King College London

King College London. Study ing Inggris. Education in UK. Study Magazine Abroad

King College Details London

Ndhaftar ing King College London

Ringkesan


King iku:

  • salah siji saka ndhuwur 20 universities ing donya (2015-16 QS ranking donya internasional)
  • universitas papat paling tuwa ing Inggris
  • riset-mimpin lan adhedhasar ing jantung London.

King kang wis liwat 27,600 siswa (kalebu saklawasé 10,500 postgraduates) saka sawetara 150 negara lan meh 6,800 karyawan.

  • King kang menehi piwulang-kelas donya lan nglereni-pinggiran riset:
  • ing 2014 Research Excellence Framework (REF) King iki ditingkat 6th nasional ing peringkat 'daya', kang njupuk menyang akun loro kualitas lan jumlahe kegiatan riset, lan 7 kanggo kualitas miturut Times Higher Education ranking
  • Wolung puluh papat saben sen saka riset ing King iki dianggep 'donya-anjog' utawa 'internasional banget' (3* lan 4*)
  • Universitas ing ndhuwur pitu universities UK kanggo pangentukan riset lan duwe income taunan sakabèhé luwih saka £ 684 yuta.

King kang nduwe reputasi bentenaken ing:

  • humaniora
  • Hukum
  • èlmu, kalebu wilayah kesehatan kayata psikiatri, medicine, Nursing lan Dentistry
  • ilmu sosial, kalebu urusan internasional.

King iku ing The Complete University Guide kang Top Ten kanggo:

  • Pasinaon Manajemen
  • Classics & History Ancient
  • Dentistry
  • Education
  • Ilmu Pangan
  • History
  • Hukum
  • music

King wis dipengaruhi akeh maju sing wangun urip modern, kayata:

  • panemon struktur DNA
  • riset sing mimpin kanggo pangembangan radio, televisi, telpon seluler lan radar
  • kang tengah gedhé pendhidhikan kesehatan profesional ing Eropah.

King kang Partners Health

King kang, Wong kang lan St Thomas ', King College Hospital lan South London lan Maudsley NHS Foundation Percados iku bagéyan saka Prabu Partners Health. King Kesehatan Mitra Academic Health Ilmu Centre (AHSC) collaboration global pionir. Kanggo informasi luwih lengkap, ngunjungi King Kesehatan Partners’ situs.

Pitakonan donya | Jawaban Prabu

King kang kampanye £ 600 yuta, pitakonan World|jawaban KING kang, impact global wis dikirim ageng ing wilayah ngendi King kang wis expertise tartamtu.

support Philanthropic wis mbiayai riset anyar kanggo nyimpen gesang enom ing Hospital Evelina London Anak; mantep Raja Dickson Lai School of Law minangka pimpinan donya ing hukum transnational; dibangun Cancer Centre anyar ing Hospital Guy kang; diijini collaboration unik antarane neuroscientists anjog kanggo cepet-trek pangobatan anyar kanggo Alzheimer, Parkinson, penyakit neurone motor, depresi lan skizofrenia ing Maurice Wohl Clinical Ilmu Saraf Institute anyar; digawe ing Cicely Saunders Institute: institusi akademis pisanan ing donya sing digawé kanggo care palliative, lan didhukung Raja Sierra Leone Partnership ing krisis Ebola. Sumbangan nyedhiyani liwat 300 saka mahasiswa kang paling karo Beasiswa lan bursaries saben taun.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Arts & Kamanungsan
  • dental Institute
  • Hukum
  • Ilmu urip & Kedokteran
  • Natural & Ilmu matematika
  • Nursing & Midwifery
  • Psikiatri, Psychology & Ilmu Saraf
  • Ilmu sosial & Kebijakan Public

History


King College London iki diadegaké déning Raja George IV lan Duke of Wellington (banjur Perdhana Mentri) ing 1829 minangka College universitas ing tradhisi Gereja Inggris. Iku saiki nampani Staff mahasiswa kabèh agama lan kapercayan.

profesor Prabu diputer bagean utama ing ilmu abad-abad lan ing ndawakake pendhidhikan dhuwur wanita lan apa wong liwat kelas sore.

Universitas wis thukul lan dikembangaké liwat gabungan karo saperangan institusi saben karo sejarah bentenaken dhewe. iki kalebu:

  • Inggris Medical lan Sekolah Dental saka Guy lan St Thomas’ Hospitals
  • Chelsea College
  • Ratu Elizabeth College
  • Institut Psikiatri.

Iki apik gambaran buku dening Christine Kenyon Jones nggambaraké akèh kapribaden sing wis nyumbang kanggo sajarah Raja lan institusi constituent sawijining. Sampeyan iki diterbitake kanggo tandha mengeti 175th saka universitas ing 2004. Buku kalebu saklawasé 250 ilustrasi lan Pambuka dening Princess Royal.

 

1107-1599

  • 1107 – The priory Augustinian of St Mary Overie netepake lan infirmary kanggo jamaah mung kidul London Bridge.
  • 1173 – infirmary njupuk jeneng saka St Thomas sasampunipun kanonisasi Thomas Becket kang taun sing.
  • 1212 – St Thomas’ Hospital wis numpes dening geni lan dibuka ing sisih wétan Borough High Street.
  • 1247 – Hospital Bethlem iki didegaké ing Bishopsgate, minangka priory darmabakti kanggo St Mary Betlehem.
  • 1403 – cathetan Bethlem pisanan nuduhake peduli wong karo penyakit mental.
  • 1540 – St Thomas’ Hospital ditutup misuwur ing wekdal Réformasi.
  • 1553 – St Thomas’ Hospital wis diganti dening King Edward VI. Dipunkenal minangka 'Hospital Raja’ rauh bali menyang jeneng 'St Thomas’ nanging saiki nyanding St Thomas Rasul tinimbang St Thomas Becket, sing wis decanonised.

