etc), njupuk bagéyan ing pendidikan internasional, proyèk ngelmu lan program.

Sing sing kasengsem ing sajarah ilmu lan teknologi sing familiarized karo negara museum polytechnic saka NTUU "KPI" kang salah satunggaling museum ingkang Ukrainian paling gedhe saka teknologi lan peralatan lan museum universitas paling gedhe saka Ukraina.

Kanggo ngelingi rumiyin kesuwur ana sawijining monumèn kanggo lulusan misuwur, ilmuwan kang gesang padha karo KPI ing kampus.

proses diakoni ing Technical National University of Ukraine “Kyiv Polytechnic Institute”


Mung ana sawetara langkah kanggo mlebu ing Ukraina:

  • Pilih kursus kanggo sinau
  • Pilih universitas kanggo sinau
  • Ndhaptar ing universitas ukrainian
  • Entuk surat undhangan saka universitas
  • Entuk visa ing kedutaan besar Ukraina
  • Ayo lan sinau ing Ukraina

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


Institutes

  • Pendidikan-Scientific Complex "Institute for Analysis System Terapan"
  • Pendidikan-Scientific Institut Telekomunikasi, Sistem
  • Institut Energy lan Management Energy
  • Institut Specialized Komunikasi lan Keamanan Informasi
  • Institut Teknik Teknik
  • Institut Printing lan Publishing
  • Institut Fisika lan Teknologi

fakultas

  • Fakultas Welding
  • Fakultas Teknik Fisika
  • Fakultas Teknik Kimia
  • Fakultas Teknik Biomedis
  • Fakultas Teknik Instrumentation
  • Fakultas Teknik Radio
  • Fakultas Panas lan Teknik Power
  • Fakultas Aerospace Sistem
  • Fakultas Bioteknologi lan Biotechnics
  • Fakultas Electric Power Engineering lan Automatics
  • Fakultas Electronics
  • Fakultas Informatika lan Komputer Ilmu
  • Fakultas Linguistics
  • Fakultas Manajemen lan Marketing
  • Fakultas Sosiologi lan Hukum
  • Fakultas Matematika Terapan
  • Fakultas Fisika lan Matematika
  • Fakultas Teknologi Kimia

History


Institut iki diadegaké ing 1898. Ing wektu sing wis papat departemen: Teknik, Kimia, Tetanèn, lan Teknik Sipil. Enrollment pisanan diwenehi wewenang 360 siswa. Ilmuwan anjog Russian Dmitri Mendeleev, Nikolai Zhukovsky lan Kliment Arkadyevich Timiryazev marang pitulungan ngelmu lan pengaturan substansial ing ngadegipun Institut.

Viktor Kyrpychov ana rektor pisanan KPI ing. Iku utamané amarga efforts Kyrpychov sing profesor kaya V.P. Yermakov, S.M. Reformatsky, M.I. Konovalov utawa Vladimir Zworykin dadi anggota fakultas pisanan.

ing 1930, ing Kyiv National University of India Arsitektur (whines) iki diadegaké ing basis saka pabrik lan cabang construction komunal saka Kyiv Polytechnic Institute (KPI) lan fakultas Architectural saka Kyiv Art Institute.


Aja pengin ngrembug National Technical University of Ukraine “Kyiv Polytechnic Institute” ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Technical National University of Ukraine “Kyiv Polytechnic Institute” ing Map


Photo


Photos: Technical National University of Ukraine “Kyiv Polytechnic Institute” Facebook resmi




Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Technical National University of Ukraine “Kyiv Polytechnic Institute” reviews

Join kanggo ngrembug saka Technical National University of Ukraine “Kyiv Polytechnic Institute”.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.