Universitas Sussex

Universitas Sussex. Education in Inggris. Study in Inggris.

Universitas Details Sussex

Ndhaftar ing Universitas Sussex

Ringkesan


Universitas Sussex punika anjog luwih pendidikan lan riset institusi near Langkawi, ing sisih kidul Inggris. Sussex pisanan saka gelombang anyar universitas UK didegaké ing taun 1960-an, nampa Royal Piagam ing 1961.

riset inovatif lan beasiswa

Sussex inggih punika sawijining universitas riset anjog, minangka dibayangke ing 2014 Research Excellence Framework (REF). Swara 75 saben sen saka kegiatan panaliten ing Sussex dikategorikaké minangka donya anjog (4*) utawa internasional banget (3*) ing syarat-syarat asli, pinunjul lan kakakuan.

highlights individu saka REF ing 2014 asil kalebu:

  • Sussex History ana pengajuan History dirating paling dhuwur ing UK kanggo kualitas hasil riset sawijining
  • Pengajuan Sussex Inggris wungu saka 31 kanggo 9 tengen UK wiwit ngleksanani Assessment riset pungkasan ing 2008
  • 84 saben sen saka impact riset Universitas ing Psychology dirating minangka bahan ndhuwur bisa, 4*
  • Sussex Geografi wis paling 4* dirating riset impact sembarang pengajuan Geografi tengen UK.

sakabèhé, Universitas iki diselehake 36th (institusi multi-dhisiplin) dening GPA.

Sinau

Universitas Sussex wis liwat 14,000 siswa, kang liwat katelu sing postgraduates. manèh, bhinéka pedagogic, tantangan intelektual lan interdisciplinarity sampun dhasar kanggo pendidikan Sussex.

Kita goal punika kanggo ngirim program sinau sing informed dening riset saiki, sing atraktif kanggo siswa saka kabeh latar Socioeconomic lan budaya, lan kang ngirim skills kanggo urip.

kita Staff

Sussex wis dikembangaké reputasi kanggo inovasi lan inspirasi, lan nengsemake pamikir leading lan peneliti. We have saka 2,100 Staff, kalebu sak 1,000 Staff memulang lan riset, kang, liwat 300 sing riset-mung. Kita dietung telung Pamenang bebungah Nobel, 14 Beasiswa saka Royal Society, 12 Beasiswa saka British Academy lan juara saka Crafoord Bebungah adiluhung ing fakultas kita.

International Sussex

Saka madegé, Sussex wis perspektif internasional kanggo aktivitas akademisi lan menehi Outlook. Universitas nengsemake Staff lan siswa kanggo kampus saka liwat 120 negara ing donya. Mèh saprotelon saka Staff teka saka njaba UK.

riset kita tackles masalah utama donya, karo wilayah anjog kaahlian kayata owah-owahan iklim lan pasinaon pembangunan. Universitas wis pranala ekstensif karo akeh institusi donya, kayata Peking University, Universitas Taiwan National lan program Harvard-Sussex.

urip campus

Sussex wis salah siji lokasi kampus paling ayu ing Britain. Dumunung ing parkland rolling ing pojok Brighton, kampus nggabungke arsitektur-menang karo mbukak spasi ijo. kampus iki diubengi dening South Downs National Park, nanging mung sawetara menit adoh saka kutha nengsemake saka Brighton & Hove.

Dirancang dening Sir Basil Spence, bangunan arupi jantung kampus padha diwenehi status bangunan kadhaptar ing 1993. Falmer House iku salah siji saka mung loro bangunan pendidikan ing UK dadi Grade I kadhaptar ing pangenalan saka kapentingan ngédap sawijining.

Business lan masyarakat

Sussex wis tradisi dawa saka awake karo bisnis lan masyarakat, kang terus dina liwat aktivitas kayata Sussex Innovation Centre, ceramah umum lan layanan kanggo masyarakat. Kita goal punika kanggo bisnis lan organisasi ing wilayah berkembang tingkat skill Staff luwih liwat latihan, lan kanggo ngrangsang inovasi liwat kemitraan karo institusi njaba Sussex kanggo entuk manfaat ing masyarakat luwih akeh.

The Sussex Innovation Centre menehi support kanggo nggawe lan wutah saka teknologi- lan adhedhasar kawruh perusahaan ing Sussex. Pusat saiki lingkungan bisnis kanthi pedunung kanggo saklawasé 80 perusahaan dhuwur-wutah. Wiwit sawijining titah liwat 160 perusahaan wis adhedhasar ing Pusat; revenue kumulatif saiki liwat £ 250 yuta lan perusahaan saiki tugas akeh atusan wong ing wilayah lokal.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


School of Business, Manajemen lan Ekonomi

Sekolah Pendidikan lan Social Work

Sekolah Teknik lan Informatika

Sekolah Inggris

Sekolah Pasinaon Global

Sekolah History, History Art lan Philosophy

  • Pasinaon Amérika
  • History Art
  • History
  • Philosophy

Sekolah Hukum, Politics lan Sosiologi

School of Life Ilmu

Sekolah Kimia lan fisik Ilmu

Sekolah Media, Fim lan Music

Sekolah Psychology

Langkawi District Medical School

History


Ing gaweyan kanggo netepake universitas kanggo ngawula Brighton, rapat umum dianakaké ing Desember 1911 ing Royal Pavilion supaya nemokake cara kanggo dana pambangunan sawijining universitas; proyèk iki dipun mandegaken kaliyan Perang Dunia I, lan dhuwit wungu iki digunakna kanggo buku kanggo theMunicipal Technical College.

idea punika kalaksanan malih ing taun 1950-an lan, ing Juni 1958, pamaréntah disetujoni rencana perusahaan kang kanggo universitas ing Brighton, dadi sing sepisanan saka generasi anyar apa teka dikenal minangka universitas kaca piring. Universitas iki diadegaké minangka perusahaan ing 1959, karo Piagam Royal kang diwenehake ing 16 August 1961. Organisasi Universitas nyuwil lemah anyar ing ningali kampus dipérang dadi Sekolah of Study, karo murid bisa entuk manfaat saka lingkungan wulangan multidisciplinary. Sussex bakal nandheske kegiatan lintas dhisiplin, supaya siswa bakal muncul saka universitas karo sawetara latar mburi utawa 'kontek’ kawruh kanggo nglengkapi spesialis sing 'inti’ skills ing area subyek tartamtu.

Sussex teka dikenali karo owah-owahan sosial postwar, lan dikembangaké reputasi kanggo radicalism. ing 1973, 500 siswa fisik nyegah Amerika Serikat penasehat pamarentah Samuel P. Huntington saka pidhato ing kampus, amarga kang keterlibatan ing Perang Vietnam.

Ing upaya kanggo mréntahaké kanggo para rawuh modern, universitas milih ing 2004 menakake logo saka jas asli penyelundupan kanggo saiki “us” logo. The Wakil Kanselir Universitas diterangake identitas visual anyar minangka “titik wiwitan kanggo apa bakal dipikir seger lan aran kanggo Sussex. Iku adhedhasar sesanti lan nilai universitas, piyambak statement saka apa aspires dadi: pionir, kreatif, internasional, banget, makarya lan tantangan.”


Aja pengin ngrembug Universitas Sussex ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Universitas Sussex ing Map


Photo


Photos: Universitas Sussex Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Universitas reviews Sussex

Join kanggo ngrembug saka Universitas Sussex.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.