1600-1799

  • 1724 – Bangunan Sakit Guy kang wiwit karo dana diwenehi dening Thomas Guy, pamarentahanipun St Thomas’ rumah sakit. Wong iku babagan pasrahaken ing 'incurables’ kosong, bisa diperlokake saka St Thomas’ karo ora ono kanggo pindhah.
  • 1726– Patients pisanan sing ngakoni kanggo Hospital Guy kang.
  • 1768 – Wong kang lan St Thomas’ rumah sakit formal aransemen peserta kanggo memulang siswa medical minangka 'Amerika Hospitals saka Borough'.
  • 1799 – Joseph Fox menehi ceramah resmi sing sepisanan ing surgery dental ing Guy kang.

1800-1849

  • 1825 – Aransemen kanggo memulang siswa medical ing Guy lan St Thomas’ rumah sakit sing kapisah.
  • 1828 – Patemon pisanan kanggo ngrembug madegé King College dianakaké ing London, dipimpin déning Duke of Wellington.
  • 1829 – Duke of Wellington gelut tandhing karo Earl of Winchilsea ing nimbali saka peran simultaneous ing madegé King College lan dhukungan saka undhang Katulik Roma Relief. King George IV pratandha ing charter kraton Sang Prabu kang College London.
  • 1831 – Opening of King College London lan Departemen Junior sawijining, King College School.
  • 1835 – Associateship Prabu kang College (AKC) pisanan diwènèhaké kanggo siswa Raja.
  • 1836 – Foundation saka University of London.
  • 1839 – Derajat saka Universitas London sing pisanan diwènèhaké kanggo siswa Raja.
  • 1839 Pembentukan Hospital Raja College ing Portugal Street, lor saka Strand.
  • 1846 – Ing Mineral Department mbukak ing Raja.

1850-1899

  • 1855 – Opening of sukses Department Petang pisanan Raja.
  • 1860 – Sekolah Nursing diadegaké déning Florence Nightingale mbukak ing St Thomas’ Hospital.
  • 1871 – St Thomas’ Hospital gerakane kanggo sawijining saiki ing Lambeth kanggo nggawe cara kanggo bangunan stasiun sepur London Bridge. King kang ngemu 'extension pisanan sawijining’ ceramah kanggo Ladies.
  • 1873 – Mahasiswa pisanan’ Union Society wis ditetepaké ing Raja.
  • 1885 – The Ladies’ Departemen King kang mbukak ing Kensington Square.
  • 1888 – Wong kang dadi rumah sakit umum pisanan ing negara kanggo netepake sekolah dental.
  • 1890 – London (King College) Day Training College kanggo latihan guru mbukak.
  • 1895 – Opening saka South-Western Polytechnic, mengko dadi Chelsea College kang ditambahake King ing 1985.
  • 1897 – King College School gerakane kanggo Wimbledon.

1900-1949

  • 1901 – The Royal Hospital Dental saka London lan Sekolah Dental Surgery, mengko kanggo nggabung karo UMDS, gain sing 'Royal’ judhul.
  • 1902 – King College Ladies’ Departemen dadi Departemen King College Wanita.
  • 1903 – Kabeh tes agama isih Staff akademisi lan saksi lampu ing kapel kanggo mahasiswa sing dibusak ing Raja.
  • 1910 – Departemen College Wanita King dadi Raja College for Women.
  • 1913 – Anyar Raja Hospital College mbukak ing Denmark Hill.
  • 1915 – Seni lan Ilmu Departemen King College for Women sing dipindhah kanggo Strand ing. The Kluwarga lan Sosial Department Science mbukak ing Campden Hill, Kensington.
  • 1923 – King kang Dental School ditetepake minangka bagéan saka School Medical ing Denmark Hill. The Rumah Sakit Maudsley mbukak minangka rumah sakit London County Council kanggo perawatan awal saka penyakit mental leukemia.
  • 1928 – The Household & Ilmu Department sosial King dadi Raja College kanggo Household & Ilmu sosial.
  • 1948 – Ing pondasi Service Health National, sekolah medical saka Guys ', Raja lan St Thomas’ dadi sawijining saka rumah sakit. sekolah medical Maudsley kang nama dados Institut Psikiatri.

1950-2004

  • 1953 – The Household & Ilmu Department sosial King kang nama dados Ratu Elizabeth College.
  • 1971 – Chelsea College of Science lan Teknologi nggabung ing Universitas London lan nama dados Chelsea College.
  • 1983 – The Royal Hospital Dental saka London School of Dental Surgery merges karo Guy Sekolah Dental lan Medical lan Dental Sekolah Sarékat Guy lan Hospitals St Thomas (UMDS) sing kawangun. King College Sekolah Kedokteran lan Dentistry (re)nyempurnakake karo Raja College London.
  • 1985 – Ratu Elizabeth College lan Chelsea College nggabung karo Raja.
  • 1997 – Institut Psikiatri merges karo Raja.
  • 1998 – UMDS merges karo Raja. Raja Departemen Pasinaon Nursing lan Nightingale Institut Nursing setunggal kanggo mbentuk Florence Nightingale Sekolah Nursing & Midwifery ing King College London.
  • 2001 – The Chancery Lane Library, diowahi saka mantan bangunan Records Kantor Public, mbukak. Punika jeneng Library Maughan ing 2002.
  • 2004 – Universitas mengeti 175th karo program acara khusus.

 


Aja pengin ngrembug King College London ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


King College London ing Map


Photo


Photos: King College London Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

reviews king College London

Join kanggo ngrembug Prabu kang College London.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.