Washington University ing St. Louis

Washington University ing St. Louis. Study in USA. Education Bro - Study Magazine Abroad

Washington University ing St. Rincian Louis

Ndhaptar ing Universitas Washington ing St.. Louis

Ringkesan


Washington University ing St. Louis minangka institusi pribadi sing didegaké ing 1853.

Fees Tuition in Washington University ing St. Louis sing $50,000 (Aprox.).

Washington University ing St. Louis dumunung ing kutha sing nawakake olahraga profesional ing bal-balan, baseball lan Hockey saliyane sawetara saka sudhut opsi kanggo dining lan hiburan. The Wash U Bears iku anggota saka NCAA Division III Universitas Athletic Association. Freshmen sing dibutuhaké kanggo manggon ing kampus ing salah siji saka omahé panggonan. Sawise taun tiyang anyar, siswa bisa milih kanggo manggon omah Suite-gaya ing, on-kampus Apartemen, omahé fraternity utawa Apartemen mati-kampus lan omah-omahé. Kira-kira 25 persen mahasiswa sing afiliasi karo urip Yunani ing Wash U.

Wash U dipérang patang sekolah sing ngawula lulus lan lulusan mahasiswa lan papat sekolah lulusan. Antarane lulusan program Wash U kang ndhuwur-ditingkat George Warren Brown School of Social Work, Highly ditingkat Olin Business School, Sekolah Hukum, Sekolah Kedokteran, Sam Fox School of Design lan Visual Arts, Sekolah Teknik lan Applied Science lan program sarjana wonten ing pendidikan. The Mildred Lane Kemper Art Museum ing kampus omahé Wash U iku salah siji saka koleksi universitas paling bentenaken ing negara, kalebu karya saka Pablo Picasso lan Jackson Pollock. Actor Peter Sarsgaard lulus saka Wash U, minangka iya mantan FBI Director William H. Webster. Rumah Sakit Wash U'sBarnes-Yahudi minangka salah sawijining rumah sakit paling dhuwur ing negara kasebut.

Sekolah / colleges / departemen / Lapangan / fakultas


History


Universitas Washington dikandung dening 17 St. Louis bisnis, politik, lan pimpinan agama prihatin amarga ora ana institusi pendidikan tinggi ing Midwest. Senator Negara Bagian Wayman Crow lan menteri Unitarian William Greenleaf Eliot, simbah pujangga T.S. Eliot, nyebabake gaweyan kasebut.

Kanselir universitas pertama yaiku Joseph Gibson Hoyt. Crow ngamanake piagam universitas saka Majelis Umum Missouri ing 1853, lan Eliot diangkat dadi Presiden Dewan Wali Amanat. Wiwitane, Eliot njaluk dhukungan saka anggota komunitas bisnis lokal, kalebu John O'Fallon, nanging Eliot gagal ngamanake wakaf permanen. Universitas Washington ora umum ing antarane universitas utama Amerika amarga ora duwe wakaf finansial sadurunge. Lembaga kasebut ora duwe dhukungan saka organisasi agama, pandonga tunggal sugih, utawa dhukungan saka pemerintah.

Sajrone telung taun sawise diwiwiti, universitas kasebut nduweni jeneng telu beda. Dewan pisanan disetujoni “Seminari Eliot,” nanging William Eliot ora kepenak nalika menehi jeneng universitas miturut awake dhewe lan ora gelem nggawe seminari, sing kanthi implisit bakal dikenani tuduhan mulang babagan piwulang agama. Dheweke luwih milih universitas sing ora sekolah. ing 1854, Dewan Wali Negara ganti jeneng dadi “Institut Washington” kanggo ngurmati George Washington. Menehi jeneng Universitas kasebut dadi presiden pertama negara kasebut, mung pitung taun sadurunge Perang Sipil Amerika lan sajrone pamisahan nasional sengit, ora ana kebetulan. Sajrone wektu konflik kasebut, Wong Amerika sacara universal gumun karo George Washington minangka bapak Amerika Serikat lan simbol persatuan nasional. Dewan wali percaya manawa universitas kasebut kudu dadi kekuatan persatuan ing Missouri sing beda-beda. ing 1856, Universitas iki ganti jeneng kanggo “Universitas Washington.” Universitas kasebut ngowahi jeneng kasebut ing 1976, nalika Dewan Wali Aman milih nambah sufiks “ing St.. Louis” kanggo mbedakake universitas saka meh rong rolas universitas liyane sing jenenge Washington.

