Украина инженерство и Педагошка академија

Украина инженерство и Педагошка академија

Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy Details

Apply to Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy

Преглед


Денес Украина инженерство и Педагошка академија се состои од повеќе од 10 илјади студенти кои студираат на 6 факултетите на Академијата. Одделенија на Академијата обезбеди обука на студенти на општествените науки, основните, општи и посебни дисциплини. Академијата се состои од:

1. Наставно научна Професионални Педагошки институт наоѓа во Artemovsk и Slavyansk градови;

2. Stakhanov Образовни Научниот институт за рударство и образовни технологии наоѓа.

Образовниот систем во Академијата спроведува континуирана обука на повеќе нивоа на образованието и квалификациите нивоа: Диплома - специјалист - мајстор.

Студентите на целосна и скратено време одделенија во Академијата имаат можност да се добие втората специјалитет, и исто така работат професијата. Системот на научни обука педагошките кадри кои вклучуваат докторска кандидатура и постдипломски курс функционира ефективно.

Во Академијата има организации и кругови на аматерски перформанси научни студентите кои се дава шанса да се реализира хоби и да го прошири опсегот на интереси. Спорт е нераскинлив дел од животот на студентот.

Студентите кои пристигнаа за студии од различни региони на Украина, како и странски студенти живеат во 3 хостели.

Во Украина инженерство и Педагошка академија постојат сите услови за развој на научни училишта во областа на Педагошки и инженеринг психологија, исто така има 4 специјализирани академски совети за одбрана на Ph.Dtheses. Постои функционален центар за обука на меѓународната наставници-инженери, научни и методолошки центар на инженеринг педагошко образование.

Библиотеката на Академијата има една од најголемите во Харков средства на образовните, образовни и методички, научни и фикција литература (повеќе од 900 илјади примероци). Има 3 читални во библиотеката, 2 од нив се лоцирани во хостели студентите.

За годините на своето постоење Украина инженерство и Педагошка академија подготвени повеќе од 70 илјади од специјалистите кои работат во Украина, ЗНД земји и други странски земји. Дипломирани студенти на Академијата во различни времиња се одржа извршен мислења, Меѓу нив беа и 2 министрите, 2 заменици-министри, во врска со 3000 директори, водечки специјалисти на индустриски и научни институции, раководителите на образовните институции, јавни личности.

во 2000 на лиценциран центар за обука на странци започна со работа. Центарот вклучува подготвителна функција која врши обука напуштање на странски училиште ". Во текот на една академска година (2 семестар на обука) студенти, заедно со проучување на Украина (Руската) јазик, добијат потребните знаења од математиката, физика, хемија, биологија и други фундаментални науки.

Академијата одржува бројни меѓународни односи во областа на обуката на инженеринг педагошките кадри. Комитетот на Европскиот мониторинг на Меѓународната организација на факултет Педагошки (IGIP) беше создадена врз основа на Академијата. Таа им нуди на Академијата со можност да се подготват европските наставници. Денес повеќе од 80 Научниците од водечките инженерски образовни установи на Украина веќе доби титулата "ИНГ-PAED IGIP».

Украина факултет Педагошки Академијата е еден од основачите на Регионалниот центар на модуларен принцип на обука за работа професии "на системот на Меѓународната организација на трудот (Женева).

Admission process in Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy


There're only few steps for admission in Ukraine:

 • Choose your course to study
 • Choose university to study
 • Apply to ukrainian university
 • Get invitation letter from university
 • Get visa in ukrainian embassy
 • Come and study in Ukraine

училишта / колеџи / оддели / курсеви / факултети


FACULTY OF POWER ENGINEERING, ENERGY SAVING TECHNOLOGIES AND AUTOMATION OF ENERGETIC PROCESSES

 • електроенергетика
 • Oil-and-Gas field
 • Labor protection
 • Metrology, standardization and certification
 • Electronics
 • Electro mechanics
 • Telecommunications and connection
 • Electrical energetics, electrical engineering and electromechanics
 • Heat and power engineering
 • Power stations engineering
 • Electro technical systems of power consumption
 • Thermal power engineering
 • Квалитет, standardization and certification (on the base of I and II levels of higher education)

 


FACULTY OF COMPUTER AND INTEGRATED TECHNOLOGIES IN PRODUCTION AND EDUCATION

 • Welding
 • Machinery engineering
 • транспорт
 • Building
 • Publishing-printing industry
 • Computer technologies
 • Industrial machinery engineering
 • Applied mechanics. Welding
 • Lifting-and shifting, road, soil-reclamation machines and equipment
 • Technology and welding equipment
 • Intellectual property (on the base of I and II levels of higher education)

 


TECHNOLOGICAL FACULTY

 • дизајн
 • Technology of light industry products
 • Food technology
 • Consumer industry technologies
 • Construction and technologies of sewing products

 


FACULTY OF THE INTERNATIONAL EDUCATIONAL PROGRAMS

 • Practical psychology
 • Pedagogy of the higher school (on the base of I and II levels of higher education)
 • Management of educational institution (on the base of I and II levels of higher education)

 

 

 


FACULTY OF ECONOMIC, ADMINISTRATIVE AND EDUCATIONAL TECHNOLOGIES

 • Економија
 • Merchandizing
 • Consumer services
 • управување со
 • Management of organizations and administration (by kinds of economic activity)
 • Administrative management (on the base of I and II levels of higher education)

историја


In the postwar years the country sharply faced a problem of engineering personnel training for revival of the destroyed industry. For providing the national economy with highly-skilled personnel and rational use of labor force educational institutions of part-time department are more often used in the country.

