Massachusetts Institute of Technology

Massachusetts Institute of Technology. WITH. Study in USA. Educationbro.com - Study Magazine Abroad

Massachusetts Institute of Technology Details

Ndhaftar ing Massachusetts Institute of Technology

Ringkesan


Massachusetts Institute of Technology iku lembaga pribadi sing didegaké ing 1861.

Fees Tuition in Massachusetts Institute of Technology sing $48,000 (Aprox.).

MIT dumunung ing Cambridge, Massachusetts, tengen Kali Charles saka downtown Boston. Mung dados juwaranipun sing dibutuhaké kanggo manggon ing kampus, nanging bab 70 persen mahasiswa milih kanggo tetep ing kampus sak papat taun sing. MIT nawakake omah ing salah siji saka Schlafsaal keren ing negara, umum disebut “The Sponge,” dirancang déning arsitek Steven Holl. MIT Engineers gumunggung luwih saka 30 tim NCAA Division III, lan maskot sing singing a, kang MIT milih amarga saka sawijining “engineering apik banget lan skill mechanical lan Sifat sawijining industri.” Saben kelas designs a ring unik disebut “Kuningan Rat” sing dicethakaké sak tahun kaping loro taun, tradisi sing awale 1929.

MIT fokus ing penelitian ilmiah lan teknologi lan dipérang dadi limang sekolah lan siji College. Antarane sekolah lulusan sing Highly ditingkat Sekolah Teknik andSloan School of Management, saliyane program kuwat ing ekonomi, psikologi, biologi, kimia, èlmu bumi, fisika lan matématika. pangeluaran Research ing MIT wis biasane ngluwihi $650 yuta saben taun, karo pendanaan teka saka pemerintah terjemahan kayata Departemen Health lan Human Layanan lan Departemen Pertahanan. ing “Program Activities Independent,” istilah papat-minggu antarane tiba lan spring semester ing Januari, nawakake kursus khusus, ceramah, lomba lan proyèk. Lulusan bentenaken kalebu Apollo 11 astronot Buzz Aldrin, mantan U.N. Sekretaris Umum Kofi Annan lan Ketua Federal Reserve Bank Ben Bernanke.

Misi Massachusetts Institute of Technology kanggo advance kawruh lan ngajari siswa ing ilmu, teknologi, lan wilayah liyane saka beasiswa sing paling apik bakal ngawula marang bangsa lan donya ing abad ke-21. Kita uga mimpin kanggo nggawa kawruh kanggo metokake ing tantangan gedhe ing donya.

Institut iku sawijining, coeducational, universitas pribadi endowed, diatur dadi limang Sekolah (arsitektur lan planning; engineering; humaniora, seni, lan èlmu sosial; Manajemen; lan ilmu). Wis sawetara 1,000 anggota fakultas, luwih saka 11,000 lulus lan lulusan mahasiswa, lan luwih saka 130,000 Lulusan urip.

Ing sawijining founding ing 1861, MIT ana inovasi pendidikan, komunitas tangan-solvers masalah ing katresnan karo ilmu dhasar lan semangat kanggo nggawe donya ing panggonan sing luwih apik. dina iki, roh sing isih nuntun kepriye ngajari siswa ing kampus lan kepriye wangun teknologi learning digital anyar kanggo nggawe MIT memulang diakses kanggo mayuta-yuta murit saindhenging donya.

roh MIT kang eksplorasi interdisipliner wis bek akeh breakthroughs ngelmu lan kemajengan téknologi. A sawetara conto: sintesis kimia pisanan penisilin lan vitamin A. Pangembangan Radar lan nggawe sistem pembinaan inersia. Ing penemuan memori inti Magnetik, kang aktif ing pangembangan komputer digital. Kontribusi utama kanggo Project Human Genome. Panemon kuark. Penemuan ing spreadsheet elektronik lan sistem enkripsi sing ngaktifake e-commerce. Nyiptakake GPS. printing pionir 3D. Konsep Semesta ngembangaken.

riset lan pendidikan wilayah saiki kalebu learning digital; nanotechnology; energi sustainable, Lingkungan, adaptasi iklim, lan banyu lan pangan keamanan global; Data Big, cybersecurity, robot, lan Intelligence Ponggawa; kesehatan manungsa, kalebu kanker, HIV, Autis, Alzheimer, lan Dyslexia; engineering biologi lan teknologi CRISPR; pengentasan kemiskinan; Manufaktur majeng; lan inovasi lan Entrepreneurship.