Sanajan chartered minangka universitas, Wis pirang-pirang taun Universitas Washington nduwe fungsi utamane minangka sekolah wengi sing ana ing 17th Street lan Washington Avenue ing tengah-tengah kutha St.. Louis. Amarga sumber finansial sing winates, Universitas Washington wiwitane nggunakake gedung umum. Kelas diwiwiti ing wulan Oktober 22, 1854, ing gedung Sekolah Benton. Wiwitane universitas kasebut mbayar kelas sore, nanging popularitas saya gedhe, dana sing ditransfer menyang St.. Sekolah Umum Louis. Pungkasane dewan kasebut ngamanake dana kanggo pambangunan Hall Akademik lan setengah rolas bangunan liyane. Banjur universitas kasebut dadi telung departemen: Sekolah Latihan Manual, Akademi Smith, lan Institut Maryam.

ing 1867, universitas kasebut mbukak sekolah ukum nonsectarian pribadi pertama ing sisih kulon Kali Mississippi. Miturut 1882, Universitas Washington wis ngembang dadi akeh departemen, sing diselehake ing macem-macem bangunan ing St.. Louis. Kelas medis pisanan dianakake ing Universitas Washington ing 1891 sawise St.. Louis Medical College mutusake gabung karo Universitas, madegake Sekolah Kedokteran. Sajrone taun 1890an, Robert Sommers Brookings, presiden Dewan Wali Amanat, nindakake tugas kanggo ngatur finansial universitas, sijine menyang dhasar sing apik, lan tuku lahan kanggo kampus anyar.

Universitas Washington nglampahi setengah abad kaping pisanan ing kutha St.. Louis diwatesi karo Washington Ave., Panggonan Lucas, lan Dalan Locust. Ing taun 1890an, amarga ekspansi dramatis saka Sekolah Manual lan dermawan anyar ing Robert Brookings, Universitas wiwit pindhah mangulon. Dewan Direksi Universitas miwiti proses kanggo nemokake lapangan sing cocog lan nyewa perusahaan arsitektur lanskap Olmsted, Olmsted & Eliot saka Boston. Panitia Robert S. Brookings, Henry Ware Eliot, lan William Huse nemokake situs saka 103 hektar (41.7 wis) mung ngluwihi Forest Park, dununge ing sisih kulon kutha watesan ing St.. Louis County. Dhuwur lemah kasebut dikira meh padha karo Acropolis lan menehi inspirasi kanggo julukan “Pucuk bukit” kampus, ganti jeneng kampus Danforth ing 2006 kanggo ngurmati mantan rektor William H. Danforth.

ing 1899, universitas kasebut mbukak kontes desain nasional kanggo kampus anyar. Perusahaan sing misuwur ing Cope kasebut Cope & Stewardson menang kanthi sebulat suara kanthi rencana kanggo jajaran quadrangles Gothic Collegiate sing diilhami dening Universitas Oxford lan Cambridge. Pucuk bangunan pisanan, Aula Busch, dileksanakake ing Oktober 20, 1900. Pambangunan Hall Brookings, Ridgley, lan Cupples diwiwiti mengko. Sekolah kasebut telat manggoni bangunan kasebut nganti 1905 kanggo nampung ing 1904 Pameran lan Olimpiade Donya. Penundaan kasebut ndadekake universitas kasebut mbangun sepuluh bangunan tinimbang pitung bangunan sing asale direncanakake. Klompok bangunan asli iki dadi tuladha kanggo pangembangan Kampus Danforth; Ngatasi & Rencana asli Stewardson lan pilihan bahan bangunan duwe, karo sawetara seng, nuntun pambangunan lan ekspansi Kampus Danforth nganti saiki.

Miturut 1915, pambangunan kompleks medis anyar rampung ing Kingshighway, sing saiki diarani St.. Pungkasan West West Louis. Telung taun mengko, Universitas Washington ngakoni mahasiswa kedokteran wanita pertama.

ing 1922, profesor fisika enom, Arthur Holly Compton, nganakake serangkaian eksperimen ing ruang paling ngisor Hall Eads sing nduduhake “partikel” konsep radiasi elektromagnetik. Panemuan Compton, dikenal minangka "Efek Compton,"Entuk Hadiah Nobel ing fisika ing 1927.

Nalika Perang Donya II, minangka bagean saka Proyek Manhattan, siklotron ing Universitas Washington digunakake kanggo ngasilake jumlah plutonium sing mentas ditemokake liwat pamboman neutron hexahydrat nitrat uranium. Plutonium sing diprodhuksi ana ing 1942 dikirim menyang Laboratorium Metallurgical Compton sing wis diadegake ing Universitas Chicago ing ngendi tim Glenn Seaborg digunakake kanggo ekstraksi, sesuci, lan panelitian karakteristik bahan eksotik.