On the basis on the Order of the Minister of the Higher and Secondary Education of USSR from February 21, 1958 Не. 78, according to the decision of Council of Ministers of USSR from January 24, 1958 Не. 62 Ukrainian Correspondence Polytechnical Institute (further – UCPI) was created in Kharkov. тоа се состои 8 одделенија: Power, Electro-Physical, Construction, Engineering-Economic, рударството, Metallurgical, Machine-Building, Chemical-Technological. Training of specialists was carried out on 52 специјалитети.

1958 – Vorobyov Sergey Aleksandrovitch was appointed as the first Director of the Institute.

1958 - 3 new additional specialties appeared: cars and tractor; devices of fine mechanics; construction and road car and equipment. The planned contingent of students – was12 thousand people.

1958 – the first Academic Council of the Institute starts its work.

1959 – the first training courses were open in the Institute.

1959 – Kharkov Engineering Faculty was open for Kharkov and the Kharkov region citizens.

1960 – the first Methodical Council of UCPI starts its work.

1960 – UCPI unites 15 educational advisory and basic subsections: in Voroshilov, Gorlovka, Konotop, Полтава, Керсон, Днепропетровск, Sumy, Krykov, Kramatorsk, Shostka, Severodonetsk, Zhdanov, Lisichansk, Izum, Enakiev.

1961 – the first admission for post-graduate course on 4 specialties was carried out: automation of production processes; technology of foundry engineering; metal-cutting machines; technology of silicates.

1963 – UCPI as the Republican Center carries out methodical management and development of educational methodical literature for correspondence students of engineering specialties.

1963 – the first branch-wise research laboratory of production processes’ automation is created in the Institute.

1964 – Andreev Heorgiy Yakovlevitch who made a big contribution to the Institute’ reorganization was appointed to the post of Rector of UCPI.

1966 – foundation of training of engineering pedagogical personnel of full-time department on specialties 0305 «Thermal power plant» and 0510 «Technology and equipment of welded production», и од 1975 – on specialties : 0315 «The teacher- engineer of electro-power disciplines» and 0577 «The teacher-engineer of machine-building discipline».

1978 – Artukh Stanislav Fedorovitch is appointed to the post of Rector of the Institute. The contingent of students increased to 9475 луѓе, особено 1174 students of full-time department, 1125 people of part-time department and 7176 people of correspondence department.

1989 – UCPI includes «Mining Faculty» (the former Stakhanov branch of Kommunarskiy Mining Metallurgical Institute), the only in the Soviet Union educational establishment which prepared engineering pedagogical personnel for technical training colleges of mining industry.

1990 – UCPI was renamed into Kharkov Engineering Pedagogics Institute (further – HEPI).

 

1994 – the State Accreditation Commission of Ministry of Education and Science of Ukraine gave to the Institute the IV level of accreditation and the status of Ukrainian Engineering Pedagogics Academy (further – UEPA).

During this period of UEPA takes the lead in creation of an educational scientific production complex on training of engineering pedagogical personnel for vocational schools of Ukraine which included except the Academy also 6 industrial pedagogical technical schools: Kiev Industrial Pedagogical Technical School, Donetsk Industrial Pedagogical Technical School, Rubezhanskiy Industrial Pedagogical Technical School, Konotopskiy Industrial Pedagogical Technical School, Kharkov Industrial Pedagogical Technical Schools No. 1 and No. 2.

1994 – the first professional Council of Licensing and Accreditation of Engineering Pedagogical Specialties and Higher Technical Training Colleges starts its work.

2002 – Dr. sc. on Pedagogics, Professor Kovalenko Elena Eduardovna who is the member of Methodical Council of the Ministry of Education and Science, Youth and Sports on Engineering Pedagogical Educational Problems is appointed to the post of Rector of the Academy.

2003 – Rector of UEPA E.E. Kovalenko is elected to the post of President of National Monitoring Committee of Ukraine of the International Society of Engineering Pedagogics (IGIP).

2009 – the specialized Academic Council on defence of the Ph.D theses in «Standardization, Certification and Metrological Supply» was open.

2011 – Electro-Technological department was renamed into the Educational Scientific Professional Pedagogics Institute situated in Artemovsk and Slavyansk cities, also Mining Department was renamed into Stakhanov Educational Scientific Institute of Mining and Educational Technologies, situated in Stakhanov city.

During its existence the Academy prepared over 70 thousand specialists who have solid engineering knowledge and abilities, special psychological-pedagogical and legal training for work at the enterprises of different industries.


Дали сакаш discuss Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy ? Секое прашање, коментари или критика


Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy on Map


Фото


слики: Украина инженерство и Педагошка академија официјалната Фејсбук
Сподели ја оваа корисни информации со вашите пријатели

Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy reviews

Join to discuss of Ukrainian Engineering and Pedagogical Academy.
ТЕ МОЛАМ ЗАБЕЛЕЖИ: EducationBro списание ви дава можност да го прочитате информации за универзитети 96 јазици, но бараме од вас да ги почитуваат другите членови и да ја напушти коментари на англиски јазик.