impact MIT kang uga kalebu karya alumni kita. Salah siji cara lulusan MIT drive proses dening perusahaan miwiti sing ngirim gagasan anyar kanggo donya. A study anyar prakiraan sing ing 2014, urip alumni MIT wis dibukak luwih saka 30,000 perusahaan aktif, nggawe 4.6 yuta proyek lan ngasilaken kira-kira $1.9 triliun ing revenue taunan. Taken bebarengan, iki “WITH bangsa” padha karo 10-ekonomi paling gedhé ing donya!

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


  • Sekolah Arsitektur lan Planning
  • Sekolah Teknik
  • Sekolah Kamanungsan, Arts, lan Ilmu Sosial
  • Sloan School of Management
  • School of Science

History


ing 1859, proposal iki diajukake ing Massachusetts Umum Pengadilan nggunakake bantala mentas kapenuhan ing Back Bay, Boston kanggo “Conservatory of Art lan Ilmu”, nanging proposal gagal. A charter kanggo penggabungan saka Massachusetts Institute of Technology, ngajokaken dening William Barton Rogers, mlebu dening gubernur Massachusetts ing April 10, 1861.

Rong dina sawise charter iki ditanggepi, perang pisanan saka Perang Sipil pecah. Sawise tundha dawa liwat perang taun, kelas MIT kang padha dianakaké ing Gedung Mercantile ing Boston ing 1865. Institut anyar iki diadegaké minangka bagéan saka undhang Morrill Land-Grant Colleges kanggo dana institusi “kanggo ningkataké pendidikan liberal lan praktis saka kelas industri”, lan ana sekolah intitusi. ing 1863 ing tumindak padha, Persemakmuran Massachusetts ngedegaké Massachusetts Agricultural College, kang dikembangaké minangka University of Massachusetts Amherst. ing 1866, neruske saka dodolan tanah tindak menyang bangunan anyar ing Back Bay.

MIT iki informal disebut “Boston Tech”. Institut diadopsi model universitas polytechnic Eropah lan nandheske instruction laboratorium teko tanggal awal. Senadyan masalah financial nemen, Institut weruh wutah ing rong puluh ing abad kaping 19 ing sangisoré Présidhèn Francis Amasa Walker. Programs in electrical, kimia, marine, and sanitary engineering were introduced, new buildings were built, and the size of the student body increased to more than one thousand.

The curriculum drifted to a vocational emphasis, with less focus on theoretical science. The fledgling school still suffered from chronic financial shortages which diverted the attention of the MIT leadership. During these “Boston Tech” taun, MIT faculty and alumni rebuffedHarvard University president (and former MIT faculty) Charles W. Eliot’s repeated attempts to merge MIT with Harvard College’s Lawrence Scientific School. There would be at least six attempts to absorb MIT into Harvard. In its cramped Back Bay location, MIT could not afford to expand its overcrowded facilities, driving a desperate search for a new campus and funding. Pungkasanipun MIT Corporation disetujoni persetujuan formal kanggo nggabung karo Harvard, liwat kabotan vehement saka Institut Teknologi Massachusetts, siswa, lan alumni. Nanging, a 1917 kaputusan dening Massachusetts Supreme Judicial Pengadilan èfèktif sijine pungkasan menyang rencana setunggal.

ing 1916, sampurna MIT lan charter MIT nyabrang Kali Charles ing Barge ceremonial Bsntur dibangun kanggo wusana, kanggo nekanaké pamindhahan MIT menyang kampus anyar wiyar umumé dumadi saka tanah kapenuhan ing ngambakake mil-long bebarengan ing sisih Cambridge Kali Charles. The Neoclassical “Teknologi New” kampus iki dirancang dening William W. Bosworth lan wis mbiayai dening umumé sumbangan anonim saka aneh “Pak. Smith”, miwiti ing 1912. ing Januari 1920, donor iki dicethakaké kanggo dadi industrialis George Eastman of Rochester, New York, sing wis nemokke cara produksi film lan Processing, and founded Eastman Kodak. antarane 1912 lan 1920, Eastman donated $20 yuta ($236.2 yuta ing 2015 dolar) in cash and Kodak stock to MIT.