Sawise pirang-pirang taun kerja ing Universitas Chicago, Arthur Holly Compton bali menyang St.. Louis ing 1946 kanggo dadi kanselir sanga Universitas Washington. Compton nggawe maneh tim bal-balan Universitas Washington, nggawe deklarasi manawa olahraga atletik saiki dimainake ing “amatir tenan” basis tanpa beasiswa olahraga. Ing pimpinan Compton, pendaptaran ing Universitas saya akeh, utamane didorong dening para veteran Perang Dunia II’ panggunaan keuntungan GI Bill.

ing 1947, Gerty Cori, profesor ing Sekolah Kedokteran, dadi wanita Amerika pertama sing menang Hadiah Nobel ing Fisiologi utawa Kedokteran. Profesor Carl lan Gerty Cori dadi pemenang Nobel nomer lima lan kaping enem saka Universitas Washington amarga ditemokake kepiye cara glikogen diresiki lan diowahi maneh ing awak.

Proses desegregasi ing Universitas Washington diwiwiti ing 1947 karo Sekolah Kedokteran lan Sekolah Pekerjaan Sosial. Sajrone pertengahan lan pungkasan taun 1940-an, Universitas iki dadi target editorial kritis ing pers lokal Afrika Amerika, kampanye nulis layang dening gréja lan Liga Urban lokal, lan ringkes ukum dening NAACP sing dimaksud kanggo ngilangi status bebas pajak. Ing musim semi 1949, klompok mahasiswa Universitas Washington, Panitia Siswa kanggo Penerimaan Negro (SCAN), wiwit kampanye kanggo integrasi rasi lengkap. Ing Mei 1952, Dewan Wali Wasa nglampahi resolusi sing ngilangi divisi sarjana sekolah.

Sajrone pungkasan pungkasan abad kaping-20, Universitas Washington pindhah saka universitas regional sing kuwat menyang institusi riset nasional. ing 1957, perencanaan diwiwiti kanggo pambangunan "South 40," kompleks aula perumahan modern. Kanthi perumahan tambahan ing kampus, Universitas Washington, sing wis biasane dadi "perguruan tinggi jalanan" para siswa komuter, wiwit narik kawigaten para pelamar sing luwih nasional. Miturut 1964, luwih saka rong pertiga siswa sing teka teka ing njaba St.. Area Louis.

ing 1971, Dewan Wali Amanat nunjuk Kanselir William Henry Danforth, sing nuntun universitas liwat krisis sosial lan finansial ing taun 1970-an lan nguatake hubungan universitas sing asring ketegangan karo St.. Komunitas Louis. Sajrone jabatan 24 taun, Danforth nambah Sekolah Kedokteran kanthi signifikan, mantep 70 kursi fakultas anyar, aman a $1.72 milyar wakaf, lan tikel telu beasiswa siswa.

ing 1995, Markus S. Wrighton, formulir Provost ing MIT, kapilih dadi kanselir universitas kaping 14. Sajrone aplikasi sarjana Kanselir Wrighton menyang Universitas Washington luwih saka tikel kaping pindho. wiwit 1995, Universitas wis nambah luwih saka 190 profesor sing dianugerahi, direnovasi Seni & Kurikulum ilmu pengetahuan, lan rampung luwih saka 30 bangunan anyar.

Wutah reputasi Universitas Washington wis pas karo serangkaian upaya pengumpulan dana sajrone telung dekade kepungkur. saka 1983 kanggo 1987, kampanye "Alliance for Washington University" diangkat $630.5 yuta, sing banjur dadi upaya pengumpulan dana paling sukses ing sejarah nasional. saka 1998 kanggo 2004, "Kampanye kanggo Universitas Washington" diangkat $1.55 milyar, sing wis ditrapake kanggo beasiswa tambahan, profesor, lan inisiatif riset.


Aja pengin ngrembug Universitas Washington ing St.. Louis ? sembarang pitakonan, Komentar utawa review


Washington University ing St. Louis ing Peta


Photo


Photos: Washington University ing St. Louis Facebook resmi

video





Kategori iki migunani karo kanca-kanca

Washington University ing St. Louis reviews

Gabung kanggo ngrembug babagan Universitas Washington ing St.. Louis.
TULUNG DICATHET: EducationBro Magazine menehi kemampuan kanggo maca info bab universities ing 96 basa, nanging kita takon kanggo ngormati anggota lan ninggalake komentar ing Inggris.