MIT has kept pace with and helped to advance the digital age. In addition to developing the predecessors to modern computing and networking technologies, siswa, Staff, and faculty members at Project MAC, the Artificial Intelligence Laboratory, and the Tech Model Railroad Club wrote some of the earliest interactive computer video games like Spacewar! and created much of modern hacker slang and culture. Several major computer-related organizations have originated at MIT since the 1980s: Richard Stallman’s GNU Project and the subsequent Free Software Foundation were founded in the mid-1980s at the AI Lab; the MIT Media Lab was founded in 1985 by Nicholas Negroponte and Jerome Wiesner to promote research into novel uses of computer technology; World Consortiumstandards Wide Web organisasi iki diadegaké ing Laboratory kanggo bidang Ilmu Komputer 1994 dening Tim Berners-Lee; ing project OpenCourseWare wis digawe bahan mesthi kanggo liwat 2,000 kelas MIT online gratis wiwit 2002; lan kang Laptop saben inisiatif Child kanggo nggedhekake pendidikan komputer lan panyambungan kanggo anak donya iki dibukak ing 2005.

MIT dijenengi College segara Grant ing 1976 kanggo ndhukung program ing Oseanografi lan segara èlmu lan dijenengi College papan-Grant ing 1989 kanggo ndhukung aeronautics lan program astronautics. Senadyan kirang support financial pemerintah liwat seprapat abad kepungkur, MIT dibukak sawetara kampanye pengembangan kanggo Ngartekno nggedhekake kampus: Schlafsäle lan atletik anyar bangunan ing kampus kulon; Tang Center for Education Management; sawetara gedhung ing pojok lor saka kampus ndhukung riset menyang biologi, otak lan kognitif èlmu, génom, Bioteknologi, lan riset kanker; lan sawetara anyar “backlot” bangunan ing Vassar Street kalebu Stata Center. Pambangunan kampus ing taun 2000-an klebu ekspansi saka Media Lab, kampus wétan ing Sloan School kang, lan pendhudhuk lulusan ing Kulon. ing 2006, Presiden Hockfield dibukak Dewan Riset MIT Energy kanggo neliti tantangan interdisipliner nuduhke dening nambah konsumsi energi global.

ing 2001, inspirasi dening mbukak sumber lan obahe mbukak akses, MIT dibukak OpenCourseWare kanggo nggawe cathetan kuliah, masalah set, syllabuses, ujian, lan ceramah saka mayoritas gedhe kursus sawijining online kanggo ora daya, sanadyan tanpa akreditasi formal kanggo kursus rampung. While the cost of supporting and hosting the project is high, OCW expanded in 2005 to include other universities as a part of the OpenCourseWare Consortium, which currently includes more than 250 academic institutions with content available in at least six languages. ing 2011, MIT announced it would offer formal certification (but not credits or degrees) to online participants completing coursework in itsMITx” program, for a modest fee.[86] ing “edX” online platform supporting MITx was initially developed in partnership with Harvard and its analogousHarvardxinitiative. The courseware platform is open source, and other universities have already joined and added their own course content.

Three days after the Boston Marathon bombing of April 2013, MIT Police patrol officer Sean Collier was fatally shot by the suspects Dzhokhar and Tamerlan Tsarnaev, setting off a violent manhunt that shut down the campus and much of the Boston metropolitan area for a day. One week later, Collier’s memorial service was attended by more than 10,000 wong, in a ceremony hosted by the MIT community with thousands of police officers from the New England region and Canada. on November 25, 2013, MIT announced the creation of the Collier Medal, to be awarded annually toan individual or group that embodies the character and qualities that Officer Collier exhibited as a member of the MIT community and in all aspects of his life”. The announcement further stated thatFuture recipients of the award will include those whose contributions exceed the boundaries of their profession, those who have contributed to building bridges across the community, and those who consistently and selflessly perform acts of kindness


Aja pengin ngrembug Massachusetts Institute of Technology ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Massachusetts Institute of Technology on Map


Photo


Photos: Massachusetts Institute of Technology Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Massachusetts Institute of Technology reviews

Join to discuss of Massachusetts Institute of Technology.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.